Arkadaşlar merak edenler için yazıyorum. Dün gece beni aradı. Ağladı sızladı yalvardı. Çok pişman olduğunu bensiz yaşayamayacağını söyledi. Hatta kapımın önüne gelmiş balkona çık bi yüzünü göreyim seni dedi çıkmadım. Ağlıyordu konuşurken zaten seside çok kalındı muhtemelen bütün gün ağlamaktan sesi kısılmış. Bi de alkollüydü. Beni çok sevdiğini söyledi durdu. Ben istemediğimi gururumu kırdığını söyledim. Senin bana geri dönmeni beklicem dedi. Beklersen hata yaparsın dedim.
Arkadaşlar çok ilgilenen olmuş bu konuyu hiç açmak istemiyorum fakat evet bazı arkadaşların tahminlerinin doğru olduğunu söylemek isterim. Aldatıldım.1 ay kadar önce öğrendim ama üzülmedim desem yeridir. Üzülmedim çünkü onun nasıl pişman olduğunu gördüm nasıl acı çektiğini gördüm onun canının yanmasından güç aldım. Hayat bana bir kez daha kimseye güvenmemek gerektiğini hatırlattı. Kendisi şu an çok zor durumda biliyorum, çok üzülüyor çok pişman canı çok yanıyor bunların hepsini biliyorum ama o kadar soğudum ki ondan nefret bile edemiyorum. Mutluyum.
Ya kızlar problem mutlu olmak yada acı çektirmek değil aslında. Ben bugüne dek en çok ihanetten korktum çünkü çok mutluydum ve bu böyle gitsin istedim ve aslında ihanete uğrayacağımı hiç düşünmedim, önceki yazılarıma bakarsanız herkes aldatabilir demiş ama ısrarla aldatmayacağını düşünmüşüm. Ve ona hep söyledim başka birilerine aşık olabiliriz hayat bu ama önemli olan düzgün bir şekilde bitirip önümüze bakmak, işin içine başka şeyler girerse kendimi asla ayrılmaya zorlamam zaten kendiliğinden biter diye. Ama beni o kadar çok seviyordu ki sözde, ben senden başkasıyla yapamam edemem falan deyip dururdu hep. Gelgelelim niye mutluyum? İntikamla alakalı bişi değil aslında tabiki onun üzülmesinin pişman olmasınında güçlü olmamda etkisi var ama onun birazcık zevk için bazı kızları otel odalarına falan davet ettiğini öğrendiğimde resmen içim kalktı.5 yıldır hiç bir şeyinden iğrenmeyen ben o dakika midem bulandı. Ağlayamadım bile ya o kadar değersizleşti bir anda gözümde. Soğudum resmen. Sadece böyle aciz bir insanın hayatımda 5 yıl yer etmesine üzüldüm.
5 sene ardından olana bak..dedigin gibi br anda soguyuverir insan ya boyle birsey yapınca karsıdaki.. hala arıyormu seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?