Bu adam beni zerre kadar düşünmüyor.

Evet çok dogru konusuyorsun! Bide sadece misafir derdi degil, kizi hasta, suçiçegi olmus ve adam birak misafir agirlamayi, o hasta kizi ve annesini evden kovuyor! Artik birak mantigi, bu nasil bir vicdan?

Bu konularda fikir edinmek için illahi evli olmak zorunda degilsin. Insan tanimadigi bir insani evinde yatili misafir olarak kabul edermi? Yani ayni evde kalsam bile etmezdim. Bu devirde artik hiç kimseye güvenmem. Ki bu tür olaylar için zaten otel denilen sey yaratilmis. Gerçekten çok sinir bozucu durum.

ne demek ya sen annene git kal sakın öyle bişey yapma kocan yalanda söylüyebilir belki kendi sevgilisini getirecektir evine

Tabiki GELMESINLER !! Boyle sacmalikmi olur Allah askina..
Sen karini cocugunu baska yere yolla arkadasini rve grtir
Birde esiyle .. ve 10 gun kalsinlarmis..

Neyin nesi bu arkadas , sanirim sende tanimiyosun zaten
kesinlikle evime yabanci bir cifti koymazdim ..
evde dagi kalmis olsam , ki kaldiki ben anneme gidicem onlarda evime yerlesecek .. esin nerde kalacakmis ?
Onlarla evde mi kalacak ?

Sakin annene Gitme . Ve gelmelerine izin verme.

birebir katılıyorum.
konu sahibi cok iyi niyetli yaklasan biri belli ki, eşi de bu durumu suistimal ediyor...
misafir sorunu cozulur de... dilerim esinin bu dusuncesiz davranısı baska seylere sebep olmaz.

Ben evde olmayacam millet benim evimde kalacak yok daha neler yerinde olsam buna musade etmem...

Arkadaşında kalacakmış.

sen kadını niye kıskanıcaksın ki, eşinin saçmalığı kk'da duyduğum saçmalıklar arasında ilk sıraya yerleşti yani o derece, kendiside başkasında kalacakmış eve misafir geliyo diye aile eşrafı çil yavrusu gibi dağılır mı velev ki sen annene gittin o niye gelip kalmıyo sizinle, hayır zaten ev 10 gün misafire bırakılmaz o ayrı saçmalık ortada evli çift falan yok bunlar alem yapacak o kadar açık ki günahını almıyım falan demiyorum eşinin sana bunları söyleyebilmesi bile büyük cüret

şaka gibi ya nasıl tanımadıgım biri evimde kalır mutfagıma banyoma girer havlumu çarşafımı kullanır eşini sorgula bence sakın biryerede gitme

tanımadığım kimse evimde kalamaz hele ki evi bırakmak falan bi kere eşim böyle bi teklifle gelemez o kadar marjinal değiliz karşı tarafın yerinde olsam evin hanımı yokken ne işim var derim bi kere kalacak yeri yoksa gelmesin kardeşim bu kadar basit herkes fink fink gezecek diye bişey yok, bırak yatılı misafirliği tanıdığımız görüştüğümüz evli arkadaşlarımız var erkekler bazen kendi aralarında konuşurlar gelelim ya da gelin gibi davet edilen biz isek hemen eşime derim atıyorum kızın adı ayşe ayşenin haberi var mı evin erkeğinden çok kadınının müsaitliği önemli derim bu işler böyledir yani

Bu erkeklerin yaratıcılıkları ve salaklıkları önünde şapka cıkarıp yerlere kadar eğilen bir smiley yapılsın istiyorum.

Kim bilir ne halt karıştıracak mendebur

canım benim bu kaçıncı konun artık bence sen ne yap biliyor musun??bu adamdan boşanınca hayatını ne şekilde idame ettiriceksin yeni düzenini naısl kurucaksın onları düşün ve bir an önce uygulamaya geç...

Diğer konundan hatırlıyorum seni.
Sen eşinden ayrı İstanbul da yaşamıyormuydun?Ben mi yanlış hatırlıyorum.
Ayrıca eşinin bu saçma teklifinin tartışılacak biyeri yok.
Kesin bir dille reddet geç!

Annesiyle eşinin arasında sorun varmış ondan gitmiyormuş.Bahaneler....
Gelenlerin de durumu yokmuş Uçakla gelmeye para var 26 sayfanın 25'inde alem yapacakları yazıldı.

Gelenlerin de durumu yokmuş Uçakla gelmeye para var 26 sayfanın 25'inde alem yapacakları yazıldı.

ilk yorumumda ben de alem demişim aklın yolu bir yani, böyle saçma şey ne gördüm ne duydum

Ben tanımadığım insanları evimde hemde yatılı istemem şahsen.Birde neden siz evden gidiyorsunuz o tuhaf geldi bana?

Sen annenlerde eşinde başka biyerde kalacak..
hayatımda böyle bir saçmalık ne duydum ne gördüm.
Sağlıklı bir evlilik göremedim ben.. başka sorunlarda var sanırım
Allah aşkına böyle adamların bu kadar saçmalamasına izin vermeyin
Çalışan evladı olan bir annesin, bu teklifi yapması sana büyük saygısızlık
önceki konularına bakmadım.. bakmak isterdim ama işyerindeyim fazla kaptıramam kendimi

Yurtdışından gelirken düşünmemişlermi nerde kalacaklarını, öylece uçağa atlayıp gelmemişlerdir sanırım, eşinizin daha önceden haberi varmış gibi geldi bana.
Ben olsam evimden gitmem, gelmesinler derim yani. Bana mı sormuşlar gelirken.
Eşinizinde sen git 10 gün sonra gel demesi büyük saçmalık, siz evde yokken misafirin ne işi var evde hayret bişey.
O size saydığı bahanelerede inanmayın (misafir sevmiyorsun vs demişya eşiniz) sizi göndermek için yapıyor.
Sakın gitmeyin evinizden, huzursuz olacaksanızda evinizi açmayın kimseye.
Kolaylıklar dilerim.

o değil burdan baküye gitmek te baya pahalı
ben arkadaşım gittiği için biliyorum öğrenciyken
tek kişi 500-600 tlyi buluyomuş masrafı
arkadaşım yılda bi kere zor uçakla gidiyodu pahalı diye otobüs kullandı yıllar boyu
ama bu misafirlerin bu kadar masraf yapıp uğrayacak paraları var ama otelde kalacak paraları yok

Son düzenleme:

Ya birdee kızı hasta su çiçeği çıkartıyor ne kadar hassas bi dönem o bunun farkında bile değill..
Ne yapmaya çalışıyor aptala bak ya..
İnat edin gerekirse aranızda bozulsun, sonuçta haklı olan sizsiniz..
Ya başkasında kalıcam dedi hem ama belkide arada bi uğrucak ne bilim
başka şeylerde yapabilirlerr.. Bilmiyorum ama eşinizden bekler misiniz böyle bişi yapmasını..
Gruptan bahsediyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…