5 yıl bu kadar çabuk bitiyorsa acısı da kolay geçer
içimden bir ses karşı tarafın bırakmayacağını söylüyorbilmiyorumkismile
canım üzülme bence arar seni barısalım dıye:teselli:
acaba maddi yda manevi bi sıkıntısı mı var sevgılının:uhm:
Sadece işten çıkmıştı çalışmıyordu. Ama bununla bir alakası olmadığını söyledi. Bende bu yüzdendir diye düşündüm ama bundan kaynaklanmadığını söyledi hep.
o zaman akıla 2 şey geliyo ya sevgisi azaldı yada başka biri var ki inşallah böyle birşeyler yoktur..
sen bekle bakalım 1 2 güne arar muhtemelen bu kadar güzel bi ilişkiniz vardı madem yapamaz sensiz.
bana şöle geldi sanki başkası varmış ve o bundan vicdan azabı duyuyormuş gibi ..
olmaz demeyin , insaoğlu ne olacağı ne düşüneceği belli olmaz ...
inşallah yoktur o daha zor ...
tatlımm sen böyle bir şey hissetmediysen yoktur bence seni anlıyorum bende sanki içgüdüsel olarak bazı şeyleri hissedebiliyorum bak canım bence üzme kendini herşey olacağına varır seni aramazsa bu daha iyi olacak senin için demektir bence ararsada anladın mı beni tatlım demek istediğim emin olki hiç bir sonuç seni kötü etkilemeyecektir güven bana birçok arkadaşım var senin durumda ama kimisi çok mutlu oldu sonra tatlım lütfen üzme kendini
bana sebep o değil dese de işinden ayrıldığı için sıkıntı yaşıyor ve sana yansıtıyor gibi geldi.
herkesin çok sıkıldığı, içinden hiçbişey yapmak gelmediği dönemler olabilir, bence 5 yıllık bir ilişki böyle bitmemeli.
sevip sevmediğini sadece sen anlayabilirsin, umarım doğru kararı verirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?