Bu adam beni zerre kadar düşünmüyor.

belki de kocanın arkadaşı bi kızı kaçıracak ve kız reşit olmadığından otelde kalamıyorlar

Canım bak bu benm aklıma hiç gelmemişti.ama adam 35 kadn 32 yaşnda dedi.yarın gelseler görmyck miyim kızın küçükk olduğunu.Hemde psikolojik rahatsz bir bayan.hoş benimde iyi olduğum söylenemez ya..sağolsun esim..

konu sahıbı arkadaşım sakın böyle bir şeyı kabul etmeyin, ben evli değilim düşündüm de saçmalığa bak olmaz öyle şey, fırsat vermeyın böyle bir şeye, gıtsınler kalacak yer mı yok sıze sakın sakın sakın

Bu kadar sacma bir teklif mi olur??Sakın kabul etme.
Kız ya resit degil
Eşin ya gizli bir iş peşinde
Kadın farklı bir kadın yada
Eşinin seni evden göndermesinin cok önemli bir nedeni olmalı.Sen evden gidiyorsun ya eşin?Hem ister git ister kal diyorsa senide kusura bakma ama gözden cıkarmış.
Tüm sayfaları okuyamadım...

Gitmeyin, olurda giderseniz eve kamera yerlestir. Bu bi telefon kamerasida olur bi yere yerlestir. Normal kamerada olur mutlaka cevrenizde vardir. Guvenmek cok baska bir sey. Keske guvendigimiz hic kimseden darbe yemeseydik bu hayatta insanin basina hep guvendiklerinden geliyor. Bunlar hayatin aci gercegi.

Bu ne saçmalik? Ben olsam birak 10 gece, 1 gece bile kalmalarina musait etmem. Zaten bence bu isin içinde bir is. Kocan kesin seni aldatma pesinde. Yoksa niye senin gitmeni istesin? Onu geçtim, o niye baska yerde kaliyor? O zaman oda annenlere gelse ya?

Gerçekten bu teklifi migde bulandirici buluyorum.

Bana 1 gün kalacaklar dese ama evden git demycek, tamam misafirdir ağırlarım.Ama 10 gün git diyor sonra da kıvırıyor.Ben şimdi nasıl şüphe etmiyim.Annemlere gelmez.iyi değil araları pek.eski konulardan ötürü.o yüzden arkadasımda kalırım diyor.ama asla izin vermem böyle birşeye.saçmalk.kimin kocası kime demis simdiye kadar bunu.ben mi anormalim eşim mi.iyice şaşırdı kendini.umarım gerekli açıklamaya yarın kavuşurum.

Diger yorumlarin hepsini okuyamadim fakat bu ortamda neyin dogru, neyin yalnisi oldugunu sende sasirmisin artik
Ben 1 gece bile tanimadigim etmedigim insanlari evimde yatirmam. Bizim eve çay içmeye felan gelebirler, tanisirim fakat benim evim otel degildir. Insanlari iyi tanisam bir nevi, ki en yakin arkadasim bile bende kalmaz, bende onda kalmam, (ki arada 1 saat mesafe var). Herkez dogru kendi yatagina diye düsünüyorum hep.

Bide hasta bir kizin varmis üstelik! Düsüncesizligin bu kadari! Daha önce esinin yalnislarini yakaladinmi? Yada böyle saçma sapan teklifler ile geldimi? Sana tavsiyem, esin ne kadar dirdir ederse etsin, asla o insanlari evine alma, 1 geceligine bile degil! Hirsizmidir nedir bile bilinimiyor ve küçük bir kizin var düsünecegin. Onlarin tarafindanda düsün. Hangi dogru düzgün insan, tanimadigi insanin evinde 10 gün kalmak ister? Erkek bir nevi, yada kadin?

Bilmiyorum balik bastan kokar derler ve bu balik sana diyim çok fena kokuyor.

Haklısın canım.Bende öyle dedim zaten.benim evim otel mi ? Yok daha önce eşim böyle bir teklifle asla gelmedi bana.durdu durdu sacmalayacak zamanı buldu sanırım.o konuşuyor, ben ağzım açık ne diycek diye bekliorum.Sinirimi bozdu.Artık işin doğrusunu yanlışını hiç bilmiyorum.Bakalım yarın görcz inşllah

Eşim ve arkadaşlarının ısrarı üzerine geleceklermiş sözde.Bende aynı soruyu sordum durumları yok dır dır etme dedi.cevap bu yani

Ne demek durumları yok dırdır etme???Durumları yoksa yurt dısından size nasıl gelcekler?Bahane bunlar bahane!!!

Eşim ve arkadaşlarının ısrarı üzerine geleceklermiş sözde.Bende aynı soruyu sordum durumları yok dır dır etme dedi.cevap bu yani

eşinin ısrarı mı? allah allah.durum iyice çetrefilleşmeye başladı.senmi daha kıymetlisin arkadaşlarımı? paraları yokda uçak parasını bulup türkiyeye nasıl geliyorlar.salla gitsin ablam.gitsin otelde kalsınlar.eşin arkadaşlarını çok seviyorsa onların otel masraflarını çeksin ,eşinde sende evinizde kalın.aklıma kötü şeyler getirmeyin..neden sen evden gidecekmişsinki? o onlarla mı kalacakmış? kalıpda ne yapacakmış?

pardonda siz yokken eşiniz arkadaşı ve eşi napıcakmış neyse sustum demek istemiyorum birşey

arkadaşım huyunu suyunu tipini hele hele tanmadığın insanları evine koyma koydurma.hele hele evini onlara bırakıp hiçbir yere gitme 10 gün azmı butun evini eşyanı satar savar yer içerlerde döndüğünde dımdızlak kalmış bulursun kendini mazallah dikkatli ol eşinin bahanelerinede kanma sakın.

Ya inanın aklım durdu.Anneme anlattım annem sinir oldu.Demediği kalmadı.olur mu öyle şey pansiyon mu orası diyor.Ne bileym durumu yokmuş .Ben arkadas cevresinden sadece 3 kişiyi bilirim kocamn.onlarında eşleriyle aram iyi.Arayıp sorcam yarın haberiniz var mı böyle birşeyden diye.Başka da arkadaş tanımıyorum zaten.

neden inatla sinirlerini bozmaya devam ediyorsunuz ki, siz "hayır" diyin, eşinizin sinirleri bozulsun...

tabi evi bırak sonra kontrole git diyenler de var ama eşimin karıstırdıgı halt var mı diye ihtimaller uzerine kimseye evimi emanet edemem şahsen. afedersiniz ama birileri benim yatagımda yatacak falan.. kabullenemem.
cok zor durumdalarsa misafir olarak gelsinler, agırlarım.
bugun forumda kitabını bile emanet edememekten yakınıyordu herkes, evimi mi bırakacakmışım... peeeh!

bu arada eşiniz acaba evi turistlere mi kiralayacak diye aklımdan gecmedi degil.
ama anladıgım kadarıyla maddi durumunuz da iyi, neden yapsın ki boyle birseyi.

eşiniz kendini çok mu akıllı sanıyo ya,
Daha iyi bir yalan bulamamışmı, çocukmu kandırıyor
Her şey ortada kusura bakmayında...
Bence sen baskın yap ben olsam öle yapardım valla gizli kamera yerleştiridim,
resmen eve kız atcak ya , insan eşini evden yollarmı ya böle bi saçmalık olabilirmi, e oda seninle annenlerde kalsın yada onun annesinde kalın
gözü dönmüş heralde
o kadar sinirlendim ki bu kadarda iğrenç olunmaz ya

Evet, evini onlara birak, evi ondan sonra bas her ne kadar kurnuzca fikir olsa bile bende asla müsade etmezdim.
Böyle birseyin sormasi zaten baze seyleri isaret ediyor. Illahi evi basmaya gerek yok yani.

Bu turist düsünceside fena degil aslinda. Baze erkekler biraz hayal dünyasinda yasiyorlar. Kafasinda "turistler gitsin, sonradan parayi karima göstirersem çok sevinek" diye bir fikir olusturmus olabilir fakat bunu bile düsündügümde, adam niye biraz para için kendi rahatindan olsun? Bilemedim ki.

konu sahibi eczacıymıs, eşi calısmıyor olsa bile maddi gelir icin evi bırakıp rahatlarını bozmazlar bence.
cok sıkısık olsa elleri eşi zaten acık acık konusup teklif ederdi. cambaz gibi ne oyle is cevirmeye calısmalar falan. surpriz boyle mi olur?!

evli olmadıgım icin bana konusmak kolay gozukuyor olabilir ama her kimle berabersem sorularla koseye sıkıstırırdım,
baktım olmuyor zaten hayır der konuyu kapatırdım.
guvenimi sarstıgı icin de eskisi gibi kullanamazdı teli sosyal medyayı vs. hatasını yakaladıgım an da gule gule...
konu sahibinin dedigi uzere 39dereceyle evladım atesten yanacak, koca ev-misafir derdinde. beni dusunmeyebilir ama cocugumu dusunmeyeni babalıktan bihaber olanı yanımda tutamam.

gelip kalırlar onu anladık tanımıyor olsanda tanışırsınız çift olarak geliyorlarsa tabiki karı koca ama seni yollaması mantıksız bence ben olsam gitmem üstelik çocuğunda hastaymış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…