kardeş ben sana birşey diyimmi?
bu iş bana cook anormal geldi.
sakin Sakin arkadasim.böyle birşeyi kabul etme.
esin 2 gün konusur üçüncü gine susar.
1-kalacak yerleri yoksa,neden geliyorlar.(üstelik az değil 10 gün)
2-bu insanlar senin neyinin nesi????
3-esin seni evden neden gönderiyor.bu ne saçma birşey?
4-misafir 1 gün 2 gün olur.10 gün olmaz.üstelik elin adamı.
valla bazı insanlar böyle saçma salak işler yapıyor.
sonrada aldatilmak kaçınılmaz oluyor.
BİRŞEY AKLIMA GELDİ YAZACAKTIM GÜNAH ALMAK İSTEMİYORUM.
SİZE TEK BİR SORU SORACAĞIM ONA GÖRE YAZACAGİM.
SORU=SİZ ANNENİZDE KALIRKEN EŞİNİZ NERDE KALACAK.EVDE Mİ??????
CEVAP=????!??!??!???????????????!?!?????????????????????!?!?!?!??!?!??
normalde ben de asla alet etmem kimseye evimi bırakıp gitmem
ama eğer eşimin böyle bi şey yapacağı varsa da bilmek isterim evime başkalarıyla alem yapan bi adamla evli kalmak istemem
bi de hasta çocuğu olan bi kadın dışarıda nasıl takip etsin ki
nerden bilecek sürekli onları izleyemez bence
dediğini gibi de olabilir onlar evde rahat rahat cinsellik yaşasın diye de evi bırakıyo olabilir ama birlikte alem yapma planları da yapıyo olabilirler
dışarıda yakalaması daha zor bence ya da dedektif gibi birşey tutması lazım
Merhaba kızlar.Sinirden elim ayağım titriyor şu adam yüzünden.Dün gece arkadaşlarıyla birlikteydi eve geç geldi.Baktım sırnaşıyor.Anladım birsey isteyecek.Ne oldu dedim.Tabi çıkardı ağzındaki baklayı.Bir arkadaşı eşiyle birlikte yurt dışından gelmiş.Ama kalacak yerleri yokmuş.Neyin nesiyse artık ?? Eeee dedim sonra.neymiş efendim ben anneme gidecekmisim orada kalacakmışım onlarda benim evime geleceklermiş.Birde bana 10 gün idare etsen ne olur diyor.Bir sinirlendim.Ya böyle bir sacmalık olur mu, tamam gelirler kalırlar iki gün ama 10 gn neyin nesi, bide evimi onlara bırakıp annemlere gidecekmisim diye bagrdm.Yok ben misafr sevmiyor muşum.Yok beceriksiz mişim.Daha neler neler saydırdı.Neyin nesi bu misafrler diyorum cevap yok.Ilk gun tanışrsnz sonra ister annene git ister burda kalırsn diyor.Benim kızm zaten hasta.onunla mı uğraşayım senin ne olduğu belirsz arkadaslarınla mı uğrasaym dedim gittim odama.Şimdide aramış gelsinler mi diyor.Ben ne yapcm bu adamla.Akıl verin neolur..Otel mi benm evim.Gelsinler mi diyeyim ne diyeyim simdi.
Kızlar esim eve geldi.tabi benim surat beş karış.neyse yemeğe oturduk.Niye telefonu yüzüme kapatıyosun dedi.Bende kimmiş bu arkadaslar dökül bakalım, ne bir açıklama yaptın ne bişey böyle şaçmalık mı olur dedim.Neden saçmalık olsun ya insanları davet eden biziz dedi.sinirim tavan yaptı benim yine.bana mı sordunuz ya diye bağırdım.çagırdysan otel parası toplayın otelde kalsınlar o zaman manyak mısnz nesiniz dedim.ya sende kalacağı iki günck zaten dedi.kıvrmaya bakar mısnz.hani 10 gün dü dedim.yok başkalarında da kalırlar.arkadaşn hanımı psikolojik rahatsz.kadın tedavi olmaya gidiyor dedi.kadn azeriymiş bu arada.kafa toparlamaya gelceklermiş sözde.Bende benim evim ne otel ne klinik Allah sifa versin.buraya gelmek yerine ülkesine gitsin bu ne sorumsuzluk dedim.tamam suna sus diye bağrdı.adam 34 yasndaymş karısı 32.kadın kapalıymş.bende yemege davet et sonra da otel e yerleştirin dedim.benim adamdan tık yok.sanırm yırttm kızlar.ama yine sinirim tepemde.sanrm yarn gelecekler.inandırıcı mı sizce ? Haklı mıdr ?
Kızımın suratı domates tarlası gibi yara bere içinde.icim acıyo zaten ona.psikolojmde iyi degil zaten bu aralar.ben gidio onun sacmalıklarının peşinde nasıl koşayım yada yavrumu nasıl sokaga çıkartayım.O gelmiş bana misafir diyo.Şimdide açtı tv yi gel keyfim gel.
halesun seni önceki konundan biliyorum bir daha dönmeyeceğim o eve demiştin sanırım nasıl ikna etti eşin seni:26:
Hangi eve canm.Ben tunceliye dönmem demiştim.dönmiycem zaten.esim ikna edemez beni bu konuda.
hımm boşanacagını düşünmüştük o konunda, eşimin evine dönmeyecegim demiyor muydun?:26:
Yok canim tunceliye dönmem.burada düzen kurdum zaten.tunceliye gidelim diye tutturuyordu bende asla diyordum.boşanmadm malesef
Önceki konunuzu okudum ve şoktayım.
Bu konudan sonra ilkini okuduğumda kafamdaki size ve eşinize ait profil tam yerine oturmuştu ki "eğitimci bir ailenin eczacı kızı"olduğunuzu okudum.
Açık konuşayım diğer konunuzu görmezden gelsem bile, bu konuya yaklaşımınız gereğinden fazla safça.
Kocanızın isteğinin size kızınız hasta olduğu için saçma gelmesi falan komik ya, ben sizi köyde büyümüş , çeşitli entrikalara kafası basmayacak saflıkta en fazla lise mezunu zannetmiştim.
Ya gerçek değilsiniz, yada herşeyin farkındasınız kendinizi ve bizi kandırmaya çalışıyorsunuz.
diğer konunu okudum ve böyle bi adamdan nasıl boşanmadığını anlamayadım
resmen hamileyken dövülmene göz yummuş
Diğer konu mu okumussun tamam.ve lütfen yorumlarıda okumayı dener misin ??? Orada herkese tek tek açıklama yaptm.hiç usanmadan.ama konum kapandı.lise mezunları yahut ilkokul mezunları cahil mi oluyormus ?? Bune sacma bir ön yargı.hersey onların mı basına gelirmis.yahut yanlısı onlar mı yaparmıs.1 hafta önce kedi kesen aşaglk cahil edebiyat fakultesnde okuyordu.insanları okumus yahut okumamıs diye sınflandıramazsın bu 1.derdimi sanal alemden insanlara actm diye ben yalancı olmuuorum bu 2.tamam sanal da sarsılan güvenin vard8r ama bunu benm hayatm üzerinden betimleme olur mu ???? Benm annemde babamda ögretmen.teyzelerim amcalarm okul okuyan insanlar.abim dışticaret mezunu.ama bu benm hayatm.benim basıma gelenler.bunları senin yüz7ne karsı anlatsaydım bana yalancı diyebilecek miydn ?? Hayr asla.sanal dahi olsa lütfen insanları 3 kagtclkla itham etme.bu site degilde baska biyere de yazarm ben hayat hikayemi ok ?? Burada yalancılar var diye tüm insanlar yalancı degildir.
Merhaba kızlar.Sinirden elim ayağım titriyor şu adam yüzünden.Dün gece arkadaşlarıyla birlikteydi eve geç geldi.Baktım sırnaşıyor.Anladım birsey isteyecek.Ne oldu dedim.Tabi çıkardı ağzındaki baklayı.Bir arkadaşı eşiyle birlikte yurt dışından gelmiş.Ama kalacak yerleri yokmuş.Neyin nesiyse artık ?? Eeee dedim sonra.neymiş efendim ben anneme gidecekmisim orada kalacakmışım onlarda benim evime geleceklermiş.Birde bana 10 gün idare etsen ne olur diyor.Bir sinirlendim.Ya böyle bir sacmalık olur mu, tamam gelirler kalırlar iki gün ama 10 gn neyin nesi, bide evimi onlara bırakıp annemlere gidecekmisim diye bagrdm.Yok ben misafr sevmiyor muşum.Yok beceriksiz mişim.Daha neler neler saydırdı.Neyin nesi bu misafrler diyorum cevap yok.Ilk gun tanışrsnz sonra ister annene git ister burda kalırsn diyor.Benim kızm zaten hasta.onunla mı uğraşayım senin ne olduğu belirsz arkadaslarınla mı uğrasaym dedim gittim odama.Şimdide aramış gelsinler mi diyor.Ben ne yapcm bu adamla.Akıl verin neolur..Otel mi benm evim.Gelsinler mi diyeyim ne diyeyim simdi.
Şşşt, sakin...
"Köyde büyümüş en fazla lise mezunu çeşitli entrikaları anlamayacak saflıkta"
Bu cümlenin neresini anlamadın?
Nerde cahil yazıyor?
Tekrar ediyorum, büyükşehirde büyümüş ve eczacı bir kadın sizin kocanızın anlattıklarına inanıyorsa, ya kendini kandırıyordur, yada bizi
Ilk okudugumda neden sizi istemiyor yaninda diye dusundum. Belki ilk once bu soruyu sormalisiniz esinize?.
Zaten gorgu kurallari geregince 1 haftadan sonrasi ayip yani.
Sakin cikmayin evinizden hanimefendi.
Esiniz ayip etmis.
Allah yardimciniz olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?