Bu adam beni sinir hastasi etcek ??

SalakSacma

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2017
1.490
723
123
27
Cok.mutsuzum biktim artik . Sevgilim le kavga ettik ve bana kendi sucunu ortmek icin dün attigin mesaji da unutmadim dedi bende dalga gecerek 5 ay once sunu yapmistin unutmadim dedim oda bi sinirle biz ayriyken olan "sende elin oglunun arabasinda gezmistin bende bunu unutmadim " dedi ve bunu arabada arkadaslariylayken dedi bende sen millete sevgilinin bu sekilde reklamini yapacak kadar karaktersizsin dedim suratina kapattim beni arayip . Sen bana karaktersizmi dedin bundan sonra ozgursun sana hic bisey demiyorum dedi ve kapatti bende sinirlendim ariyorum ariyorum acmiyo cocuk sinirim icimde patladi acsa agzina edecem bitcekse bitsin ama telefon acmamak nedir ya . Daha bugun sarilip bundan sonra bidaha onceki seyler yasanmayacak seni kaybetmek istemiyorum diyodu sinir hastasi olcam ?

Telefonu açmıyor sinirim içimde patladı lafına çok güldüm ya kusura bakma

Daha fazla arama da iyice sinirlenme bence

Bence karşılıklı olmuşsunuz zaten sinir hastası.
Şimdi barışsanız yine kavga edip sondan başa tekrar sayacaksınız hatalarınızı karşılıklı.
Sonra o yaptığın bi hatayı saymayı unutacak sen unuttu diye sevineceksin falan.
Yapmayın etmeyin beyninize yazık.
Harcamayın onu da böyle şeylere.

Cani cehnneme adamin açıp ağzına etsen hırsını yine alamayacaksin.cidden böyle kavgalarda istediğin kadar say sov icin soğumaz.birak gitsin yoluna

Bir onceki ayrilmamizda da boyle bi durun yasanmisti ve hic konusmadan bitmisti . Sorun suki bu sefer hersey cok farkliydi mutluyduk yani sorun su benim ona soyleyeceklerimin icimde patlamasi
Belki de herşey farklı değildi ? Mutlu olduğunu sanıyordun belki de ?

Ne sen ne o geçmişte olanları unutamayıp şakayla başlayan yüze vurmaları yapmışsınız

Lafi sayip suratima kapatmasi o kadar sinirlendirdiki . O kim yani o istese ben istemiycem de iste bi sakin olabilsem
Cani cehnneme adamin açıp ağzına etsen hırsını yine alamayacaksin.cidden böyle kavgalarda istediğin kadar say sov icin soğumaz.birak gitsin yoluna

Daha lafimi bitirmemistim sende 5 ay oncee ııı seye gitmistin diyodum ki lafi tikayip soyleyiverdi
Belki de herşey farklı değildi ? Mutlu olduğunu sanıyordun belki de ?

Ne sen ne o geçmişte olanları unutamayıp şakayla başlayan yüze vurmaları yapmışsınız

tabiri caizse çenesini kadın gibi tutamayan erkekten ne hayır gelir? seni bugun arkadaşlarına rezil eden, yarın ailene rezil eder

saygının olmadığı yerde sevgi de olmaz hatır da olmaz evlilikte olmaz.
ayrica birinin gerçek yuzunu gormek istiyorsan onunla kavga etmelisin derler.
bu sekilde ikinizde birbirinizi anlamis oldunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…