Bu acı ne zaman geçer ?

Umarım hakkında hayırlısı olur ...

canım başka birisi olsa seni dönüp aramazdı. Sevgisinin azalmış olacağını da pek sanmam. Büyük ihtimalle bunalım geçiriyordur. Erkekler biz bayanlardan farklıdır, bazı şeyleri gurur meselesi yaparlar. Sevdiği insanları yanlarından uzaklaştırabilirler böyle durumlarda kendilerini cezalandırmak için.. Haklısın sana ağır konuşmuş biraz ama telafi edilemeyecek bir durum değil. Kestirip atma ama kolay da barışma bence zamana bırak. Tatlı sert ol belli bir süre sonra zamana yayarak düzeltin.. Zaman her şeyin ilacı hepimiz bazı şeylerde sabretmek zorundayız..

işten ayrıldıkları zaman çok etkileniyo erkekler. benim nişanlımda da aynı durum var şuan. ben gelecek vadetmiyorum istersen beni bırakabilirsin kendine uygun birisini bulursun bile dedi. çok üzüldüö böle düşünmesine kızdığımı da belli ettim ama desteğimi çekmedim üstünden. tuhaf bi şekilde bunalıma giriyorlar.. bence biraz daha anlasın değerini o zaman bakarsın durumlara. o da pişman olmuş bile zaten böyle konuştuğu için..

canım çok ii anlıorum seni benimde evliliğim bitti benzer bi nedenle kocam değişti..geçmiş olsun

erkekler maddi sıkıntılarını hayatlarına gerçekten çok yansıtıyorlar. gurur meselesi yapıp bunu sizle paylaşmamış, bunalımını içinde yaşamış olabilir bence. sonuçta sırf maddi olarak da bakmamak lazım, belli bir düzeni vardı ve yıkıldı bu düzen işten çıkmasıyla. yokluğunuza katlanamayıp araması bence buna işaret, ama siz tanıdığınız için daha iyi bilirsiniz. bence de çok fazla uzatmadan, net çizgilerle konuşmasına dikkat etmesi gerektiğini anlatıp barışabilirsiniz.

Arkadaşlar çok ilgilenen olmuş bu konuyu hiç açmak istemiyorum fakat evet bazı arkadaşların tahminlerinin doğru olduğunu söylemek isterim. Aldatıldım.1 ay kadar önce öğrendim ama üzülmedim desem yeridir. Üzülmedim çünkü onun nasıl pişman olduğunu gördüm nasıl acı çektiğini gördüm onun canının yanmasından güç aldım. Hayat bana bir kez daha kimseye güvenmemek gerektiğini hatırlattı. Kendisi şu an çok zor durumda biliyorum, çok üzülüyor çok pişman canı çok yanıyor bunların hepsini biliyorum ama o kadar soğudum ki ondan nefret bile edemiyorum. Mutluyum.

Tahminler doğruymuş demek..
Acı çektirerek intikam aldıysan rahatlamıssındır en azından
Üzülme fazla..

yazık ya o daha cok pisman olur haketmis sen mutluysan sorun yok onun ne durumda oldugu hic onemli degil

üzüldüm........hayırlısı olsun cnm bnm..

Son düzenleme:
inanamiyorum yaaa..
5 yil sonra aldatti demek
canim yazdiklarini okudum cok akli basinda, mantikli düzgün birine benziyorsun..
ögrendigine sevindim acikcasi, ya bilmeseydin ve devam etseydin..
umarim üzülmüyorsundur.. degmez cünkü bunu sende biliyorsun..
hersey o kadar bos geliyorki..

bencede yakın zamanda arar diyorum kimse inanmıyor erkeklerinde dönemsel regl dönemi gibi bir dönemi var:teselli:atlatınca tutuşur.banada cok bagırmıstı telefonlarda bitti bitti arama istemiyorum die htta bi keresinde ayrıldım dedi ben senden ayrılmadım dedim herifçi iyi ozaman orda kendi kendine çık sen dedi düşün yani tuhaf yaratıklar

bence geri dönse de affetme,zaten mutluyum demişsin ne güzel işte bak bu acı nasıl geçer demişsin ilk yazında.unutulmayan hiçbirey olmuyor.zaman gerçekten en etkili ilaç.

Ya kızlar problem mutlu olmak yada acı çektirmek değil aslında. Ben bugüne dek en çok ihanetten korktum çünkü çok mutluydum ve bu böyle gitsin istedim ve aslında ihanete uğrayacağımı hiç düşünmedim, önceki yazılarıma bakarsanız herkes aldatabilir demiş ama ısrarla aldatmayacağını düşünmüşüm. Ve ona hep söyledim başka birilerine aşık olabiliriz hayat bu ama önemli olan düzgün bir şekilde bitirip önümüze bakmak, işin içine başka şeyler girerse kendimi asla ayrılmaya zorlamam zaten kendiliğinden biter diye. Ama beni o kadar çok seviyordu ki sözde, ben senden başkasıyla yapamam edemem falan deyip dururdu hep. Gelgelelim niye mutluyum? İntikamla alakalı bişi değil aslında tabiki onun üzülmesinin pişman olmasınında güçlü olmamda etkisi var ama onun birazcık zevk için bazı kızları otel odalarına falan davet ettiğini öğrendiğimde resmen içim kalktı.5 yıldır hiç bir şeyinden iğrenmeyen ben o dakika midem bulandı. Ağlayamadım bile ya o kadar değersizleşti bir anda gözümde. Soğudum resmen. Sadece böyle aciz bir insanın hayatımda 5 yıl yer etmesine üzüldüm.

5 sene ardından olana bak..dedigin gibi br anda soguyuverir insan ya boyle birsey yapınca karsıdaki.. hala arıyormu seni

Son düzenleyen: Moderatör:
5 sene ardından olana bak..dedigin gibi br anda soguyuverir insan ya boyle birsey yapınca karsıdaki.. hala arıyormu seni

Keşke sadece arasa. Bir gece evin önünde yattı bi kaç kez okuluma geldi. Bi kere de annemi aramış işte yok ben çok seviyorum yok ben yaşayamam onsuz falan diye. Affettirmeye çalışıyor işte aklınca ama bi yandan o da olmayacağını biliyor.

ne kadar aşağılık bi durum çok afedersiniz de otel odalarında o işleri yapan kadınlarla ne farkı var ki çok iyi yapmışsınız geri dönmemekle asla da dönmeyin derim bugün neyse yarında o olacaktır evlendikten belli bir müddet sonra tekrar aynı hataları kesinlikle yapacaktır eminim huylu huyundan kolay vazgeçmiyor malesef çok örneklerini duydum olan kadınlara oluyor sizi kutluyorum isabetli kararınızdan dolayı bravo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…