- 3 Aralık 2015
- 9.510
- 13.248
- 168
- 34
- Konu Sahibi duduklutava
-
yapma kızNe mi oldu cnm? Çok kötü Kavgalıyızbende krep yapıyorum devamlı hayattan soğudum resmen evle alakası olmayan bi adam oldu ... akşama da avcunu yalasın yemek filan yapmıcam...
Akşam bebeği bırak çıkNe mi oldu cnm? Çok kötü Kavgalıyızbende krep yapıyorum devamlı hayattan soğudum resmen evle alakası olmayan bi adam oldu ... akşama da avcunu yalasın yemek filan yapmıcam...
Verdiğin akıla bak Allahım yarabbim her sorunda herkes gitsin nereye kadar gidince bitecekmi zannediyorsun daha zor evladıda var daha büyük sorunlarla başa çıkmak zorunda kalıcak ve kimse destekte olmaz emin ol ne ana ne baba ne kardeş nede en yakın dostun hepsi hayatına devam ediyor sen yanlız başına savaşmak zorunda kalıyorsun yaşayan bilir daha zor olur herşey sabret kardeşim Allah büyüktür
Akşam bebeği bırak çık
Bi hava al ve market alış verişi yap gel
Bebeğin gazıyla uğraşsın da halden anlasın bay odun
Ama en baş sordum ben dışarı çıkma yasağı mı var diyeYa hu bu öyle bi adam değil ben ondan habersiz dışarı çıkarsam şiddete varır işin boyutu,burda bazı arkadaşlar yazıyorlar çık hallet işini vs bende biliyorum herşeyimi alayım yapayım ama benim eşim adım attırmaz heleki bebeği ona bırakıp çıkıcam öylemi ? Ben 1950lerden geliyorum o dönemleri yaşatan bi adamla yürüyorum ...
Ya hu bu öyle bi adam değil ben ondan habersiz dışarı çıkarsam şiddete varır işin boyutu,burda bazı arkadaşlar yazıyorlar çık hallet işini vs bende biliyorum herşeyimi alayım yapayım ama benim eşim adım attırmaz heleki bebeği ona bırakıp çıkıcam öylemi ? Ben 1950lerden geliyorum o dönemleri yaşatan bi adamla yürüyorum ...
ŞaşırdımBen ancak tepkimi ona yemek yapmamakla koyabilirim ötesi ni düşünemiyorum... Çok uçlara gelmeye başladım eni sonunda mahkemeye başvururum bende insanım kapattı eve resmen( dün akşamda elini kolunu sallayarak gelmiş dedim hani ekmek cnm aa unuttum boşver ekmeksiz yeriz ne hazırladın bakalım dedi ya off şaka gibiyiz sabahta sinir harbi yaşadım ceketini giydi çıktı işine defoldu gitti ben kumralım saçımda boya yok ama montuna ilişmiş uzun sarı saç teli gördüm kıyametleri koprdım gelme eve akşama dedim almayacağım eve kilitledim kapıyı ( dışarıda öıkmıcam brni bikaç gün idare edicek yiyecek dolabımda var annemlerede haber vericem... Bu kadar laçkalaşmasının sebebi bi saç teli yazıklar olsun ... Ben sabahtandır kendimde değilim ağlamaktan halim kalmadı
Hangi ekmeğiEvdeki butun ekmegi ye
Bitince aksam yemegine sofraya koyma
Sorarsa pilav var biskuvi var vereyim ye de
2 kez geçtim birinci sayfadan tokalaşma mesajını bulabilmek için. Aşk olsun yaniups yanlış msj özür dilerim
Ayyy benim eşimin eski hallleri. Resmen tüylerim diken diken oldu. ZamAnla büyüdü çok şükür. Sen susuyor muşsun. Ben baya cıngar çıkartırdım. Eşinin dayak falan huyumu var neden bukadar sessiz kaldınbenim eşim niye böyle bıktım hergünğ bi vukuat benmi takıntılı oldum ya hergün hergünde ona çemkirememki sen böylesin şöylesin diye
Evde ekmek kalmamış sabahta söyledim vakti vardı alıp gelmeye ekmek alırmısın cnm dedim yok alamam akşamdan pilav kalmış onu yersin aynı şey dedi yaben kızdığımı belli ederek tamam önemli değil desemde dalga geçmesini sürdürdü yok bisküvi var onu ye şunu ye bunu ye!!!
Elinin körünüde yiyimmi dicekken ya sabır çektim en son artık şaka yapıyo gerçekten sandım ama ciddi ciddi söylüyo benle sabah sabah güzel kafa yaptı gitti işinebu saat oldu bana napıyosun diyo bebeği soruyo ayy eşim şakacıydı hoştu iyiydi ama her konuda beni ti ye almasından nefret eder oldum adamakıllı ciddi bişeyler konuşamaz olduk ne bu şimdi ya
Boşa. Net.Ya hu bu öyle bi adam değil ben ondan habersiz dışarı çıkarsam şiddete varır işin boyutu,burda bazı arkadaşlar yazıyorlar çık hallet işini vs bende biliyorum herşeyimi alayım yapayım ama benim eşim adım attırmaz heleki bebeği ona bırakıp çıkıcam öylemi ? Ben 1950lerden geliyorum o dönemleri yaşatan bi adamla yürüyorum ...
'Düdüklü' dediğim konu sahibinin nickinin kısaltması : )
Evet sus sus, ben onu sonradan farkedip bozuntuya vermedim'Düdüklü' dediğim konu sahibinin nickinin kısaltması : )
Sen başka bişey sandın bence, adama mı laf vuruyorum sandın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?