Bayramda,yılbaşı tatillerinde vs belirli dönemlerde hele daha da artıyor fiyatlar.Aylar öncesinden takip edeceksin de uygun zamanı kollayacaksın.Otelde kalabilecek durumu olmayanın verebileceği para değil o.o değil burdan baküye gitmek te baya pahalı
ben arkadaşım gittiği için biliyorum öğrenciyken
tek kişi 500-600 tlyi buluyomuş masrafı
arkadaşım yılda bi kere zor uçakla gidiyodu pahalı diye otobüs kullandı yıllar boyu
ama bu misafirlerin bu kadar masraf yapıp uğrayacak paraları var ama otelde kalacak paraları yok
Merhaba kızlar.Sinirden elim ayağım titriyor şu adam yüzünden.Dün gece arkadaşlarıyla birlikteydi eve geç geldi.Baktım sırnaşıyor.Anladım birsey isteyecek.Ne oldu dedim.Tabi çıkardı ağzındaki baklayı.Bir arkadaşı eşiyle birlikte yurt dışından gelmiş.Ama kalacak yerleri yokmuş.Neyin nesiyse artık ?? Eeee dedim sonra.neymiş efendim ben anneme gidecekmisim orada kalacakmışım onlarda benim evime geleceklermiş.Birde bana 10 gün idare etsen ne olur diyor.Bir sinirlendim.Ya böyle bir sacmalık olur mu, tamam gelirler kalırlar iki gün ama 10 gn neyin nesi, bide evimi onlara bırakıp annemlere gidecekmisim diye bagrdm.Yok ben misafr sevmiyor muşum.Yok beceriksiz mişim.Daha neler neler saydırdı.Neyin nesi bu misafrler diyorum cevap yok.Ilk gun tanışrsnz sonra ister annene git ister burda kalırsn diyor.Benim kızm zaten hasta.onunla mı uğraşayım senin ne olduğu belirsz arkadaslarınla mı uğrasaym dedim gittim odama.Şimdide aramış gelsinler mi diyor.Ben ne yapcm bu adamla.Akıl verin neolur..Otel mi benm evim.Gelsinler mi diyeyim ne diyeyim simdi.
İstermisiniz bu misafirlerin (!) yol paralarini da vermis olsunlar.
Merhaba kızlar.Sinirden elim ayağım titriyor şu adam yüzünden.Dün gece arkadaşlarıyla birlikteydi eve geç geldi.Baktım sırnaşıyor.Anladım birsey isteyecek.Ne oldu dedim.Tabi çıkardı ağzındaki baklayı.Bir arkadaşı eşiyle birlikte yurt dışından gelmiş.Ama kalacak yerleri yokmuş.Neyin nesiyse artık ?? Eeee dedim sonra.neymiş efendim ben anneme gidecekmisim orada kalacakmışım onlarda benim evime geleceklermiş.Birde bana 10 gün idare etsen ne olur diyor.Bir sinirlendim.Ya böyle bir sacmalık olur mu, tamam gelirler kalırlar iki gün ama 10 gn neyin nesi, bide evimi onlara bırakıp annemlere gidecekmisim diye bagrdm.Yok ben misafr sevmiyor muşum.Yok beceriksiz mişim.Daha neler neler saydırdı.Neyin nesi bu misafrler diyorum cevap yok.Ilk gun tanışrsnz sonra ister annene git ister burda kalırsn diyor.Benim kızm zaten hasta.onunla mı uğraşayım senin ne olduğu belirsz arkadaslarınla mı uğrasaym dedim gittim odama.Şimdide aramış gelsinler mi diyor.Ben ne yapcm bu adamla.Akıl verin neolur..Otel mi benm evim.Gelsinler mi diyeyim ne diyeyim simdi.
İstermisiniz bu misafirlerin (!) yol paralarini da vermis olsunlar.
Ne demek 10 gün gelecekler sen annenin evine git? Şaşırmış mı bu adam.. Hiçbir şekilde izin verme. Ne sen annenin evine git, ne de sen evdeyken gelip kalmalarına izin ver.. Gidip otelde kaldınlar.. Hem senin eşin çalışıyordur, 10 gün boyunca adam da olacak yanındaki kadınla beraber evde. Eşin bunu düşünmüyor mu? Hele sen evde yokken evinizi kullanmaları ! Ona yorum bile yapamıyorum !
tüm konuyu okuyamadım henüz, 6. sayfadayım... yazmadan duramadım
ben böyle bi saçmalık duymadım.. inanılır gibi gelir
siz evinizi barkınızı elaleme bırakıp biriniz ananıza biriniz arkadaşına gitçek 10 gün kalcak öyle mi
eşinin yalan söylediği o kadar açık ki..
merakla geri kalanını okuycam şimdi
Kızlar.sabah ilk işim esimin arkadaşının karısını aramak oldu.cok sevdiğim ve güvendiğim bi bayan.olayı anlattım bana haberi olmadığını söyledi.Içime öküz oturdu resmen !!! Sinirden elim ayağım titredi.arkadaş manyak mısn sakın kabul etme tanımadğn insanları dedi.hemen eşimi aradım ve haftasonu kimlerle buluştuğunu sordum ama çıldrdm resmen.meğerse bizim saftirik memleketlisiyle görüşmüş.Bu gelecek olan adamda benim adamın hemşerisiymiş.yani uzaktan insanlar.eski dost felan değil.Ne karısını tanıyor ne de adamı doğru düzgün.Ya dedim sen manyak mısn saf mısın nesin ?? Tanımadığın insanları eve alcak kadar güveniyor musun millete dedim.10 gün demiş çünkü ne kadar kalacakları belli değil miş.Bana hala ısrarla kadın kapalı psikolojisi bozuk diyor.Ben bu adama anti depresan haplarını tıkıycam kendine gelsin gerçekten.kafayı yedi.Ya çok iyi niyetli yada ben umrunda bile değilim.O insanlar evime gelmeyecek.onlar gelir ben giderim dedim.fırlattım telefonu.amac ne hic bilmiyorm
Hayır onlar gelir ben giderim demicektin, onlar bu eve gelmeyecek dicektin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?