Bozuk para uzatmak

Yumusaksurat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2020
390
972
53
Merhaba arkadaslar bu konuyu arkadasım için açıyorum. Kendisi suan yanımda cevaplarınızı okuyacak. Simdiden teşekkür ederim.
Arkadasım 26 yasında. Sevgilisi 32 yasında. Aslında adam hoş, kibar biri gibi duruyor ama son yaptıgı hareket açıkçası beni bile şaşırttı. Arkadasım kardesini okula götürmek için cıkıyor evden. Okul direkt kapı önünde oldugu için, ev haliyle ve üzerine cüzdan almadan cıkıyor. Sevgisi de haberi olmadan okulun önüne geliyor arabayla. Arkadasım kardesini bıraktıktan sonra arabaya biniyor. Seviniyor tabi sevgilisini görünce. Adam biraz turlayalım seni eve bırakırım diyor. Neyse biraz geziyorlar ve kız susadıgını söylüyor. Adamda Bi marketin önünde duruyor kıza şey diyor bak bu köşede bozuk para var al git su al da gel... Kız buna cok bozuluyor ve içmek istemediğini söyleyince adam inip almak istiyor. Ama kız cok bozuldugu için kabul etmiyor ve cok uzak Bir yerde arabadan inip gidiyor. Adam peşinden geliyor ve diyor bura eve cok uzak, seni eve bırakayım arabaya bin bir daha aramam tamam falan... Kızı arabaya bindiriyor, yol boyunca konuşmuyorlar. Kapının önüne gelince hiç bişey demeden iniyor... Sizce arabadan inmesi yanlış mıydı? Bence dogru yaptı ama bide sıze sormak istedik...

Neden bozulmuş anlamadım?
Adam kötü ne yapmış onu da anlamadım.
İlla kendisi mi inip alması gerekiyordu?
Arkadaşınızın ayağı mı yoktu?
Ben az önce ne okudum?
Kendisi gidip alsa kibarlık olmaz mı? Bozuk para uzatıp git al gel demek bence Bi erkeğe yakışmayan hakeret bilmiyorum ki ben sizin gibi düşünmüyorum ama yinede tşk ederim belki benim düşündüğüm yanlıştır...

Kendisi gidip alsa kibarlık olmaz mı? Bozuk para uzatıp git al gel demek bence Bi erkeğe yakışmayan hakeret bilmiyorum ki ben sizin gibi düşünmüyorum ama yinede tşk ederim belki benim düşündüğüm yanlıştır...
Hareket yazmak istemiştim. Klavye azizliği

Adam şöför, aracı uzun süreli parketmeye gerek olmadığı için içinde durması mantıklı, gerekirse çekecek.

Kız bana su almaya inmedi diye mi bozuldu, max 2 tl olan su için 200 TL vermedi diye mi?

Çok itici kızın yaptığı haraket. Tipik klişe tripcan türkkızı Pelinsu betimlemesi olmuş.

Son düzenleme:
neye bozulmuş ki?adam markete getirmiş su alacağı içinde bozuk para var al gel demiş ne var bunda?Bu kadar premses olmayın sonra erkekler türk kızı kezban diye yapıştırıyorlar etiketi.
😆😆Bilmiyorum ya bana biraz ters geldi gibi ama bilmiyorum bakalım cogunluk sizin fikrinizdeyse demekki biz yanlış düşünüyoruz

Belki daha kibarlık olabilir ama almadı diye de yok arabadan inmeler su içmekten vazgeçmeler nedir? Öyle ki adam beni marketin önünde durdursa para al git dese sağol canım bende var der iner kendi suyumu kendim alırım. Aklıma bile gelmez bu tepkiler.

Adam şöför, aracı uzun süreli parketmeye gerek olmadığı için içinde durması mantıklı, gerekirse çekecek.

Kız bana su almaya inmedi diye mi bozuldu, max 2 tl olan su için 200 TL vermedi diye mi?

Çok itici yaptığı kızın yaptığı haraket.
Yok yaa 200 TL için olur mu. Kendisi inip alsaydı diye beklemiş

1 TL’lik su için 10 TL mi bozduracaktı? Daha dün markette 7 TL’lik şeyler aldım hepsini bozuklarla ödedim kasiyerde çok memnun olduğunu söyledi...Ne tuhaf tripler bunlar yahu arkadaşınız dert arıyor kendisine. Bu hayatta ne yazık ki her şey ayağımıza gelmiyor gelmemeli de zaten.

Belki daha kibarlık olabilir ama almadı diye de yok arabadan inmeler su içmekten vazgeçmeler nedir? Öyle ki adam beni marketin önünde durdursa para al git dese sağol canım bende var der iner kendi suyumu kendim alırım. Aklıma bile gelmez bu tepkiler.
Haklı olabilirsiniz bilmiyorum belkide arkadasım oldugu için onun gözünden bakmaya çalışıyorum iyi ki yazmışım buraya simdi okuyup yanlış yaptıgını anlar belki

Yok yaa 200 TL için olur mu. Kendisi inip alsaydı diye beklemiş
Ama o zaman adamın aracı uygun yere parketmesi gerekiyor...durdur parket geri kalk 30 sn'lik bi su alışverişi için..

Ya hadi gülerek yarı şaka yarı ciddi sitem yapsın, o da bir derece ok, nazlandı gençlik işte derim...

ama aracı terketmek, adamı peşinden koşturmak falan...çekmez kimse o kadarını vallaa :D

evet kendi alması gerekirdi kibarlık adına ama para uzattı diye kızın arabadan inmesine gerek yoktu 😃

Back
X