Bu adam beni sinir hastasi etcek ??

Su telefonlari acmamayi yada mesajlari cevaplamamayi nasil basariyorlar. Hep ozenmisimdir. Yerinde olsam bende sinir olurum. Ve en buyuk hatayi yapar uzunca bir mesaj yollarim. Gerci bu durumda surekli aramakta hata. Bilemedim demek bundan kaybediyoruz ben ve benim gibiler.

Gecmiste olanlari isitip isitip onune sunmak iliskiyi bozan, kemiren bir sey. Cok kotu. Ustelik ozel meselelerinizi baskasinin yaninda ifsa etmesi cok daha uzucu. Bazen inceldigi yerden koparmak en iyisi olabiliyor.

Sadece soyle bi mesaj attim birazcik hatrim varsa acarsin soyleyeceklerim var dedim hic umursamadi uzunca bi mesaj atacaktim ama adamin umrunda degil sildim heryerden. Anlatmak istedigimi anlamissiniz sadece sinir oldum cunku ben hakliyim o uste cikti
Su telefonlari acmamayi yada mesajlari cevaplamamayi nasil basariyorlar. Hep ozenmisimdir. Yerinde olsam bende sinir olurum. Ve en buyuk hatayi yapar uzunca bir mesaj yollarim. Gerci bu durumda surekli aramakta hata. Bilemedim demek bundan kaybediyoruz ben ve benim gibiler.

Hata sende. Neden ariyorsun ki devam. Bosver ya gitsin kendi halinde yasasin ozaman. Ne demek seni arkadaslarinin yaninda kücük düsürmek?

Telefon yüzünüze kapatılınca neden ısrarla ararsınız ki? Adam sayıp soveceginizi biliyor açmaz. Daha mesaj falan atmayın. Zaten şu ilişkiler ayrıl baris yalama oluyor. Bir de sen şunu ettin ben bunu ettim ilişkinin temeline bomba etkisi yapıyor.

gercekten saka yapmistim o dünü katinca bende dalga gecer gibi sende 5 ay once dedim direk yapistirdi lafini . Yuzume kapatmasi sorun degil 1 gun sonra siniri gecince arayacagini bilsem ama adam kendi lafini soyleyip bitiriyo iliskiyi
Telefon yüzünüze kapatılınca neden ısrarla ararsınız ki? Adam sayıp soveceginizi biliyor açmaz. Daha mesaj falan atmayın. Zaten şu ilişkiler ayrıl baris yalama oluyor. Bir de sen şunu ettin ben bunu ettim ilişkinin temeline bomba etkisi yapıyor.
sorun orda

Back
X