Saç Şekillendiriciler Brezilya Fönü Hakkında...

yıkama bence bir gün daha dayan sonuçta uzun süre fönlü saçlara sahip olacaksın.Bu brezilya fönünde en ufak ayrıntıyı atladın mı istediğin gibi olmuyo üzülüyorsun sonra.beklemelisin..

dayanamadım yıkadım ama çok güzel oldu kuaförum 54 saat geçtiyse sorun olmaz dedi garanti amaçlı 3 gün denılıyomuss ama inanılmaz memnunum:)

arkadaşlar pendik turan güzellik salonu, ümraniye nisan kuaför ya da göztepe hair academy de brezilya fönü yaptıran var mı? fırsatlarda buldum ama kararsz kaldım fırsatlarda bitmek üzere

ben yaptırdım haır acedemy de cnm cok memnunun suan ve cok ucuz dıye korkma al kuponu

kızlar meraba bişey sorcam istanbulda yaşayıp ordan style marka keratin alanlar bana adres bildirebilirlermi... benim bulunduğum şehirde yok istanbulda yaşayan bi arkadaşıma aldırcam çok acil cevap bekliyorum lütfen yardım !!!

kuaför sepeti.com da satılıyor ancak ben de araştırıyorum henüz almadım. istanbulda kuaför malzemeleri satan dükkanlarda var mesela üsküdar uzay parfümeride alıx marka. ancak çok uçuk fiyatlar söylüyorlar internetten almak daha makul gibi görünüyor.

merhaba kızlar...
ben bir buçuk ay önce yaptırdım çok da memnunum ama saçımın renginden çok sıkıldım..
sayfalara bakındım ama göremedim... saç boyamak bozar mı fönü... açıcıyla biraz açıp sonra boyamayı düşünüyorum...
acil yardım lütfennnn:44::44::44::44::44::44::44:

saç boyamak serbestmiş bende yaptırdım 1 hafta sonrada bıyadım ve kestirdim hiç bi sıkıntımda yok suanda :) zaten keratinden dolayı saçımın rengi aktı direk boyadım ve sıkıntı cıkmadı cnm rahat olabilrsin:))

Ben evde yapmayı deneyeceğim ama keratin markası olarak Style ve Beox arasında kaldım :18: Kullananlar veya Kılıçbalığı - görüyorsan - bir fikir verirseniz çok mutlu olurum :18:
Buna ek olarak başka bir problem de Style'ı temin edebileceğim bir site buldum ama internetten Beox alabileceğim bir yer bulamadım. Bu konuda da yardımcı olabilirseniz kafamda trafo taşımaya son verebileceğim :18:

bende 3gün once yaptırdım brezilya fonunu fırsat sitelerinden aldıgım kuponla..normalde cok kabarık ve yer yer kıvırcık yer yer dalgalı uclara dogru da duzumsu sacma bir sacım vardı beox marka yaptırdım tam 3gun insanlıktan cıkmıs vaziyette o kafayla bekledim o halde cıkamadıgım icinde evde kendim duzlestirdim veeee biraz once yıkadım sonuc; fon cektirmiş gibi olmayacak diyorlar ya kesinlikle dogru kimsenin bukadar guzel fon cekebilecegini sanmıyorum bukadarını hayal bile edemiyordum dumduz oldu ve cok dogal duruyor istedigim gibi sekil verebiliyorum 5dk kuruttum sonuc mukemmelll kuafore gidip saatlerce eziyet cekmeme gerek kalmadı cok mutluyummm :)))) sampuan ve sac kreminide nude aldım kuru ve boyalı saclar icin biraz az kopuruyor ama ipek gibi oldu saclarım kesinlikle siddetle tavsiye ederimmm..

Eki Görüntüle 405540

Bunlarda benün dün akşam yaptığım brezilya fönüm.4 gün sonra yıkayınca sonucu görecem bakalım.Saçlarım bu arada röfleli

Kızlar bende brezilya fönü yaptırmak istiyorum bu fırsat sitelerinden hangisi güvenilir İST.avrupa yakasında yaptıran varmı acaba,bana yardımcı olabilirmisiniz daha önce hiç fırsat sitelerini kullanmadım ucuz diye saçıma bir zarar vermesinler

canım brezilya fönünü nerde yaptırdın bu fırsat siteleri güvenilirmi çok korkuyorum ucuz diye zarar vermesinler,birde ben güngörende oturuyorum avrupa yakasında araştırıyorum sen nerde yaptırdın

Bende geçen sene ilk kez brezilya fönü yaptırmıştım Beox marka ürün kullanıldı tam 9 ay kullandım düz saçlarımı.Üstelik saçlarım kıvırcık aylarca dümdüz gezdim saçlarım ipek gibi oldu beslendi.Şimdi yine aldım bir fırsat sitesinden yine dümdüz saçlarım olacak Fönün kalıcı olması için brezilya fönünden sonra kullanıma uygun saç kremi ve şampuan kullanmak gerekli tabii.Şampuan az köpürdüğü için bir süre sonra saçlarınız temizlenmiyormuş gibi hissedebilirsiniz. Arada fönden önce her zaman kullandığınız şampuanınızla yıkayabilirsiniz ama çok bekletmeden durulamanız gerekir ardındanda yine kremi uygularsanız bişeycik olmaz.Yaptırmayı düşünenler hiç düşünmesin derim inanılmaz kolaylık sağlıyor yıka çık iki dakkada kurut oooh mis gibi dümdüz saçlar =D

canım brezilya fönünü nerde yaptırdın bu fırsat siteleri güvenilirmi çok korkuyorum ucuz diye zarar vermesinler,birde ben güngörende oturuyorum avrupa yakasında araştırıyorum sen nerde yaptırdın

canım benim ben anadolu yakasında milano hair diye bir yerde yaptırdım.. sitelerin guvenligi konusunda da pek birsey soyleyemecegim ama ben mesela oyle bir suru abuk sabuk siteler oldugu için fırsatıda almak istedigimde direkt hizmeti saglayan yerle irtibata geciyorum siteye guvenmedigim icin kredi kartıyla degilde hizmeti almaya geldigim zaman normal odemeyle anlasıyorum ki zaten simdiye kadar okadar fırsattan yararlanmama ragmen hicbirinin odemesini internet uzerinden yapmadım aynı fiyata anlasıp yaptırıyorum... seninde için rahat etmiyorsa bu yontemi denersin sonucta adamlar sitelere verdikkleri zaman oradan alınan fırsatlardan kesinti oluyor bu durumda o kesintiyi reklam için gozden cıkarmıs oluyorlar benimde o fiyatta adamlara nakit vermem işlerine geliyor acıkcası keza benim içinde aynı şekilde.. avrupa yakası içinde bu tum fırsatları bir araya toplayıp yayınlayan siteler var ornegin "fısat bu fırsat" gibi ordan avrupa yakasını secip guzellik fırsatları kategorisine girdiginde sag tarafta baslıklar halinde bir suru secenek goreceksin ordanda brezilya fonunu sectigin zaman cıkan sonucları degerlendirebilirsin...

sunuda belirtmeden gecemeyecegim denizede girdim ve hic bir sorun yasamadım saclarım hala dumduz denizden cıktıktan sonra ilk basta korktum tamamen bozuldu diye cunku ıslakken kıvırcık duruyordu birazda sertleşti sonra hemen kosup saclarımdaki tuzu akıttım tatlı suyla.. cok cabuk kurudu ve dumduz oldu yine, herkes sacların fonlu gibi denize girmedin mi diye sordu..

Son düzenleme:
yaptiran ve memnun kalan arkadaslar birde nerde ve ne kadara yaptirdignizida soylermisiniz?

ben kozyatağı milano hair design'da 65 tl ye yaptırdım fırsatı alacagım zaman okadar beklememe ragmen ugurkanın fırsatı yoktu oyuzden onu sectim ama bir dahakine ugurkanda yaptırmayı dusunuyorum orasıda beox marka yapıyormus ama goztepe subesinden degilde (baya bir sikayet var memnun kalmamıslar pek..) suadiye ve libadiye subelerini dusunuyorum, yorumlar baya bir olumlu...

Tatile gitmeden önce yaptırmak istiyorum bende. Bozulursa bozulsun valla 1 hafta idare etsinde beni o bana yeter :))
Milano hairin fırsatları bitmiş ama ben yine de telefon açıp sorcam ajnr gibi 65tlye anlaşırsak giderim :)

Ajnr, sen gittiğinde ek ürün ödemesi, şampuan, krem vs satmak istediler mi? ona göre hazırlıklı gideyim :)

kızlar iyiaksamalr.keratin yaptırmayı düşünüorum saclarım uzun.enza keratine 300 tl fiyat werdıler bio ya 200 tl..sizce nasıl uygunmu_? bio yaptırıp memnun kalan warmı

Arkadaşlar selam. Sabahtan beri araştırma yapıyorum ve sanırım benim de kafama yattı bu iş. Bugün Beylikdüzü Mehmet Tatlı kuaföre gittim. Global keratin marka brezilya fönü için bana 400 tl fiyat verdi. Zaten taban fiyat budur dedi bide. Ağzım açık kaldı. Bide üstüne aynı marka şampuan saç kremi vs.. bana 500den fazla bi fiyata mal olacak. Kuaföre özellikle tam fölü gibi durmuyor ama yine de değil mi dedim. Bana kesinlikle jilet gibi dümdüz oluyor dedi. Sonra eve geldim. İnternette şuan Mecidiyeköy İmage Kuaförün fırsatı var. 89 tl ve aynı marka ürünlerle yapılıyor. Bu kuponu almak istiyorum ama bu uçurum neden acaba? Acaba gerektiği kadar malzeme kullanmıyolar mı? aklım almıyor bu fiyata yapılabilecek bir işlemi nasıl 400tlye yapan yerler var. Yarın image kuaförden bilgi alacağım. Eğer ikna olursam oraya yaptırırım. siz ne düşünüyorsunuz?:44:

Arkadaşlar olumlu sonuç alanlara şaşırıyorum çunku ben hiç memnun kalmadım düzleşmedi saclarım ayrıca çok zahmeti var dusta sülfatsız şampuan kullanımı, saç maskesi ki bunlar cok pahalı. Her dustan sonra saca düzlestırıcı yapmassan tiftik tiftik bir görüntu

Üstelik 7-8 ay önce yaptırmadan öncesıne kadar saclarım hıc dökulmezdı ama b. fönu yaptırdıgımdan beri nerdıyse kafamda sac kalmadı. ÇOk aşırı döktu. Benım saclarım dalgalıydı üstelık cok kıvırcık deıldı.

Memnun oldugunu yazanlar zaten düz saclıdır ya da bu işten para kazanan kuaförlerdır. Ben çok pişman oldum ve hıckımseye asla tavsıye etmem !!!!!

Ben ankarada ii bi yere yaptırmıstım OLMADI OLMADI OLMADI.

Paranıza da sacınıza da yazık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…