Bozuk para uzatmak

Merhaba arkadaslar bu konuyu arkadasım için açıyorum. Kendisi suan yanımda cevaplarınızı okuyacak. Simdiden teşekkür ederim.
Arkadasım 26 yasında. Sevgilisi 32 yasında. Aslında adam hoş, kibar biri gibi duruyor ama son yaptıgı hareket açıkçası beni bile şaşırttı. Arkadasım kardesini okula götürmek için cıkıyor evden. Okul direkt kapı önünde oldugu için, ev haliyle ve üzerine cüzdan almadan cıkıyor. Sevgisi de haberi olmadan okulun önüne geliyor arabayla. Arkadasım kardesini bıraktıktan sonra arabaya biniyor. Seviniyor tabi sevgilisini görünce. Adam biraz turlayalım seni eve bırakırım diyor. Neyse biraz geziyorlar ve kız susadıgını söylüyor. Adamda Bi marketin önünde duruyor kıza şey diyor bak bu köşede bozuk para var al git su al da gel... Kız buna cok bozuluyor ve içmek istemediğini söyleyince adam inip almak istiyor. Ama kız cok bozuldugu için kabul etmiyor ve cok uzak Bir yerde arabadan inip gidiyor. Adam peşinden geliyor ve diyor bura eve cok uzak, seni eve bırakayım arabaya bin bir daha aramam tamam falan... Kızı arabaya bindiriyor, yol boyunca konuşmuyorlar. Kapının önüne gelince hiç bişey demeden iniyor... Sizce arabadan inmesi yanlış mıydı? Bence dogru yaptı ama bide sıze sormak istedik...
Su zaten 1 lira değil mi adam klaylık olsun diye bozuk para göstermiş.
Yani şaka gibi arkadaşınız yaşı kaç 15 falan mı? Ayrıca gurur yapacaksa adamın yanında susadım demesin bi zahmet. Zaten bir turlayıp eve gidecekmiş ölmez ya susuzluktan.

Kendisi inip alsaydı daha ince bir hareket olurdu tabii ki ama bunun için arabadan inmek trip atmak falan çok abartı hareketler. Ben olsam şakayla karışık gülerek bana mı aldırıyorsun ne kadar centilmensin der iner alırdım. Bir dahakine daha ince düşünürdü hem de. Kız abartınca çocuk da abartmış bir daha aramam sormam diyerek. Kısacası gereksiz bir tripleşme olmuş 😒

Ben de araç kullanıyorum parkedilmeyecek bir yerse dörtlüleri yakarım. Arkadaşınız zannediyorum cüzdanını unuttuğunu söyledi. Tam olarak neye bozuldu ben de çözemedim. Adam hödük olsa kardeşinin okula başlamasında kapı önüne gelmez. Başkasından bozuk para almak ağırına mı gitti desem, ev okulun önünde diyorsunuz cüzdanı alıp geleyim diyebilirdi. Hani bu hikayede ben tek çok yeni bir ilişkiyse su parası istemeye utanırım o mu dokundu acaba bilemedim.

Kendisi gidip alsa kibarlık olmaz mı? Bozuk para uzatıp git al gel demek bence Bi erkeğe yakışmayan hakeret bilmiyorum ki ben sizin gibi düşünmüyorum ama yinede tşk ederim belki benim düşündüğüm yanlıştır...
Arkadaşınız İngiltere prensesi mi? O kendi gidip alsa ne olacak? Umarım çocuk kendini kurtarır arkadaşınızdan. Bu ne trip yahu.

Merhaba arkadaslar bu konuyu arkadasım için açıyorum. Kendisi suan yanımda cevaplarınızı okuyacak. Simdiden teşekkür ederim.
Arkadasım 26 yasında. Sevgilisi 32 yasında. Aslında adam hoş, kibar biri gibi duruyor ama son yaptıgı hareket açıkçası beni bile şaşırttı. Arkadasım kardesini okula götürmek için cıkıyor evden. Okul direkt kapı önünde oldugu için, ev haliyle ve üzerine cüzdan almadan cıkıyor. Sevgisi de haberi olmadan okulun önüne geliyor arabayla. Arkadasım kardesini bıraktıktan sonra arabaya biniyor. Seviniyor tabi sevgilisini görünce. Adam biraz turlayalım seni eve bırakırım diyor. Neyse biraz geziyorlar ve kız susadıgını söylüyor. Adamda Bi marketin önünde duruyor kıza şey diyor bak bu köşede bozuk para var al git su al da gel... Kız buna cok bozuluyor ve içmek istemediğini söyleyince adam inip almak istiyor. Ama kız cok bozuldugu için kabul etmiyor ve cok uzak Bir yerde arabadan inip gidiyor. Adam peşinden geliyor ve diyor bura eve cok uzak, seni eve bırakayım arabaya bin bir daha aramam tamam falan... Kızı arabaya bindiriyor, yol boyunca konuşmuyorlar. Kapının önüne gelince hiç bişey demeden iniyor... Sizce arabadan inmesi yanlış mıydı? Bence dogru yaptı ama bide sıze sormak istedik...
Gidip alsa sıkıntı olmazdı bence. Adam sonuçta şoför koltuğunda. Bozulacak yer aramış

adam daha bırakıp gitmemiş ille bin arabaya götüreyim demiş vs

ben adamda bir falso görmedim

ha deseydi ki benim üstüm uygun değil sen al adam yine alırdı

zavallı adam tribin sebebini bile anlamamış

adam durmuş sadece başka araba gelirse çekilir vs

park edecek yer bulacak, park edecek, gidip su alıp gelecek de prenses içecek

yapmayın ne olur

kendinize yeten kadınlardan olun evet parası yokmuş istemiş adam da vermiş, boş ver suyu eve gidince içersin dememiş

kimse kendi suyunu aldı diye değersiz olmaz ama gereksiz trip yaptı diye karşıdakinin gözündeki konumunu kaybeder

Belki daha kibarlık olabilir ama almadı diye de yok arabadan inmeler su içmekten vazgeçmeler nedir? Öyle ki adam beni marketin önünde durdursa para al git dese sağol canım bende var der iner kendi suyumu kendim alırım. Aklıma bile gelmez bu tepkiler.
Ya adam susadım dese, ben iner onun suyunu da alırım, arabayı stop etmesin diye...ee sevdiğim zaten bu benim diye, ha bi de jest yapmış habersiz yanıma gelmiş falan...

Acaba biz mi yanlış yapıyoz :D :D

Ben de araç kullanıyorum parkedilmeyecek bir yerse dörtlüleri yakarım. Arkadaşınız zannediyorum cüzdanını unuttuğunu söyledi. Tam olarak neye bozuldu ben de çözemedim. Adam hödük olsa kardeşinin okula başlamasında kapı önüne gelmez. Başkasından bozuk para almak ağırına mı gitti desem, ev okulun önünde diyorsunuz cüzdanı alıp geleyim diyebilirdi. Hani bu hikayede ben tek çok yeni bir ilişkiyse su parası istemeye utanırım o mu dokundu acaba bilemedim.
Bir yıla yakındır beraberler. Su parası istememiş işte susadım demiş sadece. Yani eline o parayı almak istememiş. Bozuk veya kağıt sorun değil, parayı istememiş sadece ağrına gitmiş. Bide araba park edilmeyecek bir yerde değilmiş. Sessiz sakin Bir caddede durmuş zaten market için

Arkadasiniz cok fazla sosyetik dizilerden izliyor sanirim.
Susadim demeseydi madem bunca kibarlik bekliyor. Kerbelaya dusmedilerse 26 yasinda bir insan susadim demez. Ha diyene de aha market aha para denilebilir gayet normal. Adam bence neye ugradigini sasirmistir ben olsam arkasindan bile gitmezdim bana ne yav. Artistlik yapip inen evine de kendisi gider.

Bir yıla yakındır beraberler. Su parası istememiş işte susadım demiş sadece. Yani eline o parayı almak istememiş. Bozuk veya kağıt sorun değil, parayı istememiş sadece ağrına gitmiş. Bide araba park edilmeyecek bir yerde değilmiş. Sessiz sakin Bir caddede durmuş zaten market için
Offf gerçekten çekilecek dert değil arkadaşınız.

Ya adam susadım dese, ben iner onun suyunu da alırım, arabayı stop etmesin diye...ee sevdiğim zaten bu benim diye, ha bi de jest yapmış habersiz yanıma gelmiş falan...

Acaba biz mi yanlış yapıyoz :KK70: :KK70:

Biz salağız herhalde. Ben suyumun parasını uzatsa ay ne kadar düşünceli diye de düşünürdüm valla. Adam kıza bir lira bile harcatmak istememiş daha derdi ne bunlarıııın:rolleyes::rolleyes:

Back
X