Bu adam beni zerre kadar düşünmüyor.

Sizin eşiniz olacak erkek müsveddesinin yalanına 5 yaşındaki çocuk inanmaz. Sakın ama sakın inanmayın eşinize. Aklın yolu bir bakın burdaki insanların hepsi aynı şeyi söylemiş. Eşinizin tek amacı var o insanları çağırıp alem yapmak. Lütfen benim eşim korkar, cesaret edemez diye kendinizi kandırmayı bırakın. Bunu size teklif etmeye cesaret eden insan herşeye cesaret eder. Kolaylıklar dilerim size bu adamla. İnşallah hepimiz yanılmışızdır. Tek diyeceğim bu.

valla konuyu ve yazılan cvp hızlıca okudum ama benimde düşüncem alıntı yaptığım arkadaşımla aynı bu arada kk bayanları harikasınız

konu ap açık ortada
ilk mesajim da söylemek istediğim şeyler vardı günah almak istememiştim.
şimdi söylüyorum adam resmen peze..klik peşinde.
bencede adam gurup yapacak.

Hani sizden başka kimseleri yoktu kalacak?
Şimdi "başkaları" da mı olmuş

Once kadini kiskanirsin yalanini uydurup
seni evden gondermeye calisiyor,
sonra da kadin kapali zaten yalani uyduruluyor.
Saçmalığa bakar misiniz?

Bence sen annene git gercekten de.
Sonra bir gece yarısı eve gel bakalim ne isler ceviriyor o zaman ogrenirsin.

kabul etme canım o zaman niye uğraşıyosun ki
çocuğum hastayken senin misafirinle filan uğraşamam de o zaman
kadın hastaysa 10 gün gelmeyi niye kabul etsin ki direk memleketine gitmek ister ya da kendi önden gider eşi bikaç gün arkadaşlarıyla dolaşıp gider 10 gün başkasının evini niye işgal etsinler yani

akrabası olmayan insan neden kalmaya gelir anlamam
geliyosa da bi otel tutsun parası yoksa da gelmesin bi zahmet

o ısrarımızla geldi laflarına da hiç inanmadım parası olmayan adam uçak bileti vermeye üşenmemiş mi de ısrarla gelmiş
burdan azerbaycana gitmek 200 euronun üstünde bi arkadaşım burda okuyodu o otobüsle gidiyodu uçak pahalı diye hatta çoğu zaman gidemiyodu yani ucuz olsa aylar öncesinden alıp giderdi
bu arkadaş ısrarla gelip kalacaksa yakınlarda uçak bileti almıştır o da pahalı olur zaten

ama eğer eşinin dedikleri doğruysa bile adamı zorla onlar davet etmiş oluyo
benim anlamadığım birlikte vakit geçirmek isteyen aynı evde kalır zaten bu sadece evi ona tahsis etmek istiyo o yüzden inanmıyorum ben
zorla davet ettirdikleri adamla neden vakit geçirmiyo da başka yerlerde kalıyo
nerden tutsan elinde kalıyo

halesun seni önceki konundan biliyorum bir daha dönmeyeceğim o eve demiştin sanırım nasıl ikna etti eşin seni:26:

Beni kandıracağını herseye hee diyeceğimi sandı sanırım.Bu sefer bu misafirlerler gelmezse işkillendiğimi anladı da vazgecti derim.eger ki gelirlerse bu seferde tanışmş oluruz.Benim de içim rahat olur.Kızlar herkeze cevap yazamıyorum internetin gidip geliyor.siteye giris yapmak zorunda kalıyorum sürekli.kusura bakmayn.

Allahim ben boyle sacma bi istek duymadim,
Esim asla bana boyle bise teklif edemez.
Alllahm snirlerim zipladi,
Sakin kabul etme gelmesinler.
Sana da tavir yapiosa birak apsin.
Kac gun surat yapicak. Bagirsin cagirsin sen sus he sensin de,
Ama sakin annenin ewine gitme.
Bu kadar sacma bise olabilirmi yaaa.
Way arkadas size guvenerek mi gelmisler turkiyeye.
Ne halleri warsa gorsünler

Hangi eve canm.Ben tunceliye dönmem demiştim.dönmiycem zaten.esim ikna edemez beni bu konuda.

hımm boşanacagını düşünmüştük o konunda, eşimin evine dönmeyecegim demiyor muydun?:26:

Önceki konunuzu okudum ve şoktayım.
Bu konudan sonra ilkini okuduğumda kafamdaki size ve eşinize ait profil tam yerine oturmuştu ki "eğitimci bir ailenin eczacı kızı"olduğunuzu okudum.
Açık konuşayım diğer konunuzu görmezden gelsem bile, bu konuya yaklaşımınız gereğinden fazla safça.
Kocanızın isteğinin size kızınız hasta olduğu için saçma gelmesi falan komik ya, ben sizi köyde büyümüş , çeşitli entrikalara kafası basmayacak saflıkta en fazla lise mezunu zannetmiştim.
Ya gerçek değilsiniz, yada herşeyin farkındasınız kendinizi ve bizi kandırmaya çalışıyorsunuz.

Yok canim tunceliye dönmem.burada düzen kurdum zaten.tunceliye gidelim diye tutturuyordu bende asla diyordum.boşanmadm malesef

diğer konunu okudum ve böyle bi adamdan nasıl boşanmadığını anlayamadım
resmen hamileyken dövülmene göz yummuş

Son düzenleme:

Diğer konu mu okumussun tamam.ve lütfen yorumlarıda okumayı dener misin ??? Orada herkese tek tek açıklama yaptm.hiç usanmadan.ama konum kapandı.lise mezunları yahut ilkokul mezunları cahil mi oluyormus ?? Bune sacma bir ön yargı.hersey onların mı basına gelirmis.yahut yanlısı onlar mı yaparmıs.1 hafta önce kedi kesen aşaglk cahil edebiyat fakultesnde okuyordu.insanları okumus yahut okumamıs diye sınflandıramazsın bu 1.derdimi sanal alemden insanlara actm diye ben yalancı olmuuorum bu 2.tamam sanal da sarsılan güvenin vard8r ama bunu benm hayatm üzerinden betimleme olur mu ???? Benm annemde babamda ögretmen.teyzelerim amcalarm okul okuyan insanlar.abim dışticaret mezunu.ama bu benm hayatm.benim basıma gelenler.bunları senin yüz7ne karsı anlatsaydım bana yalancı diyebilecek miydn ?? Hayr asla.sanal dahi olsa lütfen insanları 3 kagtclkla itham etme.bu site degilde baska biyere de yazarm ben hayat hikayemi ok ?? Burada yalancılar var diye tüm insanlar yalancı degildir.

diğer konunu okudum ve böyle bi adamdan nasıl boşanmadığını anlamayadım
resmen hamileyken dövülmene göz yummuş

Arkadaslar site kurallarını ihlal ettim diye bir diğer konum kapandı.benim eşimin ailesi büyüyle haşır neşirlerdi.ben esimi istanbul a taşıdm olaylar bitti gitti sanki.arada bana tunceliye dönelim desede 3 yl önceki eziyetleri çekmiyorum.o yüzden boşanmadm.ama hoslanmadgm bircok yönü var bu adamn.ama kızm ona cok düskn.Bana arada baskı yapıyor tunceli tunceli diye diye ama konumu okudunz bilirsinz kaynanam tam bir canavar.asla ve asla dönmem diyorum bende oraya.ama daha fazla üstelerse hersey biter.yorumlarmda da yazdm zaten bunları.

Şşşt, sakin...
"Köyde büyümüş en fazla lise mezunu çeşitli entrikaları anlamayacak saflıkta"
Bu cümlenin neresini anlamadın?
Nerde cahil yazıyor?
Tekrar ediyorum, büyükşehirde büyümüş ve eczacı bir kadın sizin kocanızın anlattıklarına inanıyorsa, ya kendini kandırıyordur, yada bizi

Ilk okudugumda neden sizi istemiyor yaninda diye dusundum. Belki ilk once bu soruyu sormalisiniz esinize?.
Zaten gorgu kurallari geregince 1 haftadan sonrasi ayip yani.
Sakin cikmayin evinizden hanimefendi.
Esiniz ayip etmis.
Allah yardimciniz olsun.

Bence sen sakin ol :) kocamın anlattıklarına inanıyorum yazmıyor inanmıyorum yazıyor yorumları oku ♡ Emin ol seni kandrmak gibi bir derdim yok.insanlarla dalga geçmekten çok daha vahim işlerim var.Burada herkes fikir alıyorsa bende alabilirim diye korkusuzca açtım konuları.inanıp inanmamak senin elinde ♥ entrikaları cok iyi idrak edebiliyorum merak etme.Kendini kandrılms gibi hissedip canını sıkma olur mu ? :)

Ayıp ve de düşncesizlik.Evde kadn var bir arada olmayalm diyor.Bu yüzden annene git dedi.tabi ki de evi kocamın bi sözyle ona bırakacak değilm.tanımam etmem.gitsin otelde ağrlasn misafirini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…