Katılıyorum. Yakaladığında ayrılmayacaksan yakalamanın anlamı yok.
O kadar atraksiyona yazık :)
(Kesinlikle konu sahibine iğnelemek adına yorum yapmadım.) Genel olarak yakalayıp affedenlerle dolu. Çocuğu,maddiyatı,aileyi bahane ederek boyun büküp kalıyorlar oldukları yerde.
Affedilen yerde de koca sıfatında ki sifatsızlarda cirit atıyor.
Ha,,
Zaten bu adam degil miydi seni tuncelinin bi daginda bnden baska kimsesi yok bu kiz bana geldi buralara demeden anasina babasina ezdiren kaynina dovduren.?
Bunu tek başına düşünen değilmişim
Kızlar esim eve geldi.tabi benim surat beş karış.neyse yemeğe oturduk.Niye telefonu yüzüme kapatıyosun dedi.Bende kimmiş bu arkadaslar dökül bakalım, ne bir açıklama yaptın ne bişey böyle şaçmalık mı olur dedim.Neden saçmalık olsun ya insanları davet eden biziz dedi.sinirim tavan yaptı benim yine.bana mı sordunuz ya diye bağırdım.çagırdysan otel parası toplayın otelde kalsınlar o zaman manyak mısnz nesiniz dedim.ya sende kalacağı iki günck zaten dedi.kıvrmaya bakar mısnz.hani 10 gün dü dedim.yok başkalarında da kalırlar.arkadaşn hanımı psikolojik rahatsz.kadın tedavi olmaya gidiyor dedi.kadn azeriymiş bu arada.kafa toparlamaya gelceklermiş sözde.Bende benim evim ne otel ne klinik Allah sifa versin.buraya gelmek yerine ülkesine gitsin bu ne sorumsuzluk dedim.tamam suna sus diye bağrdı.adam 34 yasndaymş karısı 32.kadın kapalıymş.bende yemege davet et sonra da otel e yerleştirin dedim.benim adamdan tık yok.sanırm yırttm kızlar.ama yine sinirim tepemde.sanrm yarn gelecekler.inandırıcı mı sizce ? Haklı mıdr ?
Kızlar esim eve geldi.tabi benim surat beş karış.neyse yemeğe oturduk.Niye telefonu yüzüme kapatıyosun dedi.Bende kimmiş bu arkadaslar dökül bakalım, ne bir açıklama yaptın ne bişey böyle şaçmalık mı olur dedim.Neden saçmalık olsun ya insanları davet eden biziz dedi.sinirim tavan yaptı benim yine.bana mı sordunuz ya diye bağırdım.çagırdysan otel parası toplayın otelde kalsınlar o zaman manyak mısnz nesiniz dedim.ya sende kalacağı iki günck zaten dedi.kıvrmaya bakar mısnz.hani 10 gün dü dedim.yok başkalarında da kalırlar.arkadaşn hanımı psikolojik rahatsz.kadın tedavi olmaya gidiyor dedi.kadn azeriymiş bu arada.kafa toparlamaya gelceklermiş sözde.Bende benim evim ne otel ne klinik Allah sifa versin.buraya gelmek yerine ülkesine gitsin bu ne sorumsuzluk dedim.tamam suna sus diye bağrdı.adam 34 yasndaymş karısı 32.kadın kapalıymş.bende yemege davet et sonra da otel e yerleştirin dedim.benim adamdan tık yok.sanırm yırttm kızlar.ama yine sinirim tepemde.sanrm yarn gelecekler.inandırıcı mı sizce ? Haklı mıdr ?
Yurt disindan ithal edilen iki arkadas
Kucuk birde cocuga ragmen on gunlugune evden gonderilen es.
otelde degilde evde kalmak istemeleri..
Akla ilk o geliyor
valla hiç böyle şeylere gerek yok bence.
arkadaş kabul etmezse otele gideceklermis
demekki eşi için önemli insanlar ki illada bizde kalsınlar diyor.
bence eşi her halükarda bu çiftle buluşacak.
konu sahibi eşini disarda takip etsin.
ben evimi sırf birseyleri yakalayacagim diye bu işe alet etmem
Merhaba kızlar.Sinirden elim ayağım titriyor şu adam yüzünden.Dün gece arkadaşlarıyla birlikteydi eve geç geldi.Baktım sırnaşıyor.Anladım birsey isteyecek.Ne oldu dedim.Tabi çıkardı ağzındaki baklayı.Bir arkadaşı eşiyle birlikte yurt dışından gelmiş.Ama kalacak yerleri yokmuş.Neyin nesiyse artık ?? Eeee dedim sonra.neymiş efendim ben anneme gidecekmisim orada kalacakmışım onlarda benim evime geleceklermiş.Birde bana 10 gün idare etsen ne olur diyor.Bir sinirlendim.Ya böyle bir sacmalık olur mu, tamam gelirler kalırlar iki gün ama 10 gn neyin nesi, bide evimi onlara bırakıp annemlere gidecekmisim diye bagrdm.Yok ben misafr sevmiyor muşum.Yok beceriksiz mişim.Daha neler neler saydırdı.Neyin nesi bu misafrler diyorum cevap yok.Ilk gun tanışrsnz sonra ister annene git ister burda kalırsn diyor.Benim kızm zaten hasta.onunla mı uğraşayım senin ne olduğu belirsz arkadaslarınla mı uğrasaym dedim gittim odama.Şimdide aramış gelsinler mi diyor.Ben ne yapcm bu adamla.Akıl verin neolur..Otel mi benm evim.Gelsinler mi diyeyim ne diyeyim simdi.
Yatili misafir ayarla tam denk getir onlarin gunune
Niye kapalı diye belirtilme gereği duyuluyor anlamadım.Sanki her açık kadın namussuz,her kapalı namus abidesi...
Boş bırakma bu adamı.
Niye kapalı diye belirtilme gereği duyuluyor anlamadım.Sanki her açık kadın namussuz,her kapalı namus abidesi...
Boş bırakma bu adamı.
normalde ben de asla alet etmem kimseye evimi bırakıp gitmem
ama eğer eşimin böyle bi şey yapacağı varsa da bilmek isterim evime başkalarıyla alem yapan bi adamla evli kalmak istemem
bi de hasta çocuğu olan bi kadın dışarıda nasıl takip etsin ki
nerden bilecek sürekli onları izleyemez bence
dediğini gibi de olabilir onlar evde rahat rahat cinsellik yaşasın diye de evi bırakıyo olabilir ama birlikte alem yapma planları da yapıyo olabilirler
dışarıda yakalaması daha zor bence ya da dedektif gibi birşey tutması lazım
Inan aynisini dusundum !!
Kapali nedr acik nedir yahu !!
Kotuluk sadece aciklarda mi.
Su kafamizdaki onyargilari acmazsak daha cokkk is gelir basimiza cok
niye olacak kadının içi rahat etsin diye
açık kadınlar namussuz heralde ona göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?