Bu adam beni deli edicek bu ne biçim iş ya nasıl evlilik bu !

Ne mi oldu cnm? Çok kötü Kavgalıyız bende krep yapıyorum devamlı hayattan soğudum resmen evle alakası olmayan bi adam oldu ... akşama da avcunu yalasın yemek filan yapmıcam...
Akşam bebeği bırak çık
Bi hava al ve market alış verişi yap gel
Bebeğin gazıyla uğraşsın da halden anlasın bay odun

Evlendiğimden beri sabreden taraf hep ben oldum inanın ama yoruldum artık sonum iyi değil benim hayırlısı

Akşam bebeği bırak çık
Bi hava al ve market alış verişi yap gel
Bebeğin gazıyla uğraşsın da halden anlasın bay odun

Ya hu bu öyle bi adam değil ben ondan habersiz dışarı çıkarsam şiddete varır işin boyutu,burda bazı arkadaşlar yazıyorlar çık hallet işini vs bende biliyorum herşeyimi alayım yapayım ama benim eşim adım attırmaz heleki bebeği ona bırakıp çıkıcam öylemi ? Ben 1950lerden geliyorum o dönemleri yaşatan bi adamla yürüyorum ...

Bisküvinin ekmeğin yerini tuttuğunu söyleyen adama, akşam yemeği yerine bir bardak su verirdim. Doya doya içsin.

Ben ancak tepkimi ona yemek yapmamakla koyabilirim ötesi ni düşünemiyorum... Çok uçlara gelmeye başladım eni sonunda mahkemeye başvururum bende insanım kapattı eve resmen ( dün akşamda elini kolunu sallayarak gelmiş dedim hani ekmek cnm aa unuttum boşver ekmeksiz yeriz ne hazırladın bakalım dedi ya off şaka gibiyiz sabahta sinir harbi yaşadım ceketini giydi çıktı işine defoldu gitti ben kumralım saçımda boya yok ama montuna ilişmiş uzun sarı saç teli gördüm kıyametleri koprdım gelme eve akşama dedim almayacağım eve kilitledim kapıyı ( dışarıda öıkmıcam brni bikaç gün idare edicek yiyecek dolabımda var annemlerede haber vericem... Bu kadar laçkalaşmasının sebebi bi saç teli yazıklar olsun ... Ben sabahtandır kendimde değilim ağlamaktan halim kalmadı

Çok bittim ama tükendim öyle söylim çaresizlik bu olsa gerek bebeğim olmasa bi dk durmazdım bu evde bebeğim için bi kaç gün daha sabredicem şu saç teli ve davranışlarının sebebini açıklasın bana sütüm kesildi kocamla sülalesi yüzünden daha kötü ne olabilir bi anne için bebeğimi 20gün emzirebildim sadece

Ama en baş sordum ben dışarı çıkma yasağı mı var diye
Yok bebeğim küçük hava soğuk dedin

Yahu neden böyle bir adamla evlilik
Kabahat onun değil ki, senin
Göre göre alıp, bir de çocuk neden ?
Koca diye değer mi bu azabı çekmeye
Vallahi isyan ettiriyor beni sizin gibi kadınlar, ne için çekiyorsunuz, ne olmasını bekliyorsunuz ?

Evdeki butun ekmegi ye
Bitince aksam yemegine sofraya koyma
Sorarsa pilav var biskuvi var vereyim ye de

Kadınlar kulubüyle tanışalı yıllar oldu, cevap bulmakta zorlandığım her konuyla alakalı mutlaka bir başlık bulurdum. Kaç gündür o kadar kötü günler geçiriyorum ki aklıma yine burası geldi. Durumumla alakalı bikaç başlık okuyunca ben de bi başlık açayım dedim ve çok yardımcı oldu biçok kişi. En yakın arkadaşlarımızın bile umursamadığı olurken sıkıntılarımızı o kadar orjinal çözüm önerileri var ki burada. Özenle yorum yazan bütün kadınların Allah gönüllerine göre versin, bu kandil gününde sizin için dua edeceğim sabaha kadar, kendim için de tabi:) gerçekten şu son birkaç günde ilaç gibi geldi bu forum bana. İyi ki varsınız kadınlar kulubü üyeleri:)

Şaşırdım
Ekmekten nerelere geldi konu
Ekmekten daha ciddi problemlerin varmış
İlk yorumda yazmıştım dışarı çıkma yasağı mı var çık ekmek al diye, bebek küçük hava soğuk demiştin

Sarı saçı bilmem
Ama son durum ne merak ettim ?
Eşin geldi mi neler oldu

Evdeki butun ekmegi ye
Bitince aksam yemegine sofraya koyma
Sorarsa pilav var biskuvi var vereyim ye de
Hangi ekmeği
Adam akşam da ekmek getirmemiş
Konu sahibi de esir hayatı yaşıyomuş, dışarı çıkamıyomuş
Bunları en baş yazsaydı keşke
'Bebek küçük hava soğuk çıkamam' demişti bana oysa

Ayyy benim eşimin eski hallleri. Resmen tüylerim diken diken oldu. ZamAnla büyüdü çok şükür. Sen susuyor muşsun. Ben baya cıngar çıkartırdım. Eşinin dayak falan huyumu var neden bukadar sessiz kaldın

Yarın eşinize güzel bir pazar kahvaltısı hazırlayın.
Ekmek yerine de pilav koyun önüne.
"Nasıl olsa aynı şey bugün de böyle ye" deyin.
Artık pilavına reçel mi sürer bal mı sürer kendi karar versin.

Boşa. Net.
Hayatını kendine ne diye zehir ediyosun ? Ne demek şiddet ?? Hem sokağa çıkma hem ekmek yoksa pilav ye. Kanser olur insan.

Edit: ha bide aldatılıyosun ? Senin ekmek paralarını sarışın hatunlar yiyo belli ki. Ve hala direniyosun. Diren diren. İşin sonunda madalya falan takarlar belki.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…