Bozuk para uzatmak

Ben kocamın arabanın gözünde biriktirdiği bozuklukları çalıyorum, millet de veriyor diye alınıyor :KK53: yani pijamayla çıkmadıysa bakkala girmeye utanmıştır, adam da düşüncesizlik etmiştir diyeceğim ama pijamayla da çıkılmaz şimdi. Susadım demişse eğer tabi ki su almak için duracaktı, su almasa bu sefer susadım su almadı diye trip atacaktı. Madem su almasını istemiyordu susadım demeyecekti. Ya da madem para almaktan vs çekiniyordu iki dk bekle cüzdanımı alayım evden diyecekti. 1 senedir 1 liralık suyun nezaketini mi bekliyor, kendi suyunu da alamayacaksa cüzdansız, hazırlıksız çıkmasın o zaman evden arkadaşınız. Böyle ömür geçmez, adamın yerinde olsam aramazdım bile bi de özür dilemiş :KK51:

Sene bilmem kaç daha 24 yaşlarındayım. Görüştüğüm biri var. Bir gün minibüse biniyoruz refleks olarak elimi cebime attım bozuk parlar çıktı bende çok olur. Görüştüğüm kişi avucumdan aldı paraları cebine attı :KK70: Yüzüne baktım ne yapıyorsun der gibi. Lazım olur bozukluk dedi :KK70: O günden beri adı BOZUKPARA X olarak kaldı :KK70:
Ne zaman bozuk para lafı geçse aklıma gelir :KK70:
Kalsifirim dolmuş parasını verdi mi peki :olamaz: hemen inseydin dolmuştan :confused:
Asillik doğuştan gelen bir şey sonradan ogrenilmiyor gerçekten...

Merhaba arkadaslar bu konuyu arkadasım için açıyorum. Kendisi suan yanımda cevaplarınızı okuyacak. Simdiden teşekkür ederim.
Arkadasım 26 yasında. Sevgilisi 32 yasında. Aslında adam hoş, kibar biri gibi duruyor ama son yaptıgı hareket açıkçası beni bile şaşırttı. Arkadasım kardesini okula götürmek için cıkıyor evden. Okul direkt kapı önünde oldugu için, ev haliyle ve üzerine cüzdan almadan cıkıyor. Sevgisi de haberi olmadan okulun önüne geliyor arabayla. Arkadasım kardesini bıraktıktan sonra arabaya biniyor. Seviniyor tabi sevgilisini görünce. Adam biraz turlayalım seni eve bırakırım diyor. Neyse biraz geziyorlar ve kız susadıgını söylüyor. Adamda Bi marketin önünde duruyor kıza şey diyor bak bu köşede bozuk para var al git su al da gel... Kız buna cok bozuluyor ve içmek istemediğini söyleyince adam inip almak istiyor. Ama kız cok bozuldugu için kabul etmiyor ve cok uzak Bir yerde arabadan inip gidiyor. Adam peşinden geliyor ve diyor bura eve cok uzak, seni eve bırakayım arabaya bin bir daha aramam tamam falan... Kızı arabaya bindiriyor, yol boyunca konuşmuyorlar. Kapının önüne gelince hiç bişey demeden iniyor... Sizce arabadan inmesi yanlış mıydı? Bence dogru yaptı ama bide sıze sormak istedik...
Ahhaah sacmaligin daniskasi. Adam napacakti arabayı park edip o mu alcakti. Ya böyle triplere girecek enerjiyi nerden buluyor bu kızlar

Kalsifirim dolmuş parasını verdi mi peki :olamaz: hemen inseydin dolmuştan :confused:
Asillik doğuştan gelen bir şey sonradan ogrenilmiyor gerçekten...
Verdi abla. 5TL kendinin vardı üzerine benden 1.5 TL ekledi. hahahahaha Şok oldum abla. Zaten ondan sonra bozuk paraşarı kumbaraya attım veriri miyim ona.
Yalnız 11 yıl önce olan şeyi ayrıntısına kadar hatırlıyorum. Nasıl içime oturduysa :D

Verdi abla. 5TL kendinin vardı üzerine benden 1.5 TL ekledi. hahahahaha Şok oldum abla. Zaten ondan sonra bozuk paraşarı kumbaraya attım veriri miyim ona.
Yalnız 11 yıl önce olan şeyi ayrıntısına kadar hatırlıyorum. Nasıl içime oturduysa :KK70:
Tercihlerimiz hayatımız oluyor. ❤️ Hickimse hayatımıza boşuna girmiyor güzel bir örnek olmuş. Kızlarımız gözünü dört değil sekiz, on altı açmalı....

Hah iste baskasi olsa alir o bariyeri adama ...
valla konu sahibinin arkadasi kadinsa biz neyiz acaba diye dusundum yalan yok :KK66:

Evlenene kadar prenses takılsın bakalım nasıl olsa görecekler erkeklerin gerçek yüzünü:D
Evlenince çok susadım dediğinde "yaw 2 dakika önce evden çıktık neden evde içmedin" demezse eşi ben de buraya yazıyorum :D

Evlenene kadar prenses takılsın bakalım nasıl olsa görecekler erkeklerin gerçek yüzünü:KK70:
Evlenince çok susadım dediğinde "yaw 2 dakika önce evden çıktık neden evde içmedin" demezse eşi ben de buraya yazıyorum :KK70:

ben cidden böyle dedi sanmıştım ya da işte gidiyoruz evde içersin dedi diye düşünmüştüm

kızımız da galiba adam inecek, ona hem su hem meyve suyu hem de kahvaltılık bir şeyler alacak diye hayal etmiş

oysa adam düz bir şekilde su isteyen sevgilisinin ihtiyacını gidermiş

ve hala tribin neden olduğunu da çözememiş

Arkadaşınızın eli ayağı tutuyor neden bir başkası durup gidip ona su alsın? Arabadan inmesi attığı trip zaten başı başına sorun ve çocukluk. Arkadaşınız bana çok kaprisli geldi. Sevgilisinin yaptığı bir şey yok bence, arkadaşınız neden bozulmuş onu bile siz açıklayınca anladım.

Arkadaşınız nerenin prensesi acaba😂
Bizde erkek arkadaşımla dışarıda su vs alacaksak kimde bozuk varsa o çıkarır eksik kalırsa tamamlarız hatta dur sen yorulma ben gideyim diye tartışırız bile. 2 dakika inip su almamak için ne tantana çıkarmış arkadaşınız adam ne güzel okulun önüne gelmiş tur atalım demiş böyle güzel şeylere odaklanmak iyi vakit geçirmek varken kapris yapmak saçma.
Bence arkadaşınız sevgilisini arayıp gergin olduğunu başka bir şeye sinirlendiğini ona yansıttığını falan söyleyip özür dilesin. Gerçi adamın yerinde olsam koşarak uzaklaşırım o da ayrı bir mesele.

ben cidden böyle dedi sanmıştım ya da işte gidiyoruz evde içersin dedi diye düşünmüştüm

kızımız da galiba adam inecek, ona hem su hem meyve suyu hem de kahvaltılık bir şeyler alacak diye hayal etmiş

oysa adam düz bir şekilde su isteyen sevgilisinin ihtiyacını gidermiş

ve hala tribin neden olduğunu da çözememiş

inip bi cikolata alsa eli mi yapisir sanki.

hem bozuk para vermis kiza o da ciko alamasin diye :duduk:

yanliz ben 18-19 yas bandi diye okuyordum konuyu, 26 yi gorunce bir sok olmadim degil.
cekilecek trip degil ya.

neyse konu sahibi, regl doneminizdeyseniz falan neyse de degilse acilen bir iki tokatlayin kendinizi.

Ergen tripleri. Adam şoför ve direksiyon basında belki bulunduğu yerde park alanı yok arabayı dur kalk yaptırmak istemiyor. Tam prenses modu

Sevgililer eşler ebeveyn değil ki kadın da bireydir erkek de pekala kadın marketten istediğini alabilecek akla zekaya sahiptir. Kendi gidip alması kibarlık değil hatta kadınlar söylemeli ben kendim alabilirim babam değilsin diye. Önce kadınlar kendilerini bırakıyorlar adama evlenince vay efendim annesini dinliyor beni dinlemiyor diye e dinlemez tabi o kadın kendi suyunu bile alamaycak kadar aciz. Bilmem anlatabildim mi

Ben bir an bozuk paradan utandı diye düşündüm 🤔🤣 var öyle tipler çünkü bozuk parayla ödeme yapmaya utanıyorlar nedense 🤔 bi tanesi var benim başımda marketten parkta falan yemek için ortak bişeyler alınacaksa bozukları bana verir “al sen öde ben utanırım” diye ben şıkır şıkır öderkende rezil etmeye çalışır aklınca “hangi camide dilendin” diye 😒 bir an o tarz bir konu sandım 😂
Ben alacağım şeye göre evdeki bozuklari ayarlarim, markete gidince bi saat saymak zorunda kalmayım diye 🤣🤣🤣🤣bazen 1 TL yi 4 tane 25 olarak veririm nolmus yani 😅😅😂😂😂
Zaten onları bana marketteki kasiyer veriyo dilenmiyom ya ben, bozuk dururken kağıdı niye harcıyom 🤣
Konu sahibine dönecek olursak
Arkadasınız hangi kraliyet ailesinin prensesi? Ahhshdhdbd

Back
X