- 10 Nisan 2014
- 42.498
- 113.835
- 798
- Konu Sahibi Paradox0506
-
büyümenize izin vermemiş.üzüldüm bakın bu yazdığınıza.Annem tanınmış bir avukattı tek derdi biriyle görülürsem itibarının zedelenmesiydi.
hanımefeni iben 16 yaşındayken annem de o kafalardaydı, dahası biz önümüze bakmaktan ders çalışmaktan erkek ne ilişki ne karşı cins ne, onu aklımıza bile getirmezdik. aslan kızım kaplan kızım diye büyütüldüm ben.Bu işte işin en acı yanı, annemin bencilliği canıma yetti, kendisi babamla evlenirken tüm sülaleyi karşısına almış bana gelince kronik hastalığımı kullanarak bir sağlığımı öne sürer. Neymiş nişan olmadan evlerine gidilir mıymış, nisanlanirsin tanımaya başlarsın vazgeçmek istersin yok millet ne der vs. Neden nisanlanilir daha iyi tanımak için dediğimde tonla laf.
Bu iyiydihanımefeni iben 16 yaşındayken annem de o kafalardaydı, dahası biz önümüze bakmaktan ders çalışmaktan erkek ne ilişki ne karşı cins ne, onu aklımıza bile getirmezdik. aslan kızım kaplan kızım diye büyütüldüm ben.
seneler geçti annem değişti...
ama daha önemlisi ben değiştim. koca kadın oldum. yaşım size yakın-biraz fazla. annem ne demiş onu mu düşüncem 2. evlilik yapacak olsam ..allah aşkına.
siz bu
annem bunu dedi
anası bunu dedi
dayısı bunu dedi, arabeskini ne zaman bırakacaksınız?
bir sınıf arkadaşımızla okul dışında konuşamazdık ortaokulda lisede.hatta okulda da.aile yapımız kültürel çevremiz öyleydi.oralardan taaa arkadaşlarla yurtdışına tatile giden kadına evrildim.konu sahibinin herşeye bir bahanesi var.insanlar değişir değişmeli.köylerdeki kızlar bile benim zamanımdaki gözü açılmadık kızlar değiller artık.internet çağındayız her bilgiye rahatça ulaşıyorlar.kendi kararlarını kendileri almak istiyorlar.hanımefeni iben 16 yaşındayken annem de o kafalardaydı, dahası biz önümüze bakmaktan ders çalışmaktan erkek ne ilişki ne karşı cins ne, onu aklımıza bile getirmezdik. aslan kızım kaplan kızım diye büyütüldüm ben.
seneler geçti annem değişti...
ama daha önemlisi ben değiştim. koca kadın oldum. yaşım size yakın-biraz fazla. annem ne demiş onu mu düşüncem 2. evlilik yapacak olsam ..allah aşkına.
siz bu
annem bunu dedi
anası bunu dedi
dayısı bunu dedi, arabeskini ne zaman bırakacaksınız?
Dedesi-Allah gecinden versin ama vefat edince, size sarilir, tum zamanini size harcar daha fazla sevisirsiniz. Tövbe yarabbim, dedeyi de diger tarafa havale ettimSevişmek değil mevzuu, herkes el ele yürürken aramızda 2m mesafe oluyor, evde bana sarılmaz gider dedesine sarılır. Ben de farkındayım Allah sıralı ömür verirse dedemiz zor durumda ama asil mevzuu ilk günlerin böyle olması, bunun ilerisi ne olabilir sizce?
Sırada annesi gördüğü teyzesi ve dayısı var :)) artık gülüyorum iyi ki bir şey danışayım dedim.Dedesi-Allah gecinden versin ama vefat edince, size sarilir, tum zamanini size harcar daha fazla sevisirsiniz. Tövbe yarabbim, dedeyi de diger tarafa havale ettim
Siz en iyisi harbiden baslatin bosanma islemlerini. O da dedesinin so'n gunlerinde yaninda olsun.
Siz de bir dahaki sefere, mumkunse aileden kimsesi olmayan, yasi da genc olan, bol sevisgen, bol sarilan birini bulun.
Hep dede evinde, onların yanında elimi bile tutuyorsa bırakır, piknikte bana değil dedesine sarılır (dayısı bile laf soktu), gece kokoreç, paça filan ister dedesi kalkıp gider alır götürür ama eve su bile almaya yüksünür
E tamam cozumu soyledim, mumkunse aileden kimsesi olmayan, ya da olsa bile iliskisi uzak olani bulacaksin. Bunun neresi gulunecek birsey? Gayet de senin mutlu bir iliski yurutebilmeni saglayan, guzel bir formul sundum.Sırada annesi gördüğü teyzesi ve dayısı var :)) artık gülüyorum iyi ki bir şey danışayım dedim.
Konuştum güzellikle yok efendim ben onlardan vazgeçemem dayısı evli ama ona da o bakmalıymış ilerde, ben hiç bakmazmisim bu yüzümü de görmüş, falan filan ben de sinirlendim artık madem öyle ben de kaosu fırsata çevirir giderim buralardan kimse de karışamaz dedim, eşim çok saf ve bu yaşa kadar maddi manevi sömürmüşler (kuzeni arkadaşım olur kardesim biraz saftriktir onlar ne derse yapar demişti)Keşke emin olmadan evlenmeseydiniz. Bir ayda hiçbir şey oturmaz daha. Bu konuyu onunla konuştunuz mu peki ne diyor dedesi konusunda?
iyi de bunların hepsini zaten biliyordunuz. size herkes evlenme dedi diğer konunuzda da.Konuştum güzellikle yok efendim ben onlardan vazgeçemem dayısı evli ama ona da o bakmalıymış ilerde, ben hiç bakmazmisim bu yüzümü de görmüş, falan filan ben de sinirlendim artık madem öyle ben de kaosu fırsata çevirir giderim buralardan kimse de karışamaz dedim, eşim çok saf ve bu yaşa kadar maddi manevi sömürmüşler (kuzeni arkadaşım olur kardesim biraz saftriktir onlar ne derse yapar demişti)
Onceki konularini bilmiyordum. Hakikaten bu durumda neyi sorguluyorsun? Planlarinin disinda cok feci asik mi oldun, ya da az bile olsa cok feci iyi mi sevisiyor ki durumu sorguluyorsun?iyi de bunların hepsini zaten biliyordunuz. size herkes evlenme dedi diğer konunuzda da.
siz de evleneyim ayrılayım da anam daha fazla karışmasın, umudu kessin diye evlenmişsiniz zaten.
daha neyi sorguluyorsunuz?
Bunlardan rahatsız olduğumu eşyalarını bile getirmiyor dedesinin evinden, hani 20li yaşlarda değil ki değişecek vakti olsun zaten bu sebeplerle evlenememiş 43 yaşına kadar herkes geri vites kaçmış. Ben de kaçmak istedim annem sağ olsun demediği kalmadı. Bu saatten sonra tek kelime ederse de bağları koparırım başlıcam itibarına da diyesim geliyor zaten.7senelik sevgilimle evlendim ben ama ayni eve girince çok daha farklı oldu aileler vs derken. Zamanla o bana ben ona alıştık birbirimizin dilini daha iyi anlamaya başladık. Önce yapıcı olmaya çalışın. Oturun konuşun neden rahatsizsiniz mutsuzsunuz anlatın çözmeye çalışın. Baktınız hiç olacak gibi değil o zaman boşanmaya düşünürsünüz derim ben.
Boşanmadan tayin mi istesem yoksa çekişmeli mi bitsin diye düşünüyorum çünkü nasılsa karşı taraf ilk duruşmada boşanmak istemiyorum der çekişmeliye döner ama bir yanım da belki olmayacağını o da anlar sonunda anlasmaliya razı olur diyorum.iyi de bunların hepsini zaten biliyordunuz. size herkes evlenme dedi diğer konunuzda da.
siz de evleneyim ayrılayım da anam daha fazla karışmasın, umudu kessin diye evlenmişsiniz zaten.
daha neyi sorguluyorsunuz?
teee allahım 1 ayda boşanacaksınız yanii.eski konunuzu okudum adam kendini hiç saklamamış ki.siz onu o şartlarda kabul etmişsiniz.valla ben sizi çözemedim.sitede gördüğüm en tuhaf boşanma konularından biri de bu.Boşanmadan tayin mi istesem yoksa çekişmeli mi bitsin diye düşünüyorum çünkü nasılsa karşı taraf ilk duruşmada boşanmak istemiyorum der çekişmeliye döner ama bir yanım da belki olmayacağını o da anlar sonunda anlasmaliya razı olur diyorum.
Kabul etmedim ayrılmaya her kalkmamda evlenince her şey düzelecek deyip durdu aileme de. Düzelmedi daha beter oldu ben de ona ve aileme dediğim gibi gereğini en doğru ve sessiz şekilde yapmak istiyorum.teee allahım 1 ayda boşanacaksınız yanii.eski konunuzu okudum adam kendini hiç saklamamış ki.siz onu o şartlarda kabul etmişsiniz.valla ben sizi çözemedim.sitede gördüğüm en tuhaf boşanma konularından biri de bu.
Kabul etmedim ayrılmaya her kalkmadan evlenince her şey düzelecek deyip durdu aileme de. Düzelmedi daha beter oldu ben de ona ve dediğim gibi gereğini en doğru ve sessiz şekilde yapmak istiyorum.teee allahım 1 ayda boşanacaksınız yanii.eski konunuzu okudum adam kendini hiç saklamamış ki.siz onu o şartlarda kabul etmişsiniz.valla ben sizi çözemedim.sitede gördüğüm en tuhaf boşanma konularından biri de bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?