Bu adam beni deli edicek bu ne biçim iş ya nasıl evlilik bu !

Süt yumurta un varsa bi krep yap ye
Yoksa da aldır bolca, bozulmaz dolapta durunca

Kayınvalideye atar yaptın diye trip mi yapıyo acaba düdüklü ?
Eskiden anında alır mıydı ekmek vs.

krep iyi gider ama ya,
acıkmışım,
alacağın olsun,
hem hamile hem tembel bir kadının aklına ne soktun...

krep iyi gider ama ya,
acıkmışım,
alacağın olsun,
hem hamile hem tembel bir kadının aklına ne soktun...
Ay çok pardon goha ya
Yakın olsan yapardım bu vicdan azabıyla

Ama kolay krep üstte yazdım iki çırpı ver akşam, aklım kalmasın

Ay çok pardon goha ya
Yakın olsan yapardım bu vicdan azabıyla

Ama kolay krep üstte yazdım iki çırpı ver akşam, aklım kalmasın

ha ha, hamilelik nasıl işe yarıyor ya.

teşekkür ederim canım, yok benim aşermek gibi problemim de, ilk hamileliğimde hiç naz yapmadığım için, buna biraz iddialı başladım.
evde deneyeyim bunu, eşim yapar bana krep kesin :)
canım ya

Evet konuşmuştuk bende hiç naz niyaz bilmedim hamileyken
Hadi bakalım bu kez naz eşliğinde hamilelik geçir : )
Kocanın krebi daha tatlıdır

Pusete koy çık buzluğa at fazladan acil durumda çıkart evde hamur falan yap pisir. Aynı şekilde sende onu ti ye al

Benm.esimde evdeki copleri atmaz baktim.copp yuzunden dewamli kavga ediyoruz aksam eve gelince kizimi birakiyorum ona gidip atiyorum copu bizim copu biraktigmz yerde arka sokagmz bayagi bir uzak ama napim bir cop yuzunden kavga mi edeyim kendi isimi kendm goruyrum bnce olayi abartmissin yalnz o dsari cikarmama knusunda net haklisin

En guzeli pilav tenceresini kafasina gecirmekti ki siz isi yine onu alttan alarak yarin sabah ayni seyi yapmasina neden olacaksiniz.

Sabah yine ayni lakirdiyi yaparsa ve artik sizde bu lackaligi yasamak istemiyorsaniz bir dur deme sekliniz bahsettigim gibi; "kafasina pilav tenceresini bosaltmak"

Deneyin sonuc alacaksiniz.

Bendede benzeri bir problem var artik boyle seylerin konusunu bile acmiyorum herseyi ama herseyi kendim yapiyorum beyaz esyayi bile kendim aliyorum napalim rahat adam gevsek

ay şirketin öğle yemeği için anlaştığı lokantaya gitmiştik pilav kalmamış adam karpuz getiriyimmi demişti pilav yerine aklıma o garson geldi.Eşinizlr aynı kişi olabilirmi
bu insanlar neyin kafasını yaşıyor talyam?

Bir arkadaşın da önerdiği gibi o da sizden yemek istediğinde cips verin ya da kahvaltı istediğinde mısır gevreği sunun bakalım ne tepki verecek
?
İnsanlar biraz empati yapmayı denese sorun kalmaz bence.
Bebeğiniz olmasa derdim ki eliniz ayağınız tutmuyor mu kendiniz alın ağız eğmeyin derdim ama bebeğiniz varmış.
Gerçi sıkı sıkı giydirin çıkarın bebeği de bir şey olmaz.
Benim yiğenim 20 günlükken dışarı çıkarıldı.
Hem de kasım bebeği.

Bende aynı fikirdeyim yaptığı şeyin aynısını unuttuğu bir an yaparsanız anlayacaktır malesef iyi niyetten anlayan yok

adam odun olmayagörsün koy kucağına bebeği sen git böyle sızlanmakla olmaz ki nereye kadar yani
Verdiğin akıla bak Allahım yarabbim her sorunda herkes gitsin nereye kadar gidince bitecekmi zannediyorsun daha zor evladıda var daha büyük sorunlarla başa çıkmak zorunda kalıcak ve kimse destekte olmaz emin ol ne ana ne baba ne kardeş nede en yakın dostun hepsi hayatına devam ediyor sen yanlız başına savaşmak zorunda kalıyorsun yaşayan bilir daha zor olur herşey sabret kardeşim Allah büyüktür

sen önce konuyu oku sonra balıklama dal ben evi terket demedim markete git dedim

bu durumda yapılması gereken konu sahibinin de onu ti ye alıp adam yerine koymaması. aynı cevapları yedir ona

Ah keşke yapabilsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…