Saç Kesim Şekilleri brezilya fönü ve ombre faciası

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

anasonn

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2014
631
238
73
Kızlar daha önce de anlattgm gibi çok zor zamanlar geçiriyordum. Dedim saçlarımı değiştireyım moral olur. 1 kez boyatmıştm daha önce. Kuaförum işinde uzman ama neler oldu. Aynı gün hem ombre yapıldı hem brezılya fönu. Sarı renkten nefret ederdım sarışın oldum. Ağladm. Hemen tekrar boyayıp koyultular. Aynı gün boya olmaz diye internette yazıyor. Sizce tutar mı b. Fönü ?? Saçlarım dökülur mu?

yıllar önce saçımı boyattım
sonra brezilya fönü...sonuç nerdeyse belde olan saç boyun hizasına kadar koptu resmen

Brezilya fonu kendi basina berbat birsey zaten en basiti denize girmemen gerekiyor tuzku su kesinlikle yasak sampuan olayini anlatmistir kuaforun zaten ben memnun kqlmadim açıkçası

aynı günde boya olur ben yaptırdım da
brezilya fönü de yüklersen saç elinde kalır
hatta elinde kalmıştan beter olur
keşke elinde kalsa öyle diyim

ANAAAM iyiki konuyu acmissin!! Bende izine gitmeden once brezilyan fonu yaptiricak sonra boyaticaktim. Simdi okudum denizli su yasakmis. Bu arada arkadasim yaptirdi. Ona kuaforu once fonu yaptir sonra boya yoksa sacin cok yipranir dedi.

ombre ve üstüne koyu renk boya ile zaten yeterince kimyasal işlem görmüş saçınız. bir de üstüne brezilya fönü kuaför hiç uyarmadı di mi? ee uyarmaz zaten adam bir seferde ne kadar para alacağına bakar... saçınıza bakım kürleri yapın bence. ve dinlendirin birkaç ay boya falan sürmeyin, sadece bakım kürü.

aynı günde boya olur ben yaptırdım da
brezilya fönü de yüklersen saç elinde kalır
hatta elinde kalmıştan beter olur
keşke elinde kalsa öyle diyim
Ben saçlarımı 1 kez falan boyatmıştım dökülmedı bile saçlarım güçlu pek kımyasal görmüyor çünki süreklı argan yağı sürerım. Sadece stresten çok döküluyordu. Of abımın yakın arkadaşı dıye gttm ben ya.

Ya çalısanın biri uyardı ama sahbı uyarmadı canım. Boya zaten hç kullanmam bu da son hayatım. Şuan da düzgün duryo ama ben pişman oldum. O kadar para verip ağlamakla bitti. Umarım tutar yıpranmaz.

ANAAAM iyiki konuyu acmissin!! Bende izine gitmeden once brezilyan fonu yaptiricak sonra boyaticaktim. Simdi okudum denizli su yasakmis. Bu arada arkadasim yaptirdi. Ona kuaforu once fonu yaptir sonra boya yoksa sacin cok yipranir dedi.
Tatlım bunu bende duydum denız kıyısında yaşıyorum ama şükür tatilim bittı grmem suya

Ben konuya farklı açıdan gireyim, brezilya fönü ne kadar ve ne kadar süre kalıyor saçta
Bu arada arkadaşım güle güle kullan,inş. sorunsuz güzel saçların olur canım

Ben konuya farklı açıdan gireyim, brezilya fönü ne kadar ve ne kadar süre kalıyor saçta
Bu arada arkadaşım güle güle kullan,inş. sorunsuz güzel saçların olur canım

Ağzımdan aldınız lafı :) iki sene önce yaptırmaya yeltendim saça yapışkan bir şey sürüyor iki gün yıkama diyor sevgilimle buluşacaktım yıkadım tutmadı haliyle yeniden yaptırsam süreç nedir bir aydınlatın kızlar.

Ben 2 defa yaptırdım ve saçım kalın telli ve kivircik .normalde düzeltirici tutmazdi.Tabi ben boyatmadim .4 gün boyunca o ilacı sürüp düzlestirildi ve bana tam 10 ay gitti denizde girdim birsey olmadı .ama yaptırdığın yer çok önemli

brezılya fönü yaptırınca diplerden çıkan saç götüntü olarak kötü olmuyor mu? mesela benim sacım kıvırcık fönü yaptırdım diyelim dipten çıkan sacı hep fönlücem mi?

Kızlar bu fönü daha once iki kez kullanmış bir doktor arkadasım var dediğine gore bu işlemlerde kullanılan seyler asırı derece de kanserojen madde iceriyirmus. Arkadasım cok korktu ve pisman oldu. Aklınızda bulunsun

Bende geçen yaz yaptırmıştım zaten çok sağlıklı olmayan saçlarım hepten mahvoldu. Hiç kimseye tavsiye etmiyorum giden paraya mı üzülsem saçlarımın mahvolmasına mı
Benim yaptırdığımda etraftan duyduklarımdan biraz farklıydı. Yaparken bi kaç kez ilaç sürdü yıkadı sonra düzleştirdi yine ilaç sürdü sonra yıkadı ve kuruttu. Öyle şu kadar gün yıkamayacaksın gibi bi durum olmadı. Tek şartı saçı çok çok iyi kurutmak gerekiyormuş bunun özelliği oymuş kurutmazsan saç düz olmazmış. Nerdeyse 45dk saçımı kurutmaya çalışıyordum yine de olmuyordu üstünden bi daha düzleştiriyordum Bide kurnaz kuaför senin fön makinenin gücü düşüktür ben sana bu profesyonel makinelerden satayım diyordu
Ahhh ahhh yaptırmadan önce çok iyi düşünmek ve sonunda vazgeçmek gerek

Konu sahibi arkadaşım sende saçlarına sakın düzleştirici maşa sürme saçını yormadan bakım yapmaya çalış. İnşallah saçların sağlamdır herhangi bir sorun yaşamazsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…