Merhabalar geçen hafta yazmıştım eşimin beni evden kovduğunu babamın evine geldiğimi.Bu sabah babamı arayarak kızını neden alıkoyuyosun göndermiyosun.Benim çocuğumu taşıyo bizi ayırıyosun soğutuyosun boşatmaya çalışıyosun diyerek hakaretler etmiş.Banada tabi buldun büyük evi rahatı parayı beğenmezsin artık beni.Bu hayatta babanlar öldüğünde ne yapıcaksın.O çocuk bir gece hastalandığında ne yapmayı düşünüyosun.Başında baba olmadan erkek çocuğu seni dinler mi?Madem boşanıcaksın o çocuğu sakın getirme gelirseniz ikinizinizide geri yollarım aynı babanın beni yolladığı gibi(ayrıldığımızda gelmişti görüşmek istemediğim için babam evimize kabul etmemişti oda sabaha kadar gidememiş kapıda kalmış)Evi değiştiriyorum telefon hattımı kırıyorum bir daha asla ulaşamıycaksın.Çocuğunuda istediğin gibi büyüt hatta git biriyle evlende gör ben nasıl bir kocaymışım.Nafaka davası açarsan binbir iftira ile uzatırım davayı nasıl olsa her dava uzadığında para yatırılması gerekiyo öde.Daha neler neler benim hiç huzurum olamıycak mı hamileyi ben artık yeter .Duygusallığım üzerinde diye çocuğun üzerinden yüklenip duruyo .Kusura bakmayın artık okadar doldum ki ağlayarak içimden atamadıklarımı sizlerle paylaştım.
Önceki konularınızı okumadım,bu yüzden meseleyi tam anlamıyla bilemeyerek yorum yapacağım.Merhabalar geçen hafta yazmıştım eşimin beni evden kovduğunu babamın evine geldiğimi.Bu sabah babamı arayarak kızını neden alıkoyuyosun göndermiyosun.Benim çocuğumu taşıyo bizi ayırıyosun soğutuyosun boşatmaya çalışıyosun diyerek hakaretler etmiş.Banada tabi buldun büyük evi rahatı parayı beğenmezsin artık beni.Bu hayatta babanlar öldüğünde ne yapıcaksın.O çocuk bir gece hastalandığında ne yapmayı düşünüyosun.Başında baba olmadan erkek çocuğu seni dinler mi?Madem boşanıcaksın o çocuğu sakın getirme gelirseniz ikinizinizide geri yollarım aynı babanın beni yolladığı gibi(ayrıldığımızda gelmişti görüşmek istemediğim için babam evimize kabul etmemişti oda sabaha kadar gidememiş kapıda kalmış)Evi değiştiriyorum telefon hattımı kırıyorum bir daha asla ulaşamıycaksın.Çocuğunuda istediğin gibi büyüt hatta git biriyle evlende gör ben nasıl bir kocaymışım.Nafaka davası açarsan binbir iftira ile uzatırım davayı nasıl olsa her dava uzadığında para yatırılması gerekiyo öde.Daha neler neler benim hiç huzurum olamıycak mı hamileyi ben artık yeter .Duygusallığım üzerinde diye çocuğun üzerinden yüklenip duruyo .Kusura bakmayın artık okadar doldum ki ağlayarak içimden atamadıklarımı sizlerle paylaştım.
Ay bir an bundan ayril bence boylelerinden koca olmaz bende bu durumu cok yaşadım ve deyisen hicbirsey olmadi bu firsati elinden kacirma derim ama gene kendini otur dinle pisman olmamak icin o konusmarida kendini rahtlatmak icin söyluyor sana kiymet verseydi bunlari yapmazdi hem aileni ikinci pilana atma inan aile herseyden onemli onlari kaybedersen ve oda bunu firsat bilir daha cok yapar allah yardimcin olsun sabir dilerimAşırı kıskançtı hastalık dercesinde aklına gelen herşeyi sanki ben yapmışım gibi suçlamalara başlıyodu.Kendime inandırana kadar çırpınıp dururdum.Başımı kapatmamı istedi kabul etmedim babamı aradı kızın başka erkeklere bakıyo beni aldatıyo pazartesi boşıyıcam dedi.Babamda yanlarına gitmemizi istedi konuşmak için götürmedi.Gece ben gidiyorum sende defol git evden dedi ve çekti kapıyı çıktı babamlarda gece gelerek beni aldılar.6 aylık hamileyim psikolojik şiddet yüzünden 10 kilo kaybettim ve doğru dürüst uykuda uyuyamıyordum.Evden çıkarken kayınvalidemde dünyanın lafını söyledi.Annesi ananemi arıyarak beni kötülemiş sonradan aramış barıştıralım demiş ana oğul sorunlular.Boşanma davasınıda açmıyo ben açıcam böyle sorunlar.
Belli ki zor bir dönem sizi bekliyor, bu süreçte bebeğiniz ve kendiniz için moralinizi yüksek tutmaya çalışın. Karşı tarafın söylediklerini kafaya takıp kendinizi yıpratmayın. Umarım bir an önce atlatırsınız.
ne vicdansız insanlar var okuyunca şaşırıp kalıyorum Allah yardımcın olsun boşanmakla çok iyi yapacaksın hiç korkma geri adımda atma o adamda hayat yok
Süründürücekmiş ya bizi Allah büyük bakalım kim sürünücek aslada beddua etmiyorum etmemde Allah gönlüne göre versin.Hemen evlenip çocuk yapıcakmış.Adamin pisman oldugu olayda, özür dileyecek kadar bile insanligi yok icinde. Olaylari daha beter hale getirip adimi israrla sizden bekliyor. Guya sinip korkup doneceksiniz. Onun da düşen burnunu yerden almasina gerek kalmayacak. Cocuk falan kalmadi vicdansizligindan üzüntüden kaybettim asil sen mahkemede ne hesap vereceğini düşün. Derdim ben olsam :) O gazla gider atar belki kendini de kurtulursunuz.
Bunca şeyin üzerine kesinlikle görüşmek istemiyorum son zamanlarda teklif etmiştim ama sen hastasın git psikoloğa tedavi ol demişti.Kendiside artık istemiyormuş beni ona eşmi yokmuş =)pişman olupta çocuğumla birlikte gidersem kapıdan kovucakmış.Kesinlikle bebeği görmek istemiyormuş.Adresinide değiştiricekmiş ona ulaşamıyım diye =)Allah yardimcin olsun canim.
Nasil ofkeliyse hıncını nereden alacagini şaşırmış kocan.
Bi yandan.yaninda istiyor yıldırma politikasiyla getirtecegini saniyor. Bir yandan da esip gurluyor.
Canı yanıyor, canını yakıyor. Sanki cocuk sadece seninmis gibi davranmayida marifet saniyor.. cocuk bi dogsun bu seferde onu almak icin ugrasir.
Bence olayin sogumasi icin, taraflarin biraz daha yumusamasi icin (sonuc bosanmayada giderse de sureci rahat gecirirsini ) baba evinde kalmaya devam ederken evlilik danışmanına gitmeyi teklif edin. Siz bitirmeyi isteyen tarafsiniz belki ama bu kadar sancili surecin, kocanizin gazını almış olabilirsiniz..
Amin inş ayrı şehirlerdeyiz zaten ordan uzaklaşmak çok iyi geldi 6 ayın sonunda daha yeni yeni aşermeye başladım .Kendimide bebeğimede neler yaşatmışım inanki değmezmiş.Önceki konularınızı okumadım,bu yüzden meseleyi tam anlamıyla bilemeyerek yorum yapacağım.
Bu adamın babalığından ne hayır gelir?Olmaz olsun öyle koca,baba...Ciddi ciddi tımarhaneye kapatılmalı bu ruh hastası adam.
Dengesizliğe bak sen önce evden kov sonra tehditler yağdır.
İmkanınız varsa bir süre yaşadığınız şehirden uzaklaşın,bir süre kafanızı dağıtın.
Allah en kısa zamanda bu adamdan kurtulmayı nasip etsin.
Ailemin istemediği bir evlilikti bunca şeye rağmen bana ve bebeğime tekrardan kucak açtılar .Babam ve annem bebek için endişelenme babasızlığı asla hissetmez kendi evladımız gibi büyütürüz dediler.Allah razı olsun onlardan.Birdaha onlara sırtımı dönmeye hiç niyetim yok heleki böyle bir insan için asla değmez bebeğini bile istemeyen bir adamAy bir an bundan ayril bence boylelerinden koca olmaz bende bu durumu cok yaşadım ve deyisen hicbirsey olmadi bu firsati elinden kacirma derim ama gene kendini otur dinle pisman olmamak icin o konusmarida kendini rahtlatmak icin söyluyor sana kiymet verseydi bunlari yapmazdi hem aileni ikinci pilana atma inan aile herseyden onemli onlari kaybedersen ve oda bunu firsat bilir daha cok yapar allah yardimcin olsun sabir dilerim
Aldığı akılla kaldı bizimde canımıza okudu .Annesiyle konuşmuşlardır.Ne uykum nede yeme düzenim kalmıştı 10 kilo kaybettim 6aylık hamileyim.Nediyim ki Allah gönlüne göre versin bizden uzak olsunda.Birisi akıl vermiş kocana..
Amin cümlemizin yardımcısı olsun.allah yardımcın olsun hamilesin üzülmemen lazım ama başına neler gelmiş
Olanları anlattığımda çok uzayacağını zannetmiyorum hamileyim ve psikolojik şiddete maruz kalıyorum.Allah gönlüne göre versin hakkını helal etmiyomuşta bana.Yok yok anası filan değil bu işleri bilen biri akıl vermiş. Gözünü korktmaya çalışıyor, ailen yanında hiç bi şey yapamaz merak etme. Şiddet görüyorsun sonuçta. O iftira atarsa (normalde çok çirkin bir şey en büyük günahlardan )ama sırf onun zulmünden kurtulmak için sen de bir çırpıda boşanmanızı sağlayacak bir iftira atmak zorunda kalırsın. Ne olduğunu söylememe gerek yok
Muhattap olmuyorum yazmıyorum dahada kuduruyo babamlarıda kötülüyo .Babamlarıda beğenmiyo bana kucak açtılar arkamda durdular ya düşman kesildi.Of canim ya, oncesin de belli etmiyor mu boyle pislikler hic.
SIkma canini, yaz cevabini o sissin.
Begenmedigin babam kadar erkek olsaydin keske de. Bak o yuvasina sahip cikti, annemi sevdi saydi, beni en guzel sekilde buyuttu. Hala kanadinin altina aliyor. O adamsa sen neysin peki, de.
Bunca yıpranmışlığın üzerine sevgi hiç bişeyi kurtarmıyoki asla değişmez bu kesinlikle ben dönmek görmek istemiyorum benden ve bebeğimden uzak olsun.Ne bir kuruş nafaka nede bir kuruş tazminat istemiyorum bir an önce çıksın hayatımızdan.Sadece artık huzur istiyorum.Hamile oldugun icin bosanamazsiniz yasal haklarin var arkadasimin basina geldi biliyirum gebe iken siddet buyuk suc evden uzaklastirma verior mahkeme sen evdr oturuyorsun seni bakmak zorunda kaliyor tum faturalari senib ihtiyaclarini... dogum olsada cocugun belli yasa gelenr kadar drvam ediyor... durum cirkinlesmis ama evinde oturur pasa pasa da bakmak zorunda seni kaydet arayip bu konusmalari yapti saatleri savci oyle benzetirki onu rahat ol turkiyede evliliklerde kanunlar kadinlardan yana ihanet olmadi surece... yok esimi seviorm donsun dersen sana baska bir cozum sunacagim %100 etkili...
Sen yanliz diilsin yaninda minnacik bir kalp var hep srnle sana ihtiyaci var zor ama onun icin kendine iyi bak aglama ki oda hissediyor ve senin tavirlarin duygularin onun kisiligini brlirliyor... allahim yardimcib olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?