- 25 Ağustos 2012
- 1.647
- 2.109
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aminn.İnşallah bakalım bende öyle umut ediyorum.Agresif ve dediği olmadığında sinir krizlerine giren bir adamAllah kolaylık versin. siz tek başınıza dışarı çıkmayın bence bir süre. yanınızda birileri mutlaka olsun. erkeklerin ayrılmayı sindiremedikleri bir ülkedeyiz malum. eşiniz de agresifmiş. boşandıktan sonra her şey düzene girer umarım.
istemiyorum olur mu?
yaptıklarının bedelini ödemeli
Bunları tahmin ediyor olmalıki ben sorduğumda kabul etmiyobu olanalrın hepsini bir mesajla sor ona oda onaylar evet böle yaptım ama şöle şöle der sende mahkemede kullanırsın dava uzamaz
Başka erkeklere bakıyomuşum ben onuda aldatırmışım bütün sülalemi arayıp rezil edicekmişNe iftirası atacakmış ? Mesajla yazdıysa avukata gösterin.
ekran görüntüsünü alman iyi olmuş. onun mailine bağlıysa bağlantıyı kaldıracaksın. mail adresinin tüm güvenlik önlemleri sende olacak.Sorun şuki mail atıyo ve daha sonrasında siliyor mail sdresim onun mail adresine bağlı bir kısmının ekran görüntüsünü çektim ama bir faydası olurmu bilemiyorum
Adama bak herseyi biliyo,dava uzadikca bilmem ne oluyomusta..
olayin detayini bilemicem anlatmamissin eski konunada bakinmadim ama Allah yardimcin olsun diyim..kaba hoduk erkekle ugrasmak gercekten zor..
hamileymissin bide, ne olduki bosanmaya kadar vardi is..
herşey bitsinde mail adresini silerim herşeye tertemiz sayfa için en doğrusu buekran görüntüsünü alman iyi olmuş. onun mailine bağlıysa bağlantıyı kaldıracaksın. mail adresinin tüm güvenlik önlemleri sende olacak.
Yok yok ne görüşmesi yarın avukatla görüşücem bir an önce bitmesi için eşyalarımı yollıyıcakmış ama maddi gücü yokmuş karşı ödemeli göndericekmiş.Bakalım ne yapıcakİlk konunu da okumuştum çok üzülmüştüm sana hatta bikaç gündür de aklımdaydın ne oldu acaba diye. Hiç pişman olmuşa benzemiyor adam iyice çileden çıkmış onun düzeleceği yok bence sakın görüşme sana bi zarar verebilir
sen bu şartlarda biteceğini mi sanıyorsun? umarım biter...herşey bitsinde mail adresini silerim herşeye tertemiz sayfa için en doğrusu bu
Mahkeme gerekli gördüğü takdirde silinen maillere de mesajlara da ulaşılabilir.Sorun şuki mail atıyo ve daha sonrasında siliyor mail sdresim onun mail adresine bağlı bir kısmının ekran görüntüsünü çektim ama bir faydası olurmu bilemiyorum
bir an önce bitmesini umuyorumsen bu şartlarda biteceğini mi sanıyorsun? umarım biter...
İnş bir an önce biter herşeyMahkeme gerekli gördüğü takdirde silinen maillere de mesajlara da ulaşılabilir.
Belli ki zor bir dönem sizi bekliyor, bu süreçte bebeğiniz ve kendiniz için moralinizi yüksek tutmaya çalışın. Karşı tarafın söylediklerini kafaya takıp kendinizi yıpratmayın. Umarım bir an önce atlatırsınız.İnş bir an önce biter herşey