Çocuk Hastalıkları Brakisefali?! Bebekte kafa yamukluğu 😪😪😪

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Merhaba hanimefendi bebeginizin kafasi duzeldi mi acaba?

Merhaba,
Arama yaparken gördüm konunuzu bizim de sizin tam tersi başı arkaya doğru sivri doktorumuz beyin cerrahisi görsün dedi ama 20 gün sonraya randevu bulduk siz ne durumdasınız merak ettim 3 aylık benim oğlum
Bebeginizin kafasi duzeldi mi acaba?Bebegim 6 aylik.

Merhaba 2 sene olmus benimde yatmaya bagli duzlesme var kafama asiri takiorum nolir cevap verin nasil oldu bebeginiz acaba duzeldimi naptini, yardim edin

Merhaba uzun zaman olmuş konuyu açalı ama bizim de düz kafa sorunumuz var ne kadar düzelme oldu yardımcı olursanız çok sevinirim

5 ay 19 günlük şu anda
Doktorun bana dediği kafaları top gibi hemen şekillenir demişti. Benim oğlanın sol ve düz yarmaktan yumurta kafaya döndü. İnatla sağına yatırdım sırtına destek koydum. Gece alarm kurup değiştirip pışpışladım. Derin uykuya geçmesini bekledim. Halı üstünde sağına döndürüp yanına uzanıp oynadım gün içerisinde 10 dkdan 40 dk yaptım. Yüz üstü asla sevmiyor. Gün içerisinde 5 dklık yüz üstü yatırıp oynadım dikkatini çektim. Süre gittikçe uzadı tabi göğüs altına yastık koyarak. Günün belirli saatlerinde karışmadım keyfine takıldı ama kafa altını yumuşak ettim. Şimdi sağını sevmeye dönmeye başladı. Kafası mücadeleyle gerçekten 2 hafta içinde gözle görülür fark yarattı. Atıyorum günün 24 saatini 16.17 saatini sağında geçirdik. Kucakta geçirdik. Şekil düzeldi arkası hafif yuvarlağa döndü. Şimdi kendi dönüp oturup takılınca daha da bombeleşecek. Yani evi işi salın sadece onunla ilgilenin 1 3 haftada onada alışkanlık oluyor. Dert etmeyin düzeliyor .

Öncelikle cevap verdiğiniz ve tecrübelerinizi paylaştığınız için çok teşekkür ederim uzun uğraşlar sonucunda soluna yatmaya alıştırdım ben sağ taraftaki düzlük daha fazla çünkü artık yüz üstü uyumaya da alıştı nerdeyse bütün gece ya solunda ya da yüz üstü uyuyo uyanıkken de sırtüstü hiç bırakmıyorum elimden geleni yapıyorum gerisini zamana ve Allah a bıraktım umarım düzelir

O zaman rahatlıkla düzelir merak etmeyin. Ayı birazcık büyük. 2 haftada olmazda 1 ayda şekillenir ama olur geç kalınmış değil. Bu yüz üstü olayını beceremedim. Asla sevmiyor benimki bu konuda şanslısın.

Ben de çok zor alıştırdım yüz üstü vakit geçirmeye ama çok şükür alıştı sırtı yere gelmiyo artık çok endişeliyim düzelmez diye

Ben de çok zor alıştırdım yüz üstü vakit geçirmeye ama çok şükür alıştı sırtı yere gelmiyo artık çok endişeliyim düzelmez diye
Düzelmede en etkili yöntem. Merak etme düzelir toparlanır. Yoksa tüm bebeklerin kafa şekilleri yamuk kalırdı. Genetikte yoksa pozisyonla alakalı düzelmeler oluyor

Hanımlar merhaba kafa şekli düzelen oldu mu bizde de hafif bir düzleşme başladı 5 aylık olduk

Eklentiler

• IMG_5755.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 22
Hanımlar merhaba kafa şekli düzelen oldu mu bizde de hafif bir düzleşme başladı 5 aylık olduk
Fotoğraftan çok ciddi bişey görünmüyo gayet güzel kafa şekli bence dert etmeyin biz daha kötü durumdayız ama doktor çok rahat düzelir hiç merak etmeyin diyo sırt üstü yatırmıyorum hiç bakalım inşallah düzelecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…