evet bence de.
nasıl olsa böyle bir şeyi adam inkar edecek öğrenemeyecek konu sahibi.
gitsin evden sonra gizliden gelsin ne yapıyorlar diye.
Aldatılmanın ihtimali bile kötüdür.
Evinize gizli küçük kameralardan koyun ve gidin.
1-2 gün beklemede kalın,hem izlersiniz görürsünüz.
10 güne gerek yok 2 gece yeter anlamak için ne oldugunu..
Gitmem etmem vs yalnızca tavır yapıp susacagım derseniz o ayrı.
Sonucta adam plan yapmıs ,size bunu sunmaya kadar cesaretlenmiş
kardeş ben sana birşey diyimmi?
bu iş bana cook anormal geldi.
sakin Sakin arkadasim.böyle birşeyi kabul etme.
esin 2 gün konusur üçüncü gine susar.
1-kalacak yerleri yoksa,neden geliyorlar.(üstelik az değil 10 gün)
2-bu insanlar senin neyinin nesi????
3-esin seni evden neden gönderiyor.bu ne saçma birşey?
4-misafir 1 gün 2 gün olur.10 gün olmaz.üstelik elin adamı.
valla bazı insanlar böyle saçma salak işler yapıyor.
sonrada aldatilmak kaçınılmaz oluyor.
BİRŞEY AKLIMA GELDİ YAZACAKTIM GÜNAH ALMAK İSTEMİYORUM.
SİZE TEK BİR SORU SORACAĞIM ONA GÖRE YAZACAGİM.
SORU=SİZ ANNENİZDE KALIRKEN EŞİNİZ NERDE KALACAK.EVDE Mİ??????
CEVAP=????!??!??!???????????????!?!?????????????????????!?!?!?!??!?!??
hakkaten kamera ya da dinleme cihazı konulabilir
o zaman anlaşılır nolucağı
adamın ne işler çevirdiğini bilmek istiyosa tabi
sonrada eve gidip çıkartır onları bi iki gün sonra
arkadaşlara aynen katılıyorum evını bırakma dıycem ama yapacağını dışarda da yapar yakalamaknistersen yeri belli olmaz ben her durumda bu işin sonunu kötü görüyorum ya hadi hayırlısı niye seninle annenlere gelmediğide ayr bi konu çok merak ettim bu misafiri
Öncelikle konu sahibinin üzerine çok gidilmemesi gerekiyor bu durumda... Ama arkadaşım eşinin yaptığı gerçekten olacak iş değil.. hiçbiryerde görülmüş şey değil yanii varmı böyle birşey amacı nedir bu adamın?? üstelik senin çocuğnla beraber evi terketmeni niçin istiyor ne olacak ki o evde? g..p mu yapacaklar tövbe tövbe ya!
gerçekten sinirini anlayabiliyorum ben o eve gelenlerle beraber öldürürdm herhalde toptanvalla çok kızdm ya... ben olsam evden bi adım içeri bile sokmazdm onları benimkini de kapı dışarı ederdm git misafirlerinle naparsan yap derdim.. bu durumu adam gibi açıklayana kadar da eve almazdım!
Merhaba kızlar.Sinirden elim ayağım titriyor şu adam yüzünden.Dün gece arkadaşlarıyla birlikteydi eve geç geldi.Baktım sırnaşıyor.Anladım birsey isteyecek.Ne oldu dedim.Tabi çıkardı ağzındaki baklayı.Bir arkadaşı eşiyle birlikte yurt dışından gelmiş.Ama kalacak yerleri yokmuş.Neyin nesiyse artık ?? Eeee dedim sonra.neymiş efendim ben anneme gidecekmisim orada kalacakmışım onlarda benim evime geleceklermiş.Birde bana 10 gün idare etsen ne olur diyor.Bir sinirlendim.Ya böyle bir sacmalık olur mu, tamam gelirler kalırlar iki gün ama 10 gn neyin nesi, bide evimi onlara bırakıp annemlere gidecekmisim diye bagrdm.Yok ben misafr sevmiyor muşum.Yok beceriksiz mişim.Daha neler neler saydırdı.Neyin nesi bu misafrler diyorum cevap yok.Ilk gun tanışrsnz sonra ister annene git ister burda kalırsn diyor.Benim kızm zaten hasta.onunla mı uğraşayım senin ne olduğu belirsz arkadaslarınla mı uğrasaym dedim gittim odama.Şimdide aramış gelsinler mi diyor.Ben ne yapcm bu adamla.Akıl verin neolur..Otel mi benm evim.Gelsinler mi diyeyim ne diyeyim simdi.
Grup kelimesini sansürlemenize bayıldımYapanlar bu kadar rahatken biz niye yazarken sansürleyelim?
Çok kafa karıştırıcı bir konu gercekten,empati yaptım içim acısa da canım deli gibi yansada kesinlikle yapacagım tek sey bu olur.
Şükrederim hatta aklıma gelen basıma geldiyse,gercek yüzünü gördüğüm için.
Türk aile yapısında kesinlikle böyle bir şey olamaz.
Kocası evine tanımadıgı adam ve kadını getiriyor. Hadi diyelim adam dogruyu söyluyor. E adam sen tanıyomusun gelen herifi. Ya sapıksa, ya evin hanımının kişisel çamasırlarına el ederse.
Olmayan seyler değil..
valla hiç böyle şeylere gerek yok bence.hakkaten kamera ya da dinleme cihazı konulabilir
o zaman anlaşılır nolucağı
adamın ne işler çevirdiğini bilmek istiyosa tabi
sonrada eve gidip çıkartır onları bi iki gün sonra
he gülüm he bizde yedik zatenArkadaşında kalacakmış.Karı koca evi başkalarına bırakacaklar yani yersen
ben direk alem yapıcağını düşünüyorum zaten ilk mesajda düşüncemi belirttim ama emin olmak için takip ederdim
yani eğer gerçekten böyle bir şerefsizlik yapabilecek biriyse onunla evli kalmak istemezdim
ama bi taraftan yapmıyo ihtimalini de düşünürsek bu sefer de kadın müsaade etmiş olacak bu saçmalığa
bu durumda önceliklere bakmak gerekir boşanmayı göze alıyosan takibe alırsın yok alamıyosan olay çıkartıp ağzının payını verirsin ama böyle birşeyi kafaya koyduysa dışarda da yapar orası kötü
bu seferde otel tutup gidebilirler yani
bi de sen kıskanırsın diyo ya karısına ona ayrı bi sinir oldum valla karşımda olsa bi tane çakardım suratına
Belki de grup yapacaklar .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?