- 6 Aralık 2010
- 34.491
- 91.175
- 798
- Konu Sahibi duduklutava
-
Süt yumurta un varsa bi krep yap ye
Yoksa da aldır bolca, bozulmaz dolapta durunca
Kayınvalideye atar yaptın diye trip mi yapıyo acaba düdüklü ?
Eskiden anında alır mıydı ekmek vs.
Ay çok pardon goha yakrep iyi gider ama ya,
acıkmışım,
alacağın olsun,
hem hamile hem tembel bir kadının aklına ne soktun...
Ay çok pardon goha ya
Yakın olsan yapardım bu vicdan azabıyla
Ama kolay krep üstte yazdım iki çırpı ver akşam, aklım kalmasın
Evet konuşmuştuk bende hiç naz niyaz bilmedim hamileykenha ha, hamilelik nasıl işe yarıyor ya.
teşekkür ederim canım, yok benim aşermek gibi problemim de, ilk hamileliğimde hiç naz yapmadığım için, buna biraz iddialı başladım.
evde deneyeyim bunu, eşim yapar bana krep kesin :)
canım ya
ay şirketin öğle yemeği için anlaştığı lokantaya gitmiştik pilav kalmamış adam karpuz getiriyimmi demişti pilav yerine aklıma o garson geldi.Eşinizlr aynı kişi olabilirmi
bilmiyorumki canım :) pilav yerine makarna dese anlayacağımdabu insanlar neyin kafasını yaşıyor talyam?
Sağlıklı beslenmeni istemiş zaarbilmiyorumki canım :) pilav yerine makarna dese anlayacağımda
bebekler beraber pilavı kemiriyoruz deseydin. sen de onu tiye al madem. Baktın olmuyor sana saygı duymuyorsa ayrıl.bu saat oldu bana napıyosun diyo bebeği soruyo
Verdiğin akıla bak Allahım yarabbim her sorunda herkes gitsin nereye kadar gidince bitecekmi zannediyorsun daha zor evladıda var daha büyük sorunlarla başa çıkmak zorunda kalıcak ve kimse destekte olmaz emin ol ne ana ne baba ne kardeş nede en yakın dostun hepsi hayatına devam ediyor sen yanlız başına savaşmak zorunda kalıyorsun yaşayan bilir daha zor olur herşey sabret kardeşim Allah büyüktüradam odun olmayagörsün koy kucağına bebeği sen git böyle sızlanmakla olmaz ki nereye kadar yani
sen önce konuyu oku sonra balıklama dal ben evi terket demedim markete git dedimVerdiğin akıla bak Allahım yarabbim her sorunda herkes gitsin nereye kadar gidince bitecekmi zannediyorsun daha zor evladıda var daha büyük sorunlarla başa çıkmak zorunda kalıcak ve kimse destekte olmaz emin ol ne ana ne baba ne kardeş nede en yakın dostun hepsi hayatına devam ediyor sen yanlız başına savaşmak zorunda kalıyorsun yaşayan bilir daha zor olur herşey sabret kardeşim Allah büyüktür
Konu sahibi banlanmış
Ekmek işi ne oldu acaba bugün
En guzeli pilav tenceresini kafasina gecirmekti ki siz isi yine onu alttan alarak yarin sabah ayni seyi yapmasina neden olacaksiniz.
Sabah yine ayni lakirdiyi yaparsa ve artik sizde bu lackaligi yasamak istemiyorsaniz bir dur deme sekliniz bahsettigim gibi; "kafasina pilav tenceresini bosaltmak"
Deneyin sonuc alacaksiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?