Biraz umutsuzluğa kapılmıştım ama yıkandıktan sonra inanamadım çok memnunumürünleri almayacaktım ama hiç sormadıalr bile direk hazırlyıp verdiler 3 ürüne 120tl bayıldım
saçımı yapan çocuk oldukça başarılı bellkli işinin ehli biriydi eğitim almış bunun için uzun süre ve her gittiğimde 3 kişiye bu işlemi yaptığını gördüm.
Bana dediki yalan söylemeye gerek yok 6 ay filan değil bunun ömrü 3-4 aydır:26: 4 ay sonra bir d
canım ahngı kuaforde yaptırdıgını ve fıyatını ogrenebılırmıyım
Biraz umutsuzluğa kapılmıştım ama yıkandıktan sonra inanamadım çok memnunumürünleri almayacaktım ama hiç sormadıalr bile direk hazırlyıp verdiler 3 ürüne 120tl bayıldım
saçımı yapan çocuk oldukça başarılı bellkli işinin ehli biriydi eğitim almış bunun için uzun süre ve her gittiğimde 3 kişiye bu işlemi yaptığını gördüm.
Bana dediki yalan söylemeye gerek yok 6 ay filan değil bunun ömrü 3-4 aydır:26: 4 ay sonra bir d
canım ahngı kuaforde yaptırdıgını ve fıyatını ogrenebılırmıyım
Ben kuaförde yaptırmadım evde kendim yaptım aslında bu siteden iyice inceledim nasıl yapıldığını ve uyguladım. yorumlara baktığımda kuaförde yaptıranların çoğunluğu memnun değil farklı şikayetler var fakat kendisi yapanlarda memnuniyet derecesi daha yüksek gibi görünüyor.
bende bu siteyi bir süre takip ettikten sona yaptırmaya karar verdim internet indiriminden yararlanarak yaptırdım bugün ikinci günü yıkayınca nasıl olacak çookk merak ediyorum inşallah güzel olur:)
bende bu siteyi bir süre takip ettikten sona yaptırmaya karar verdim internet indiriminden yararlanarak yaptırdım bugün ikinci günü yıkayınca nasıl olacak çookk merak ediyorum inşallah güzel olur:)
kızlar sonrasında illaki illaki özel şampuan krem kullanmakmı lazım, marketten alabilceğimiz bi ürün yok mu, ya da eski usul zeytinyağlı sabun kullansak nolur
15 inde aldım bende :) , Hairium bizim gitceğimiz kuaför , alsancakta , bizde araştırdık iyi bi yer die duyduk inş güzel olur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?