• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu adam beni rahat bırakmıyıcak mı?

Allah kolaylık versin. siz tek başınıza dışarı çıkmayın bence bir süre. yanınızda birileri mutlaka olsun. erkeklerin ayrılmayı sindiremedikleri bir ülkedeyiz malum. eşiniz de agresifmiş. boşandıktan sonra her şey düzene girer umarım.

bu olanalrın hepsini bir mesajla sor ona oda onaylar evet böle yaptım ama şöle şöle der sende mahkemede kullanırsın dava uzamaz

Allah kolaylık versin. siz tek başınıza dışarı çıkmayın bence bir süre. yanınızda birileri mutlaka olsun. erkeklerin ayrılmayı sindiremedikleri bir ülkedeyiz malum. eşiniz de agresifmiş. boşandıktan sonra her şey düzene girer umarım.
Aminn.İnşallah bakalım bende öyle umut ediyorum.Agresif ve dediği olmadığında sinir krizlerine giren bir adam

Sorun şuki mail atıyo ve daha sonrasında siliyor mail sdresim onun mail adresine bağlı bir kısmının ekran görüntüsünü çektim ama bir faydası olurmu bilemiyorum
ekran görüntüsünü alman iyi olmuş. onun mailine bağlıysa bağlantıyı kaldıracaksın. mail adresinin tüm güvenlik önlemleri sende olacak.

Adama bak herseyi biliyo,dava uzadikca bilmem ne oluyomusta..

olayin detayini bilemicem anlatmamissin eski konunada bakinmadim ama Allah yardimcin olsun diyim..kaba hoduk erkekle ugrasmak gercekten zor..

hamileymissin bide, ne olduki bosanmaya kadar vardi is..

Aşırı kıskançtı hastalık dercesinde aklına gelen herşeyi sanki ben yapmışım gibi suçlamalara başlıyodu.Kendime inandırana kadar çırpınıp dururdum.Başımı kapatmamı istedi kabul etmedim babamı aradı kızın başka erkeklere bakıyo beni aldatıyo pazartesi boşıyıcam dedi.Babamda yanlarına gitmemizi istedi konuşmak için götürmedi.Gece ben gidiyorum sende defol git evden dedi ve çekti kapıyı çıktı babamlarda gece gelerek beni aldılar.6 aylık hamileyim psikolojik şiddet yüzünden 10 kilo kaybettim ve doğru dürüst uykuda uyuyamıyordum.Evden çıkarken kayınvalidemde dünyanın lafını söyledi.Annesi ananemi arıyarak beni kötülemiş sonradan aramış barıştıralım demiş ana oğul sorunlular.Boşanma davasınıda açmıyo ben açıcam böyle sorunlar.

ekran görüntüsünü alman iyi olmuş. onun mailine bağlıysa bağlantıyı kaldıracaksın. mail adresinin tüm güvenlik önlemleri sende olacak.
herşey bitsinde mail adresini silerim herşeye tertemiz sayfa için en doğrusu bu

İlk konunu da okumuştum çok üzülmüştüm sana hatta bikaç gündür de aklımdaydın ne oldu acaba diye. Hiç pişman olmuşa benzemiyor adam iyice çileden çıkmış onun düzeleceği yok bence sakın görüşme sana bi zarar verebilir

İlk konunu da okumuştum çok üzülmüştüm sana hatta bikaç gündür de aklımdaydın ne oldu acaba diye. Hiç pişman olmuşa benzemiyor adam iyice çileden çıkmış onun düzeleceği yok bence sakın görüşme sana bi zarar verebilir
Yok yok ne görüşmesi yarın avukatla görüşücem bir an önce bitmesi için eşyalarımı yollıyıcakmış ama maddi gücü yokmuş karşı ödemeli göndericekmiş.Bakalım ne yapıcak

Sorun şuki mail atıyo ve daha sonrasında siliyor mail sdresim onun mail adresine bağlı bir kısmının ekran görüntüsünü çektim ama bir faydası olurmu bilemiyorum
Mahkeme gerekli gördüğü takdirde silinen maillere de mesajlara da ulaşılabilir.

İnş bir an önce biter herşey
Belli ki zor bir dönem sizi bekliyor, bu süreçte bebeğiniz ve kendiniz için moralinizi yüksek tutmaya çalışın. Karşı tarafın söylediklerini kafaya takıp kendinizi yıpratmayın. Umarım bir an önce atlatırsınız.

ne vicdansız insanlar var okuyunca şaşırıp kalıyorum Allah yardımcın olsun boşanmakla çok iyi yapacaksın hiç korkma geri adımda atma o adamda hayat yok

Adamin pisman oldugu olayda, özür dileyecek kadar bile insanligi yok icinde. Olaylari daha beter hale getirip adimi israrla sizden bekliyor. Guya sinip korkup doneceksiniz. Onun da düşen burnunu yerden almasina gerek kalmayacak. Cocuk falan kalmadi vicdansizligindan üzüntüden kaybettim asil sen mahkemede ne hesap vereceğini düşün. Derdim ben olsam :) O gazla gider atar belki kendini de kurtulursunuz.

Back
X