Bu adam beni zerre kadar düşünmüyor.

arkadaşlara aynen katılıyorum evını bırakma dıycem ama yapacağını dışarda da yapar yakalamaknistersen yeri belli olmaz ben her durumda bu işin sonunu kötü görüyorum ya hadi hayırlısı niye seninle annenlere gelmediğide ayr bi konu çok merak ettim bu misafiri

E yok artik!

Saka gibi ama gercek. Allah boyle bir kocayla seni imtihan ediyor sanirim. Sabir diliyorum.

evet bence de.
nasıl olsa böyle bir şeyi adam inkar edecek öğrenemeyecek konu sahibi.

gitsin evden sonra gizliden gelsin ne yapıyorlar diye.

aklımdan geçeni sen anlattığın için sağol yormadın beni ben olsam bende basardım rezil ederdim yakalayınca da

Aldatılmanın ihtimali bile kötüdür.
Evinize gizli küçük kameralardan koyun ve gidin.
1-2 gün beklemede kalın,hem izlersiniz görürsünüz.

10 güne gerek yok 2 gece yeter anlamak için ne oldugunu..

Gitmem etmem vs yalnızca tavır yapıp susacagım derseniz o ayrı.
Sonucta adam plan yapmıs ,size bunu sunmaya kadar cesaretlenmiş

hakkaten kamera ya da dinleme cihazı konulabilir
o zaman anlaşılır nolucağı
adamın ne işler çevirdiğini bilmek istiyosa tabi
sonrada eve gidip çıkartır onları bi iki gün sonra

Hic iyi niyetli bi esiniz varmış gibi gelmedi bana insan akrabasini cagirsa bile evden git demez kaldiki bide tanimiyorsun insanlari valla kendime yapilmis kadar sinirlendim😤😤 bana ne oluyorsa lutfen kabul etme😠

Arkadaşında kalacakmış.Karı koca evi başkalarına bırakacaklar yani yersen

Çok kafa karıştırıcı bir konu gercekten,empati yaptım içim acısa da canım deli gibi yansada kesinlikle yapacagım tek sey bu olur.
Şükrederim hatta aklıma gelen basıma geldiyse,gercek yüzünü gördüğüm için.
Türk aile yapısında kesinlikle böyle bir şey olamaz.
Kocası evine tanımadıgı adam ve kadını getiriyor. Hadi diyelim adam dogruyu söyluyor. E adam sen tanıyomusun gelen herifi. Ya sapıksa, ya evin hanımının kişisel çamasırlarına el ederse.

Olmayan seyler değil..

Konu sahibinin annesiyle eşinin arasında sorunlar varmış,ondan gitmek istemiyormuş

Grup kelimesini sansürlemenize bayıldım Yapanlar bu kadar rahatken biz niye yazarken sansürleyelim?

gelmesınleerrrrr yaaa oda neymıs cok meraklysa bı kere senın tanımadıgın arkadsınn ne ısı var eger merklysa o alsın arkadsnı gıtsın :)

Grup kelimesini sansürlemenize bayıldım Yapanlar bu kadar rahatken biz niye yazarken sansürleyelim?

yaniii sansürledmm çünkü ne bileyimm belli olmaz haklısınızzz...

Son düzenleme:

ben direk alem yapıcağını düşünüyorum zaten ilk mesajda düşüncemi belirttim ama emin olmak için takip ederdim
yani eğer gerçekten böyle bir şerefsizlik yapabilecek biriyse onunla evli kalmak istemezdim

ama bi taraftan yapmıyo ihtimalini de düşünürsek bu sefer de kadın müsaade etmiş olacak bu saçmalığa

bu durumda önceliklere bakmak gerekir boşanmayı göze alıyosan takibe alırsın yok alamıyosan olay çıkartıp ağzının payını verirsin ama böyle birşeyi kafaya koyduysa dışarda da yapar orası kötü
bu seferde otel tutup gidebilirler yani

bi de sen kıskanırsın diyo ya karısına ona ayrı bi sinir oldum valla karşımda olsa bi tane çakardım suratına

Son düzenleme:
tabiki de gelmesinler ötel mi yok pansiyon mu yokta senin evine gelecekler 1 gün değil 2 gün değil 10 gün tanımadığın insanlara ev mi bırakılır sakın yapma öyle bişey çok saçma geldi eşinin bu fikri altında bit yeniği vara ama hadi bakalım

valla hiç böyle şeylere gerek yok bence.
arkadaş kabul etmezse otele gideceklermis
demekki eşi için önemli insanlar ki illada bizde kalsınlar diyor.
bence eşi her halükarda bu çiftle buluşacak.
konu sahibi eşini disarda takip etsin.

ben evimi sırf birseyleri yakalayacagim diye bu işe alet etmem

aynı olay yengemin başına geldi.
abim yengemi ablasına gönderiyor.abim evin anahtarinida çocukluk arkadasina veriyor.
nişanlısıyla buluşacaklarmiş.

yengem evine gidince yatak örtusunden şüpheleniyor.
ben bunu böyle sermiyordum diye.

sonra banyoya giriyor.banyoda da anormallik var.anlıyor.kıyameti koparıyor yengem.

abim itiraf ediyor.ben anahtarı verdim rahat etsinler diye.
yengem cinayet çıkardı nerdeyse.

onlar ne iğrenç insanlar hadi evimde yediler bir b.k
ne hakla benim yatak odama girerler diye.

aklıma geldikçe abimden de o arkadaşindan da uyuz oluyorum

Arkadaşında kalacakmış.Karı koca evi başkalarına bırakacaklar yani yersen
he gülüm he bizde yedik zaten

Son düzenleme:

Katılıyorum. Yakaladığında ayrılmayacaksan yakalamanın anlamı yok.
O kadar atraksiyona yazık :)

(Kesinlikle konu sahibine iğnelemek adına yorum yapmadım.) Genel olarak yakalayıp affedenlerle dolu. Çocuğu,maddiyatı,aileyi bahane ederek boyun büküp kalıyorlar oldukları yerde.
Affedilen yerde de koca sıfatında ki sifatsızlarda cirit atıyor.

Igrenc ya.
aklima kotu kotu seyler geldi.
Insan kucucuk kiziyla karisini iki ne idugu belirsiz icin kendi evinden gonderir mi.
tiyniyetsiz adam.

bence de seni hic dusunmuyor o konuda haklisin.
ne diyecegimi yine unuttum yine mesaji uzun uzun yazdgim icin

aklima gelince yazcm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…