Bu 1 Yıl Nasıl Geçecek

İlişki sayısı dediğiniz bana o kadar kötü gelmedi şahsen.
1aylik süre boşanmak için çok erken değil mi ? 1 ayda boşanmayi düşünecek ne yaşadınız anlatmamışsınız da

Ailem rahat bırakmıyordu, her adımımı sorguluyor ya da en olmadi kamera actiriyorlardi farklı şehirdeyiz diye. Bu 2. Evliligimdi bu da biterse artık karismazlar (özellikle annem) nitekim. Sevdim evet ama tanıdıkça ayrılmak istedim binbir laf etti annem. İlk evliligim de böyleydi aynısı yine yapıld. Artık laf etmesinler yeter

İlişki sayısı dediğiniz bana o kadar kötü gelmedi şahsen.
1aylik süre boşanmak için çok erken değil mi ? 1 ayda boşanmayi düşünecek ne yaşadınız anlatmamışsınız da
Hep dede evinde, onların yanında elimi bile tutuyorsa bırakır, piknikte bana değil dedesine sarılır (dayısı bile laf soktu), gece kokoreç, paça filan ister dedesi kalkıp gider alır götürür ama eve su bile almaya yüksünür

1 ayda 6 kere beraber olmuşsunuz .. normal değil mi? Bana az gelmedi açıkçası :/
Zamanında yeni evlilerin 24 saat seviştiğini kim uydurdu acaba ? Şu kafadan bi çıkalım artık.
Dede baba gibi diyorsunuz, gitmesi normal değil mi madem yaşayan ölü gibiymiş ..

36 yaşında bir mühendis annesinin sözüyle evleniyorsa valla başka da yorumum yok.umarım yeni nesil böyle olmaz .bağımsız aklı başında mantıklı kararlar verir kendi ayaklarının üstünde dimdik dururlar.

Bundan da ayrılırsam ailem karışmaz artık özellikle annem demişsiniz. Karışamasınlar diye mi evlenip ayrılayım 2. Ye dediniz. Şaka gibisiniz valla. 1 ay olmuş daha orta da aldatma sövme dövme yok, bir orta yol bulma çözüm arama gibi derdiniz hiç yok hemen boşanayım. İlginç

Bilemedim.siz biraz abartiyormusunuz?dede yaşlı adam,bugün var yarın yok.bakmasi normal.iliski sayınız da 1 aydaaaa haftada 1 desekkk, artabilir,bu da bir sorun değil.ayrilik kararı için erken .

Yani aileniz size sırf karışmasın diye evlendiniz yanlış anlamıyorum değil mi? Yazık değil mi evlendiginiz adama .

Evlenmeden herşeye tamam demişsiniz. Adam bir anda değişmedi ya. Dede yeni
doğmadı değil mi ? Öncesinde de vardı ve belliydi boyle olacagi

Bu işte işin en acı yanı, annemin bencilliği canıma yetti, kendisi babamla evlenirken tüm sülaleyi karşısına almış bana gelince kronik hastalığımı kullanarak bir sağlığımı öne sürer. Neymiş nişan olmadan evlerine gidilir mıymış, nisanlanirsin tanımaya başlarsın vazgeçmek istersin yok millet ne der vs. Neden nisanlanilir daha iyi tanımak için dediğimde tonla laf.

Bilemedim.siz biraz abartiyormusunuz?dede yaşlı adam,bugün var yarın yok.bakmasi normal.iliski sayınız da 1 aydaaaa haftada 1 desekkk, artabilir,bu da bir sorun değil.ayrilik kararı için erken .
Simdi yapacagim yorum icin banlanacagim muhtemelen.

Sanirim konu sahibi daha fazla sevisemedigi icin bosanmak istiyor. Evet birazdan banlaniyorum

sizin 2.evliliğiniz değil mi ayrıca mühendissiniz.valla aileniz nişan yok evine gitme yok millet ne der diyorsa ve siz de bunları dinliyorsanız hiç bir gelişim sağlamamış yıllar size.ben mesela 20 yaşında başkaydım 30 yaşında başka şu an başka.annem de dahil kimsenin fikrini kabul etmem kafama yatmadıysa.siz de bir deneyin.

Simdi yapacagim yorum icin banlanacagim muhtemelen.

Sanirim konu sahibi daha fazla sevisemedigi icin bosanmak istiyor. Evet birazdan banlaniyorum
Sevişmek değil mevzuu, herkes el ele yürürken aramızda 2m mesafe oluyor, evde bana sarılmaz gider dedesine sarılır. Ben de farkındayım Allah sıralı ömür verirse dedemiz zor durumda ama asil mevzuu ilk günlerin böyle olması, bunun ilerisi ne olabilir sizce?

Annem tanınmış bir avukattı tek derdi biriyle görülürsem itibarının zedelenmesiydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…