10 gün nedir ya 10 gün.Bana bunu söylemeye utanmıyor bile.Aldatma gbi bisey olmasa bile benim yavrum hasta.39 derece ateşi vardı.zor düşürdüm.Benim ev pansiyon mu.tamam arkadası gelir, erkektir.yemege davet etsin.ama kadın da varmış.Ve kalacaklar benim evimde.Tvbe yarabbim.6 yıllk evliyim ilk defa bana bu teklifle geldi.yoksa kendisi sevmez misafiri hiç.hele ki 10 gün hiç tahamml etmez.bakalım ne diycek gelince
Evi tamamen misafirlere mi tahsis edecekmiş......vallahi buradaki karılarını non stop aldatan adamların bile bòylesi aklına gelmedi daha....biraz önce konuşuyorlardı....abi kız Antalya dan gelecek nerde kalacağız vsvs
10 gün nedir ya 10 gün.Bana bunu söylemeye utanmıyor bile.Aldatma gbi bisey olmasa bile benim yavrum hasta.39 derece ateşi vardı.zor düşürdüm.Benim ev pansiyon mu.tamam arkadası gelir, erkektir.yemege davet etsin.ama kadın da varmış.Ve kalacaklar benim evimde.Tvbe yarabbim.6 yıllk evliyim ilk defa bana bu teklifle geldi.yoksa kendisi sevmez misafiri hiç.hele ki 10 gün hiç tahamml etmez.bakalım ne diycek gelince
Bu ne ya şaka gibi, çok sinirlendim. kimdir nedir belli olmayan insanların ne işi varmış sizin evinizde. böyle bir teklifi utanmadan nasıl size söyleyebilir. kesinlikle kabul etmeyin burası benim evim elalem için hiç bir yere gidemem, otele gidip kalsınlar diye net cevabınızı söyleyin. bu insanlar için aranızı açıp, sorun yaşayacaksanızda yaşayın.
Hayret birşey ya bu insanlara ne oluyor böyle, her gün saçma sapan zihniyet ve mantıktaki olayları okudukça sinirden zıvanadan çıkıyorum.
nasıl yaaa eşini mi aldatıcakmış adam antalyadan gelen kızla
birde ortalıkta mı anlatıyor .. yahu bu erkekler ne rahat ..
Kim bunlar,nerden tanıyosun filan diye sormadın mı hiç?
Ya zaten gitmem.Nerede kalıyorlarsa kalsınlar.Böyle saçmalık mı olurmus.akrabası bilmem nesi varsa gitsin orada kalsın.benim evime gelip kalmakta ne iş.Benim annem babam beni çekmek zorunda değil ki.benim evim var barkım var.
Erkeklerle birlikte çalışıyor olsaydın yüzde 80 ne mal olduklarını anlardın.......ben sağlık sektòründeyim gece gündüz nöbet tutuyoruz.....bu mallar bir ara ortak ev tutacaklardı.......tuttular mı tutmadılar mı bilmiyorum
Erkeklerle birlikte çalışıyor olsaydın yüzde 80 ne mal olduklarını anlardın.......ben sağlık sektòründeyim gece gündüz nöbet tutuyoruz.....bu mallar bir ara ortak ev tutacaklardı.......tuttular mı tutmadılar mı bilmiyorum
Yurt dışından gelmisler.uzun süre türkiye ye gelmiyceklermiş.gecerken ugramıslar.neymiş benim adamda gidip başkasında kalacakmış.Allah'm kafayı yiycem.Ya tek ben miyim misafir agırlayacak olan.benim cocugum var calısıyorum birde.Tanımam etmem insanları.Gelsinler diye tutturdu.En sonunda terk edicem evi o olcak bıktım artık !
halesun bir soru sordum da görmedin sanırım
daha önce eşinin böyle şüpheli halleri var mıydı?
kullandıgı bilgisayarı vs kontrol ettin mi hiç?
durum apacik ortada kusura bakma ama kocan biraz alem yapmak istemis galiba..
Yurt dışından gelmisler.uzun süre türkiye ye gelmiyceklermiş.gecerken ugramıslar.neymiş benim adamda gidip başkasında kalacakmış.Allah'm kafayı yiycem.Ya tek ben miyim misafir agırlayacak olan.benim cocugum var calısıyorum birde.Tanımam etmem insanları.Gelsinler diye tutturdu.En sonunda terk edicem evi o olcak bıktım artık !
valla pepe bizim tanıdığımız doktor arkadaşlar var ve çoğu şu ilaç temsilcileriyle gezip tozuyo evli olmalarına rağmen
birşey de diyemiyoruz
o yüzden sağlıkçılar daha bi çapkın oluyo gibi birşeyler canlandı gözümde şu an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?