Brezilya fönü tavsiye etmiyorum kanserojen made içeriyor.bunu yerine tamemen bitkisel amerikan fönü çıktı trabzonda
ben şahsen bu gün yaptırdım brezilya fönünü.Bugünden itibaren bile etkisini görüyorum.. Saçı hiç yıpratmıyor aksine parlak canlı gösteriyor.. zaten brezilya fönünün amacı da saçı komple olarak beslemek ve bir kaç ay düz olarak kullanmak.. bu gün saçıma krem şeklinde bir şey sürüldü ve iyice düzleştirildi fakat şuanda saçımda olan kremin vermiş olduğu bir yağlı görüntüsü var biraz da olsa.. saçımı 2 gün boyunca yıkamıcağımı söyledi kuaför.. bilgi vermek istedim bu konuda tecrübeli olduğum için :) ama kesinlikle ve kesinlikle hiç bir zararı yok saça
fiyatı ne kadar ki bu fönün
fiyatı ne kadar ki bu fönün
ben 350 tl ye yaptırdım. loreal ürünü ile çorumda
ben internetteki indirim kuponlarıyla 69 tl'ye yaptırdım.
benden önce bir arkadaşım loreal ile yaptırdı ama tutmadı. sonra benim gittiğim yere o da gitti ama bu sefer tuttu. kızlar sizinkinin tuttuğuna sevindim. belki de onun kıaförü becerememiştir.
evde kendim bile yaparım aslında ben bir daha niyetlenirsem.
ben ise 150 tl'e yaptırmıştım :)
SAÇIMI İKİ KERE ÇANKAYADA BİR KUAFÖRDE DÜNYANIN EN İYİ KERATİN MARKASI OLARAK KABUL GÖRMÜŞ JUVEXİNLE---hatta yenilebilir diyecek kadar ürüne güveniyorlar---YAPTIRDIM.ŞİMDİ SAÇLARIM TUTAM TUTAM DÖKÜLÜYOR.İNANIN GEÇTİĞİM HER YERDEN SAÇLARIMI TOPLUYORLAR.ÖNCE STRES MEVSİM GECİŞİ VİTAMİN EKSİKLİĞİ GİBİ SEBEPLERDEN SANDIMSONRA SEBEBİN KERTAİN UYGULAMASI OLDUĞUNU ANLADIM..TAMAM SAÇLARIM ARTIK PARLAK DÜMDÜZ ANCAK BEDELİ BU KADAR AĞIR OLMAMALI.BU ÜRÜN BUNU YAPIYORSA DİĞERLERİNİ SİZ DÜŞÜNÜN ARTIK.ESKİ HALİME DÖNMEK İSTEMİYORUM.DEVAM EDERSEMDE ÇOK YOĞUN SAÇ KAYBINA UĞRAYACAĞIM.NE YAPACAĞIMA İNANIN KARAR VEREMEDİM.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?