Saç Kesim Şekilleri brezilya fönü ve ombre faciası

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
ya ben 3 hafta önce ombre yaptırdım, 1 ay sonra falan da brezilya fönü yaptırmayı düşünüyodum yorumları okuyunca gözüm korktu zaten saçlarım banyoda bile avuç avuç kopup dökülüyor kel kalacam yakında off

Bana ilaç 3 aşamada aynı gün süruldu. İzmırın en seçkın yerlerındn biri ama bkalm. Saçım hafıf dalgalı ama inatçı ve kabark. Dökulme yok şuanda

A
Benım dökulmuyor ama güçlu olmasa mahvolurdu ya . Boya falan pek yok bende. Ombremı boyadk arada sarı ışıltı kaldı küllu kumral oldum. Açık kestane diplerm.

2 gün yıkamıcm ama saçlarm yapışkan falan dgl şu anda. Amerıka üretımı bi marka .

Tatlım ombrenın tonları nasıl????

benim dipler karamel aşağılar açık sarı canım

Ben de 1 ay önce yaptırdım aynı sizin gibi dipler karamel aşağılar sarı, ama diplerimi küllü kumral istemiştim kuaför sagolsun karamel yaptı nasıl cevireceğimi düşünüyorum kara kara

Ben de 1 ay önce yaptırdım aynı sizin gibi dipler karamel aşağılar sarı, ama diplerimi küllü kumral istemiştim kuaför sagolsun karamel yaptı nasıl cevireceğimi düşünüyorum kara kara

benim saç rengim tümden karameldi, ben de sizin gibi dipler küllü kumral altlar sarı olsun istedim
diplerin küllü kumrala dönmesi için saç açıcı şart dedi ve 200 lira bi fiyat çıkardı
saç boyasına 200 lira verdiğim gün öldüğüm gündür dedim bende

o yüzden dipleri aynı renk bıraktım sadece aşağılara paket attırdım çok iyi oldu çok da güzel oldu

Ayynen öyle bana da silme yapmamız lazım dedi silme 150 ombre de 100 oldu mu sana 250 vazgeçtim baska bi kuaförde yaptırdım ben de, herkes çok beğeniyor saçlarımı ben de öyle ama içimde derin bi yara küllü kumral sevdasıı

ahh benimde içimde kalmadı değil o küllü kumral..
elbet bi gün kavuşacagız bu böyle yarım kalmayacak

ombre sac zaten cok sagliksiz.. saclarin uclari mahfoluyor.. ve ben hic begenmiyorum..

kim moda diye uydurduysa artik..

Saçlarım güçlu stres dışında dökulme olmaz ama stresten egzema oldu falan moral kalmadı. Verdgm paraya yanıyorum bir ailenın 2 aylık mutfak giderı resmen üzuldum uyuyamaz oldum

Canlar küllü kumral oldum hç mutlu dglm önumde 2 tel sarı o düzelcek 2 gun yıkaması bitsin bu arada ben ilk kez kuaföre bu kadar işlem yaptrdm daha da tövbe. Açık kestaneydı saçlarm şuanda sarı parıltılı küllu kumralım :-(

Asla Brezilya Fönü Tavsiye etmiyorum doğum sonrası kendıme bakım ıcın yaptırdım o zamandan ıtıbaren 4 ay duz saclar süperdı pekı sonra?Taranmayan,tek gunde yağlanan,yıpranmıs berbat saclar..İnce tellı saclarım ıyıce ınceldı sıfıra vursam yerıdır...Bence kötu yapmıssın ınsallah bırsey olmaz.

Kızlar şuanda saçım ne renk bilmıyorum ama hç mutlu dglm. Kuafor küllu kumral aralarda sarı var dedı çok igrenc oldu yakışmadı çunkü önlerım arkalar ton farklı şımdı çıkolata kahve yaptırsam nasl olur?

Tek duam kalın tellı ve daha önce yıpranmamış saçlarımın olması

Canlar kuaforumun kullandgı markaya bktm kadınlar kulubunun gûzellerı çok begenmış harıka dıyorlar içım azck rahatladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…