- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.217
- 898
- Konu Sahibi Paradox0506
-
Bütün aile ölsün kocanız size kalsın isterseniz. Kafanız pırıl pırıl maşallahSırada annesi gördüğü teyzesi ve dayısı var :)) artık gülüyorum iyi ki bir şey danışayım dedim.
Yahu okumuyor musun, dedenin başında onlarca insan var benim kimsem yok.Bütün aile ölsün kocanız size kalsın isterseniz. Kafanız pırıl pırıl maşallah
Davayı açın siz. Canı yürekten boşanınnnnnn diyorum.Yahu okumuyor musun, dedenin başında onlarca insan var benim kimsem yok.
Dede hasta siz değilsiniz aman kime anlatıyorum boşanın bencedeYahu okumuyor musun, dedenin başında onlarca insan var benim kimsem yok.
Siz evlenince böyle olacağını bile bile evlendiniz, şimdi hiç sanmıyorum bunun için boşanacağınızı. Eşinizi böyle hareketlerle yola getiremezsiniz.Òzetle aile olamıyoruz, en ufak aksilikte eşim koşuyor, dayısı, annesi ve teyzesi dedesinin yanındalar aynı sitedeler zaten. Neyse ben boşanmadan tayin isteyemez miyim? Ya da çekişmeli açılsa dava hemen bu sebepten tayin hakkım var mı? Bilgi sahibi arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Teşekkür ederim.
Gencecik insanların sekssiz evlilikle işi ne zaten ayol?seks için mi evlendiniz sadece?
E adam elden gidince ayda 6 da olmayacak.Gencecik insanların sekssiz evlilikle işi ne zaten ayol?
Konu sahibinin anası: Kızım 2.ye evlenip boşanırsa ona karışmayacağım.iyi de bunların hepsini zaten biliyordunuz. size herkes evlenme dedi diğer konunuzda da.
siz de evleneyim ayrılayım da anam daha fazla karışmasın, umudu kessin diye evlenmişsiniz zaten.
daha neyi sorguluyorsunuz?
ailen evlen evlen baski yaptığı için mi evlendin.. bi kere evlenmişsin ayrıldın ikinci niye.. neden baskı yaptılar ki.. karışma hakkı niye.. bence ailenin yanina dönmemelisin.. rahat vermemiş .Ailem rahat bırakmıyordu, her adımımı sorguluyor ya da en olmadi kamera actiriyorlardi farklı şehirdeyiz diye. Bu 2. Evliligimdi bu da biterse artık karismazlar (özellikle annem) nitekim. Sevdim evet ama tanıdıkça ayrılmak istedim binbir laf etti annem. İlk evliligim de böyleydi aynısı yine yapıld. Artık laf etmesinler yeter
avukat mi...Annem tanınmış bir avukattı tek derdi biriyle görülürsem itibarının zedelenmesiydi.
Kadın milleti yeter ki istesin, istediğine ulaşması erkeklerden daha kolay. Asıl o meşe odunu düşünsün elindeki kadın giderse bi daha nerden denk getirecek.E adam elden gidince ayda 6 da olmayacak.
ya ailesinin basksı dediği annesi tanınmış bir avukatmış da ona "onla bunla gezersen itibarım zedelenir" dermiş, o yüzden evlen evlen baskısı yapılmışailen evlen evlen baski yaptığı için mi evlendin.. bi kere evlenmişsin ayrıldın ikinci niye.. neden baskı yaptılar ki.. karışma hakkı niye.. bence ailenin yanina dönmemelisin.. rahat vermemiş .
sen 1+1 ev tut.. işinde var.. çalıştığında herşeyi kendine yaparsin..
Sanırım mahkemeler 1 yıl dolmadan boşamıyor o yüzden olabilir.Bir de "3 ua da" demişsiniz, ua ne oluyor ne demek anlamadım?
Ayrıca neden 1 yıl geçmesi gerekiyor, konu başlığınıza da anlam veremedim.
2. defa boşanirsa karışmaz?? inanilir gibi degil..ya ailesinin basksı dediği annesi tanınmış bir avukatmış da ona "onla bunla gezersen itibarım zedelenir" dermiş, o yüzden evlen evlen baskısı yapılmış
ama konu sahibi sanki 15 yaşında da babası başlık parasıyla satmış ya da kan davalısına verilmiş gibi yaşıyor bu baskıyı...
ki benim trafımda gerçekten berdel verilen, kumar masasında borca verilen kadınlar var. yaşı 35-40'a gelecek de işi gücü olacak da bir kadın daha o saatten sonra annem dedi diye evlenecek....
dahası 2. sefere boşanırsa annesi karışmazmışmış. madem anne bu kadar deli takıntılı, ne garantisi var şimdi karışmayacağının?
Giderse adam rahat eder. Evlilik iyi gün de kötü gün de el eke vermektir. Saklamış mı dedesini yok. Bilerek evlendiyse şimdi niye sorguluyor? Evlenmeseydi. 35 36 yaşındaki kadın hayatta ne istediğini bile bilmiyorsa biz ne yapalım.Kadın milleti yeter ki istesin, istediğine ulaşması erkeklerden daha kolay. Asıl o meşe odunu düşünsün elindeki kadın giderse bi daha nerden denk getirecek.
Rahat edecek adam evlenmezdi. Onun da ne diye evlendiği belli, sülaleye bakarken yardımcı lazım yanına. Ne sevgi var ne muhabbet var, adam evde iken bile hayrı yok, o 6 kereyi de kendi canı istedi diye yapmıştır. Evde bir kadın olsun işte, çalışırsa da tadından yenmez. İyi gün kötü gün, çaba, el ele vermek falan bunlar sevildiğin yerde kıymetli olur. Konu sahibini konuşmuyorum zaten o ayrı bir vaka.Giderse adam rahat eder. Evlilik iyi gün de kötü gün de el eke vermektir. Saklamış mı dedesini yok. Bilerek evlendiyse şimdi niye sorguluyor? Evlenmeseydi. 35 36 yaşındaki kadın hayatta ne istediğini bile bilmiyorsa biz ne yapalım.
Şöyle düşünün siz yeni evlisiniz, eşinizin kuzenleri (diğer torunlar yani) 4 köşe tatil yaparken balayına bile 1 gecelik çıkıp eve girmeden bekar gibi dedesine gidiyor, sizi sevgisini (?) göstermiyor, dedesi hasta ama durumu stabil ve başında birileri hep var. Daha da detay veremem, ebeveynlerine Allah korusun bir şey olsa zaten ben ona gidelim derim çünkü ben de sara hastasıyım!büyümenize izin vermemiş.üzüldüm bakın bu yazdığınıza.
Sakladı bir yerde evlenince düzelecek haftada 2 gün filan giderim dedi haftada 2 gün evimize zor gelir oldu ve bu yüzden patladım zaten.Giderse adam rahat eder. Evlilik iyi gün de kötü gün de el eke vermektir. Saklamış mı dedesini yok. Bilerek evlendiyse şimdi niye sorguluyor? Evlenmeseydi. 35 36 yaşındaki kadın hayatta ne istediğini bile bilmiyorsa biz ne yapalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?