Bozuk para uzatmak

Ben alacağım şeye göre evdeki bozuklari ayarlarim, markete gidince bi saat saymak zorunda kalmayım diye 🤣🤣🤣🤣bazen 1 TL yi 4 tane 25 olarak veririm nolmus yani 😅😅😂😂😂
Zaten onları bana marketteki kasiyer veriyo dilenmiyom ya ben, bozuk dururken kağıdı niye harcıyom 🤣
Konu sahibine dönecek olursak
Arkadasınız hangi kraliyet ailesinin prensesi? Ahhshdhdbd

ay siz yazınca aklıma geldi

çantamda hep bozukluk olur

iş gereği gittiğim bir vezne var

onlar sende vardır bozukluk modundalar

bulurum yoksa da yaratırım size vs der gülüşürüz

hatta takılıyorlardı

ofisimin önünde alt geçit var, orada oturuyor paraları topluyor bize getiriyor diye

:KK6::KK6:

çoğunluk gibi bende arkadaşınızın tavrını saçma buldum. Bu kadar kırılgan olmayın bence. Ayrıca bence arkadaşınızın trip falan yapması çok çiğ bir hareket olmuş.

Araç için uygun bir yer bulacak, bulsa bile cadde üstündeyse polis veya herhangi bir durumda arabayı devam ettirecek biri mi arkadaşınız? Ayrıca bazı arabalar hemen durdurulmuyor, benim arabamda öyle o yüzden yanımda kim varsa böyle şeylerde o iniyor ben arabayı stop ettirmek arabaya kalıcı bir hasar vermek istemediğim için. Bozuk para uzatmakta 7 kat ele yaptığımız bir şey bozuk para varsa hemen bırakır çıkarsın kimse uğraşmaz beklemez. Çok özür dilerim ama yaşlar kaç? Çok küçük gibi geldi davranışları.

Araç için uygun bir yer bulacak, bulsa bile cadde üstündeyse polis veya herhangi bir durumda arabayı devam ettirecek biri mi arkadaşınız? Ayrıca bazı arabalar hemen durdurulmuyor, benim arabamda öyle o yüzden yanımda kim varsa böyle şeylerde o iniyor ben arabayı stop ettirmek arabaya kalıcı bir hasar vermek istemediğim için. Bozuk para uzatmakta 7 kat ele yaptığımız bir şey bozuk para varsa hemen bırakır çıkarsın kimse uğraşmaz beklemez. Çok özür dilerim ama yaşlar kaç? Çok küçük gibi geldi davranışları.
26 imiş

Ya arkadaslar hepinizin fikirlerine sonsuz saygı duyuyorum ama prenses felan biraz tuhaf oldu sanki. Arkadaşım alınmış olabilir, aslında paranın bozukluğu değil mesele sanırım ben dogru yazamadım. Ona in alda gel demesi zoruna gitmiş. Herkes kocasından örnek vermiş te bu kocası değil sevgilisi. Daha hoş tutulur ya insan sevgili iken. Konu saptı gitti anlamadım. Bir soru sorduk haklısınız yada haksızsınız demek varken yerden yere vurmak fazla oldu. Kadın, kadın diyenler birden erkekçi kesiliyor. Ben anlamıyorum. Hayır tabiki kimse kimsenin uşağı değil ama uşaklıkla ne alakası var ki neyse herkese teşekkür ederim arkadasım adına...
.

Arkadaşınız in gel an demesinin nesi zoruna gitmiş biz onu anlamadık ki. Ne var bunda? Olması gereken bu zaten. Susamışsa bir zahmet kendisi alsın gelsin. Şoför koltuğundan sevgilisinin kalkıp gitmesi daha garip. Siz arkadaşınız olduğu için objektif bakamıyorsunuz bence. Bu beklenti fazla ve evet prenseslik. Ben susadım yanımdaki adam arabayı park etsin gitsin bana su alsın gelsin beklentisi fazla. Biri benden bunu istese ben senin uşağın mıyım kendi suyunu kendin almaktan aciz misin derdim. Arkadaşınız beklentilerini azaltsın yoksa kimse çekmez onu. Kadının haksız olduğu bir konuda sırf kadın olduğu için haklı göremeyeceğiz kusura bakmayın

Back
X