Bu adam beni zerre kadar düşünmüyor.

sen şüphelendiğini de belli et bence laflarınla
ama sakin mi konuşsan yoksa cıngar mı çıkartsan bilemedim

bi de sana sormadan kabul etmez umarım telefonda geriçeviremedim diye de bahane üretebilir

Bu ne ya şaka gibi, çok sinirlendim. kimdir nedir belli olmayan insanların ne işi varmış sizin evinizde. böyle bir teklifi utanmadan nasıl size söyleyebilir. kesinlikle kabul etmeyin burası benim evim elalem için hiç bir yere gidemem, otele gidip kalsınlar diye net cevabınızı söyleyin. bu insanlar için aranızı açıp, sorun yaşayacaksanızda yaşayın.

Hayret birşey ya bu insanlara ne oluyor böyle, her gün saçma sapan zihniyet ve mantıktaki olayları okudukça sinirden zıvanadan çıkıyorum.

nasıl yaaa eşini mi aldatıcakmış adam antalyadan gelen kızla
birde ortalıkta mı anlatıyor .. yahu bu erkekler ne rahat ..

Kim bunlar,nerden tanıyosun filan diye sormadın mı hiç?

Ya zaten gitmem.Nerede kalıyorlarsa kalsınlar.Böyle saçmalık mı olurmus.akrabası bilmem nesi varsa gitsin orada kalsın.benim evime gelip kalmakta ne iş.Benim annem babam beni çekmek zorunda değil ki.benim evim var barkım var.

nasıl yaaa eşini mi aldatıcakmış adam antalyadan gelen kızla
birde ortalıkta mı anlatıyor .. yahu bu erkekler ne rahat ..

Erkeklerle birlikte çalışıyor olsaydın yüzde 80 ne mal olduklarını anlardın.......ben sağlık sektòründeyim gece gündüz nöbet tutuyoruz.....bu mallar bir ara ortak ev tutacaklardı.......tuttular mı tutmadılar mı bilmiyorum

Kim bunlar,nerden tanıyosun filan diye sormadın mı hiç?

Sordum.kim bunlar neyin nesi nerden çıktı.Arkadaslarla ortak arkadaşım.durumları yok.azerbaycan a gidecekler.türkiyeye bizim yanımıza uğrayacaklar dedi.baska da açıklama yapmadı.zaten o sinirle detay soramadım pek.sacmalama dedim

halesun bir soru sordum da görmedin sanırım
daha önce eşinin böyle şüpheli halleri var mıydı?
kullandıgı bilgisayarı vs kontrol ettin mi hiç?

Konuyu nişanlımla birlikte okuduk ve erkek mantığıyla eşinizin iş cevirdiği düşüncesinde bazı arkadasların yaptığı yorumlara katılıyorz kesinlikle evden gitme

valla pepe bizim tanıdığımız doktor arkadaşlar var ve çoğu şu ilaç temsilcileriyle gezip tozuyo evli olmalarına rağmen
birşey de diyemiyoruz
o yüzden sağlıkçılar daha bi çapkın oluyo gibi birşeyler canlandı gözümde şu an

peki evli mi bu adamlar anlattığın ?ne rahatlar ya kız gelicek falan ya eşinin kulağına gitse anlatıyor ulu orta ..

saçmalıktan başka bişey değil eşinizin söyledikleri.siz annenize eşiniz başkasına gidiceğine onlar otele gitseler daha az yorucu olmazmı herkes için.bana pek mantıklı gelmedi.
bi kedi gördüm sanki

halesun bir soru sordum da görmedin sanırım
daha önce eşinin böyle şüpheli halleri var mıydı?
kullandıgı bilgisayarı vs kontrol ettin mi hiç?

Yorumlarınızın hepsine cevap veremedm.kusura bakmayın kızlar.Yok ne aldatma ne başka bisey yasamadım bu güne dek.facebook felan kullanmaz zaten.evden işe işten eve.maçkolik göbekli bir adam işte.

Bu nasıl soru ya ? Konuyu baştan sona okumasam sizi iki arkadaş aynı evi kullanıyorsunuz sanırdım.
Misafir gelecekse eş ile birlikte ağırlanır nerede görülmüş sen annene git ben bakacağım lafları
Ayrıca erkek nasıl ağırlasın misafir orası da ayrı konu.
Neyse gelen kişiler evli ya da değil fark etmez orası sizinde eviniz madem çok istiyor kendi annesinin evine gidip orada ağırlasın misafir ben olsam böyle cevap veririm.

durum apacik ortada kusura bakma ama kocan biraz alem yapmak istemis galiba..

arkadaslar otel falan demis ama siz bunları dusunmek zorunda degilsiniz, kim geliyorsa kalacak yerini de ayarlasın.
siz kendi evinizde kalıyorken bile misafir edemem tanımadıgım insanları deme hakkınız var.

ben alıntıladıgım su yorumdaki gibi dusunuyorum, cunku esinizin istegi cok mantıksızca.
benim bir tanıdıgım vardı yurtdısından ucakla kadın getirtirdi bos ayrı bir evinde de ohooo alem yapardı.
sizi suphelendirmek istemem ama esinizin ayrı bir evi yoksa oyle bir niyetle davranıyormus gibi geldi bana.
gayet net konusun tavrınızı koyun, soz verdim ayıp olur diyorsa da misafir edebileceginizi ama evden gitmeyeceginizi soyleyin.

senin cok asiri zeki kocan baskasinda kalicakmis demek. Niye karisi nerdeyse oda orda olmuyor. o niye annelere gelmiyormus.
once bunu sor bence

Karsi taraf evli, gelip sizin eve yerlesecekler, siz de ailecek bütün düzeninizi bozacaksiniz onlar icin, onlar da buna evet mi diyecekler? Ayrica evli bekar fark etmez bir cift geliyorsa insan esiyle birlikte agirlamaz mi kendi evinde? Esinizin oynamaya calistigi bir oyun vardi bence ama tutmadi. Gelirlerse kesinlikle evinizden ayrilmayin. 10 gün degil 20 gün kalsalar bir an bile terk etmeyin evi.
Ayrica esiniz niye baskasinda kaliyor? Sizinle annenizin evine gelse ya? :)

Karisina böyle bir teklifle gelen esi de ilk defa duyuyorum. Bir de üste cikmaya calismis adama bak ya! :44::44:

Ambulans §irketinde çalışan personellerin elinden tablet dü§müyor zaten......belli siteler varmî§ bu iş için........acilde nòbet tutan doktor beyimiz zaten her gördüğü kîza yazmadan duramayan bir tip........neden böylesin diyorum......kendime engel olamıyorum hastayım galiba dedi...........gòrseniz eliyüzü düzgün hali vakti yerinde bir erkek.........erkek muhabbetleri düşündüğünüzden daha rezil

Yok daha neler!! Bi yasima daha girdim. Afedersiniz de cusssss!!! yani!! Yurt disindan gelmeye paralari var da otel tutmaya mi yokmus? Boyle densizlik, yuzsuzluk olur mu? Sen annenin evindeyken o evde neler olcak acaba? Kocan onlarla kalacak anladigim kadariyla??? Komsular ne der?!! Boyle rezalet olur mu? Bak benim bile online aklima neler neler geldi. 10 gun o evde sen yok neler olabilecegine dair, konu komsu adini cikarir 9 a indirmez 8 e haberin olsun!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…