- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.576
- 598
- Konu Sahibi Yumusaksurat
Yok diyorum olmaz ayıp sen almalısın diyorum ama anlamıyorNasıl yaaa sana mı? çok yüz vermişsiniz nasıl sürekli ekmeği siz alırsınız? Tiz kellesi vurula

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok diyorum olmaz ayıp sen almalısın diyorum ama anlamıyorNasıl yaaa sana mı? çok yüz vermişsiniz nasıl sürekli ekmeği siz alırsınız? Tiz kellesi vurula
Benim eşimde araba kullanırken bana bozukları uzatıp şurdan ekmeği alır mısın diyor. Acaba boşasam mı![]()
Diyelim ki arabayı park edecek alan vardı ama adam inip almadı eeeeee ne var bunda kıza da birşey demek istemiyorum oda kendi açısından bakıyor incelik yapıp su alıp gelebilirdi diyor ama almamış zzorla değil ya burda kıza düşen susadigini dile getirmek ve karşıdan gelecek tepkiyi beklemek bittiii bu kadar alır almaz bozuk para da verebilir çünkü o sonuçta para yani incir çekirdeği doldurmayacak bir sorun lütfen takilmayin buna ve tekrarlanmaması için uğraşın çünkü bunlar çocuksu haraketler.sanırım bozuk paraya değil ama suyu adamın almadığına bozulmuş arkadaşınız, bence arabaya park edecek alanın sıkıntısını yaşamış olabilir, empati yapın biraz.
Bu adam ile hala evli olduğunuza inanmak istemiyorumBenimkinin de motor kullandığımız dönem indirip bariyer kaldırtmışlığı var ha bir de motorun aküsü bittiğinde eşimi ve motoru ittirmişliğim de var inip su almak ne ki![]()
Ben evliyim boşanma aşamasında bir evli. İlla böyle biri cıkack cıkmasa şaşardım zaten sen benim bil sorun yokO arkadasta bence sensin de..neyseee....
Bu adam ile hala evli olduğunuza inanmak istemiyorum
Arkadaşınızla ömür geçmez. Adamın nakli varsa koşarak uzaklaşır.Merhaba arkadaslar bu konuyu arkadasım için açıyorum. Kendisi suan yanımda cevaplarınızı okuyacak. Simdiden teşekkür ederim.
Arkadasım 26 yasında. Sevgilisi 32 yasında. Aslında adam hoş, kibar biri gibi duruyor ama son yaptıgı hareket açıkçası beni bile şaşırttı. Arkadasım kardesini okula götürmek için cıkıyor evden. Okul direkt kapı önünde oldugu için, ev haliyle ve üzerine cüzdan almadan cıkıyor. Sevgisi de haberi olmadan okulun önüne geliyor arabayla. Arkadasım kardesini bıraktıktan sonra arabaya biniyor. Seviniyor tabi sevgilisini görünce. Adam biraz turlayalım seni eve bırakırım diyor. Neyse biraz geziyorlar ve kız susadıgını söylüyor. Adamda Bi marketin önünde duruyor kıza şey diyor bak bu köşede bozuk para var al git su al da gel... Kız buna cok bozuluyor ve içmek istemediğini söyleyince adam inip almak istiyor. Ama kız cok bozuldugu için kabul etmiyor ve cok uzak Bir yerde arabadan inip gidiyor. Adam peşinden geliyor ve diyor bura eve cok uzak, seni eve bırakayım arabaya bin bir daha aramam tamam falan... Kızı arabaya bindiriyor, yol boyunca konuşmuyorlar. Kapının önüne gelince hiç bişey demeden iniyor... Sizce arabadan inmesi yanlış mıydı? Bence dogru yaptı ama bide sıze sormak istedik...
A bir de o vardı de mi.
Su için elli TL mi vercekti adam. Ergen galiba arkadaşınızMerhaba arkadaslar bu konuyu arkadasım için açıyorum. Kendisi suan yanımda cevaplarınızı okuyacak. Simdiden teşekkür ederim.
Arkadasım 26 yasında. Sevgilisi 32 yasında. Aslında adam hoş, kibar biri gibi duruyor ama son yaptıgı hareket açıkçası beni bile şaşırttı. Arkadasım kardesini okula götürmek için cıkıyor evden. Okul direkt kapı önünde oldugu için, ev haliyle ve üzerine cüzdan almadan cıkıyor. Sevgisi de haberi olmadan okulun önüne geliyor arabayla. Arkadasım kardesini bıraktıktan sonra arabaya biniyor. Seviniyor tabi sevgilisini görünce. Adam biraz turlayalım seni eve bırakırım diyor. Neyse biraz geziyorlar ve kız susadıgını söylüyor. Adamda Bi marketin önünde duruyor kıza şey diyor bak bu köşede bozuk para var al git su al da gel... Kız buna cok bozuluyor ve içmek istemediğini söyleyince adam inip almak istiyor. Ama kız cok bozuldugu için kabul etmiyor ve cok uzak Bir yerde arabadan inip gidiyor. Adam peşinden geliyor ve diyor bura eve cok uzak, seni eve bırakayım arabaya bin bir daha aramam tamam falan... Kızı arabaya bindiriyor, yol boyunca konuşmuyorlar. Kapının önüne gelince hiç bişey demeden iniyor... Sizce arabadan inmesi yanlış mıydı? Bence dogru yaptı ama bide sıze sormak istedik...
Sene bilmem kaç daha 24 yaşlarındayım. Görüştüğüm biri var. Bir gün minibüse biniyoruz refleks olarak elimi cebime attım bozuk parlar çıktı bende çok olur. Görüştüğüm kişi avucumdan aldı paraları cebine attıYüzüne baktım ne yapıyorsun der gibi. Lazım olur bozukluk dedi
O günden beri adı BOZUKPARA X olarak kaldı
Ne zaman bozuk para lafı geçse aklıma gelir![]()
Karı-koca dayanışması.Benimkinin de motor kullandığımız dönem indirip bariyer kaldırtmışlığı var ha bir de motorun aküsü bittiğinde eşimi ve motoru ittirmişliğim de var inip su almak ne ki![]()
Kuzenler hala hatırlar adamıhdskfljsdldfjkslsdf
yarıldım
Ben de yürüyüş parkurunda yürürlerken elinde çalkalana çalkalana su şişesi taşıyanlara şaşırırım.Ben de üç dakikalık araba turunda ne ara susadığına şaşırdım :d
Kuzenler hala hatırlar adamıha bir de şey var ben buna doğum günü için hediye alacaktım zamanım dardı bulamadım. Parasını verdim rica ettim sen alır mısın kendine diye. o zaman 50TL vermiştim bak hala hatırlıyorum parayı
![]()
Adam gitti parayla açık öğretim kitabı aldı
![]()
Dedim ben sana parayı o yüzden mi verdim. Napim ihtiyacım vardı dedi dkjfdilgjfdf
First lady oldugundan bozulmuş herhaldeMerhaba arkadaslar bu konuyu arkadasım için açıyorum. Kendisi suan yanımda cevaplarınızı okuyacak. Simdiden teşekkür ederim.
Susadim deyince adam hemen arkadan su ve bilumum market ürünü çıkarmalı çünkü ya da arabayi park edip kosa kosa hemen su almali.Bir yıla yakındır beraberler. Su parası istememiş işte susadım demiş sadece. Yani eline o parayı almak istememiş. Bozuk veya kağıt sorun değil, parayı istememiş sadece ağrına gitmiş. Bide araba park edilmeyecek bir yerde değilmiş. Sessiz sakin Bir caddede durmuş zaten market için
Kiz boylesi daha kiymetli oluyorAdam allahın sevdiği kuluymuş. basına neler gelebileceğini bu tiripten sonra anlayıp da gönül eğlemek için ugrasmaz umarım.