Bu adam beni zerre kadar düşünmüyor.

Ha,,
Zaten bu adam degil miydi seni tuncelinin bi daginda bnden baska kimsesi yok bu kiz bana geldi buralara demeden anasina babasina ezdiren kaynina dovduren.?

konu sahibi boşanırım diyo ama çocuğu da hastayken bu işlerle uğraşabilir mi bilmem
ama ben olsam eve gelince güzel bir haşlarım her türlü sonra yakalamak istersem yine giderim evden
senin niyetin ne diye iyice sorgularım
bide bunlar evli de olmayabilir faceten vs resimlerini fotolarını da görmek isterim bakarım bi nasıl bir aile

hayır yani kadın neden kıskansın ki karşı tarafı onu bi açıklattırırım önce hesap vermek zorunda

Kızlar esim eve geldi.tabi benim surat beş karış.neyse yemeğe oturduk.Niye telefonu yüzüme kapatıyosun dedi.Bende kimmiş bu arkadaslar dökül bakalım, ne bir açıklama yaptın ne bişey böyle şaçmalık mı olur dedim.Neden saçmalık olsun ya insanları davet eden biziz dedi.sinirim tavan yaptı benim yine.bana mı sordunuz ya diye bağırdım.çagırdysan otel parası toplayın otelde kalsınlar o zaman manyak mısnz nesiniz dedim.ya sende kalacağı iki günck zaten dedi.kıvrmaya bakar mısnz.hani 10 gün dü dedim.yok başkalarında da kalırlar.arkadaşn hanımı psikolojik rahatsz.kadın tedavi olmaya gidiyor dedi.kadn azeriymiş bu arada.kafa toparlamaya gelceklermiş sözde.Bende benim evim ne otel ne klinik Allah sifa versin.buraya gelmek yerine ülkesine gitsin bu ne sorumsuzluk dedim.tamam suna sus diye bağrdı.adam 34 yasndaymş karısı 32.kadın kapalıymş.bende yemege davet et sonra da otel e yerleştirin dedim.benim adamdan tık yok.sanırm yırttm kızlar.ama yine sinirim tepemde.sanrm yarn gelecekler.inandırıcı mı sizce ? Haklı mıdr ?

Ha,,
Zaten bu adam degil miydi seni tuncelinin bi daginda bnden baska kimsesi yok bu kiz bana geldi buralara demeden anasina babasina ezdiren kaynina dovduren.?

Ben de şimdi okudum.

Bu adam grup da yapar,kuma da getirir arkadaşım.Kurtulmaya bak.

Niye kapalı diye belirtilme gereği duyuluyor anlamadım.Sanki her açık kadın namussuz,her kapalı namus abidesi...

Boş bırakma bu adamı.

Yatili misafir ayarla tam denk getir onlarin gunune

Ayrıca bazı hanımlar yorumlarında yok boşanmaz yok bilmem ne demisler.arkadaşlar bakın yine söylüyorum görsem öldürmekten beter ederim boşanmakla kalmaz zaten.sadece ihtimal veremedim o yüzden.ama sağolun aklıma koydunuz.her konuda tedbirli olmakta fayda var kesinlikle.

Yurt disindan ithal edilen iki arkadas

Kucuk birde cocuga ragmen on gunlugune evden gonderilen es.

otelde degilde evde kalmak istemeleri..

Akla ilk o geliyor

kesinlikle öyle... amacımız burda konu sahibini üzmek değil ama gözünü aç arkadaşım ya bu eşin seni çok saf görüyo ya da kendi bunu anlamayacağını düşüncek kadar saf... bilemedim.

normalde ben de asla alet etmem kimseye evimi bırakıp gitmem
ama eğer eşimin böyle bi şey yapacağı varsa da bilmek isterim evime başkalarıyla alem yapan bi adamla evli kalmak istemem

bi de hasta çocuğu olan bi kadın dışarıda nasıl takip etsin ki
nerden bilecek sürekli onları izleyemez bence

dediğini gibi de olabilir onlar evde rahat rahat cinsellik yaşasın diye de evi bırakıyo olabilir ama birlikte alem yapma planları da yapıyo olabilirler
dışarıda yakalaması daha zor bence ya da dedektif gibi birşey tutması lazım

hiççççççççççç ama hiççççççççççç inandırıcı gelmedi 10 günden 2 güne nasıl düştü hasta olan direk tedavisini bulmaya uğraşır sağda solda gezmez ne geniş insanlar var başkasının evinde nasıl kalcan paran yoksa arkadaşım ne gezip duruyorsun git ülkene saçma geldi açıkcası ama sen bilirsin keşke yemeğede çağırmasaydın senin yerine ben huylandım

sakın izin verme bu işte bi iş var hatta sen misafir almayı bırak eşine neden böyle bişey istedinin hesabıbı sor benc eşin bi işler karıştırıyo evini başkasına nasıl emanet edersinki özel diye bişey var otelmi burası illaki ev ortamı olsun diyosa eşi senle kalır kocalarda başlarının çaresine baksınlar artı çocuğunda varmış üzüldüm senin adına...

Yatili misafir ayarla tam denk getir onlarin gunune

Senin kocan laftan anlamaz cunku.
adama bunun yanlis otesi oldugunu anlatamazsin gobegin catlasin yine anlamaz

en iyisi kendi tedbirini kendin al.
yemege diye getirir de eve yerlestirirse kalakalirsin valla.
Simdilik susuyo sana he he diyo kafasindaki o bak gor

oyle bir tip sezdim senim kocanda

Seni kusturmeye bile razi adam elin 7gobek yabanci adami icin be suna bak.

canım bence bi tanış gelecek kişilerle ama eve kabul etme
eşin direk bizde kalın diye sana emrivaki yapabilir
ayrıca yalan söylüyo yine 10 günden nasılda 2 güne indi acaba
ne değişti akşama kadar
seni sinirli gördü lafı kıvırıyo

facebookları filan yok mu bi göstersin kim olduklarını
ayrıca neden senin kıskanacağını düşünüyo onu da bi açıklasın

Son düzenleme:
Niye kapalı diye belirtilme gereği duyuluyor anlamadım.Sanki her açık kadın namussuz,her kapalı namus abidesi...

Boş bırakma bu adamı.

Inan aynisini dusundum !!
Kapali nedr acik nedir yahu !!
Kotuluk sadece aciklarda mi.
Su kafamizdaki onyargilari acmazsak daha cokkk is gelir basimiza cok

Boş bırakma bu adamı.

niye olacak kadının içi rahat etsin diye
açık kadınlar namussuz heralde ona göre

Kızımın suratı domates tarlası gibi yara bere içinde.icim acıyo zaten ona.psikolojmde iyi degil zaten bu aralar.ben gidio onun sacmalıklarının peşinde nasıl koşayım yada yavrumu nasıl sokaga çıkartayım.O gelmiş bana misafir diyo.Şimdide açtı tv yi gel keyfim gel.

esinin sicili kabarik olmasaydi son aciklamasina hak verebilirdim. Sen tuncelideydin de sana turlu eziyet etmislerdi anasi babasiyla.

bilemiyorum, bana gore esin dusuncesizin teki. baska bir insani sevip sefkat gosterme yeteneginden yoksun. o yuzden sana sefkat gostermiyor, seni dusunmuyor. bence kahramanlik yapabilmek icin 10 gun bizde kalsinlar diye atlamis olabilir olaya eyer soyledikleri dogruysa tabi. Bakti pabuc pahali bu sefer de iki gun kalsinlar diye kiviriyor da olabilir.

Bilemiyorum ama onceki konundan zaten pek de saglam bir aile iliskiniz yok zaten. O yuzden sana sadece bu kadar aciklama yapmasi yada sana boyle emrivaki yapip arkadaslarina yaranmaya calismasi bir bakima inandirici. Belki de alem yapmiyacaklardi.

şahsen ben bırak tanımadığım kişileri tanıdıklarımada evimi bırakmam ben yokken ne işleri var evimde misafirin başımın üstünde yeri var gelirler ağırlarım bi kaç gün giderler ne demek ben gideceğim benim eşyalarımı istedikleri gibi kullanacaklar asla kabul etme

Inan aynisini dusundum !!
Kapali nedr acik nedir yahu !!
Kotuluk sadece aciklarda mi.
Su kafamizdaki onyargilari acmazsak daha cokkk is gelir basimiza cok

niye olacak kadının içi rahat etsin diye
açık kadınlar namussuz heralde ona göre

İlginç yani.

Sen çocuğunla ilgilen,onu da sal kendi haline,bekle bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…