• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu acelelik ney?

Ne kadar zamandır tanıyorsunuz birbirinizi
genelde kızlar acele eder
siz de tersi olmuş

Seni okuyup üfleyecek mi onunla evlenmezsen kimseyle evlenemiyor muşsun. O kim ki.

O cumleyi ben de cozemedim, abi evliya falan mi?

Ben 28 yasinda bekarim, kadin halimle bende bu kadar evde kalma psikolojisi yok. Bu herif ziyan bence, ya da bir seyler sakliyor. Bu isten benim burnuma pis kokularr geldi.

sanki birlikte olmussunuz ve o yüzden baska kimseyle evlenemezmissiniz gibi biseyler ima ediyor.

ki öyle olsa bile yil 2015

Erkek arkadasimla daha yeni konusmaya basladik; 2 ay oldu. ben 23 oda 27 yasinda. bana evlenmek icin cok baski yapiyor. ben ondan biraz birbirimizi tanimak icin zaman istiyorum, ama halen baski yapiyor. ben onunla evlenemezsem birdaha hic kimseyle evlenemezmisim, kismetim kapanirmis. ama o hemen evlenebilirmis vede benim inatima. amaci ne bunun? onun bu aceleligini anlamiyorum? korkuyorum acikcasi
ne alaka ya onla evlenmezsen baskasiyla evlenemezmisin?
bence hic acele etme ailem hazir degil falan de
o ne oyle yangindan mal kaciriyo sanki:KK64:

Onun inatçı tutumunu anlayamadım ama bence çok iyi tanımadan asla evlenmeyin.Neyin ne olduğunu bilemezsiniz sonuçta. Çok istiyorsa kendi başkasıyla evlensin.Kısmetinizin kapanacağını da nereden biliyorsa:63:

Erkek arkadasimla daha yeni konusmaya basladik; 2 ay oldu. ben 23 oda 27 yasinda. bana evlenmek icin cok baski yapiyor. ben ondan biraz birbirimizi tanimak icin zaman istiyorum, ama halen baski yapiyor. ben onunla evlenemezsem birdaha hic kimseyle evlenemezmisim, kismetim kapanirmis. ama o hemen evlenebilirmis vede benim inatima. amaci ne bunun? onun bu aceleligini anlamiyorum? korkuyorum acikcasi
Ben size karşı üslubunu begenmedım hiç..Hem özgüvenınızı sarsmaya çalışıyor, nedenki acaba ? Onun çekındıgı bişey olmalı..Artılarını eksılerını gözden gecrn,gözlem yapın..Acele etmeyın derım

acele etme baktın çok ısrarcı ayrıl gitsin bu ne canım.

evlenmek isteyen erkek mi ilk kez duyuyorum:KK53:
benm anlamadığım çoğu uzun ilişkilerde erkekler erteliyor, kısa ilişkilerde de erkekler hemen evlenmek istiyor. istisnaları mevcut olmakla birlikte tuhaf bi durum ya

O cumleyi ben de cozemedim, abi evliya falan mi?

Ben 28 yasinda bekarim, kadin halimle bende bu kadar evde kalma psikolojisi yok. Bu herif ziyan bence, ya da bir seyler sakliyor. Bu isten benim burnuma pis kokularr geldi.

Ben senden büyüğüm canım bende bile yok. :) Hatta bu özgürlüğü kaybedersem pişman olur muyum korkusu daha çok. :)
Ben zaten nerede serseri ruhlu herif var onları bulduğum için böyle devam edeceğim gibi.:KK45:

Hadi be beyfendiye bak !!
Seni heralde 40lı yaşlarındaki bayanlara söylenilen saçma sapan sözlerle kandırmaya çalışıyor..
23 yaşında gencecik bi kızsın nesine evlenemezmişsin..
Saçmalık ya..
Bi bayanada erkeğede böyle mi söylenirmiş..
Kendi ego tatmininden millete nasıl davranıyor bu kişiliksizler ya !
Ben sinir oldum..
Neymiş derdi bu denli evlenmek için..
Korkmakta haklısın bence..
Bu şimdiden böyle konuşuyorsa vardır bişey..
İlerde yüzüne vurur.
Ben aldımda seni evde kalmadın.
Bi kavga anında direkt;
Kimsenin almıcağı kişiyi gittim ben aldım diye söylenir böyle kişiliksizler.
Hani 2 ayda tanıdı etti dicemde 2 ayda biri tanınmaz.
Ben mesela şimdiki sevgilimden başkasıyla zor yaparım.
Çünkü buna alıştım.
İlişkideki bazı durumlara alıştım.
Başkasıyla alışmak zorlar..
Ama 2 aylık bi ilişki için durum bu değildir !

Back
X