Saç Şekillendiriciler Brezilya Fönü Hakkında...

evde yapınca nasıl sonuş alacaksın çok merak ettim mutlaka haber ver
ama iyi cesaret göstermişsiniz profesyonel bi ürün sonuçta kuaförler bile bunun eğitimini alıp yapıyorlar sana bol şans

Tatlım eski bir güzellik uzmanıyım zaten saç, cilt her şeyin eğitimini aldım zamanında okulda o yüzden sorun olmaz dahası saçlarına düzgün bir biçimde fön çekebilen ve saç düzleştirici ile düzleştirebilen herkes bu işlemde başarılı olacaktır siz bakmayın kuaförlerin çok zor çok zor dediğine, normal defrizeden daha kolay bir işlem eli yatkın olan herkes yapabilir ...hayatım boyunca saç kesimlerimi, balyajlarımı hep kendim yaptım yalnız bir kere komple boyatmak için bir kuaföre gitmek durumunda kaldım ve durum ortada

Ürünlerim yarın elimde olacak bende ona göre yapacağım...bu arada watsons'dan sülfatsız ve sodyumsuz bir şampuan aldım, yeni getirmişler adı live clean, deneyince bu şampuan hakkındada yorum yaparım fiyatı şu an 19.90 lira...

Son düzenleme:

evde yapılcak bişeyse eğer başarılı olursan ben de deneyebilirim
benimde elimden gelir saçlarımı kendim açarım boyarım paket bile yaparım
o konuda elim yatkın sana ne kadara mal oldu o ürünler fazla fazla yeter sanırım
2 arkadaş ortak bile alınabilir o zaman

Maşalama değil kız düzleştirme :) Tatlım bir üst mesajda yazdığım gibi eski güzellik uzmanıyım o yüzden bu konu benim için sıkıntı değil ama normal şartlarda saçın kaç derece ısıya dayanıyorsa ona göre ısı uygulayacaksın, sakın 230 derecede sabitlenir diye düşünme mesela benimki gibi yıpranmış saçlarda derece 180-200 arası uygulanıyor ve bu uygulama sağlıklı saçlarda 4 ay sürerken yıpranmış saçlarda 6-8 aya kadar uzayabiliyor çünkü ne kadar yıpranma o kadar çok keratin solüsyonunun o bölgeyi tamir etmesi yani tutunması demek, tamamen ters mantık yani.Benim elimde remington sleek and curl var 230 dereceye kadar ısınabiliyor ben muhtemelen 200 derece uygulayacağım.Eğer elin yatkınsa yapabilirim dersen sana linki özelden atıyorum.ben dün sipariş verdim şu an kargoya verildi sanırım yarın elimde olacak.Ayrıca o kuaförlerin kellesini uçurmak gerek ipek gibi saçlarımı yüne çevirdi terbiyesiz üstelik doğal rengimi zor buldum

Bu arada live clean şampuan fiyatı 19.90 watsons'da satılıyor, sana vereceğim linkten şampuan sipariş etmek yerine imkanın varsa watsonsdan bu şampuanı al, eğer istersen saç bakım kremide var...Özellikle sodyumsuz şampuan aramamızın nedeni sodyumun keratini çözücü etkiye sahip olması bu yüzden brezilya fönü çekilmiş saçlarla denize girmek yasak yasak yasak...Bu da size bir dip not olsun, diyelim girdiniz bir anda saçlarınız eski haline mi gelir? Tabii ki hayır ama kısa bir süre içerisinde saça tutunana keratinlerin %60 ı size elveda diyor...İsteyen elbette girebilir ama bu fönün kalıcılığının sağlanması için sodyumsuz ürünler kullanmak ve saçları denizden korumak önemli, ha ben yaz çıkışı yeniden yaptırırım diyorsanız gönlünüzce yüzün canlarım...

Tatlım o zaman çok rahat yaparsın sende...benim bildiğim kadarı ile link yazmak yasaktı galiba değil mi? Ben aldığım ürünlerin fiyalarını yazayım

BRAZILIAN KERATIN TECHNIC TREATMENT 225ML. 110 lira
BRAZILIAN KERATIN TECHNIC TREATMENT 80ML. 27.50 lira
BRAZILIAN KERATIN DEEP CLEANSING SHAMPOO 80 ML. 7.5 lira (işlem öncesi şampuanı)
BRAZILIAN KERATIN NEUT.SHAM. AFTER KERATIN 80ML. 7.5 lira (işlem sonrası şampuanı)

Ben birde bunlara ek olarak selective ammino keratin saç maskesi aldım aynı siteden ara ara onuda uygulayacağım...Yani toplamda 225+80 ml yani 305 ml keratin almış oldum bu sayede 3 tam uygulama ve çok yıpranmış bölgelere rötüş uygulama yapabileceğim...

oo çok iyiymiş watsontaki şampuanı da alırsam 150-200 lira aşşağı yukarı ve dediğin gibi
o keratin maskesi de 30 lira falan
3 uygulamaya yeter bu şampuanları ben de temin edeyim bakalım
linkleri özelden verirsen dahi iyi olur canım reklama girmeyelim şimdi

Aman şekerim anla işte maşalamadan kasıt düzleştirme hahaha Bende hemen sipariş vereyim en olmadı ürünü alırım gene kuaföre yaptırırım 20 liraya yapıversin yani ürün benden nasılsa :)) ayy ne iyi oldu valla bunu yazman

Dur tatlım, ben uygulayayım ondan sonra eğer üründe problem yoksa alın derim zaten :) Ben istek üzerine uygulamalı fotoğraflı bir konu açacağım , bakarsın sende evde yaparsın...

Son düzenleme:
Dur tatlım, ben uygulayayım ondan sonra eğer üründe problem yoksa alın derim zaten :) Ben istek üzerine uygulamalı fotoğraflı bir konu açacağım , bakarsın sende evde yaparsın...

Ayy hadi hayırlısıııııı Heyecanlandım valla bu keratin harika birşey hem saçı uzatıyor hemde ışıl ışıl yapıyor ben her ay yaparım valla yeterki senden iyi haberler gelsin yaşarız vallahi ... İnşallah hemen eline geçer ürünlerin inşallah çok da memnun kalırsın.

Postaya vermişler, yarın elimde olur :) Geriye ay takvimini beklemek kaldı, Aycangül'e danışmadan işlem yapmak yok tabii :) Üstad yarın uygundur derse yarın yapacağım hemen :)

bu uyguluma 2.de çok iyi sonuç veriyormuş, eğer evde gerçekten başarılı olursan bende 3-4 ay sonra kendm deneyebilirm

Ben gerçekten çok memnunum önceden 25 dakika saç kurutmam sürüyordu üstüne birde maşa yada fön çekmem 45 dakika sürüyordu şimdi sadece tarayıp kurutuyorum saçlarımı ve 130 derece ısıyla düzleştirici geçiyorum çok rahat valla. Bu arada sakın saçlarınızı toplamayın 4 gün içinde sakınnnn çok sıkıntılı bir 4 gün ama deyiyor valla

Postaya vermişler, yarın elimde olur :) Geriye ay takvimini beklemek kaldı, Aycangül'e danışmadan işlem yapmak yok tabii :) Üstad yarın uygundur derse yarın yapacağım hemen :)

hemen yap hemen siteye baktım bu arada şekerim fiyatlar süpermiş!! ben strawberryde bakmıştım 300 kusurdan başlıyodu 1 bin tlye kadardı valla..

bu uyguluma 2.de çok iyi sonuç veriyormuş, eğer evde gerçekten başarılı olursan bende 3-4 ay sonra kendm deneyebilirm

Zaten ilk uygulamadan işe yarayıp yaramadığını anlayacağım çünkü saçlarım gerçekten kötü durumda ama altını çizeceğim bir nokta var elin yatkınsa dene :) Neticede ben profesyonel sayılırım tatlım...

hemen yap hemen siteye baktım bu arada şekerim fiyatlar süpermiş!! ben strawberryde bakmıştım 300 kusurdan başlıyodu 1 bin tlye kadardı valla..

Benim aklıma strawberry'e bakmak gelmemişti ama sanırım gelecek ay ebaydan 1000 ml sipariş vereceğim 39$ civarı tabii+ kargo ücreti...Aycangul'den onay çıktı yarın ve Pazar uygun diyor öyleyse yarın kolları sıvayacağım

Ya kızlar bende yaptırdım çokta memnunum , saçlarım normalde dalgalı olduğu için baya iyi sonuç aldım şimdi dümdüz , ancak bişey sorucam , bende 4 gün beklettim sonra yıkadım ama , geçen gün bir kuaför 4 gün bekletilenlerin iyi ürün olmadığını , iyilerin 1 gün bekletildiğini söyledi şaşırdım , ben heryerde 4 gün bekletiliyor diye okudum , 1 günlüğe hiç rastlamadım , bu konuda var mı bilgisi olan

valla yanlış olmasın ama bende hiç duymadım 1 gün bekletilen falan bence o kuaför çamur atmak için söylemiştir biliriz kuaförler illa bir şeye mana bulmaya bayılırlar

valla yanlış olmasın ama bende hiç duymadım 1 gün bekletilen falan bence o kuaför çamur atmak için söylemiştir biliriz kuaförler illa bir şeye mana bulmaya bayılırlar

Kesinlikle katılıyorum, hiç bir kuaförde bir başkasının yaptığı kesimi, fönü boyayı beğenmez mesela :)
Bu arada benim ciciler bu sabah geldi, şu an keratini saçıma sürdüm beklemedeyim bakalım nasıl olacak :)

evet banada öyle geldi ama genede sorayım dedim canım teşekkürler :)

Hadi gözünaydın canım yaa haber bekliyorummmmmmmmm kokusu nasıl gözünü çok yaktı mı rahatsız etti mi sonraaa ımmm kolay uyguladın mıııı :)))) Bugün kaç defa aklıma geldi acaba ürünlerin geldi mi diye merak ettim baya

:) Tatlım kokusu böyle nasıl diyeyim çok hoş bir kahve-vanilya karışımı bir koku ama sürmeye başladığın andan itibaren gözlerini yakıyor ve kesinlikle maskesiz kullanılabilecek bir şey değil.Ben hobi olarak yağlı boya tablo ve sprey boya ile çalışmalar yaptığım için evde özel maskem vardı onu taktım ama epey ağladım diyebilirim.

İlk olarak saçlarımı keratin bakım öncesi şampuanı ile yıkadım, jel kıvamında bir şampuan görüntü ve doku olarak 5. sınıf kuaförlerde bile bulunması muhtemel olmayan bir şampuan türü gibi duruyor koku falan ucuz duruyor ama saçlarımı yıkarken yalnızca tek şampuan yaptım ve saç kremi kullanmamama rağmen şampuan saçımı pırıl pırıl ve yumuşacık yaptı demek ki görünüşe aldanmayacakmışız...

Saçlarımın suyunu aldım sonra saç kurutma makinesi ile kuruttum güzelce.Saçlarım iyice kuruduktan sonra keratinimi sürdüm 80 ml yetmedi cimrilik yapmayayım diye düşünüp arabın yağı bol bulup sürdüğü gibi 100 ml sürdüm saçıma saçımın her yerine keratini yedirdikten sonra kafama boneyi geçirip beklemeye başladım, seçeneklerim arasında 20-30-40 dakika vardı ortalama olarak 30 dakika bekledim çünkü saçlarım zaten düz...

30 dakika dolduktan sonra saçlarımı yarı nemli kalacak biçimde yine saç kurutma makinesi ile kuruttum sonra düzleştrici faslına geçtim ancakkkkk beni bir sürpriz bekliyordu

Biraz evvel yazdım ya arabın yağı bol bulduğu gibi sürdüm diye, meğer bu üründede doz aşımı varmış biraz fazla kaçırınca minicik bir saç tutamının üzerinde 50 kere geçtiğim halde saç kurumadı

Baktım olacak gibi değil saç kurutma makinesi ile iyice kuruttum, ondan sonra yeniden düzleştirici ile geçtim Normalde ille saç düzelştirici kullanmam gerekirse saçlarım hasarlı ve ince telli olduğu için 180 derecede kullanırım ama keratin ile 180 derece kar etmiyor 230 demişler, 230 şart:26:

Peki benim gib boyadan yanmış, uçları iyice yün gibi olmuş saçlara sahipseniz 230 derece saç düzelştiriciyi gören saç ne olur dersiniz? Hiiiççççç bir şey olmadı korkmayın Keratinin böyle bir özelliği var işte, 230 dereceye rağmen normalde naylon gibi eriyen saçlarımı rahat rahat düzleştirdim ve keratini saçıma sabitledim...Her şartta saçlarımın boyadan yanarak kopmuş olan yerleri fön veya düzleştirici ile bile tiftik tiftik dururdu, şu an için böyle bir durum söz konusu değil saçlar oldukça sağlıklı görünüyor ve işin güzel yanı bu işlemi yapmadan evvel saçlarımı kestirip öyle mi yapsam acaba diye düşünmüştüm, sonra internette işlem ile alakalı bilgi ararken bir kuaför arkadaşın saç kesimini bu işlemden sonraya bırakın ddiğini okudum ve bu yüzden saçlarımı kestirmeden yaptım keratin işlemini...Netice saç uçlarımdaki incelme ve ucu top gibi olupda çekince kopan parçalar artık yok, saçlarımda çatallaşma olmadığı için bir etkisi olur muydu bilmiyorum ama şu an için gerçekten çok memnunum...elbette bu seferlik acemiliğime geldi bir dahaki sefere çok daha az ürün kullanmayı düşünüyorum ve saçlarımın kökten 15 cm den itibaren uygulayacağım zaten yukarılarda bir problem yok oralara niye sürdüm bilmiyorum :) Bu işlemin en zor tarafı ortaya çıkan buhar, yanan gözler, akan bir burun, keratini saça sabitlerken kullanılan efor, harcanan bol zaman ve benden nefret eden bir saç düzelştirici :)

Kısacası herhangi bir şehir fırsatından 90-150 lira arasında aldığını saç düzleştirici kuponlarında olaya aslında insan gücü bu yüzden bir dahaki esfere saçınıza kuaförde işlem yaptıracaksanız saçınıza bu uygulamayı yapan kuaför arkadaşa iyi bir bahşiş vermeyi unutmayın çünkü gerçekten uğraştırıcı bir iş :) Bunun dışında 4 gün sonra gerçekten başarılı olup olmadığımı anlayabileceğim şimdilik birşey söylemek için erken, sadece ilk intiba oldukça olumlu

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…