ben inanmadım eşinin arkadaşı olduğuna
bu eve kadın getirip alem yapacak olmasın
normal bir erkek karısına böyle birşey teklif etmez
ne münasebet onlar gelecek yerleşecek sen annenin evinde olacaksın
ben olsam ortalığı yıkardım heralde
eşin seni aldatıyo olabilir dikkat et
eşin de seninle gelesekse bilemem annenin evine
eşi de başka arkadaşında kalacakmış
yani anlamadığım böyle bi teklif yapıyosa biz annene gidelim demesi lazım
ama kadın anasının evine kendiside arkadaşının evine gidecek 10 gün
bu adam karısını cidden salak sanıyo bence
canım bak boşanmayı göze alıyosan yakala
şahsen eşim bana böyle bir teklif yapsa anında şüphelenirim ve gerçekten birşeyler karıştırıp karıştırmadığını öğrenmek istersem kabul ederim
ama olumsuz birşeyle karşılaşırsam anında boşanmak kaydıyla
sonra yok çocuğum yok rahatım diye ikilemde kalacaksam hiç kalkışmam yani
yoksa yakalayıp affetmek onu daha da arsızlaştırır ve hiç kalkışmamak en iyisi olur
Evli olabilirler gerçekten,bazı manyaklar bunun için ilan bile veriyor.:26:
O adam gerçekten başkasında kalacaksa ben de nickimi değiştirip Mahmut Tuncer yaparım...
bence şöle yap tamam de git annene . sonra aniden çık gel . bakalım kimmiş misafirler . ben olsam dayanamaz bunu mutlaka yapardım . birde sen kıskanırsın diyor . demek kıskanılcak bir tip bu kadın . yurtdışından bile geliyormuş . kesin rusya,ukrayna,moldovya ,romanydan geliyordur .. birde kendi evine alması ayrı bir iğrençç.
Simon,tüm mesajlarına katılıyorum.Sana daha önceden beğeni atmışım o yüzden bunları beğenemedim üzgünüm.
Sevdalinka,aynı şekilde sana da beğeni attığım için bu yorumunu beğenemedim malesef.Mahmut Tuncer kısmı güzeldi
Aklın yolu bir,herkes aynı şeyi demiş.Tekrar etmeyeceğim.
bence şöle yap tamam de git annene . sonra aniden çık gel . bakalım kimmiş misafirler . ben olsam dayanamaz bunu mutlaka yapardım . birde sen kıskanırsın diyor . demek kıskanılcak bir tip bu kadın . yurtdışından bile geliyormuş . kesin rusya,ukrayna,moldovya ,romanydan geliyordur .. birde kendi evine alması ayrı bir iğrençç.
Bak seni çok güzel hazırlıyor duruma .....kızı gòrünce kıskanırsın.........o yùzden en iyisi sen onlara gòrünmeden çoluk çocuk evi boşaltîn
Simon,tüm mesajlarına katılıyorum.Sana daha önceden beğeni atmışım o yüzden bunları beğenemedim üzgünüm.
Sevdalinka,aynı şekilde sana da beğeni attığım için bu yorumunu beğenemedim malesef.Mahmut Tuncer kısmı güzeldi
Aklın yolu bir,herkes aynı şeyi demiş.Tekrar etmeyeceğim.
evet bence de.
nasıl olsa böyle bir şeyi adam inkar edecek öğrenemeyecek konu sahibi.
gitsin evden sonra gizliden gelsin ne yapıyorlar diye.
Benim yumuşak yüzlü olmamla bir alakası yok onun arsızlığının.o saçmaladı ben dinledim.sonra da sinirlenip patlattım kapıyı yüzüne sonuç bu.Ona inandığımı sanmayın kızlar.saçmalığın daniskası bu yaptığı.Böyle birseye hangi kadın müsade eder ki ben edeyim ??? Etmiycem tabi ki.
konuştun mu eşinle
inş eğer varsa planlarını dışarda biyerde uygulamaya çalışmaz
bıkere soyledıgı yalana kargalar bıle guler bı ınsan yurdısından kalkıp gelmeyi bilecekte nerede kalacagını bılemeyecek bu zamanda yakın akrabaya bıle gıdıldımı uc gunden fazla kalınmaz her anlamda yuk olunmuyo artık
ayrıca sende cok ıyı niyetlisinki baskasının banyonu falan kullanmasını dusunmussun yanı katakulleyi cakmamıssın
Merhaba kızlar.Sinirden elim ayağım titriyor şu adam yüzünden.Dün gece arkadaşlarıyla birlikteydi eve geç geldi.Baktım sırnaşıyor.Anladım birsey isteyecek.Ne oldu dedim.Tabi çıkardı ağzındaki baklayı.Bir arkadaşı eşiyle birlikte yurt dışından gelmiş.Ama kalacak yerleri yokmuş.Neyin nesiyse artık ?? Eeee dedim sonra.neymiş efendim ben anneme gidecekmisim orada kalacakmışım onlarda benim evime geleceklermiş.Birde bana 10 gün idare etsen ne olur diyor.Bir sinirlendim.Ya böyle bir sacmalık olur mu, tamam gelirler kalırlar iki gün ama 10 gn neyin nesi, bide evimi onlara bırakıp annemlere gidecekmisim diye bagrdm.Yok ben misafr sevmiyor muşum.Yok beceriksiz mişim.Daha neler neler saydırdı.Neyin nesi bu misafrler diyorum cevap yok.Ilk gun tanışrsnz sonra ister annene git ister burda kalırsn diyor.Benim kızm zaten hasta.onunla mı uğraşayım senin ne olduğu belirsz arkadaslarınla mı uğrasaym dedim gittim odama.Şimdide aramış gelsinler mi diyor.Ben ne yapcm bu adamla.Akıl verin neolur..Otel mi benm evim.Gelsinler mi diyeyim ne diyeyim simdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?