bozuk psikolijden öteye gidemeyenler:(

buda senden kaynaklii iste insanlara karsi yaklasimin nasil,
hep evdeysen nasil arkadas edineceksinki?

napıyım kiminle gideyim.yokki kimsem.ben çok canayakın biriyim çok neşeliyim.ama beni bu hale sokan insan müsfetteleri.bende yakın olmak istiyorum birileriyle ama yok işte napıyım.her şeyde neden ben suçluyum.en gıcık insanların bile bir sürü arkadaşları var geziyolarrr falan..ama ben bu kadar canayakın sempatik olduğum halde nerde kro tipli nerde bağnaz insan var onlar çıkıyo karşıma.bu da mı benm suçum

sen en iyisi kendine iyi bir is bul...
orda sosyallesirsin...

cnm sana kendimden örnek veriyim hani arkadaşım yok maddi durumumuz kısıtlı evimiz küçük diyosun ya ben hep bolluk içinde büyüdüm ne istediysem alındı herşey elimin altındaydı babamın durumu çok çok iyiydi en iyi okullara gittim amaaa bnm hiç bir zaman huzurum olmadı kendimi bildim bileli annemle babam arasında bi anlaşmazlık kavga gürültü vardı.hala öyle. diğer konuları okuyan arkadaşlar görmüşlerdir evlendikten sonra tüm imkanlarımı bırakıp başka ile gelin gidicem çünkü artık hergün ağlamaktan bıktım.çok zaman fakir olsaydım da huzurlu bi ailem olsun diye ağlamışımdır yani cnm sana anlatmak istedğim her şey maddiyat değil.otur kaderine razı ol demiyorum elinden geleni yap tabi ki kendini geliştirebilirsin iş hayatına atılabilirsin ama lütfen isyan etme..(

ama arkadaşım senin bir taneymiş derdin.bizde anne baba kavgasıda var.her telden dert varr yani anlatabildim mi..kıç kadr evin içinde ne düzen bekliyosun ki zaten:s

ama arkadaşım senin bir taneymiş derdin.bizde anne baba kavgasıda var.her telden dert varr yani anlatabildim mi..kıç kadr evin içinde ne düzen bekliyosun ki zaten:s

benim daha burda anlatamadığım o kadar çok sorunum oldu ki aile dışında ama sabredersen herşey düzelir inşallah.)

Yüzde ısrar etme, doksan da olur.
İnsan dediğinde, noksan da olur...
Sakın büyüklenme, elde neler var.
Bir ben varım deme, yoksan da olur...

Canım kızıyorsun şükret diyenlere ama ben yine de diyeceğim. Hiçbir şey göründüğü gibi değildir. Mutlu sandıkların içlerinde ne korlar taşıyorlardır.
Emin ol mutluluk hayatın sana sunduklarıyla değil senin onları nasıl karşıladığınla ilgilidir.
Sen mutluluk için bir adım at bir çaba göster zaten mutluluğu yakalarsın allahın izniyle inşallah

yok ya öyle ıyy denip geçilcek bir iş değildi laboratuarda çalışıyodum tekstil laboratuarıydı ama çok gelişmiş biryerdi millet torpil arıyodu oraya girmek için bende tabi torpille girdim nese konu ben değilim sensin yani zannetmeki bu hayat böyle gider bide annen ve babana nie bu kadar kızgınsın onu anlamıyorum!onların değerini bil hayatta onlardan başka seni kendi gibi düşünen olmıycak çünkü çok sevdiğin canım dediğin kocan bile yeri gelio kendini düşünüyo ama onlar öyle değil en kötü anne baba bile evladı için en üyük fedakarlığı yapar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…