Bu adam beni zerre kadar düşünmüyor.

Okurken kocana zerre kadar inanmadım.

Neden senin kadını KISKANACAĞINI düşündüğünü sordun mu eşine?

Ben okurken arkadaşı sizin eve Rus bir hatunla gelecek, muhtemelen senin eşinede birilerini ayarlayacaklar diye düşündüm.

Eşim korkar demişsin ama karısı gezmedeyken eve hatun getirenini bile duydum ben.

Malesef bu hikayenin gidişatında aynı görünüyor.

Ne münasebet canım?
Böyle bir şeyi sizden istemeye bile cesaret edememeli kocanız.
Asla ve asla müsaade etmemelisiniz, oteli mi sizin eviniz canım... Allah Allah, ne kadar geniş mezhepli bir kocanız varmış, sizi annenize gönderecek o evde misafir mi ağırlayacak yani?! Saçma ki ne saçma......

Evli olabilirler gerçekten,bazı manyaklar bunun için ilan bile veriyor.:26:

O adam gerçekten başkasında kalacaksa ben de nickimi değiştirip Mahmut Tuncer yaparım...

Simon,tüm mesajlarına katılıyorum.Sana daha önceden beğeni atmışım o yüzden bunları beğenemedim üzgünüm.
Sevdalinka,aynı şekilde sana da beğeni attığım için bu yorumunu beğenemedim malesef.Mahmut Tuncer kısmı güzeldi

Aklın yolu bir,herkes aynı şeyi demiş.Tekrar etmeyeceğim.

bence şöle yap tamam de git annene . sonra aniden çık gel . bakalım kimmiş misafirler . ben olsam dayanamaz bunu mutlaka yapardım . birde sen kıskanırsın diyor . demek kıskanılcak bir tip bu kadın . yurtdışından bile geliyormuş . kesin rusya,ukrayna,moldovya ,romanydan geliyordur .. birde kendi evine alması ayrı bir iğrençç.

Bak seni çok güzel hazırlıyor duruma .....kızı gòrünce kıskanırsın.........o yùzden en iyisi sen onlara gòrünmeden çoluk çocuk evi boşaltîn

evet bence de.
nasıl olsa böyle bir şeyi adam inkar edecek öğrenemeyecek konu sahibi.

gitsin evden sonra gizliden gelsin ne yapıyorlar diye.

Teşekkürler.

Evet,muhtemelen böyle olacak.

ne münasebet canım... eşinin niyetini bilemem ama bişeyler karıştırdığı kesin. net bir tavırla reddet ki bu tarz şeylere kalkışmaması gerektiğini bilsin derim...çok saçma ya !

Bak seni çok güzel hazırlıyor duruma .....kızı gòrünce kıskanırsın.........o yùzden en iyisi sen onlara gòrünmeden çoluk çocuk evi boşaltîn

tabi biliyo kadının nasıl birşey olduğunu
kendi de ona uygun birini getirecek eve bence
yoksa adamın arkadaşının karısını nerden tanıyo biliyo da kıskanırsın diyo ilginç

Benim yumuşak yüzlü olmamla bir alakası yok onun arsızlığının.o saçmaladı ben dinledim.sonra da sinirlenip patlattım kapıyı yüzüne sonuç bu.Ona inandığımı sanmayın kızlar.saçmalığın daniskası bu yaptığı.Böyle birseye hangi kadın müsade eder ki ben edeyim ??? Etmiycem tabi ki.

evet bende butonu kullanamıyorum
teşekkür ederim

evet bence de.
nasıl olsa böyle bir şeyi adam inkar edecek öğrenemeyecek konu sahibi.

gitsin evden sonra gizliden gelsin ne yapıyorlar diye.

bence kesinlikle bunu yapması gerek ... şimdi kavga çıkarıp gitmiyorum dese adam başka bir yol bulur ... ben olsam tamam ben giderim hem banada iyi gelir değişiklik derim giderim sonra gelirim bakarım kimmiş bu aarkadaşlar ...

konuştun mu eşinle
inş eğer varsa planlarını dışarda biyerde uygulamaya çalışmaz

Son düzenleme:
bıkere soyledıgı yalana kargalar bıle guler bı ınsan yurdısından kalkıp gelmeyi bilecekte nerede kalacagını bılemeyecek bu zamanda yakın akrabaya bıle gıdıldımı uc gunden fazla kalınmaz her anlamda yuk olunmuyo artık
ayrıca sende cok ıyı niyetlisinki baskasının banyonu falan kullanmasını dusunmussun yanı katakulleyi cakmamıssın

Ne bileyim hemen insanın aklına aldatmak gelmiyor malesef.ben saçmaladığı için sinirlendim.evli dedi arkadasım dedi.amac neymiş gelsinde öğrenelim bakalım.

senin hiç tanımadığın insanlar evine gelecek on gün kalacak, ve evin hanımı evden gidecek. hayatımda böyle saçmalık duymadım. eşinin bu yaptığını çok yadırgadım. kim bu insanlar, onları nerden tanıyor neden bunlara cevap vermiyor? evin hanımının evden gitmesi ne demek? garsoniyer mi orası tövbe yarabbim ya. ben evli olduklarından bile şüpheliyim. kesinlikle gelmelerine de izin verme.

kardeş ben sana birşey diyimmi?
bu iş bana cook anormal geldi.

sakin Sakin arkadasim.böyle birşeyi kabul etme.
esin 2 gün konusur üçüncü gine susar.

1-kalacak yerleri yoksa,neden geliyorlar.(üstelik az değil 10 gün)
2-bu insanlar senin neyinin nesi????
3-esin seni evden neden gönderiyor.bu ne saçma birşey?
4-misafir 1 gün 2 gün olur.10 gün olmaz.üstelik elin adamı.

valla bazı insanlar böyle saçma salak işler yapıyor.
sonrada aldatilmak kaçınılmaz oluyor.

BİRŞEY AKLIMA GELDİ YAZACAKTIM GÜNAH ALMAK İSTEMİYORUM.
SİZE TEK BİR SORU SORACAĞIM ONA GÖRE YAZACAGİM.

SORU=SİZ ANNENİZDE KALIRKEN EŞİNİZ NERDE KALACAK.EVDE Mİ??????

CEVAP=????!??!??!???????????????!?!?????????????????????!?!?!?!??!?!??

Eve 10 gün yatılı misafir getirmek ve evin hanımının evden gitmesini istemek,
Hem de kızı hasta iken.
Bu nasıl bir saçmalıktır, hayatımda böyle birşey duymadım.
Üstelikte anladığım kadarıyla çok iyi tanıdığı insanlar da değil, yabancı birilerine evini emanet etmek nasıl bir şeydir?
Ama bir yandan da eşini kızını evden gönderip onlarla yaşadığı evde bir işler karıştırmak,bunu yapacak kişinin çok cesaretli olması gerekir diye düşünüyorum.
Ayrıca bunları söylerken sizin durumdan şüphe duyacağınız aklına gelmiyor mu?
Eşiniz ya çok saf ya da çok gözü kararmış.

Son düzenleme:
Öncelikle konu sahibinin üzerine çok gidilmemesi gerekiyor bu durumda... Ama arkadaşım eşinin yaptığı gerçekten olacak iş değil.. hiçbiryerde görülmüş şey değil yanii varmı böyle birşey amacı nedir bu adamın?? üstelik senin çocuğnla beraber evi terketmeni niçin istiyor ne olacak ki o evde? g..p mu yapacaklar tövbe tövbe ya!

gerçekten sinirini anlayabiliyorum ben o eve gelenlerle beraber öldürürdm herhalde toptan valla çok kızdm ya... ben olsam evden bi adım içeri bile sokmazdm onları benimkini de kapı dışarı ederdm git misafirlerinle naparsan yap derdim.. bu durumu adam gibi açıklayana kadar da eve almazdım!

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…