Bu 1 Yıl Nasıl Geçecek

Paradox0506

Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2022
153
74
13
Merhaba arkadaşlar. Oldukça kısa keseceğim.
Ailemin istediği gibi fazla sessiz, fazla sakin bir evlilik yaptım ve bitirmek istiyorum fakat karşı taraf buna yanaşmıyor sözlü olarak birkaç kez gidersen git dedi ama ciddi konuşmaya yaklaşmıyor.
Dedesi onu babası gibi büyütmüş (işine gelmediğinde uzaklaştırmış, işine geldiğinde yanında çalıştırmış). Neyse dedesi yaşlı ve alzhimer hastalığı ve beraberinde tansiyon, kolesterol, şeker, nöropati vs var. Allah yardimcisi olsun yaşayan bir ölü gibi. Eşim balayı dönüşü ilk saatten gitti yanına, evleneli 1 ay oldu ve sadece 5-6 defa birlikte olduk. 2si balayı 3 ua da 4 kez evde. Düşünün artik

Dedesinin yanına gitmesinde ne gibi bir sakınca olabilir ki yaşlı adamsa korkar devamlı görmek ister haklı olarak. Cinsellik konusunda ise haklısınız

Dedesine üzüldüm. Bence acele ediyorsunuz biraz zamana bırakın belki iyi olur dedesi yani sağlıkla ilgili bir konu olunca tabi ne desek yanlış olur.

Bir de "3 ua da" demişsiniz, ua ne oluyor ne demek anlamadım?

Ayrıca neden 1 yıl geçmesi gerekiyor, konu başlığınıza da anlam veremedim.

Bir de "3 ua da" demişsiniz, ua ne oluyor ne demek anlamadım?

Ayrıca neden 1 yıl geçmesi gerekiyor, konu başlığınıza da anlam veremedim.
Ya da demek istemis

Anlasmali bosanma icin 1 yil sarti var

Surekli dedesinin yaninda mi kaliyor? Ben pek anlamadim konuyu

dedeyi bilerek evlenmediniz mi?
bilerek evlendi
dah aönce de konu açmıştı buraya

ve nişanlıyken k.validesinin huylarını da sevmiyordu. zamanında çocuğunabakmamış, şimdi babasına bakmıyor, kadın barda d.günü kutluyor diye tasvip etmiyordu.

üstelik 36 yaşında ve 2. evliliği herkes mecbur musun evlenmeye dedi ama herhalde mecburmuş ki evlenmiş.

Òzetle aile olamıyoruz, en ufak aksilikte eşim koşuyor, dayısı, annesi ve teyzesi dedesinin yanındalar aynı sitedeler zaten. Neyse ben boşanmadan tayin isteyemez miyim? Ya da çekişmeli açılsa dava hemen bu sebepten tayin hakkım var mı? Bilgi sahibi arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Teşekkür ederim.

hanımefendi sizin kurumunuzu bilmiyoruz yönetmeliğinizi bilmiyoruz. neredesiniz iblmiyoruz. bilmiyoruz da bilmiyoruz.
ne bilelim isteyebilir misiniz isteyemez misiniz?

şaka gibisiniz yeminle.

siz neden evlendiniz ben onu hiç anlamadım?evlilik de aileler de olur işin içinde başka sorunlarda olur.olgun insanlar bunları beraber çözelrler.1 ayda ben boşanacağımm üüü demezler şiddet hakaret gibi çok büyük sorunlar yoksa.

Problem dede mi, evleneli 1 ay olup 5-6 kere ilişki yaşamak mı? Problem dede ise evlenmeden önce dedesinin durumunu biliyorsunuzdur evlendikten sonra da gidip gelme durumunu kestirmis ve bunu göze alarak evlenmissiniz. Problem iliski ise ayda 5-6 gayet iyi ne bekliyorsunuz 7/24 yataktan çıkmasın mı yeni evlendiniz diye.

ayrıca hiç aile olamıyoruz filan demeyin.
kendiniz ettiniz kendiniz buldunuz. dedeye bakma durumu baştan belliydi. daha siz evlenmeden oooh atarım bunların başına diyordu annesi. "başka evlenecek kimseyi bulamıyorum, başkaları birlikte yaşamak vs. istiyor" diyen de sizdiniz. keşke birlikte yaşsaymışsınız bak, bol bol seks eylermişsiniz bu kadar tantana olmadan....
hep böyle o an aklınıza ne eserse onu mu yaparsınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…