- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.697
- 798
yok aynı gün değil,3ay içerisindreAy aynı gün mü koptu??? Benım şuanda sağlam duruyor.
Bana ilaç 3 aşamada aynı gün süruldu. İzmırın en seçkın yerlerındn biri ama bkalm. Saçım hafıf dalgalı ama inatçı ve kabark. Dökulme yok şuandaBen 2 defa yaptırdım ve saçım kalın telli ve kivircik .normalde düzeltirici tutmazdi.Tabi ben boyatmadim .4 gün boyunca o ilacı sürüp düzlestirildi ve bana tam 10 ay gitti denizde girdim birsey olmadı .ama yaptırdığın yer çok önemli
Benım dökulmuyor ama güçlu olmasa mahvolurdu ya . Boya falan pek yok bende. Ombremı boyadk arada sarı ışıltı kaldı küllu kumral oldum. Açık kestane diplerm.ya ben 3 hafta önce ombre yaptırdım, 1 ay sonra falan da brezilya fönü yaptırmayı düşünüyodum yorumları okuyunca gözüm korktuzaten saçlarım banyoda bile avuç avuç kopup dökülüyor kel kalacam yakında off
Of ne yapayım ne olur fikir verin ya argan bakıma devam edeyım mıyok aynı gün değil,3ay içerisindre
2 gün yıkamıcm ama saçlarm yapışkan falan dgl şu anda. Amerıka üretımı bi marka .Ağzımdan aldınız lafı :) iki sene önce yaptırmaya yeltendim saça yapışkan bir şey sürüyor iki gün yıkama diyor sevgilimle buluşacaktım yıkadım tutmadı haliyleyeniden yaptırsam süreç nedir bir aydınlatın kızlar.
Tatlım ombrenın tonları nasıl????ya ben 3 hafta önce ombre yaptırdım, 1 ay sonra falan da brezilya fönü yaptırmayı düşünüyodum yorumları okuyunca gözüm korktuzaten saçlarım banyoda bile avuç avuç kopup dökülüyor kel kalacam yakında off
Tatlım ombrenın tonları nasıl????
benim dipler karamel aşağılar açık sarı canım
Ben de 1 ay önce yaptırdım aynı sizin gibi dipler karamel aşağılar sarı, ama diplerimi küllü kumral istemiştim kuaför sagolsun karamel yaptı nasıl cevireceğimi düşünüyorum kara kara
benim saç rengim tümden karameldi, ben de sizin gibi dipler küllü kumral altlar sarı olsun istedim
diplerin küllü kumrala dönmesi için saç açıcı şart dedi ve 200 lira bi fiyat çıkardı
saç boyasına 200 lira verdiğim gün öldüğüm gündür dedim bende
o yüzden dipleri aynı renk bıraktım sadece aşağılara paket attırdım çok iyi oldu çok da güzel oldu
Ayynen öyle bana da silme yapmamız lazım dedi silme 150 ombre de 100 oldu mu sana 250 vazgeçtim baska bi kuaförde yaptırdım ben de, herkes çok beğeniyor saçlarımı ben de öyle ama içimde derin bi yara küllü kumral sevdasıı
Saçlarım güçlu stres dışında dökulme olmaz ama stresten egzema oldu falan moral kalmadı. Verdgm paraya yanıyorum bir ailenın 2 aylık mutfak giderı resmen üzuldum uyuyamaz oldumBende geçen yaz yaptırmıştım zaten çok sağlıklı olmayan saçlarım hepten mahvoldu. Hiç kimseye tavsiye etmiyorum giden paraya mı üzülsem saçlarımın mahvolmasına mı
Benim yaptırdığımda etraftan duyduklarımdan biraz farklıydı. Yaparken bi kaç kez ilaç sürdü yıkadı sonra düzleştirdi yine ilaç sürdü sonra yıkadı ve kuruttu. Öyle şu kadar gün yıkamayacaksın gibi bi durum olmadı. Tek şartı saçı çok çok iyi kurutmak gerekiyormuş bunun özelliği oymuş kurutmazsan saç düz olmazmış. Nerdeyse 45dk saçımı kurutmaya çalışıyordum yine de olmuyordu üstünden bi daha düzleştiriyordumBide kurnaz kuaför senin fön makinenin gücü düşüktür ben sana bu profesyonel makinelerden satayım diyordu
Ahhh ahhh yaptırmadan önce çok iyi düşünmek ve sonunda vazgeçmek gerek
Konu sahibi arkadaşım sende saçlarına sakın düzleştirici maşa sürme saçını yormadan bakım yapmaya çalış. İnşallah saçların sağlamdır herhangi bir sorun yaşamazsın.
Tek duam kalın tellı ve daha önce yıpranmamış saçlarımın olmasıAsla Brezilya Fönü Tavsiye etmiyorum doğum sonrası kendıme bakım ıcın yaptırdım o zamandan ıtıbaren 4 ay duz saclar süperdı pekı sonra?Taranmayan,tek gunde yağlanan,yıpranmıs berbat saclar..İnce tellı saclarım ıyıce ınceldı sıfıra vursam yerıdır...Bence kötu yapmıssın ınsallah bırsey olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?