yıkama bence bir gün daha dayan sonuçta uzun süre fönlü saçlara sahip olacaksın.Bu brezilya fönünde en ufak ayrıntıyı atladın mı istediğin gibi olmuyo üzülüyorsun sonra.beklemelisin..
arkadaşlar pendik turan güzellik salonu, ümraniye nisan kuaför ya da göztepe hair academy de brezilya fönü yaptıran var mı? fırsatlarda buldum ama kararsz kaldım fırsatlarda bitmek üzere
kızlar meraba bişey sorcam istanbulda yaşayıp ordan style marka keratin alanlar bana adres bildirebilirlermi... benim bulunduğum şehirde yok istanbulda yaşayan bi arkadaşıma aldırcam çok acil cevap bekliyorum lütfen yardım !!!
saç boyamak serbestmiş bende yaptırdım 1 hafta sonrada bıyadım ve kestirdim hiç bi sıkıntımda yok suanda :) zaten keratinden dolayı saçımın rengi aktı direk boyadım ve sıkıntı cıkmadı cnm rahat olabilrsin:))
bende 3gün once yaptırdım brezilya fonunu fırsat sitelerinden aldıgım kuponla..normalde cok kabarık ve yer yer kıvırcık yer yer dalgalı uclara dogru da duzumsu sacma bir sacım vardı beox marka yaptırdım tam 3gun insanlıktan cıkmıs vaziyette o kafayla bekledim o halde cıkamadıgım icinde evde kendim duzlestirdim veeee biraz once yıkadım sonuc; fon cektirmiş gibi olmayacak diyorlar ya kesinlikle dogru kimsenin bukadar guzel fon cekebilecegini sanmıyorumbukadarını hayal bile edemiyordum dumduz oldu ve cok dogal duruyor istedigim gibi sekil verebiliyorum 5dk kuruttum sonuc mukemmelll kuafore gidip saatlerce eziyet cekmeme gerek kalmadı cok mutluyummm :)))) sampuan ve sac kreminide nude aldım kuru ve boyalı saclar icin biraz az kopuruyor ama ipek gibi oldu saclarım kesinlikle siddetle tavsiye ederimmm..
canım brezilya fönünü nerde yaptırdın bu fırsat siteleri güvenilirmi çok korkuyorum ucuz diye zarar vermesinler,birde ben güngörende oturuyorum avrupa yakasında araştırıyorum sen nerde yaptırdın
yaptiran ve memnun kalan arkadaslar birde nerde ve ne kadara yaptirdignizida soylermisiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?