Bu 1 Yıl Nasıl Geçecek

Sırada annesi gördüğü teyzesi ve dayısı var :)) artık gülüyorum iyi ki bir şey danışayım dedim.
Bütün aile ölsün kocanız size kalsın isterseniz. Kafanız pırıl pırıl maşallah

Boşanmak için evlenmişsiniz zaten. Kendiniz diyorsunuz boşanırsam annem karışmaz, harika biriyle evlenseniz bir ayda boşanamazdınız bile bile böyle bir evlilik yapıp özgür olmak derdindesiniz ama işin bir de karşı tarafı var. Yazık

Siz evlenince böyle olacağını bile bile evlendiniz, şimdi hiç sanmıyorum bunun için boşanacağınızı. Eşinizi böyle hareketlerle yola getiremezsiniz.

iyi de bunların hepsini zaten biliyordunuz. size herkes evlenme dedi diğer konunuzda da.

siz de evleneyim ayrılayım da anam daha fazla karışmasın, umudu kessin diye evlenmişsiniz zaten.

daha neyi sorguluyorsunuz?
Konu sahibinin anası: Kızım 2.ye evlenip boşanırsa ona karışmayacağım.
Ahahah buna inanıyor değil mi ya ne enteresan.

ailen evlen evlen baski yaptığı için mi evlendin.. bi kere evlenmişsin ayrıldın ikinci niye.. neden baskı yaptılar ki.. karışma hakkı niye.. bence ailenin yanina dönmemelisin.. rahat vermemiş .
sen 1+1 ev tut.. işinde var.. çalıştığında herşeyi kendine yaparsin..

ya ailesinin basksı dediği annesi tanınmış bir avukatmış da ona "onla bunla gezersen itibarım zedelenir" dermiş, o yüzden evlen evlen baskısı yapılmış

ama konu sahibi sanki 15 yaşında da babası başlık parasıyla satmış ya da kan davalısına verilmiş gibi yaşıyor bu baskıyı...

ki benim trafımda gerçekten berdel verilen, kumar masasında borca verilen kadınlar var. yaşı 35-40'a gelecek de işi gücü olacak da bir kadın daha o saatten sonra annem dedi diye evlenecek....

dahası 2. sefere boşanırsa annesi karışmazmışmış. madem anne bu kadar deli takıntılı, ne garantisi var şimdi karışmayacağının?

2. defa boşanirsa karışmaz?? inanilir gibi degil..
yine karışacak.. yine diyecek.. aslında konu sahibi 2. kez evlenmemek için direnseydi toplum ne der filan hiç ezdirmeseydi. dik dursaydi kimse bişey diyemezdi..

Kadın milleti yeter ki istesin, istediğine ulaşması erkeklerden daha kolay. Asıl o meşe odunu düşünsün elindeki kadın giderse bi daha nerden denk getirecek.
Giderse adam rahat eder. Evlilik iyi gün de kötü gün de el eke vermektir. Saklamış mı dedesini yok. Bilerek evlendiyse şimdi niye sorguluyor? Evlenmeseydi. 35 36 yaşındaki kadın hayatta ne istediğini bile bilmiyorsa biz ne yapalım.

Rahat edecek adam evlenmezdi. Onun da ne diye evlendiği belli, sülaleye bakarken yardımcı lazım yanına. Ne sevgi var ne muhabbet var, adam evde iken bile hayrı yok, o 6 kereyi de kendi canı istedi diye yapmıştır. Evde bir kadın olsun işte, çalışırsa da tadından yenmez. İyi gün kötü gün, çaba, el ele vermek falan bunlar sevildiğin yerde kıymetli olur. Konu sahibini konuşmuyorum zaten o ayrı bir vaka.

büyümenize izin vermemiş.üzüldüm bakın bu yazdığınıza.
Şöyle düşünün siz yeni evlisiniz, eşinizin kuzenleri (diğer torunlar yani) 4 köşe tatil yaparken balayına bile 1 gecelik çıkıp eve girmeden bekar gibi dedesine gidiyor, sizi sevgisini (?) göstermiyor, dedesi hasta ama durumu stabil ve başında birileri hep var. Daha da detay veremem, ebeveynlerine Allah korusun bir şey olsa zaten ben ona gidelim derim çünkü ben de sara hastasıyım!

Sakladı bir yerde evlenince düzelecek haftada 2 gün filan giderim dedi haftada 2 gün evimize zor gelir oldu ve bu yüzden patladım zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…