Erkek arkadasimla daha yeni konusmaya basladik; 2 ay oldu. ben 23 oda 27 yasinda. bana evlenmek icin cok baski yapiyor. ben ondan biraz birbirimizi tanimak icin zaman istiyorum, ama halen baski yapiyor. ben onunla evlenemezsem birdaha hic kimseyle evlenemezmisim, kismetim kapanirmis. ama o hemen evlenebilirmis vede benim inatima. amaci ne bunun? onun bu aceleligini anlamiyorum? korkuyorum acikcasi
Erkek arkadasimla daha yeni konusmaya basladik; 2 ay oldu. ben 23 oda 27 yasinda. bana evlenmek icin cok baski yapiyor. ben ondan biraz birbirimizi tanimak icin zaman istiyorum, ama halen baski yapiyor. ben onunla evlenemezsem birdaha hic kimseyle evlenemezmisim, kismetim kapanirmis. ama o hemen evlenebilirmis vede benim inatima. amaci ne bunun? onun bu aceleligini anlamiyorum? korkuyorum acikcasi
Gizlediği bir şey olmasın, öğrenmenden korktuğu...
oooo o ne özgüven oooErkek arkadasimla daha yeni konusmaya basladik; 2 ay oldu. ben 23 oda 27 yasinda. bana evlenmek icin cok baski yapiyor. ben ondan biraz birbirimizi tanimak icin zaman istiyorum, ama halen baski yapiyor. ben onunla evlenemezsem birdaha hic kimseyle evlenemezmisim, kismetim kapanirmis. ama o hemen evlenebilirmis vede benim inatima. amaci ne bunun? onun bu aceleligini anlamiyorum? korkuyorum acikcasi
bilmiyorumki iste, korkuyorum yani neden bu acelelik diye, nisanli flnda kalmak istemiyormus direk evlenmekmis
kesin var bi iş yakında çıkar kokusu merak etme
Kaç yaşında senin bu sevgili.Çok ergen düşünce yapısı var.Bence korkacağına bırak gitsin.Erkek arkadasimla daha yeni konusmaya basladik; 2 ay oldu. ben 23 oda 27 yasinda. bana evlenmek icin cok baski yapiyor. ben ondan biraz birbirimizi tanimak icin zaman istiyorum, ama halen baski yapiyor. ben onunla evlenemezsem birdaha hic kimseyle evlenemezmisim, kismetim kapanirmis. ama o hemen evlenebilirmis vede benim inatima. amaci ne bunun? onun bu aceleligini anlamiyorum? korkuyorum acikcasi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?