Bu adam beni rahat bırakmıyıcak mı?

Gerçekten hala helal edecek bir hakkı olduğunu düşünebilmesi çok korkunç. Bütün suçu sende görüyor demek ki. En kısa zamanda kurtulursun inşallah
Geri dönmüyorum ya bütün suç bende .O ellerini uzatmış ben tutmamışım.İnş bakalım bende bir an önce bitipte kurtulmayı çok istiyorum

Neguzel iste ailenle hayatina devam et ben mesela gidip gelmekten herkese guveni kaybettirdim o yuzden sen sakin hatayi yapma yoksa arkanda kimse kalmaz adam ccouguda istemiyor nasil vicdansizlik basit konular olsaydi bukadr ayril demezdim sonucta evlilik kolay olmuyor yikmasi kolaydir ama duzelmesi zor umarim hersey gönlünce olsun yolun acik olsun

Ohoo baksana adam coktan vazgecmis bile
Ohoo baksana senden vazgecmis bile coktan o yuzden şanslisin rahtsiz etmez artik bence. edersede gıcıklik yapmak için eder ama çocuk olunca durumlar deyisirmi onu zaman goserrir umarim hersey iyi gidrr yolunuza bakarsiniz

Allah tez zamanda feraha ermeyi nasip etsin aileme bir kez daha sırtımı dönmiycem biliyorum çünkü hiç birşey düzelmiycek ayrılık bebeğimiz için de en doğrusu.

Nasil bir vicdani var allah onu islah etsin. Hic mi bir aile buyugu yok onun abisi babasi amcasi oglum yapma etme demiyormu nasil rahat uyuyo geceleri. O da rahat degildir ama surekli aklindasindir. Seni istedigi kdr tehdit etsin bir hatan yok hersey senden yana. Mahkemeler onun kdr vicdansiz degil sorunlu o hastalikli adam

Kimseyi dinlemezki babasını kaybetmiş anneside beni değil oğlunu destekler eminimki bundan peşimden kimbilir neler demiştir.Çünkü babamlar beni almaya geldiklerinde bana dünyanın lafını söylemişti.Pişman olupta geri döneceğimi ama oğlunun beni almayacağını keşke oğlumun her dediğini yapsaydın çok pişman olucaksın vs gibi geldim birde anneannemi aramış annesi beni kötülemiş.Bunlarmı yapma etme diyicek insanlar

attığı mesajları silme asla ne derse desin mahkeme de aleyhine delil olabilecek şeyler yazma da telefon da söyleme de

ayrıca u iftira atarım olayı telefon da söyediyse de tarihi saati not et

attığı mesajları silme asla ne derse desin mahkeme de aleyhine delil olabilecek şeyler yazma da telefon da söyleme de

ayrıca u iftira atarım olayı telefon da söyediyse de tarihi saati not et
yapıcağı şeyleri telefonda söyledi ama saatlerini ve tarihlerini hatırlamıyorum okadar çok şey söylediki çünkü maillerin orjinalleri değil ama ekran görüntüleri var

Ruh hastasi adam ya. Dava acilmamis edilmemis senaryolari yazmis kafasindan. Soyle olursa soyle yaparim diye. Pisman adam pismanim der kapidan kovsan bacadan girer ne biliyim araya araci koyar falan. Bu burnundan kil aldirmiyor. Iftira yalan da var adamda baksana. Basini kapatmadin diye baska erkeklere bakiyormussun iftirasini atmis. Yalanci ve iftiracidan hersey beklenir.
Donersen daha kotu gunler bekler bence seni. Cocuk da oldu gidemez artik diye iyice ezer sindirir.
Ben de tek basima buyutuyorum oglumu. Bosandim. Basinda babasi olmadan da pekala benim lafimi dinliyor. Cok da efendi. Babasi olen cocuklar ne yapsin? Sanki cocuk cok umurunda da. Baksana iki kurus nafakanin derdine dusmus. Boyle adam baba olsa ne olur olmasa ne olur?
Adan hoduk resmen kusura bakma da. Izru kabagatinden buyuk derler ya. Seni alip goturmeye gelmis guya hakaaa tehditler saciyor. Herif ya. Adam adam olsaydi karisini bu hallere sokmazdi. Hamile bir kadini. Boylelerini niye evlendirip bir de kizkara yazik ederler ki? Cok sinirlendim.

Amin inş ayrı şehirlerdeyiz zaten ordan uzaklaşmak çok iyi geldi 6 ayın sonunda daha yeni yeni aşermeye başladım .Kendimide bebeğimede neler yaşatmışım inanki değmezmiş.
Bebeğinizi hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşallah..Bebeklerde hissediyor tabii sıkıntınızı,stresinizi.Siz bebeğinizi düşünün sadece,gerisini de akışa bırakın.
Ailenizde arkanızdaysa daha ne olsun,her şey olacağına varır :)

yapıcağı şeyleri telefonda söyledi ama saatlerini ve tarihlerini hatırlamıyorum okadar çok şey söylediki çünkü maillerin orjinalleri değil ama ekran görüntüleri var
Ekran goruntulerini sakla. hatta ben olsam koruma karari cikartirdim savciya gidip. 50 metreden fazla yanina yaklasamazdi. Bir de babanlari da bu konulara sahit gosterip adama tazminat davasi acardim. O zaman bak nasil kuzu oluyor. Adam oara derdine dusmus cunku.

Bu söyledikleri halaa öfke kusmasindan ...
Öyleyse böyle diyeceksin ozaman, yapacak bi sey yok. .

Bende yetebileceğimi düşünüyorum oğluma allah ın izniyle evet evladı ağır geliyo düşündükçe bende hazmedemiyorum.

Çok şükür ailem arkamda bebeğim için babasından daha iyi bir gelecek ve aile ortamı sunulacağından eminim en azından dedesinden adamlık nasıl olurmuş bunu öğrenir.Sağlam karakterli olmayı öğrenir.

Tazminat davasımı asla beş kuruşunu istemiyorum bir an önce çıksın hayatımızdan nafaka bile istemiyorum

İftira atıp mahkemeyi mi uzatacakmış
Afedersin ama hem odun hem de cahil bu adam. Yok öyle iftira ile mahkeme uzatmak falan.
Ne sanıyor ki bu mahkemeleri, hakimleri falan...
Yalan beyan versin, baksın neler geliyor başına
Sen de kendine ve bebeğine eziyet etme bacım. Git avukatını tut. O muhattap olsun. Sen bebeğine odaklan

Yarın görüşücem bakalım avukatla bir an önce bitsin kurtulalım bende bebeğimde yeterince yıprandık.

Tazminat davasımı asla beş kuruşunu istemiyorum bir an önce çıksın hayatımızdan nafaka bile istemiyorum
Şunu asla unutma çocuk olduğu sürece hiç bir zaman tam olarak çıkmıyorlar hayatımızdan. Sınırlarını koruyabilirsin sadece.

Şunu asla unutma çocuk olduğu sürece hiç bir zaman tam olarak çıkmıyorlar hayatımızdan. Sınırlarını koruyabilirsin sadece.
Hiç bir şekilde görmek istemiyor bebeğinide bu şartlar altında çokta zor olmamalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…