Bu acelelik ney?

zara999

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Mart 2015
21
0
1
Erkek arkadasimla daha yeni konusmaya basladik; 2 ay oldu. ben 23 oda 27 yasinda. bana evlenmek icin cok baski yapiyor. ben ondan biraz birbirimizi tanimak icin zaman istiyorum, ama halen baski yapiyor. ben onunla evlenemezsem birdaha hic kimseyle evlenemezmisim, kismetim kapanirmis. ama o hemen evlenebilirmis vede benim inatima. amaci ne bunun? onun bu aceleligini anlamiyorum? korkuyorum acikcasi

yok artık ne alakası varmış siz evlenemicekmissiniz, birde iki ayda neyin baskısı, bence acele etmeyin

Aman bakmaın siz onun lafına, neden sen başkasıyla evlenemeyeceksin? sıkıştıracak aklı sıra.
Sen ne zaman hazır hissediyorsan o zaman olur evlilik.Tek tarafın ısrarı ile olmaz.
O ne kadar baskı yapıyorsa sen de o kadar hazır değilim de, hatta baskı yaptığı için daha ince ele sık doku bu kişiyi.

Acele işe şeytan karışır diyim ben de
hem yaşınız küçük ne alakası var kısmet kapatmayla.
Bir şeyler gizliyor bence

oooo o ne özgüven ooo

Bu nasıl kafa yav. Hemen evlenirmis ukala davetiye yollarsan ggelirim ceyregimi de takarim gobwgimi de atarım deyin.

Reactions: anu
Eski esimde bana cok baski yapmisti onunla iliskiye baslamam icin yok bana evet demezsen bir daha teklif etmemde yok bilmem nede benimle evlenmek istermiste vsvs ! hayatina girdigime bin pisman oldum vallahi ! magdem benden sakladigi o kdr sey varmiski cehennemin dibine kdr girdim resmen ama cok sukur ciktim ! Sakin kbl etme derhal iletisimini kes lutfen

Kendini ele vermis,bi baskasina inat seninle evlenmeyi düşünüyor,psikolojisi bozuk,kac kurtul

niye evlenemezmişsiniz ? kendisi telli baba tekkesi miymiş?
Tövbe tövbe. yahu bu insanlar hak,katen aklını yitirmiş.
bırak arkadaşım bırak bundan ne köy ne kadaba nede bucak olur
bırak gitsin

Kaç yaşında senin bu sevgili.Çok ergen düşünce yapısı var.Bence korkacağına bırak gitsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…