Bu adam beni zerre kadar düşünmüyor.

tamam evden gideceğim deyin , gidin .
sonra aniden gelin bakalım evde ne yapıyorlar ?

Ya kusura bakmayın ama cok guldum. Sanırım siz korkunc derecede safsiniz.. Aksi halde boyle bir teklifte bulunamazdi.

Bayramda,yılbaşı tatillerinde vs belirli dönemlerde hele daha da artıyor fiyatlar.Aylar öncesinden takip edeceksin de uygun zamanı kollayacaksın.Otelde kalabilecek durumu olmayanın verebileceği para değil o.

oohhaaa h...sssskkk....rrrr ...gebertırım o adamı...bı b.klar yıyo kardesım gerekırse kapı dısarı et sakın dıyorum...

İstermisiniz bu misafirlerin (!) yol paralarini da vermis olsunlar.

valla benim de aklıma bu geldi, yol parasını da karşılayıp getirtiyor olabilirler...
bütün yorum yapan arkadaşlara katılıyorum. o evde bir işler döndüreceklerdi siz fırsat verseydiniz.. artık grup mu olurdu, yoksa eşinize de başka bi bayan mı gelecekti, orasını bilemem ama kesin dönecekti birşeyler. siz napmaya karar verdiniz en son? yemeğe mi alacaksınız bu gelenleri? bence evden içeri adım bile attırmayın.

Son düzenleme:
yurtdisinda yasiyoruz burda memleketten birileri geldigignde 10 gun degil bir ay bile misafir eden oluyor. bana tuhaf gelmedi ancak sen annene git demesi haric. tamam gelsinler ama ben bi here gitmem de bakalim tepkisi ne olacak? hemen adami alemci yapmaya luzum yok.

Yurtdışından geliyorsa bir zahmet kendine otel parası da ayırıvermiş olsun.
Gitme evinden Hale. Ya da git , pat diye gel yakala.
Senin eşinin suyu iyice ısındı artık

Aklıma çok kötü şeyler geliyor. Gelen çifti karıkoca diye tanıtıp aslında...

Ne demek 10 gün gelecekler sen annenin evine git? Şaşırmış mı bu adam.. Hiçbir şekilde izin verme. Ne sen annenin evine git, ne de sen evdeyken gelip kalmalarına izin ver.. Gidip otelde kaldınlar.. Hem senin eşin çalışıyordur, 10 gün boyunca adam da olacak yanındaki kadınla beraber evde. Eşin bunu düşünmüyor mu? Hele sen evde yokken evinizi kullanmaları ! Ona yorum bile yapamıyorum !

tüm konuyu okuyamadım henüz, 6. sayfadayım... yazmadan duramadım
ben böyle bi saçmalık duymadım.. inanılır gibi gelir
siz evinizi barkınızı elaleme bırakıp biriniz ananıza biriniz arkadaşına gitçek 10 gün kalcak öyle mi
eşinin yalan söylediği o kadar açık ki..
merakla geri kalanını okuycam şimdi

Zaman ne kadar kötü olmuş ya neler neler duyuyoruz.şok içindeyim.bu nasıl zaman.
yok grup yaparlar yok aldatır bunlar düşünmesi bile insanı kahırdan öldürür.
Nefsine düşkün insanlar öyle hale gelmişki,yataktaki zevk uğruna şerefini namusunu satmak kolay olmuş.
yazıklar olsun diyorum.bu teklifi bulunan karısını aptal yerine koymaya çalışan adamada!!
Böyle şeyler duyunca hayattan insanlardan soğuyor insan.erkeklere güvenmek bi hayata adım atmak.
Ya değişirse? fikri aklımı kurcalıyor...böyle bi hayat.Keşke ahlak kuralının yok sayıldığı bu yüzyılda yaşamasaydım hiç böyle şeyleri bilmeseydim.
İnsanlar masumiyetlerini çoktan kaybetmişler.iyi insan ahlaklı insan o kadar azki.o kadar az ki.....

Zaman ne kadar kötü olmuş ya neler neler duyuyoruz.şok içindeyim.bu nasıl zaman.
yok grup yaparlar yok aldatır bunlar düşünmesi bile insanı kahırdan öldürür.
Nefsine düşkün insanlar öyle hale gelmişki,yataktaki zevk uğruna şerefini namusunu satmak kolay olmuş.
yazıklar olsun diyorum.bu teklifi bulunan karısını aptal yerine koymaya çalışan adamada!!
Böyle şeyler duyunca hayattan insanlardan soğuyor insan.erkeklere güvenmek bi hayata adım atmak.
Ya değişirse? fikri aklımı kurcalıyor...böyle bi hayat.Keşke ahlak kuralının yok sayıldığı bu yüzyılda yaşamasaydım hiç böyle şeyleri bilmeseydim.
İnsanlar masumiyetlerini çoktan kaybetmişler.iyi insan ahlaklı insan o kadar azki.o kadar az ki.....

eski konusu görmeyi ver
rabbim sabır ve güç versin konu sahibi ne diyim..

.....

annem bizim için babama katlanmış.. hep aynı mantık çocuklarım yalnız büyümesin..
ama ben 25 yıl sonra anneme teşekkür edemedim bizim için katlandığı için..
babam hayatımızda olmasa daha mutlu ve huzurlu olurduk eminim..

Kızlar.sabah ilk işim esimin arkadaşının karısını aramak oldu.cok sevdiğim ve güvendiğim bi bayan.olayı anlattım bana haberi olmadığını söyledi.Içime öküz oturdu resmen !!! Sinirden elim ayağım titredi.arkadaş manyak mısn sakın kabul etme tanımadğn insanları dedi.hemen eşimi aradım ve haftasonu kimlerle buluştuğunu sordum ama çıldrdm resmen.meğerse bizim saftirik memleketlisiyle görüşmüş.Bu gelecek olan adamda benim adamın hemşerisiymiş.yani uzaktan insanlar.eski dost felan değil.Ne karısını tanıyor ne de adamı doğru düzgün.Ya dedim sen manyak mısn saf mısın nesin ?? Tanımadığın insanları eve alcak kadar güveniyor musun millete dedim.10 gün demiş çünkü ne kadar kalacakları belli değil miş.Bana hala ısrarla kadın kapalı psikolojisi bozuk diyor.Ben bu adama anti depresan haplarını tıkıycam kendine gelsin gerçekten.kafayı yedi.Ya çok iyi niyetli yada ben umrunda bile değilim.O insanlar evime gelmeyecek.onlar gelir ben giderim dedim.fırlattım telefonu.amac ne hic bilmiyorm

Kızlar bi insan bu kadar memleket sevdalısı olabilir mi.Ben kafayı yiycem artık.Ya bu nasıl bi milliyetcilik.Ben bu adamı çagdaş yapamadım gitti.Ne memleketmiş ya.insan bu kadar mı kendi insanına dönük olur.bakar mısnz bana yaptığı saçmalağa.saf yerine salak yerine koymak cabası.bıktm ben bu adamdan artık ya

Hayır onlar gelir ben giderim demicektin, onlar bu eve gelmeyecek dicektin.

Hayır onlar gelir ben giderim demicektin, onlar bu eve gelmeyecek dicektin.

Gelmeyecek dedim zaten.Bu kadar entrikadan sonra getirirse ben ne yapabilirim.Benim evimde bana sormadan misafir çağıran kendisi.Hemde memleketlisiymiş insanlar.Dışarıya yedirmekten evini unutur oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…