Okypete abla ve diğer büyüklerim ve ayrıca küçüklerim lütfen fazla tepki göstermesin çünkü gerçekten moralim çok bozuk..
Bugunkü olay (tabi ben burda okuduklarımdan etkilenmiş olmalıyım ki ) işte sen benim yanımda olucak mısın?Bana baskı yapıcaklar mı?Ben seninle neden yemek yiyemiyorum annenlerleyken bunun mantığı ne vs. sorular sorarken tabi iş tartışma boyutuna geldi ve bana dediki ' bunlar bizim kurallarımız uyanı içimize alırız,uymayanı almayız' a benzer bir laf etti sonra dedi ki 'sen düşün yapabilir misin? Eğer yapamam diyorsan sen 6 ay üzülürsün,ben 6 ay üzülürüm sonra geçer gider dedi' Ben tabi ŞOK,okadar kötü oldum ki,ağladım ağlıcam,gözümden yaşlar geliyor,kenardan kenardan siliyorum,başka yerlere bakıyorum,kafamdan atmaya çalışıyorum..
Sonra konuyu değişti,tabi benim surat gitti şekil şemal kalmadı,işte bozuk bozuk cevap verdim falan normal şeylerden konuşmaya devam ettik ama tabi ben çok kötü olduğumdan ne oldu,ne oldu neden böylesin,bişey mi dedim,bişey mi yaptım,moralin neye bozuldu demeler başladı.
Ben yok bişey falan diye geçiştirdim ama ben seni tanımıyor muyum bişey var anlat,hani herşeyimizi paylaşıcaktık vs. vs. tabi bu kadar üzerime gelince ben duygu patlaması yaşadım,bir ağlamaya başladım bişey yok diyorum neden hala soruyosun diye bağırdım.Ağladım ağladım...Sessizce durdu
Sonra biraz kendime gelince dedi ki sana ağlamak yok demedim mi,sen hiçbir zaman ağlamıcaksın,hep mutlu olucaksın,sorun ne söyle çözelim dedi.
Tabi bende söyledim ne demek bu kurallara uyanı içimize alırız,sen beni bir kalıba mı sokmaya çalışıyosun,demek uymazsam ayrılırız 6 ay ben 6 ay sen üzülürsün olur biter,okadar kolay yani,beni okadar seviyorsun,hiç orta yolu bulalım demek yok,senin kurallarına uymak zorundayım öyle mi,bu kadar yani sevgin dedim...Bu sefer başladı ben öyle demek istemedim,çözmeye çalışırız,halletmeye çalışırız,ayrılalım demek istemedim falan falan falan
Sonra yanımıza arkadaşlar geldi fazla konuşamadık,ayrılırkende yalnız değildik ve öyle kaldı konu.
Açıkcası o ettiği laf ondan hiç beklemeyeceğim bir laftı sonra düzeltmeye çalıştı ama ailesinin kuralları olduğunu anladım yani yıkılamayacak tabular var...
Şimdi sadece düşünmek istiyorum,yorum yaparsanız tabiki okurum ama moralim bozuk nolur kırıcı olmayın,herkese teşekkür ederim.
canım şimdi durumlar nasıl?üzülme bak sakın a.s
hepimiz Allaha inanıyoruz peygamberimizi yaşamımızda örnek almaya çalışıyoruz.
hepimiz ailemize önem veririz.Peygamberimiz kendi kızını sırtında taşımış birgün çok hasta olduğunda ve herkes şaşırmış Peygamberimiz kadına çok değer verirmiş eşitlikten yanaymış...Atatürk ruhu şad olsun Peygamberimiz (sav) kitaplarını okumuş onun görüşleriyle ülkemize kadın erkek eşitliğini getirmiş.hayla bu tür insancıklar Peygamberimizi anlamadan iş yaparlar vay biz kaplıyız bizden dindarı yok havalarına girerler yok öyle hava civa...Allaha nasıl hesap verecek bu ve bunun gibiler...hayla güzel dinimizi ve gül kokulu Mustafa Muhammed ( sav ) fikirlerini anlamaya çabalamadan kulaktan dolma fikirlerle gelip gidecekler yazık acıyorum bu tür insanlara...