Bu adam beni zerre kadar düşünmüyor.

Hayır onlar gelir ben giderim demicektin, onlar bu eve gelmeyecek dicektin.

katılıyorum
kadın neden evi terk ediyor.. toplumumuzda bu anlayış var.. atsın onları dışarı... böyle bir şey varsa onlar dışar da kalsın.. kadın madur olup bir yerlere sığınmasın...

Son düzenleme:
Gelmeyecek dedim zaten.Bu kadar entrikadan sonra getirirse ben ne yapabilirim.Benim evimde bana sormadan misafir çağıran kendisi.Hemde memleketlisiymiş insanlar.Dışarıya yedirmekten evini unutur oldu

Getirsin tabi ki ama sen evdeyken. O evin hanımı sensin neticede.

Yok canm tunceliden birlikte döndük.ayrı yaşasak çoktan ayrılırdık zaten.Hayır dedim ama ne sözü verdiyse millete ısrar ediyo kendince ikna etmeye çalısıyor.Getirirse de kendi bilir.şuan için bişey demedi.ama ben evimi bırakmam tanımadğm insanlara.ben anneme bile bırakıp gitmedim evimi ki o benim annem.baskalarına nasıl bırakayım

Yahu Allahaşkına çözülsün artk şu olayy valla kaç sayfa yazılmş ortada birşey yok şu eşin olacak insan okudukça sinirlerimi kaldırıyorr dedikleri arkadaşm hangi gün geliyo bu lanet olasıcalar sana şmdi?? bu kadar insanın sana dediklerini uygulayacaksın umarım...

Bana bugün yemeğe alırız demişti ama 12 gibi aradım.hesap sordum açıklama yapmak zorunda kaldı.bende sinirlenip kapattım telefonu.henz aramadı beni.Bugün getirirse getircek.getirmezse bidaha hiç getirmez zaten.annemlerden korkuyor kendisi.Tabi ki de uygulycm.Sagolun destek oldunuz hepiniz.içimden misafr ağırlamak dahi gelmiyor.getirirse de surat beş karış olacak bende o kesin

Kocanın düşüncesizligi üç oda bisalon olmuş valla ne rahat adam eşim çocugumu misafir icin evden yolıcam oldu bence eşinizin mantik devreleri yanmış kusurabakma evdende cıkma bekle bakalım neler olucak

herkes bu konuya direkt olarak alem yapacak grup yapacak diye cevap vermiş ya pes diyorum size hanımlar. Kocanın yaptığı akla mantığa sığar bir tarafı yok kabul tabiki de, adam alem yapma gibi düşüncelerde olsa böyle abes bir yalan söyler mi hiç? Hadi yapmayı kafasına koydu kendi evinde mi yapar? 10 gün sonra kadın eve geldiğinde hiç mi bir iz kanıt herhangi birşey anlamayacak? Ya da ya karım eve aniden gelirse korkusu da mı yok yani? Pes! Yapacak insan dışarda günlük kiralanan evlerde yapar halleder her şekilde, bu kadar zahmete girmez erkekler.

Bence kocanız memleketlisi karşısında sahiplenici duygulara kapılmıştır. Ben memleketlimi sokakta bırakmam tabi ki biz de kalacaksın gibi efelenmiş olabilir. Adama öyle davranınca da sırf adama karşı tükürdüğünü yalamamak için size karşı diretiyor gibi. Sizin evden gitmenizi istemesi için tek neden onların rahat etmesi için falan olur belki ama kocanız bu kadar ince düşünen biri olsaydı hasta kızını düşünürdü herhalde. Allah sabır versin size, kocanızı anlamak zor...

Eşin senin sabrını deniyor herade.
TAbiki hesap soracaksın.
Ne demek evin hanımını evden gönderip misafir ağırlamak.
Çocuğun da hastaymış nedir bu ya.
VAlla öyle misafirin burnunu bile sokmam kapıdan içeri.

Ne kadar mantıksız bir istekte bulunmuş öyle eşiniz.

Saçmalığın da ötesinde bir durum, senin evin otel mi?

Eşin ne kadar düşüncesiz ve mantıksız birisi. Sen git annende kal, o arkadaşınsa kalsın el alem de sizin evinizde keyif yapsın.

Yok öyle yağma.

arkadaşım yanıt verir misiniz acaba bana? hani bu gelecek olan çifti tanımıyordu ve arkadaşlarının ısrarıyla geliyorlardı? sordunuz mu eşinize neden yine ağız değiştirip memleketlisi oldu??

Canim benim. Senin kocan benim kayin pederin gencligine benziyo bu memlemetlisi olayinda. Kayinvalideme cok cektirmis gencliginde. Kadincagiz kayinpederimin butun akrabarini evi de aylarca misafir etmek zorunda malmis. Parasini hep yedirmis simdi sadece bir evleri var Allahtan. O kadar aile zenginligini hepsi kardesleri yemis. Kayinvalidem hala kizgindir o yuzden hakli olarak. Sen bu herifle herseye ragmen birlikte yasicaksan zorma maas kartini bile elinden al. Alamiyosan da evin hic bir masrafini ustlenme o karsilasin hereeyi. Yada su cok zeki kocani agir bir borcun altina sok ta para yediremesin ortaliga. Bosanmayi dusundugunu sanmadigim icin diyorum. Ama yoksa bir dikili tasiniz bile olmaz bu akilla.

Böyle saçma bir olayda herkes en kötü senaryoyu düşündü.Bu gayet normal.Bunu yapmayı kafasına koyan abes yalan da söyler,kendi evini de kullanır,ortada iz de bırakmaz.Onların konularını da okuduk burada.10 gün kalma işi 2'ye düştü,Azeri misafirler memleketli oldu Tabi ki işkilleneceğiz.Baştan adam gibi konuşsa adam,evin hanımı da ona göre hareket eder herhalde.

arkadaşım yanıt verir misiniz acaba bana? hani bu gelecek olan çifti tanımıyordu ve arkadaşlarının ısrarıyla geliyorlardı? sordunuz mu eşinize neden yine ağız değiştirip memleketlisi oldu??

Arkadaşım benm önceki konumu okuduysan az çok anlarsın.Benim eşim memleket sevdalısı resmen.beni bıktrdı.biliyor kızacağımı arkadaşım diyor.Memleketlim yurt dısından gelecek suna mutlaka bizde kalacaklar dese ben direk evden firar.Ayrıca bu adamın karısı azeriymiş.orası doğru.çok iyi türkçe biliyormuş.kapalıymş.rahatszmş vs...Benden cekindiği için direk memleketlimm ddememiş.keske memleketlim deseydin yalan söylemeseydin dedim.ama asla evimde kimse kalamaz bunu bil.sen ilk yardım kurumu değilsin dedim.olay bu

Evet misafirlerimiz aksam burada olacaklar.Aradı biraz önce dolaptaki etleri indir.etli birşeyler yap aksama gelecekler dedi.Bende tamam senin çenende kurtulamycam anladım.Gelsinlerde ne işler çeviriyorsun görelim dedim.Aman suna ya iyice sacmaladın abarttın diyo bide bana.Ben mi saçmaladım sen mi acaba dedi.Nereden geleceklermiş, yurt dısından gelenin bavulu valizi olur değil mi dedim ?? Bilmiyorum suna gelince görürüz valiziniz var mı diye sormadım.Buradalarmış zaten diyo.Akşama gelsinler bende soğuk davranayım.o da görsün gününü.insallah kalın felan derde gösteririm ben o zamn ona.Aslında bi yandan insanlara da soğuk davranmak gelmiyor içimden.ya benimki yalan söylüyorsa.Eger kadın dediği gibi rahatsız değilse konuşup bi şekilde anlaşırız.belki de o gelin bizde kalın dedi.belki de kalacak yerleri var milletin.benimki cok yardımsever milliyetci ya.Adam gibi hesap bike sorulmuyor.aman deyip sıyrılıyor

kusura bakmayın ama su an bu karsılasmak istemediginiz durumun bir nedeni de sizin tavrınız.
ilk soyledigi zaman o da nerden cıktı diyip bir onceki mesajınızdaki gibi davransaydınız belki adamları arayıp musait degilmisiz diyecekti.
uzerinden gunler gecince geldigi an eve yemege davet etmek zorunda kalmıs. (gerci yine olmaz diyebilirdi ama belli ki demek istemiyor)
eşinizin sacma buldugunuz goruslerine itiraz edip adam akıllı sorun ve sizi cok etkilemeyecekse orta noktada bulusmaya calısın...
fakat her konusmada "aman" diyerek iletisimi kesiyorsa oyleyse siz de etleri cıkarmama hakkına sahip olursunuz...

zaten evden gitmenizi istemiyor muydu? :26:

Haklısız.fakat ben eve misafir çağırmasın demiyorum.ailesi gelir kalır.görümcem eltilerim gelir kalırlar birşey demiyorum.ama bana ilk söyleyiş şekli olağanüstüydü.kız rahatsz sen annenlerde kal onlarda burda idare etsin dedi.ben bunu duyunca sinirlendim.10 gün ne demek.sorumsuzluğunu birkez daha belli etti kendisi.Tamam yemege gelsinler.benimde arkadaslarım geliyor.ama evimde 5, 10 gün asla misafir edemem.Ben bu konudaki kararlılığımı gösterdim emin olun.eşimi yasayan bilir canım.ben ne desem boş.anlatsam da bana inanmazsınız zaten...

zaten evden gitmenizi istemiyor muydu? :26:

Evet istiyordu.hala da istiyodur.arkadasları rahat etsin o da misafir perver olsun.Ben hasta kızmla anamın evine gideyim.Bu konuda ki maazereti de şöyle, ilk akşam tanışırız daha sonra onlar burda kalırlar.hep birlikte olmayalım.kadın varmış, fitne çıkmasınmış.dedigi sacmalık bu

orası senin evin eşin misafir olarak davet etmişse de seninle birlikte ağırlaması gerekir sonucta sizde evli bi çiftsiniz.seni evden uzaklastırmasında mantıklı bi yan göremedim misafirleri kabul etsen dahi evinden ayırlma eşinle birlikte kal bi sorun almz ortada ne bi şüphe ne de bi zorluk baskaları için neden kendi düzenini bozucaksın orası esinin olduğu kadar seninde evin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…