- 18 Mayıs 2013
- 5.192
- 9.260
- 198
konu sahibi eczacıymıs, eşi calısmıyor olsa bile maddi gelir icin evi bırakıp rahatlarını bozmazlar bence.
cok sıkısık olsa elleri eşi zaten acık acık konusup teklif ederdi. cambaz gibi ne oyle is cevirmeye calısmalar falan. surpriz boyle mi olur?!
evli olmadıgım icin bana konusmak kolay gozukuyor olabilir ama her kimle berabersem sorularla koseye sıkıstırırdım,
baktım olmuyor zaten hayır der konuyu kapatırdım.
guvenimi sarstıgı icin de eskisi gibi kullanamazdı teli sosyal medyayı vs. hatasını yakaladıgım an da gule gule...
konu sahibinin dedigi uzere 39dereceyle evladım atesten yanacak, koca ev-misafir derdinde. beni dusunmeyebilir ama cocugumu dusunmeyeni babalıktan bihaber olanı yanımda tutamam.
Evet çok dogru konusuyorsun! Bide sadece misafir derdi degil, kizi hasta, suçiçegi olmus ve adam birak misafir agirlamayi, o hasta kizi ve annesini evden kovuyor! Artik birak mantigi, bu nasil bir vicdan?
Bu konularda fikir edinmek için illahi evli olmak zorunda degilsin. Insan tanimadigi bir insani evinde yatili misafir olarak kabul edermi? Yani ayni evde kalsam bile etmezdim. Bu devirde artik hiç kimseye güvenmem. Ki bu tür olaylar için zaten otel denilen sey yaratilmis. Gerçekten çok sinir bozucu durum.
Tabiki GELMESINLER !! Boyle sacmalikmi olur Allah askina..
Sen karini cocugunu baska yere yolla arkadasini rve grtir
Birde esiyle .. ve 10 gun kalsinlarmis..
Neyin nesi bu arkadas , sanirim sende tanimiyosun zaten
kesinlikle evime yabanci bir cifti koymazdim ..
evde dagi kalmis olsam , ki kaldiki ben anneme gidicem onlarda evime yerlesecek .. esin nerde kalacakmis ?
Onlarla evde mi kalacak ?
Sakin annene Gitme . Ve gelmelerine izin verme.
O da başkasında kalacmış.Bana dedigi tek şey bu ! Aynı evde kalırsak kıskanclık yaparsın annene git dio.Sinirim tepeme fırladı.Hem saçmalıyor, hemde piskin pişkin cevap veriyor.Anneni aradım şimdi.Saçmalamasın haddini aşmasın diyo.Sinirlendi kadncağz.
Merhaba kızlar.Sinirden elim ayağım titriyor şu adam yüzünden.Dün gece arkadaşlarıyla birlikteydi eve geç geldi.Baktım sırnaşıyor.Anladım birsey isteyecek.Ne oldu dedim.Tabi çıkardı ağzındaki baklayı.Bir arkadaşı eşiyle birlikte yurt dışından gelmiş.Ama kalacak yerleri yokmuş.Neyin nesiyse artık ?? Eeee dedim sonra.neymiş efendim ben anneme gidecekmisim orada kalacakmışım onlarda benim evime geleceklermiş.Birde bana 10 gün idare etsen ne olur diyor.Bir sinirlendim.Ya böyle bir sacmalık olur mu, tamam gelirler kalırlar iki gün ama 10 gn neyin nesi, bide evimi onlara bırakıp annemlere gidecekmisim diye bagrdm.Yok ben misafr sevmiyor muşum.Yok beceriksiz mişim.Daha neler neler saydırdı.Neyin nesi bu misafrler diyorum cevap yok.Ilk gun tanışrsnz sonra ister annene git ister burda kalırsn diyor.Benim kızm zaten hasta.onunla mı uğraşayım senin ne olduğu belirsz arkadaslarınla mı uğrasaym dedim gittim odama.Şimdide aramış gelsinler mi diyor.Ben ne yapcm bu adamla.Akıl verin neolur..Otel mi benm evim.Gelsinler mi diyeyim ne diyeyim simdi.
sen kadını niye kıskanıcaksın ki, eşinin saçmalığı kk'da duyduğum saçmalıklar arasında ilk sıraya yerleşti yani o derece, kendiside başkasında kalacakmış eve misafir geliyo diye aile eşrafı çil yavrusu gibi dağılır mı velev ki sen annene gittin o niye gelip kalmıyo sizinle, hayır zaten ev 10 gün misafire bırakılmaz o ayrı saçmalık ortada evli çift falan yok bunlar alem yapacak o kadar açık ki günahını almıyım falan demiyorum eşinin sana bunları söyleyebilmesi bile büyük cüret
tanımadığım kimse evimde kalamaz hele ki evi bırakmak falan bi kere eşim böyle bi teklifle gelemez o kadar marjinal değiliz karşı tarafın yerinde olsam evin hanımı yokken ne işim var derim bi kere kalacak yeri yoksa gelmesin kardeşim bu kadar basit herkes fink fink gezecek diye bişey yok, bırak yatılı misafirliği tanıdığımız görüştüğümüz evli arkadaşlarımız var erkekler bazen kendi aralarında konuşurlar gelelim ya da gelin gibi davet edilen biz isek hemen eşime derim atıyorum kızın adı ayşe ayşenin haberi var mı evin erkeğinden çok kadınının müsaitliği önemli derim bu işler böyledir yani
Annesiyle eşinin arasında sorun varmış ondan gitmiyormuş.Bahaneler....
Gelenlerin de durumu yokmuşUçakla gelmeye para var 26 sayfanın 25'inde alem yapacakları yazıldı.
Merhaba kızlar.Sinirden elim ayağım titriyor şu adam yüzünden.Dün gece arkadaşlarıyla birlikteydi eve geç geldi.Baktım sırnaşıyor.Anladım birsey isteyecek.Ne oldu dedim.Tabi çıkardı ağzındaki baklayı.Bir arkadaşı eşiyle birlikte yurt dışından gelmiş.Ama kalacak yerleri yokmuş.Neyin nesiyse artık ?? Eeee dedim sonra.neymiş efendim ben anneme gidecekmisim orada kalacakmışım onlarda benim evime geleceklermiş.Birde bana 10 gün idare etsen ne olur diyor.Bir sinirlendim.Ya böyle bir sacmalık olur mu, tamam gelirler kalırlar iki gün ama 10 gn neyin nesi, bide evimi onlara bırakıp annemlere gidecekmisim diye bagrdm.Yok ben misafr sevmiyor muşum.Yok beceriksiz mişim.Daha neler neler saydırdı.Neyin nesi bu misafrler diyorum cevap yok.Ilk gun tanışrsnz sonra ister annene git ister burda kalırsn diyor.Benim kızm zaten hasta.onunla mı uğraşayım senin ne olduğu belirsz arkadaslarınla mı uğrasaym dedim gittim odama.Şimdide aramış gelsinler mi diyor.Ben ne yapcm bu adamla.Akıl verin neolur..Otel mi benm evim.Gelsinler mi diyeyim ne diyeyim simdi.
Yurtdışından gelirken düşünmemişlermi nerde kalacaklarını, öylece uçağa atlayıp gelmemişlerdir sanırım, eşinizin daha önceden haberi varmış gibi geldi bana.Merhaba kızlar.Sinirden elim ayağım titriyor şu adam yüzünden.Dün gece arkadaşlarıyla birlikteydi eve geç geldi.Baktım sırnaşıyor.Anladım birsey isteyecek.Ne oldu dedim.Tabi çıkardı ağzındaki baklayı.Bir arkadaşı eşiyle birlikte yurt dışından gelmiş.Ama kalacak yerleri yokmuş.Neyin nesiyse artık ?? Eeee dedim sonra.neymiş efendim ben anneme gidecekmisim orada kalacakmışım onlarda benim evime geleceklermiş.Birde bana 10 gün idare etsen ne olur diyor.Bir sinirlendim.Ya böyle bir sacmalık olur mu, tamam gelirler kalırlar iki gün ama 10 gn neyin nesi, bide evimi onlara bırakıp annemlere gidecekmisim diye bagrdm.Yok ben misafr sevmiyor muşum.Yok beceriksiz mişim.Daha neler neler saydırdı.Neyin nesi bu misafrler diyorum cevap yok.Ilk gun tanışrsnz sonra ister annene git ister burda kalırsn diyor.Benim kızm zaten hasta.onunla mı uğraşayım senin ne olduğu belirsz arkadaslarınla mı uğrasaym dedim gittim odama.Şimdide aramış gelsinler mi diyor.Ben ne yapcm bu adamla.Akıl verin neolur..Otel mi benm evim.Gelsinler mi diyeyim ne diyeyim simdi.
Annesiyle eşinin arasında sorun varmış ondan gitmiyormuş.Bahaneler....
Gelenlerin de durumu yokmuşUçakla gelmeye para var 26 sayfanın 25'inde alem yapacakları yazıldı.
Kabul etmem tabiki canımda eşimi yasayan bilir.Ben iğrenirim baskası evimde kalsın.banyomu kullansın.Ya tahammül edemem.Ama benim man kafa anlamıyor ki.Aramış biraz önce gelsinler mi diyor.Hey allah.kapadım telefonu yüzüne.Kızım suçiceği çıkarıyor zaten.Birde onlarla mı uğraşcm ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?