Ben saçlarımı 1 kez falan boyatmıştım dökülmedı bile saçlarım güçlu pek kımyasal görmüyor çünki süreklı argan yağı sürerım. Sadece stresten çok döküluyordu. Of abımın yakın arkadaşı dıye gttm ben ya.aynı günde boya olur ben yaptırdım da
brezilya fönü de yüklersen saç elinde kalır
hatta elinde kalmıştan beter olur
keşke elinde kalsa öyle diyim
Ya çalısanın biri uyardı ama sahbı uyarmadı canım. Boya zaten hç kullanmam bu da son hayatım. Şuan da düzgün duryo ama ben pişman oldum. O kadar para verip ağlamakla bitti. Umarım tutar yıpranmaz.ombre ve üstüne koyu renk boya ile zaten yeterince kimyasal işlem görmüş saçınız. bir de üstüne brezilya fönükuaför hiç uyarmadı di mi? ee uyarmaz zaten adam bir seferde ne kadar para alacağına bakar... saçınıza bakım kürleri yapın bence. ve dinlendirin birkaç ay boya falan sürmeyin, sadece bakım kürü.
Tatlım bunu bende duydum denız kıyısında yaşıyorum ama şükür tatilim bittı grmem suyaANAAAM iyiki konuyu acmissin!! Bende izine gitmeden once brezilyan fonu yaptiricak sonra boyaticaktim. Simdi okudum denizli su yasakmis. Bu arada arkadasim yaptirdi. Ona kuaforu once fonu yaptir sonra boya yoksa sacin cok yipranir dedi.
Ay aynı gün mü koptu??? Benım şuanda sağlam duruyor.yıllar önce saçımı boyattım
sonra brezilya fönü...sonuç nerdeyse belde olan saç boyun hizasına kadar koptu resmen
Ay içimi rahatlattın ya tek umudum kalın tellı güçlu saçlarım anneme çekmış saçlarım.Ben önceden 2 defa yaptırdım bence tutar
Ben konuya farklı açıdan gireyim, brezilya fönü ne kadar ve ne kadar süre kalıyor saçta
Bu arada arkadaşım güle güle kullan,inş. sorunsuz güzel saçların olur canım
Ben 2 defa yaptırdım ve saçım kalın telli ve kivircik .normalde düzeltirici tutmazdi.Tabi ben boyatmadim .4 gün boyunca o ilacı sürüp düzlestirildi ve bana tam 10 ay gitti denizde girdim birsey olmadı .ama yaptırdığın yer çok önemliAğzımdan aldınız lafı :) iki sene önce yaptırmaya yeltendim saça yapışkan bir şey sürüyor iki gün yıkama diyor sevgilimle buluşacaktım yıkadım tutmadı haliyleyeniden yaptırsam süreç nedir bir aydınlatın kızlar.
5 aydan sonra belli oluyor evet ama çok kötü durmuyor fonlesen daha iyi duruyor tabibrezılya fönü yaptırınca diplerden çıkan saç götüntü olarak kötü olmuyor mu? mesela benim sacım kıvırcık fönü yaptırdım diyelim dipten çıkan sacı hep fönlücem mi?
bende düşünüyorum brezilya fönü ama cesaret edeniyorum.5 aydan sonra belli oluyor evet ama çok kötü durmuyor fonlesen daha iyi duruyor tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?