Bozuk para uzatmak

Merhaba arkadaslar bu konuyu arkadasım için açıyorum. Kendisi suan yanımda cevaplarınızı okuyacak. Simdiden teşekkür ederim.
Arkadasım 26 yasında. Sevgilisi 32 yasında. Aslında adam hoş, kibar biri gibi duruyor ama son yaptıgı hareket açıkçası beni bile şaşırttı. Arkadasım kardesini okula götürmek için cıkıyor evden. Okul direkt kapı önünde oldugu için, ev haliyle ve üzerine cüzdan almadan cıkıyor. Sevgisi de haberi olmadan okulun önüne geliyor arabayla. Arkadasım kardesini bıraktıktan sonra arabaya biniyor. Seviniyor tabi sevgilisini görünce. Adam biraz turlayalım seni eve bırakırım diyor. Neyse biraz geziyorlar ve kız susadıgını söylüyor. Adamda Bi marketin önünde duruyor kıza şey diyor bak bu köşede bozuk para var al git su al da gel... Kız buna cok bozuluyor ve içmek istemediğini söyleyince adam inip almak istiyor. Ama kız cok bozuldugu için kabul etmiyor ve cok uzak Bir yerde arabadan inip gidiyor. Adam peşinden geliyor ve diyor bura eve cok uzak, seni eve bırakayım arabaya bin bir daha aramam tamam falan... Kızı arabaya bindiriyor, yol boyunca konuşmuyorlar. Kapının önüne gelince hiç bişey demeden iniyor... Sizce arabadan inmesi yanlış mıydı? Bence dogru yaptı ama bide sıze sormak istedik...
Ben susadım dediğinde yollarıma damacana dökmeyen erkek kendini erkekten saymasın. Bozuk para pespayeliğine hiç girmiyorum, beta beta hareketler. Şlak diye 200'lük çekecek bi alfa bulamamış mı arkadaşınız :KK53:

Yani park yeri müsaitse inip erkek alırsa daha şık olur, ama almazsa da inip alınabilir. Sana yol yürütmüyor bir şey yapmıyor, direkt büfenin önüne çekmiş. Arabadan inmeler saçmasapan hareketler, bu kadar dramayla ilişki yürütmek zor olmuyor mu:)

Bizimde arabada hep bozuk para olur. Su için, otopark gerekir vs diye. Su alacaksam ordan alır iner alırım. Ne büyük hakarete maruzmuşum meğer :D
Çocuğun yerinde olsam valla sorgularım durumu

Benimkinin de motor kullandığımız dönem indirip bariyer kaldırtmışlığı var ha bir de motorun aküsü bittiğinde eşimi ve motoru ittirmişliğim de var inip su almak ne ki :KK70:
Hah iste baskasi olsa alir o bariyeri adama ...
valla konu sahibinin arkadasi kadinsa biz neyiz acaba diye dusundum yalan yok ;)

Merhaba arkadaslar bu konuyu arkadasım için açıyorum. Kendisi suan yanımda cevaplarınızı okuyacak. Simdiden teşekkür ederim.
Arkadasım 26 yasında. Sevgilisi 32 yasında. Aslında adam hoş, kibar biri gibi duruyor ama son yaptıgı hareket açıkçası beni bile şaşırttı. Arkadasım kardesini okula götürmek için cıkıyor evden. Okul direkt kapı önünde oldugu için, ev haliyle ve üzerine cüzdan almadan cıkıyor. Sevgisi de haberi olmadan okulun önüne geliyor arabayla. Arkadasım kardesini bıraktıktan sonra arabaya biniyor. Seviniyor tabi sevgilisini görünce. Adam biraz turlayalım seni eve bırakırım diyor. Neyse biraz geziyorlar ve kız susadıgını söylüyor. Adamda Bi marketin önünde duruyor kıza şey diyor bak bu köşede bozuk para var al git su al da gel... Kız buna cok bozuluyor ve içmek istemediğini söyleyince adam inip almak istiyor. Ama kız cok bozuldugu için kabul etmiyor ve cok uzak Bir yerde arabadan inip gidiyor. Adam peşinden geliyor ve diyor bura eve cok uzak, seni eve bırakayım arabaya bin bir daha aramam tamam falan... Kızı arabaya bindiriyor, yol boyunca konuşmuyorlar. Kapının önüne gelince hiç bişey demeden iniyor... Sizce arabadan inmesi yanlış mıydı? Bence dogru yaptı ama bide sıze sormak istedik...
😂Yani esimin sıklıkla yaptığı hareket bende arabadan inip küsecem

Arkadas nerenin piremsesi?

Yazılacak herşeyi yazmışlar zaten ben çocuğa üzüldüm hem gereksiz yere trip yiyor arabadan inmeler itici hareketler falan hem de üstüne bide mesaj atıyor peşinden koşuyor yazik

Görevde saha çalışmalarına gittiğimde bile arkadaşlar hep su alır gelir. Bir kere bile şurda bozukluk var git al gel lafını duymadım. Adam bildiğin öküz. Bugün şurada para ver su al der yarın da ben erkeğim ev işi yapmam ben erkeğim kadın gibi davranmam der. Bunlar hep ön gösterim.

Ama bizim bayanlar bu tiplere alışkın olunca onlara normal gelmiş. Çünkü çoğu bir öküzle evli zaten

Bir yıla yakındır beraberler. Su parası istememiş işte susadım demiş sadece. Yani eline o parayı almak istememiş. Bozuk veya kağıt sorun değil, parayı istememiş sadece ağrına gitmiş. Bide araba park edilmeyecek bir yerde değilmiş. Sessiz sakin Bir caddede durmuş zaten market için

Bırak ses etme, adam kurtulmuş gariban
Arkadaşın gibi tipler evlerden ırak ciddiyim, bu kadar itici olunmaz

Arkadaşınız klasik Türk kızı tribi yapmış da bence gereksiz yani kendine yapmış, git evinin önünde in sonra at trip atacaksan😀
Adamın bir centilmen olarak inip kendisi alması gerekirdi.

Nerde kaldi eşitlik?

Allah bazı erkeklere sabır versin ya. Çok saçma trip duydum da bu kadarını duymadım. Saçmalık ötesi. Adam araç kullanıyor, kısa süre durmuş. Elbette diğer insan inecek. Bu kadar da kendinizi yıldızlarda görmeyin.
Umarım dönmez adama geri yazık. Allah kurtarsın

Burada tam olarak neden bukadar şov yapıldı onu anlamadım ? Olay ne arabadan inip gitmeye kalkacak kadar ?

Back
X