Bozuk para uzatmak

Ben bir an bozuk paradan utandı diye düşündüm 🤔🤣 var öyle tipler çünkü bozuk parayla ödeme yapmaya utanıyorlar nedense 🤔 bi tanesi var benim başımda marketten parkta falan yemek için ortak bişeyler alınacaksa bozukları bana verir “al sen öde ben utanırım” diye ben şıkır şıkır öderkende rezil etmeye çalışır aklınca “hangi camide dilendin” diye 😒 bir an o tarz bir konu sandım 😂

Kızlar biraz üzüldü arkadasım bunları okuyunca ama o mesaj atmadan adam attı simdi. Kalbini kırdıysam özür dilerim kötü Bi niyetim yoktu falan diye... Okutuyorum merak etmeyin. Bi silkelendi sanki. D

Bir yıla yakındır beraberler. Su parası istememiş işte susadım demiş sadece. Yani eline o parayı almak istememiş. Bozuk veya kağıt sorun değil, parayı istememiş sadece ağrına gitmiş. Bide araba park edilmeyecek bir yerde değilmiş. Sessiz sakin Bir caddede durmuş zaten market için

Hani cüzdanı yoktu yanında parayı istememiş diyorsun da marketten öpücükle mi alacak suyu.

Kendisi gidip alsa kibarlık olmaz mı? Bozuk para uzatıp git al gel demek bence Bi erkeğe yakışmayan hakeret bilmiyorum ki ben sizin gibi düşünmüyorum ama yinede tşk ederim belki benim düşündüğüm yanlıştır...
Hangi dünyada nasıl bir erkekle karşılaştınız bilmiyorum ama bana konuda tek anormal gelen arkadaşınızın davranışları. Yani bende araba kullanırken direksiyondan inip almam, aynı şekilde eşimden de direksiyondan inip almasını beklemem.

Arkadaşınızın tavrı hiç hoş değil. Adam sadece su alınacağı için bozuk para orda diye belirtmiş. Koskoca insan suyunu kendi alabilir değil mi? Yoksa şu çantasını bile yanındaki erkek taşısın modundaki insanlardanmı🤦🏻‍♀️
Sizinde arkadaşınızın yaptığı absürtlüğü desteklemeniz garip geldi..

Yani eline o parayı almak istememiş.

bu ne demek

parayı adam harçlık vermemiş ki

su alması için bozuk paraların yerini söylemiş

ya cidden her şeyden anlam çıkarmak çok zor değil mi

biz yıllarca bozuklukları arabanın kenarında biriktirip o para ile pazara gittik

ben hamileydim babamlar doğuma geldiklerinde pazara eşim ile babam gittiler

eşim her zamanki gibi bozuklukları çıkarmış arabadan babam tutmuş paraları, eşim almış taşımış, o da adamlara bozukluklardan paraları ödemiş

şimdi arkadaşınız olsa boşanırdı mazallah babama bozuk paralarını verdi diye oysa babam çok takdir etmişti

su ekmek vs bozuk para ile alınır

hatta araba kalabalık ise de hemen bozuk parası olan bende var bozukluk diye atlar

arabayı kullanan dışındaki kişiler yaşlı değilse, hasta değilse diğer kişilerden biri iner ve alır

arkadaşınızın çok arabalı hayat deneyimi yok galiba

biz küçükken de böyleydi 40 yaşıma geldim bu böyle yandaki iner alır gelir

hani derseniz kıyafeti uygun değildi onu da adam söyleseydi cidden adam alırdı zira erkek onun kıyafetinin uygun olup olmadığını düşünmez

Ya adam susadım dese, ben iner onun suyunu da alırım, arabayı stop etmesin diye...ee sevdiğim zaten bu benim diye, ha bi de jest yapmış habersiz yanıma gelmiş falan...

Acaba biz mi yanlış yapıyoz :KK70: :KK70:
Ay adamların bizi öpüp başlarının üstünde gezdirmeleri lazım ama kıymetimiz bilinmiyor hahah. Böyle sudan sebepler için olay çıkarmak lazım demek ki öğreniyoruz işte bişeyler😂😂

gerçekten bu kadar piremses olmaya gerek var mı ? kibarlık olsun diye adam almalıymışmış.
bir adam sevgilimiz oldu diye kulumuz, kölemiz değil.
tesadüfen karşılaşmışlar ve adam ne güzel beraber zaman geçirmek istemiş. kaba biri olsa işim var diyip gidebilirdi de. ne olacak inip alsa ?
gerçekten arkadaşınızın yaptığı şeyin adı şımarıklık. ve insanlar böyle hareketleri 1 çeker, 2 çeker. 3.de kalp kırar ve gider.

Arkadaşınızın tavrı hiç hoş değil. Adam sadece su alınacağı için bozuk para orda diye belirtmiş. Koskoca insan suyunu kendi alabilir değil mi? Yoksa şu çantasını bile yanındaki erkek taşısın modundaki insanlardanmı🤦🏻‍♀️
Sizinde arkadaşınızın yaptığı absürtlüğü desteklemeniz garip geldi..
Yaa arkadasım sonuçta ben dogru bakamayabilirim haklısınız. Cok sevdiğim Bi arkadasım oldugu için zaten size danışmak istedim. Çünkü naparsa yapsın bana batmıyor. Yorumlarınız için çok tşk ederim en dogrusu sizin yazdıklarınız. Yoksa herkes aynı fikirde olmazdı

Bir senelik ilişkide çok da lafı olmaz sanki. Ha o almış ha ben. Cüzdanı unuttuğunu söylememiş anlaşılan. Ben çok fazla erkek gibiyim sanırım ilişkide biri bana su alacak diye düşünmedim hiç. Susadım demem. Market önünde durur musun bir su alacağım derim. Ha cüzdanı unuttum mu söylerim bana 1 lira borç verir misin su almam lazım derim. Madem hassasım ben zaten cüzdansız bir erkekle buluşmam bile. Gerçekten bu hesap işlerinde hassasım. Yani hesabı ödüyor ya da bana su alıyor diye üzerime tahakküm kurulsn istemem falan. Ama arabadan inmedi diye de hemen de kızmam. Buna destek başka kabalıklar varsa ancak dert ederim. Tabi inip kendi alsa şık bir davranış olurdu ama sırf bunu yapmadı diye bir senelik ilişkide arıza çıkarmaya gerek yok neticede niyetini biliyordur

Kızlar biraz üzüldü arkadasım bunları okuyunca ama o mesaj atmadan adam attı simdi. Kalbini kırdıysam özür dilerim kötü Bi niyetim yoktu falan diye... Okutuyorum merak etmeyin. Bi silkelendi sanki. D
Çocuğa bak saf ya.. Sevgilisinin prenses triplerine girdiğini bilmiyor, neye alındığını kestirememiş belli ki.

bu ne demek

parayı adam harçlık vermemiş ki

su alması için bozuk paraların yerini söylemiş

ya cidden her şeyden anlam çıkarmak çok zor değil mi

biz yıllarca bozuklukları arabanın kenarında biriktirip o para ile pazara gittik

ben hamileydim babamlar doğuma geldiklerinde pazara eşim ile babam gittiler

eşim her zamanki gibi bozuklukları çıkarmış arabadan babam tutmuş paraları, eşim almış taşımış, o da adamlara bozukluklardan paraları ödemiş

şimdi arkadaşınız olsa boşanırdı mazallah babama bozuk paralarını verdi diye oysa babam çok takdir etmişti

su ekmek vs bozuk para ile alınır

hatta araba kalabalık ise de hemen bozuk parası olan bende var bozukluk diye atlar

arabayı kullanan dışındaki kişiler yaşlı değilse, hasta değilse diğer kişilerden biri iner ve alır

arkadaşınızın çok arabalı hayat deneyimi yok galiba

biz küçükken de böyleydi 40 yaşıma geldim bu böyle yandaki iner alır gelir

hani derseniz kıyafeti uygun değildi onu da adam söyleseydi cidden adam alırdı zira erkek onun kıyafetinin uygun olup olmadığını düşünmez

çook haklısınız.
keza kız kardeşini okula götürmüş. yani muhtemelen okul önüne uygunsuz bir kıyafet ile gitmemiştir.

Yaa adam ne kadar kibar.. Arkadaşınız tam tersi hanzo 😒😒 Bence arkadaşınız da erkek arkadaşından özür dilesin ve 26 yaşnda genç bir kadn olarak daha mantklı adımlar atsn. Ota moka trip atlmaz yani.. Sonra atılması gereken gerçek bir.sebep olsa değeri kalmaz o tribin😒

Sevgilisi alıp gelseydi hoş olurdu ama sadece bu davranışı onu kaba ya da dusuncesiz biri yapmaz bence , belki aracla durdukları yer müsait değildi bilemeyiz .

Çocuğa bak saf ya.. Sevgilisinin prenses triplerine girdiğini bilmiyor, neye alındığını kestirememiş belli ki.
Daha cicim aylarındalar sanırım. Adam neye özür dilediğini anlamamıştır bile. Trip yemektense özür dilerim böylece konu uzamaz deyip dilemiştir :D

Back
X