- 24 Ekim 2016
- 5.711
- 11.129
- 248
- Konu Sahibi Paradox0506
-
Ailem rahat bırakmıyordu, her adımımı sorguluyor ya da en olmadi kamera actiriyorlardi farklı şehirdeyiz diye. Bu 2. Evliligimdi bu da biterse artık karismazlar (özellikle annem) nitekim. Sevdim evet ama tanıdıkça ayrılmak istedim binbir laf etti annem. İlk evliligim de böyleydi aynısı yine yapıld. Artık laf etmesinler yetersiz neden evlendiniz ben onu hiç anlamadım?evlilik de aileler de olur işin içinde başka sorunlarda olur.olgun insanlar bunları beraber çözelrler.1 ayda ben boşanacağımm üüü demezler şiddet hakaret gibi çok büyük sorunlar yoksa.
Hep dede evinde, onların yanında elimi bile tutuyorsa bırakır, piknikte bana değil dedesine sarılır (dayısı bile laf soktu), gece kokoreç, paça filan ister dedesi kalkıp gider alır götürür ama eve su bile almaya yüksünürİlişki sayısı dediğiniz bana o kadar kötü gelmedi şahsen.
1aylik süre boşanmak için çok erken değil mi ? 1 ayda boşanmayi düşünecek ne yaşadınız anlatmamışsınız da
Biraz edep yahu!Daha bir ay olmadan adamı boşamak istiyor. aklın başkasında mı kaldı canım ?
36 yaşında bir mühendis annesinin sözüyle evleniyorsa valla başka da yorumum yok.umarım yeni nesil böyle olmaz .bağımsız aklı başında mantıklı kararlar verir kendi ayaklarının üstünde dimdik dururlar.Ailem rahat bırakmıyordu, her adımımı sorguluyor ya da en olmadi kamera actiriyorlardi farklı şehirdeyiz diye. Bu 2. Evliligimdi bu da biterse artık karismazlar (özellikle annem) nitekim. Sevdim evet ama tanıdıkça ayrılmak istedim binbir laf etti annem. İlk evliligim de böyleydi aynısı yine yapıld. Artık laf etmesinler yeter
Evliliğin ilk gecesi bile fiyaskoyduİlişki sayısı dediğiniz bana o kadar kötü gelmedi şahsen.
1aylik süre boşanmak için çok erken değil mi ? 1 ayda boşanmayi düşünecek ne yaşadınız anlatmamışsınız da
Sana edep yahuBiraz edep yahu!
zorunlualan adlı üyeden yeterince dinledik.siz ayrıntı vermezsiniz umarım.Evliliğin ilk gecesi bile fiyaskoydu
Bilemedim.siz biraz abartiyormusunuz?dede yaşlı adam,bugün var yarın yok.bakmasi normal.iliski sayınız da 1 aydaaaa haftada 1 desekkk, artabilir,bu da bir sorun değil.ayrilik kararı için erken .Hep dede evinde, onların yanında elimi bile tutuyorsa bırakır, piknikte bana değil dedesine sarılır (dayısı bile laf soktu), gece kokoreç, paça filan ister dedesi kalkıp gider alır götürür ama eve su bile almaya yüksünür
Yani aileniz size sırf karışmasın diye evlendiniz yanlış anlamıyorum değil mi? Yazık değil mi evlendiginiz adama .Ailem rahat bırakmıyordu, her adımımı sorguluyor ya da en olmadi kamera actiriyorlardi farklı şehirdeyiz diye. Bu 2. Evliligimdi bu da biterse artık karismazlar (özellikle annem) nitekim. Sevdim evet ama tanıdıkça ayrılmak istedim binbir laf etti annem. İlk evliligim de böyleydi aynısı yine yapıld. Artık laf etmesinler yeter
Bu işte işin en acı yanı, annemin bencilliği canıma yetti, kendisi babamla evlenirken tüm sülaleyi karşısına almış bana gelince kronik hastalığımı kullanarak bir sağlığımı öne sürer. Neymiş nişan olmadan evlerine gidilir mıymış, nisanlanirsin tanımaya başlarsın vazgeçmek istersin yok millet ne der vs. Neden nisanlanilir daha iyi tanımak için dediğimde tonla laf.36 yaşında bir mühendis annesinin sözüyle evleniyorsa valla başka da yorumum yok.umarım yeni nesil böyle olmaz .bağımsız aklı başında mantıklı kararlar verir kendi ayaklarının üstünde dimdik dururlar.
Simdi yapacagim yorum icin banlanacagim muhtemelen.Bilemedim.siz biraz abartiyormusunuz?dede yaşlı adam,bugün var yarın yok.bakmasi normal.iliski sayınız da 1 aydaaaa haftada 1 desekkk, artabilir,bu da bir sorun değil.ayrilik kararı için erken .
Eşimin tatmin olma sayısı 5-6!Bilemedim.siz biraz abartiyormusunuz?dede yaşlı adam,bugün var yarın yok.bakmasi normal.iliski sayınız da 1 aydaaaa haftada 1 desekkk, artabilir,bu da bir sorun değil.ayrilik kararı için erken .
sizin 2.evliliğiniz değil mi ayrıca mühendissiniz.valla aileniz nişan yok evine gitme yok millet ne der diyorsa ve siz de bunları dinliyorsanız hiç bir gelişim sağlamamış yıllar size.ben mesela 20 yaşında başkaydım 30 yaşında başka şu an başka.annem de dahil kimsenin fikrini kabul etmem kafama yatmadıysa.siz de bir deneyin.Bu işte işin en acı yanı, annemin bencilliği canıma yetti, kendisi babamla evlenirken tüm sülaleyi karşısına almış bana gelince kronik hastalığımı kullanarak bir sağlığımı öne sürer. Neymiş nişan olmadan evlerine gidilir mıymış, nisanlanirsin tanımaya başlarsın vazgeçmek istersin yok millet ne der vs. Neden nisanlanilir daha iyi tanımak için dediğimde tonla laf.
Sevişmek değil mevzuu, herkes el ele yürürken aramızda 2m mesafe oluyor, evde bana sarılmaz gider dedesine sarılır. Ben de farkındayım Allah sıralı ömür verirse dedemiz zor durumda ama asil mevzuu ilk günlerin böyle olması, bunun ilerisi ne olabilir sizce?Simdi yapacagim yorum icin banlanacagim muhtemelen.
Sanirim konu sahibi daha fazla sevisemedigi icin bosanmak istiyor. Evet birazdan banlaniyorum
Annem tanınmış bir avukattı tek derdi biriyle görülürsem itibarının zedelenmesiydi.sizin 2.evliliğiniz değil mi ayrıca mühendissiniz.valla aileniz nişan yok evine gitme yok millet ne der diyorsa ve siz de bunları dinliyorsanız hiç bir gelişim sağlamamış yıllar size.ben mesela 20 yaşında başkaydım 30 yaşında başka şu an başka.annem de dahil kimsenin fikrini kabul etmem kafama yatmadıysa.siz de bir deneyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?