- 28 Temmuz 2022
- 153
- 74
- 13
- Konu Sahibi Paradox0506
-
Dedesinin yanına gitmesinde ne gibi bir sakınca olabilir ki yaşlı adamsa korkar devamlı görmek ister haklı olarak. Cinsellik konusunda ise haklısınızMerhaba arkadaşlar. Oldukça kısa keseceğim.
Ailemin istediği gibi fazla sessiz, fazla sakin bir evlilik yaptım ve bitirmek istiyorum fakat karşı taraf buna yanaşmıyor sözlü olarak birkaç kez gidersen git dedi ama ciddi konuşmaya yaklaşmıyor.
Dedesi onu babası gibi büyütmüş (işine gelmediğinde uzaklaştırmış, işine geldiğinde yanında çalıştırmış). Neyse dedesi yaşlı ve alzhimer hastalığı ve beraberinde tansiyon, kolesterol, şeker, nöropati vs var. Allah yardimcisi olsun yaşayan bir ölü gibi. Eşim balayı dönüşü ilk saatten gitti yanına, evleneli 1 ay oldu ve sadece 5-6 defa birlikte olduk. 2si balayı 3 ua da 4 kez evde. Düşünün artik
Dedesine üzüldüm. Bence acele ediyorsunuz biraz zamana bırakın belki iyi olur dedesi yani sağlıkla ilgili bir konu olunca tabi ne desek yanlış olur.Merhaba arkadaşlar. Oldukça kısa keseceğim.
Ailemin istediği gibi fazla sessiz, fazla sakin bir evlilik yaptım ve bitirmek istiyorum fakat karşı taraf buna yanaşmıyor sözlü olarak birkaç kez gidersen git dedi ama ciddi konuşmaya yaklaşmıyor.
Dedesi onu babası gibi büyütmüş (işine gelmediğinde uzaklaştırmış, işine geldiğinde yanında çalıştırmış). Neyse dedesi yaşlı ve alzhimer hastalığı ve beraberinde tansiyon, kolesterol, şeker, nöropati vs var. Allah yardimcisi olsun yaşayan bir ölü gibi. Eşim balayı dönüşü ilk saatten gitti yanına, evleneli 1 ay oldu ve sadece 5-6 defa birlikte olduk. 2si balayı 3 ua da 4 kez evde. Düşünün artik
günde 3 kere olursa mı boşanılmayacak yani?Olay sadece bu mu? Cinsellik konusunda da çok çok az gelmedi bana, konuştunuz mu bu durumları açık açık kendisiyle?
Ya da demek istemisBir de "3 ua da" demişsiniz, ua ne oluyor ne demek anlamadım?
Ayrıca neden 1 yıl geçmesi gerekiyor, konu başlığınıza da anlam veremedim.
bilerek evlendidedeyi bilerek evlenmediniz mi?
anlaşmalı boşanabilmek için gereken süre.Bir de "3 ua da" demişsiniz, ua ne oluyor ne demek anlamadım?
karşı taraf boşanalım demezse 1 seneden önce boşanamıyorlar ya ondan herhaldeBir de "3 ua da" demişsiniz, ua ne oluyor ne demek anlamadım?
Òzetle aile olamıyoruz, en ufak aksilikte eşim koşuyor, dayısı, annesi ve teyzesi dedesinin yanındalar aynı sitedeler zaten. Neyse ben boşanmadan tayin isteyemez miyim? Ya da çekişmeli açılsa dava hemen bu sebepten tayin hakkım var mı? Bilgi sahibi arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Teşekkür ederim.Merhaba arkadaşlar. Oldukça kısa keseceğim.
hanımefendi sizin kurumunuzu bilmiyoruz yönetmeliğinizi bilmiyoruz. neredesiniz iblmiyoruz. bilmiyoruz da bilmiyoruz.Òzetle aile olamıyoruz, en ufak aksilikte eşim koşuyor, dayısı, annesi ve teyzesi dedesinin yanındalar aynı sitedeler zaten. Neyse ben boşanmadan tayin isteyemez miyim? Ya da çekişmeli açılsa dava hemen bu sebepten tayin hakkım var mı? Bilgi sahibi arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Teşekkür ederim.
siz neden evlendiniz ben onu hiç anlamadım?evlilik de aileler de olur işin içinde başka sorunlarda olur.olgun insanlar bunları beraber çözelrler.1 ayda ben boşanacağımm üüü demezler şiddet hakaret gibi çok büyük sorunlar yoksa.Òzetle aile olamıyoruz, en ufak aksilikte eşim koşuyor, dayısı, annesi ve teyzesi dedesinin yanındalar aynı sitedeler zaten. Neyse ben boşanmadan tayin isteyemez miyim? Ya da çekişmeli açılsa dava hemen bu sebepten tayin hakkım var mı? Bilgi sahibi arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Teşekkür ederim.
İlk ayımızdaki ilişki sayısı. 1 yıl da anlaşmalı boşanmak için mecburi hizmet süresi.anlaşmalı boşanabilmek için gereken süre.
seks için mi evlendiniz sadece?İlk ayımızdaki ilişki sayısı. 1 yıl da anlaşmalı boşanmak için mecburi hizmet süresi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?