canim haline sükret bence o bir göz odayi bulamayanlarda var ailenin üzerine gidip onlarida üzme bence ileriki zamanlarda belki sartlariniz daha iyi olur sende simdi evde durmak yerine calisip kendi ihtiyaclarini alsan bu kadar isyan etmessin bence insanin kendi parasini harcamasi kadar güzel birsey yok...
simdi diyorsun is bulunca cikicam gidicem felan kolaymi oyle ev tutup esya duzmek hadi bunlari yaptin o evin elektrigi suyu mutfak masrafi...kendini bos yere skntiya sokma evinizdende sogutma bi ise girip calissan zaten sadece uyumak icin evde olursun simdi butun gun evde oldugun icin rahatsiz oluyorsun dertsiz basina dert acma ne demisler azicik asim kaygisiz basim en kisa zamanda bir is bul calis hem ailene destek olursun hemde kendi paran olur evde oturupta param yok demessin
bak ben sana bişi anlatıım bizde tam anlattığın gibi 2 odalı küçücük bi gecekonduda yaşıyoduk 3 kardeş sobalı odada yere iki yatak serip yatıyoduk ev küçük babam tutucu annem sıkıcı eee tabi birazda parasızlıkta var ben diyodumki bu hayat böle gelmiş böle gider ama çok şükür öyle gitmedi ve bir mucize eseri biz o evden taşındık
bak ben sana bişi anlatıım bizde tam anlattığın gibi 2 odalı küçücük bi gecekonduda yaşıyoduk 3 kardeş sobalı odada yere iki yatak serip yatıyoduk ev küçük babam tutucu annem sıkıcı eee tabi birazda parasızlıkta var ben diyodumki bu hayat böle gelmiş böle gider ama çok şükür öyle gitmedi ve bir mucize eseri biz o evden taşındık
huzurun ve mutluluğun oda sayısı ile birlikte arttığını mı düşünüyorsunuz!!!!
ama tabi taşındıkta parasızlık yine aynı hatta daha kötü ev kira çünkü ev sonra nese uzatmıyım ben işe girdim sonra hemde 12 saatlik bi iş ve dışarı bakan bi pencere bile yok bu sefer inan tam 6 yıl o iğrenç işyerinde çalıştım başkalarına çok ii bi işti ama beni boğuyodu çünkü pisikolojim bozuk mutlu olamıyorumki...
ya şuan evlendim 2.5 sene oluyo çok şükür büyük değil ama 2+1 ama bize yetio senin şuanki psikolojini bildiğim için şükret demek biraz zor ama böle sürekli hayata isyan oda işte öle psikolojiyi bozuo
al birde burdan yak desem size ayıp olur mu acaba:s mutluluk oda sayısı artarak olmaz ama tek göz odada büyüyen çocuktanda mutluluk beklenmez.konuya ters açıdan yaklaşırsanız eminim daha iyi anlayabilirisiniz
konu sahibi arkadaşım şükretmen için sadece sağlıklı olman bile yeterlikendini hep daha zenginlerle kıyaslarsan bunun sonu yok söyleyeyim sana.üç odalı bir evin olur,villa istersin,o olur yazlık,o olur dağ evi,o olur bağ evi istersin.ayrıca okumamışsın etmemişsin.hayata ne verdin de ne bekliyosun?
benim tek gözlü odada büyümediğim ne malum...
beniaffet kullanicisindan alinti ;ya zaten şu şükür lafından artık gına geldi...şükretmesini bizde biliriz yeri gelince ama olmuyo işteeee bazen.her şey üstüste gelirse bir insanın hayatında şükredecek neyi kalır kii size soruyorum....!!!!!! tabi kolay değil ev tutmak kira vermek ama bir evimiz var.orayı kiraya verip aynı zamanda üstünede ben vericem ondan sonra bu işe koyulucam zaten.ha o evde niye oturmuyosunuz derseniz orası bize çokk uzak.en iyisi kiraya vermek.kim rek göz odada büyüyo ya.sizin şuan eviniz kaç odalı ...tok açın halinden ne anlar hesabı..sizin evleriniz geniş geniş insan gibi yaşıyosunuz tabiki ama kendinizden düşükleri görüncede şükret diyosunuz.siz olsanız şükür edermiydiniz yahu.neymiş bulamayanlar varmış ya banane bulamayandan.onunda karakteri ona göre yaratılmıştır herhalde.belki ben daha iyisini hak ediyorum.belki benim yapım başka.herkesin yapısı başkadır.kimisi şükreder kimisi de biraz asi yapılıdır.bende kalkıp size çokk iyi durumda olanları örenek vereyim o zaman.öyle karşılaştırmalarla olmuyo bu işler.bende çok karışaltırdım fakat aptallıkdan başka bişey değil.en iyisii kendi ayaklrımın üstünde durarak isrtedğim gibi yaşamakkkk
sen böyle isyan ettikca daha beterini görürüsün,sukretmek sadece maddiyat icinmi gecerlidir,parasi olan evi cok odali olanlarmi sukreder ne kadar sacma bi mantik icindesin psikolojin gercekten bozuk,insan sagligina sukretmeli annen baban basinda hic yoktan bir eviniz var buna sukretmelisin,herkes sansli dogmuyor RABBIM herkesi farkli sinavlardan geciriyor sen bu hirsla cok sey kaybedersin kazanmayi birak...kirada eviniz varmis demekki cokta kotu degil durumunuz ama sartlar bunu gerektiriyorsa elden ne gelir,evde odalarin fazla olmasi karin doyurmuyor malesef zamaninda bende cok maddi zorluklar yasadim her istedigimi alamiyordumm her istedigimi giyemiyordum kucukken kac oyuncagim oldu aldigim hatirlamiyorum bile,lisedeyken arkadaslarimin cebinde parasi varken benim 1 lirayla okula gittigimi bilirim kiyafetleri ortak giydigimizi bilirim montumun fermuari bozuktu lisedeydim herkes havali montlarla gezerken ben o montla bir kisi idare ettigimi bilirim yinede cok sükürki giyecek bir montum vardi giyecek kiyafetlerim hic yoktan daha iyi olan 1 liram vardi hepsine cok sükür sonra ise basladim istedigimide aldim istedigimide giydim ailemede destek oldum kardeslerimede...yine maddi sknti cekiyorum cekmiyormuyum kimin yokki maddi skntisi ama bu ay almam obur ay alirim diiyorum bunuda yemiyverelim diyorum sunuda giymeyiveriyim diyorum...
kızlar ablalar hanımlar evde otuduğunuz yerden para kazanmak ister misiniz ev hanımımısın çalışıyor musun ne iş yaparsan yap hiç fark etmez günde sadece sadece 2 saat çalışarak ek gelir kazanmak istermisiniz üstelik saatleri siz belirleyin istediğiniz saatler arasında istediğiniz işi seçip hemen başlayabilirsiniz işe başlamak için gerekli olan tek şey internet kullanmasını biliyor olabilmek hergün internette face de msn de saatlerce vakit geçiriyoruz sadece 2 saatimizi istediğimiz saatte 2 saatimizi değerlendirerek mükemmek rakamlar elde edebiliriz kızlar düşünen ve yapmak isteyen olursa bana özelden yazabilirsiniz arkadaşlar
teşekkür ederim..ev et psikolojim bozuk çok mu belli oluyo nerden bildiniz...dedikleriniz doğrudur,ama neden daha iyi yaşayanlar varken bizler böyle haytlara mahkum kalıyoruz.adalet bunun neresinde sonrada insan da psikolji kalmayınca şükredebilir mi.anlayış bekliyorum birazz...
senin derdin eglenmek arkadasim...
burda sana ne desek bos,bu kafayla arkadasta bulamazsin sen,
hala ayni seyleri tekrar edip duruyorsun,
iyi yasayanlar varken iyi yasayanlar varken,
hayat herkesi farkli sinavlara koyuyor diyorum sana su yukarda yazdigimin eminim yarisini okumadin bile
bezmissin sen hayattan...[/QUO
ben iyisini yaşayamıyorum derken illa maddiyat kaynaklı söylemedim.bir arkadaşım,dostmun olmamasıda mı imtihan???
size teselli vermek gibi bi niyetim yok.sadece yardımcı olmaya çalışmıştım ama görüyorum ki nafileteselli mi amacınız.öyleyse gerçekden ihtiyacım yok
ben iyisini yaşayamıyorum derken illa maddiyat kaynaklı söylemedim.bir arkadaşım,dostmun olmamasıda mı imtihan???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?