Saç Şekillendiriciler Brezilya Fönü Hakkında...

Brezilya fönü tavsiye etmiyorum kanserojen made içeriyor.bunu yerine tamemen bitkisel amerikan fönü çıktı trabzonda

Son düzenleyen: Moderatör:
ben şahsen bu gün yaptırdım brezilya fönünü. Bugünden itibaren bile etkisini görüyorum.. Saçı hiç yıpratmıyor aksine parlak canlı gösteriyor.. zaten brezilya fönünün amacı da saçı komple olarak beslemek ve bir kaç ay düz olarak kullanmak.. bu gün saçıma krem şeklinde bir şey sürüldü ve iyice düzleştirildi fakat şuanda saçımda olan kremin vermiş olduğu bir yağlı görüntüsü var biraz da olsa.. saçımı 2 gün boyunca yıkamıcağımı söyledi kuaför.. bilgi vermek istedim bu konuda tecrübeli olduğum için :) ama kesinlikle ve kesinlikle hiç bir zararı yok saça

Sorasında özel şampoanı varmış sanırım o kullanılıyormuş ,birde sureklı sac kremıde kullanıyorum ben sorasında yıne kullanmaya devam edılıyormu acaba size bılgı verılmiştir mutlaka paylaşırsanız sevinirim

arkadaşlar ben de kışın yaptırmıştım brezilya fönünü. fix keratin ürünü kullandı kuaförüm. 3 gün o saça sürülen iğrenç şeyle geçiyor. her gün saç düzleştiricisiyle 1 ya da 2 kez düzleştirmeniz gerekiyor. normalde bunu kuaförünüz yapıyor ama ben her gün gitmek istemedim kendi düzleştiricimi kullandım. saçınız kesinlikle nemden uzak kalıcak bu süre içinde. hatta terlemek bile işleme etki edebiliyor. ben sonrasında hiç kullanmadım özel şampuanını falan üzerinden nerden baksanız 8-9 ay geçti hala saçlarımda etkisini görüyorum. dipten gelen yeni saç yine kıvırcık ama olsun. saçınızı banyo sonrası tamamen kurutursanız dümdüz oluyo ıslak bırakırsanız hafif bi dalga oluyo :)

günlerce hatta aylarca süren araştırmadan sonra yaptırdım. röfleden yanmış kıvırcığı keçeleşmiş bir saç için zaten kaybedecek bir şeyim yoktu. Sonuç : mükemmel.
artık hergün saç jöleleyip akşama mutlaka yıkayıp ve sonrasında saatlerce o saçı şekle sokucam diye uğraşmıyorum. yıllarca boşuna bu kadar zaman vermişim diye üzülüyorum. çalışan bir kadın olarak inanılmaz bir şey benim için. kuaför derdi fön derdi yok. yapılan uygulama loreal ürünü ile uygulandı. öyle 3 gün bekle yıkama falan yok. aynı gün kuaförden çıkmadan yıkandı. sulfatsız şampuan derdi yok kuaförüm istediğin şampuanı kullan dedi. ve heeer gün yıkıyorum. saçlarım ellerimin arasından kayarak kuruttuğumda mutluluğum tarif edilemez oluyor. yıpranmış saça olmaz diyen arkadaşlar. asıl etki bu saçlarda görünüyor. şiddetle tavsiye ediyorum. hepimizin zamanı değerli. eve biraz pahalı bir uygulama ama şahsi fikrim değer. evde yapıması konusunda fikrim ben beceremezdim iyikide kuaföre yaptırmışım.

fiyatı ne kadar ki bu fönün

ben internetteki indirim kuponlarıyla 69 tl'ye yaptırdım.

benden önce bir arkadaşım loreal ile yaptırdı ama tutmadı. sonra benim gittiğim yere o da gitti ama bu sefer tuttu. kızlar sizinkinin tuttuğuna sevindim. belki de onun kıaförü becerememiştir.

evde kendim bile yaparım aslında ben bir daha niyetlenirsem.

:18:canım senin gittiğin yer neresi bende 300 tl yaptırmıştım ama 1.seansta tutmadı 2.seans bidaha yapınca tuttu ama tatile gittim 1 ay içinde bozuldu üstelik denize girmeden önce argan yağını sür dedi aynen yaptım ama bozuldu yıllar önce straight therapy yaptırmıştım hiç bir sorun yaşamamıştım deniz havuz gir çık kurutma derdin yok 1 sene dümdüz saç yapan kuaförde önemli tecrübe lağzım.İşi bilen kişi olması gerekir.Paramı almak için atıp tutan saçlarımı bozan Güngörendeki o kuaföre hakkımı helal etmiyorum hayrınıda göreceğini zannetmiyorum.Üstelik saçlarım kıvırcık değil iri dalgalı bunu bile beceremeyen kuaförler var.

SAÇIMI İKİ KERE ÇANKAYADA BİR KUAFÖRDE DÜNYANIN EN İYİ KERATİN MARKASI OLARAK KABUL GÖRMÜŞ JUVEXİNLE---hatta yenilebilir diyecek kadar ürüne güveniyorlar---YAPTIRDIM.ŞİMDİ SAÇLARIM TUTAM TUTAM DÖKÜLÜYOR.İNANIN GEÇTİĞİM HER YERDEN SAÇLARIMI TOPLUYORLAR.ÖNCE STRES MEVSİM GECİŞİ VİTAMİN EKSİKLİĞİ GİBİ SEBEPLERDEN SANDIMSONRA SEBEBİN KERTAİN UYGULAMASI OLDUĞUNU ANLADIM..TAMAM SAÇLARIM ARTIK PARLAK DÜMDÜZ ANCAK BEDELİ BU KADAR AĞIR OLMAMALI.BU ÜRÜN BUNU YAPIYORSA DİĞERLERİNİ SİZ DÜŞÜNÜN ARTIK.ESKİ HALİME DÖNMEK İSTEMİYORUM.DEVAM EDERSEMDE ÇOK YOĞUN SAÇ KAYBINA UĞRAYACAĞIM.NE YAPACAĞIMA İNANIN KARAR VEREMEDİM.

Herkese Merhaba

Ya arkadaşlar konuya ortadan giriyorum ama eminim bu söyliyeceklerim defalarca sayfalarca konuşulmuştur :) Nasıl bir şey bu Brezilya Fönü her kafadan bir ses çıkıyor arkadaş!

Şimdi ben neredeyse 1 senedir yaptırmak istiyorum fakat parayı denkleştiremedim falan filan derken öyle kaldı, en sonunda halamın senelerdir gittiği çok çok güvendiği iyi de bir kuaför var, oradaki eleman En iyi marka olan Global Keratin 'in bile bu ürününe güvence vermediğini söylüyor, hatta bayi toplantısı yapılmış ürünler hakkında yine gündeme gelmiş adamlar her ürünümüzün arkasında dururuz ama bu ürünümüze güvence vermeyiz demişler. Yani yaparken baya duman çıkıyormuş ,saçında çok ama çok dökülecek dedi durum bu zararlı ama çok istiyorsan duman çok etkilemesin diye kapının yanında falan yaparız dedi. Ama kuaförler tabiki uyarmaz çünkü çok para kazanıyorlar bu işten dedi siz tanıdık olduğunuz için bunları söylemek zorundayım dedi.

Ama onca kişi yaptırıyor zararlı olsa bu kadar millet nasıl çatır çatır yaptırıyor? Hem zararlı olsa toplatılmaz mı? Yani bir konuda bu kadar farklı yorum olabilir heralde..

Yani saçlarımdan o kadar nefret ediyorum ki her saçıma uyuz olduğumda yine gaza geliyorum sonra oturuyorum yerime , sizin kuaförleriniz hiç böyle bir uyarıda bulundu mu?

merhaba arkdslar ben de bı 10 gun once ankarada brezılya fönumu yaptırdım.4 gun suruyor.ılk gun 2-2.5 saat.dıger gunler 20 dakıka.son gunde yıne duzlestırme fön ve yıkama yapılıyor.memnunum sımdılık.ama şampuanını begenmedım sacım da kepeklenme mı derı soyulmasımı oyle bı sey yaptı kı benım sacımda hıc kepek olmazdı.oyle duzlestırıcıden cıkma jılet gıbı degıl ama kurutunca tarayarak fönlü gıbı duruyor ve daha canlı saglıklı duruyor.sormak ıstedıgım bu sampuanlar bıtınce aynısından almak zorunda mıyız?65 tl dıyor daha uygun fıyata keratınlı brezılya fönu ıcın sampuanlar da var onlardna kullansak ve arad normal sampuanal da yıkasak?kuaförum mutlaka bu sampuan olcak dıyor ama aynı kuaföre yaptıran bı arkdsım yaklasık 1 yıl kullandı brazılya fönunu ve dogru duzgun sampuanlarını kullanmadım da dedı

bende bu siteyi bir süre takip ettikten sona yaptırmaya karar verdim internet indiriminden yararlanarak yaptırdım bugün ikinci günü yıkayınca nasıl olacak çookk merak ediyorum inşallah güzel olur:)

olmadı( biraz tuttu tabi eskisi gibi değil ama yinede kötü yarın tekrar gidicem olmazsa gel bi daha yaparım demişti..

Paspak acaba ücreti kaç para acaba. Saç dökülmesi normalden fazla mı?

tigi akademi de yaptırdım.şehir fırsatı indirimleri var ama ben buna gerek duymadan direkt gidip görüştüm.250 lira orta boy saça ödedim.şampuanla bakım ürününü de almak durumunda kaldım.zaten sanırım global keratinin ankara distribitörü gibilerdi.tekrar yaptırmıycam.saçlarım gerçekten avuç avuç dökülüyor.ancak üç ay boyunca saçlarımın yumuşaklığı ve parlaklığı başka bir şeydi.karar sizin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…