Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Seni okuyup üfleyecek mi onunla evlenmezsen kimseyle evlenemiyor muşsun. O kim ki.
ne alaka ya onla evlenmezsen baskasiyla evlenemezmisin?Erkek arkadasimla daha yeni konusmaya basladik; 2 ay oldu. ben 23 oda 27 yasinda. bana evlenmek icin cok baski yapiyor. ben ondan biraz birbirimizi tanimak icin zaman istiyorum, ama halen baski yapiyor. ben onunla evlenemezsem birdaha hic kimseyle evlenemezmisim, kismetim kapanirmis. ama o hemen evlenebilirmis vede benim inatima. amaci ne bunun? onun bu aceleligini anlamiyorum? korkuyorum acikcasi
Ben size karşı üslubunu begenmedım hiç..Hem özgüvenınızı sarsmaya çalışıyor, nedenki acaba ? Onun çekındıgı bişey olmalı..Artılarını eksılerını gözden gecrn,gözlem yapın..Acele etmeyın derımErkek arkadasimla daha yeni konusmaya basladik; 2 ay oldu. ben 23 oda 27 yasinda. bana evlenmek icin cok baski yapiyor. ben ondan biraz birbirimizi tanimak icin zaman istiyorum, ama halen baski yapiyor. ben onunla evlenemezsem birdaha hic kimseyle evlenemezmisim, kismetim kapanirmis. ama o hemen evlenebilirmis vede benim inatima. amaci ne bunun? onun bu aceleligini anlamiyorum? korkuyorum acikcasi
O cumleyi ben de cozemedim, abi evliya falan mi?
Ben 28 yasinda bekarim, kadin halimle bende bu kadar evde kalma psikolojisi yok. Bu herif ziyan bence, ya da bir seyler sakliyor. Bu isten benim burnuma pis kokularr geldi.
Ben zaten nerede serseri ruhlu herif var onları bulduğum için böyle devam edeceğim gibi.![]()
Erkek arkadasimla daha yeni konusmaya basladik; 2 ay oldu. ben 23 oda 27 yasinda. bana evlenmek icin cok baski yapiyor. ben ondan biraz birbirimizi tanimak icin zaman istiyorum, ama halen baski yapiyor. ben onunla evlenemezsem birdaha hic kimseyle evlenemezmisim, kismetim kapanirmis. ama o hemen evlenebilirmis vede benim inatima. amaci ne bunun? onun bu aceleligini anlamiyorum? korkuyorum acikcasi