Saç Şekillendiriciler Brezilya Fönü Hakkında...

Herkese merhaba sanırım bu brezilya fönü saç tipine göre değişiyor benim çok iğrenç fönsüz veya jölesiz aynaya bile bakamadığım saçlarım inanılmaz güzel dümdüz ve çok canlı oldu.Uygulamayı ben buradan yapan arkadaşların tavsiyeleri üzerine kendim yaptım çok memnunum.Hatta keşki bu uygulamayı yıllardır dikkate almamadığıma çok pişmanım.

ben de bu brezilya fönüyle ilgili bi çok iyi bi çok kötü yorumlar alıyorum. bi karar veremedim. yaptıranlar genel olarak memnun gibi ama..

bende bu siteyi bir süre takip ettikten sona yaptırmaya karar verdim internet indiriminden yararlanarak yaptırdım bugün ikinci günü yıkayınca nasıl olacak çookk merak ediyorum inşallah güzel olur:)

hangı kuafore yaptırdın bırde sımdıkı sonuc nasıl:26:

bende bu siteyi bir süre takip ettikten sona yaptırmaya karar verdim internet indiriminden yararlanarak yaptırdım bugün ikinci günü yıkayınca nasıl olacak çookk merak ediyorum inşallah güzel olur:)

hangı kuafore yaptırdın bırde sımdıkı sonuc nasıl:26:

elamelek selam bostanlı'da es kuaför'de yaptırmışrım ben brezilya fönümü. FX keratin diye bir marka kullandılar. şu zamanda bile (ki yazdım galiba ben 2012 ocak gibi yaptırdım) saçlarımı banyodan sonra tamamen kuruttuğumda düz oluyor. diplerden kendi saçım çıktığı için hafif bir dalga var ama yaptırdığım bölümler düz hala kurutunca.
daha önce bir arkadaşım dünyanın parasını verip l'oreal kullanan bir kuaföre yaptırmıştı ve aşırı kıvırcık sa.ları vardı. olmadı onunkisi ama benim dediğim yere gitti yaptırdı saçları dümdüz olmasa da (benimki gibi) büyük ölçüde düzeldi.
bu arada merak edenler olabilir. es kuaförle yakından uzaktan alakam, tanışıklığım ya da bir bağım yoktur. hatta sadece 1 kez brezilya fönü için gitmiştim. yani reklam amaçlı yazmıyorum.

kızlar bende brezilya keratini yaptırdım ama kuaforun onerdiği şampuanı pintilik yapıp almadım, onun yerine evde bebek şampuanı var dedim, oda hiç köpürmeyince vurdum kırbacı normal şampuanla yıkadım, ilk yıkamada sonuç çok iyiydi ama suan 10 gun oldu bozulmaya başladı hızlı bi şekilde, rüya cok kısa sürdü, bende alıp evde yapmaya karar verme aşamasındayım, hangi ürünü kullanıcagımı bilmiyorum eger bi öneri gelmezse fx nano keratin alıcam kuafor onu kullanmıstı, ama merak ettiğim birşey var ben bunu her ay yapsam ne olur sizce, çünkü saçlarım inanılmaz kendine geldi, belki daha iyi olabilir, yada ben mi saçmalıyorum?

kızlar sonrasında illaki illaki özel şampuan krem kullanmakmı lazım, marketten alabilceğimiz bi ürün yok mu, ya da eski usul zeytinyağlı sabun kullansak nolur

Brezilya Fönü yaptırdıktan sonra kupkuru sert yıpranmış olan saçlarımda ipeksi bir yumuşaklık oldu.Sabahları işe gitmeden dakikalarca saçımla uğraşmak zorunda değilim hatta bazen taramayı bile unutuyorum o kadar pratik ve güzel..Tabi kuaförum bu konuda her ilacın etkili olmadığını söyledi yani her kuaförde yaptırmamakta fayda var.Ben Kocaeli İzmit te Kuaför Nesrin de yaptırdım.Hala banyodan sonra saçımın fönlü olması gerçeği beni çok şaşırtıyor.:):):)

LÜTFEN BİRİ GÜVENİLİR MARKALARDN YAZABİLİR Mİ ?

Global keratin çok popüler, başka kullanıp da memnun kalan var mı özellikle kıvırcık saçlar için ?

merhaba ben de evde keratin bakımı yapmak istiyorum.
ama sayfalarca okumama rağmen yine de hangi markayı almam gerektiğini bilemedim
diğer başlıkta ( evde brezilya fönü) marka verilmiyor
bu başlıkta da çikolata kokulu olan(kılıçbalığının kullandığı) markanın hangisi olduğunu kaçırdım galiba...
mümkünse adını yazabilir misiniz?
teşekkürler...

Asla önermiyorum bayanlar..
Ben yaklaşık iki hafta önce bir markayı aldım o da ön plana çıkmış bir markaydı.İlk yaptığımda nasıl mutluyum anlatamam dümdüz oldu, parladı fln..Herkese sölüyorum mucize bir şey bu ya diye. Bir hafta sonra kendi şampuanıyla yıkadığım halde o düzlüğü gitti,sadece iki yıkamada. zaten kendi şampuanında sulfat (tuz)varmış onu da sonradan öğrendim.tuz keratini kıran bir etken biliyosunuzdur mutlaka. kanser yapıcı madde yok denildi, o da varmış. kendi sitesinde diyolar ki asla göz yakmaz duman çıkmaz. bu tarz ürünlerden uzak durun diyodu, kendi sattıkları üründe gördüm ben bunları ve hala korkuyorum. Nasıl bi salaklık edip aldım diye.Önce araştırmadım sonradan öğrendim kanserojen maddenin varlığını da.Saçlarım şuan nasıl derseniz eskisi gibi hafif dalgalı ve yine kuru,elektirikli. Diğer markaları bilmiyorum ama gerçekten bi daha asla yaptırmayacağım kesinleşti.Hiçbirine güvenemem sanırım artık.

15 inde aldım bende :) , Hairium bizim gitceğimiz kuaför , alsancakta , bizde araştırdık iyi bi yer die duyduk inş güzel olur :)

merhabalar bende şehir fırsatından hairium kuaföre randevu aldım ama daha gitmedim siz 15 inde gideceğinizi yazmışsınız gittinizmi?fönü yaptırabildinizmi sonuç ne sitede yazan para dışında para ödedinizmi yazarsanız sevinirim arada çok fiyat fark ettiği için merak içindeyim deneyiminizi paylaşırsanız sevinirim sevgiler.ARKADAŞLAR BAŞKA BU ŞEKİLDE HAİRİUM KUAFÖRE GİDEN VARMI CVP YAZARSANIZ SEVİNİRİM.

Kızlar izmir de iki yerde fırsat var sanırım bildigim kadarıyla biri karsıyaka es kuaför diğeri de konakta. Es kuaför marka olarak fix nano kullanıyormus sanırım ama ben ciddi derecede korkuyorum su kanserojen madde olayından. En sağlıklı marka hangisidir bilgisi olan var mı gidip yaptırıcam ama saglık acısından hangi marka iyidir hic bir fikrim yok ve acaba bu maddelerin ilerde ciddi zararları olur mu diye korkuyorum bilgisi olanlar acil cevaplayabilirse sevinirimm

Kızlar bir de Amerikan fönünü deneyin. Ben dün yaptım ve çok memnun kaldım. Ne göz yanması ne de başka bir reaksiyon.Üstelik saçlara bakım yapıyor keratin desteği sağlıyor ve evde de yapabilirsiniz.Lesamol diye bir ürün ben internetten aldım.Saçlarım ince telli inanır mısınız saçlarım kalınlaştı ve uçlarındaki kırıklar bile gitti :)

bende yaptırmak istiyorum yaa ama saçlarım kıvırcık deil dalgalı,nasıl bi görüntüsü var yaptıran arkadaşlar foto paylaşabilir miiii

kızlar ben de dört gün önce yaptırdım. bugün ilk kez yıkadım. ama bir fikir verin, üstlerinde bazı yerleri hafif dalgalı kaldı. altlar düz orada hiçbir sorun yok da. hani üst tepeler s şeklinde olan yerler var. ben kendim tost aletimle düzleştirirsem iyi oluyor da...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…