buda senden kaynaklii iste insanlara karsi yaklasimin nasil,
hep evdeysen nasil arkadas edineceksinki?
napıyım kiminle gideyim.yokki kimsem.ben çok canayakın biriyim çok neşeliyim.ama beni bu hale sokan insan müsfetteleri.bende yakın olmak istiyorum birileriyle ama yok işte napıyım.her şeyde neden ben suçluyum.en gıcık insanların bile bir sürü arkadaşları var geziyolarrr falan..ama ben bu kadar canayakın sempatik olduğum halde nerde kro tipli nerde bağnaz insan var onlar çıkıyo karşıma.bu da mı benm suçum
senin derdin eglenmek arkadasim...
burda sana ne desek bos,bu kafayla arkadasta bulamazsin sen,
hala ayni seyleri tekrar edip duruyorsun,
iyi yasayanlar varken iyi yasayanlar varken,
hayat herkesi farkli sinavlara koyuyor diyorum sana su yukarda yazdigimin eminim yarisini okumadin bile
bezmissin sen hayattan...[/QUO
ben iyisini yaşayamıyorum derken illa maddiyat kaynaklı söylemedim.bir arkadaşım,dostmun olmamasıda mı imtihan???
bulunduğun çevre uygun kişiler yok şu meslek edindirme kurslarına git ne evde oturuyorsun
sen en iyisi kendine iyi bir is bul...
orda sosyallesirsin...
cnm sana kendimden örnek veriyim hani arkadaşım yok maddi durumumuz kısıtlı evimiz küçük diyosun ya ben hep bolluk içinde büyüdüm ne istediysem alındı herşey elimin altındaydı babamın durumu çok çok iyiydi en iyi okullara gittim amaaa bnm hiç bir zaman huzurum olmadı kendimi bildim bileli annemle babam arasında bi anlaşmazlık kavga gürültü vardı.hala öyle. diğer konuları okuyan arkadaşlar görmüşlerdir evlendikten sonra tüm imkanlarımı bırakıp başka ile gelin gidicem çünkü artık hergün ağlamaktan bıktım.çok zaman fakir olsaydım da huzurlu bi ailem olsun diye ağlamışımdır yani cnm sana anlatmak istedğim her şey maddiyat değil.otur kaderine razı ol demiyorum elinden geleni yap tabi ki kendini geliştirebilirsin iş hayatına atılabilirsin ama lütfen isyan etme..(
zaten girmem lazım bişeyy yapmam lazım yoksa harbiden manisalık olucam :kızgınn:
daha once calistinmi ?
kendine uygun sevebilecegin bir is bul...
çalıştım evet.grafşk benm mesleğim.ama bakalım nolacak hayırlısı artık.bende svebilceğim bi iş bakıyorum
ALLAH GÖNLÜNE GÖRE VERSIN INSALLAH(AMIN)
ama arkadaşım senin bir taneymiş derdin.bizde anne baba kavgasıda var.her telden dert varr yani anlatabildim mi..kıç kadr evin içinde ne düzen bekliyosun ki zaten:s
benim daha burda anlatamadığım o kadar çok sorunum oldu ki aile dışında ama sabredersen herşey düzelir inşallah.)
bana ne kadar morelll oldunuzzzz anlatamamm...dertleşmekk dünyanın en güzellll olayıı ohh beeee :rahatlamış;:
ben bana uyuz oldugunu düsünmüstüm
moral olabildiysek ne mutlu
evet başta biraz kızmıştımmm ama şimdiki ruh halim daha başkaa
hep öyle oluyo zaten.başkalarının gözünde senin yaşantın süperdir.iyi kötü bir iş buldun işte şükret derler.ama kendileri o tarz işlere ıyyyyy diyip geçmesinide bilirler.kendi hayatlarında şükür kelimesinden eser yokken sana şükret derler...çok değil yaa huzur istiyorum huzurrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?