• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu adam çok mantıklı

Albatrosanda

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2016
1.438
2.359
133
Kızlar merhaba, sevgilim duygularını hislerini göstermekte söylemekte sıkıntı yaşadığını söyleyen bi adam. Mantıklı hareket eder her zaman. Ben de aşırı duygusal biriyim. Son zamanlarda birbirimizden uzakta da olmamızın verdiği özlemle ona duygularını hislerini açıkla daha açık ol belli et dedim. Çünkü ben daha rahat ifade edebiliyorum kendimi o biraz ketum. Olay sen beni olduğum gibi kabul etmiyosuna sürekli şikayet ediyosuna geldi. Ona hak da veriyorum ama uzak olup sık sık görüşemeyince çok özlüyorum ve bu ay adetim gecikince sinir stres küpüne döndüm. Çok mu üzerine gidiyorum acaba desem de kendime engel olamıyorum ama o hep mantıklı konuşuyor. Özlem konusunda bile mantıkla yaklaşıyor. Her seye o kadar mantıklı yaklasiyor ki susuyorum en sonunda. Haklı diyorum. Bu mantıklılık beni korkutuyor çünkü bende öyle bi olay yok. Ona duydugum sevgi tutku boyutuna ulaştı sanki. Hayatımın her alanını isgal etmiş farkediyorum da. Yanı iliskinin kontrolü bendeyken ona vermişim gibi hissediyorum. Bu aralar biseylere odaklanamaz hale geldim var midir bana tavsiyeleriniz ne yapsam da kendime gelsem

Ona mantıklılık denmez, düz kütük denir.
Aşk içinde duygu merhamet tutku özlem vs vs barındıran bir his.
İnsan sevdiğini hissettirmeli.
Şimdi uzakta ama bunla gelecek kurarsan hep bi ilgi bekleyeceksin ne bileyim işteyken gelen bi özledim mesajı alamayacaksın mesela. Trip atsan "e akşam evde buluşcaz şimdi özlemem mantıksız değil mi" diyecek. Adam kendini çektikçe sen takıntı yapmışsın. Devam mı edeceksin kafana uymayan biriyle?

Ona mantıklılık denmez, düz kütük denir.
Aşk içinde duygu merhamet tutku özlem vs vs barındıran bir his.
İnsan sevdiğini hissettirmeli.
Şimdi uzakta ama bunla gelecek kurarsan hep bi ilgi bekleyeceksin ne bileyim işteyken gelen bi özledim mesajı alamayacaksın mesela. Trip atsan "e akşam evde buluşcaz şimdi özlemem mantıksız değil mi" diyecek. Adam kendini çektikçe sen takıntı yapmışsın. Devam mı edeceksin kafana uymayan biriyle?
İşte adam o kadar mantıklı ki ben birazcık iliskiden şikayet edecek olsam öyle bir konuşuyor ki kafamdaki düşüncelerden pişman oluyorum. Buldum da bunuyo muyum falan demeye başlıyorum.

Her insan duygularini acikca ifade edemeyebilir. Bunun kadin ve ya erkek olmasi fark etmez. Misal bizde sevgisini en rahat ifade eden taraf esimdir.

Ama duygularini hic ifade etmiyorsa tum duygusal iliskiye "kendince" ya sa "sizce" mantikla yaklasiyorsa ki bunun adi mantikli olmak degil, durup tekrar dusunmenizi oneririm.

Her insan duygularini acikca ifade edemeyebilir. Bunun kadin ve ya erkek olmasi fark etmez. Misal bizde sevgisini en rahat ifade eden taraf esimdir.

Ama duygularini hic ifade etmiyorsa tum duygusal iliskiye "kendince" ya sa "sizce" mantikla yaklasiyorsa ki bunun adi mantikli olmak degil, durup tekrar dusunmenizi oneririm.
Bilmiyorum kafam zaten çorba oldu

Çok anlamadım...seni seviyorum, çok özledim gibi şeyler duymak istiyorsun ama adam ısrarla söylemiyor mu?

Bunu nasıl bir mantıkla açıklıyor ki? Siz söylüyorsunuz sanırım; duyduğuna da sessiz kalıyorsa, mantıklı falan değil, bildiğin hödük. Ya da ince planları vardır...

Sevdiğini size bir şekilde belli etmesi lazım. Etmiyorsa gerçekten sevmiyor ve size mantıkla yaklaşıyor olabilir. Sevdiğini belli etmekse kişiye göre değişim gösterir. Kimisi telefonda konuşmayı sevmez ama mesaj atar. Kimisi mesaj atmaz da bi çiçek alır. Seni seviyorum diyemez ama doğum gününüzde size emek verilmiş bir hediye alır. Yani bir şekilde senin, onun seni sevdiğinden emin olman lazım. Emin olmazsan, her zaman kafanda soru işaretleriyle yaşarsın.
Biraz da benim gibi işte.. Tartıştık bir gün, düğün arefesindeyiz. Benle ilgilensin istiyorum ilgilenmiyor. "Biz lise talebesi miyiz sürekli mesajlaşalım" dedi. "Haklısın dedim "gece 4'lere kadar yazışmayalım çünkü biz yetişkin bir bireyiz" Ne demek istediğimi anında anladı. benden önceki sevgilisiyle her gün o saatlere kadar mesajlaşıyordu çünkü. Ama bana gelince, biz ergen miyiz tavırları... Ne demek istediğimi umarım anlatabilmişimdir.

Sevdiğini size bir şekilde belli etmesi lazım. Etmiyorsa gerçekten sevmiyor ve size mantıkla yaklaşıyor olabilir. Sevdiğini belli etmekse kişiye göre değişim gösterir. Kimisi telefonda konuşmayı sevmez ama mesaj atar. Kimisi mesaj atmaz da bi çiçek alır. Seni seviyorum diyemez ama doğum gününüzde size emek verilmiş bir hediye alır. Yani bir şekilde senin, onun seni sevdiğinden emin olman lazım. Emin olmazsan, her zaman kafanda soru işaretleriyle yaşarsın.
Biraz da benim gibi işte.. Tartıştık bir gün, düğün arefesindeyiz. Benle ilgilensin istiyorum ilgilenmiyor. "Biz lise talebesi miyiz sürekli mesajlaşalım" dedi. "Haklısın dedim "gece 4'lere kadar yazışmayalım çünkü biz yetişkin bir bireyiz" Ne demek istediğimi anında anladı. benden önceki sevgilisiyle her gün o saatlere kadar mesajlaşıyordu çünkü. Ama bana gelince, biz ergen miyiz tavırları... Ne demek istediğimi umarım anlatabilmişimdir.
Seni seviyorum diyor ama onu bile demesi kendisi icin çok zormuş. Mesela size şöyle söyleyim ben de sizin gibi benimle ilgilen biraz desem onun cevabı ben bir iste çalışıyorum sorumluluklarım var seninle her fırsatta ilgilenmeye çalışıyorum sen de bunu biliyorsun ve çocuk gibi seyler istiyorsun daha olgun ol

Çok anlamadım...seni seviyorum, çok özledim gibi şeyler duymak istiyorsun ama adam ısrarla söylemiyor mu?

Bunu nasıl bir mantıkla açıklıyor ki? Siz söylüyorsunuz sanırım; duyduğuna da sessiz kalıyorsa, mantıklı falan değil, bildiğin hödük. Ya da ince planları vardır...
Mesela bazen baska olaylardan ötürü kötü hissettiğimde seni cok özlüyorum sana sarılmaya ihtiyacım var diyorum ben onu derken duygu patlamaları yaşayarak diyorum eğer ozleme mevzusunu biraz daha uzatırsam niye bu kadar uzatıyorsun zaten ortada özlem var sen daha çok zora sokuyosun birbirimize destek olmamız gerek diyor. Ama onun desteği ortada yok. Ben özlediğimle kalıyorum ve susuyorum. İnce planlar dediğiniz nedir

Adam laf kalabalığı yaparak sizi mantıklı olduğuna inandırmış.
Söyledikleri şeyler ego dan başka birşey değil ;)

Adam laf kalabalığı yaparak sizi mantıklı olduğuna inandırmış.
Söyledikleri şeyler ego dan başka birşey değil :KK66:

Mantikli olmakla alakasi yok bence sevgileriniz esit degil. O gozuktugu kadar seviyor.
Bu iki mesaja katılıyorum.
Bir de özlemini kendi içinde yaşamaya çalış biraz belli etme . Erkeklerin totosu havaya kalkmaya çok müsait sen baya uçurmuşsun kuzum. Normal davran onun yaptığı gibi (içten içe sevsen de ) , o zmn nasıl geliyor kuzu gibi yanına ( tabi seni gerçekten seviyorsa )

Karakterlerinizi bize çok benzettim. Mantıklı biri olması yüzünden veya duygusal zekası pek gelişmediğinden böyle olabilir. Belki de sadece darlanmayı sevmiyordur, birinin peşinde koşmayı daha çok seviyordur. Ne kadar mantıklı olursan ol bazen sana ters olsa da sevdiğin insanı mutlu edecek şeyi yapmaya çalışırsın. Sevgiliniz beklediğinizden az da olsa kendi yöntemiyle sevdiğini belli ediyorsa sorun yok. Ama isteklerinize karşı tamamen tepkisiz ve umursamazsa sorun var. Ona bu konuda sürekli talepte bulunmayın veya abartılı sevgi gösterilerine girişmeyin bence. O an içinden gelmeyen bir şeyi yapmak, söylemek hoşna gitmiyordur.

Seven insan ilgilenir ya. Aşk, mantığı dizginler biyerde. Yoksa nice profesörler, bilim ve ilim adamları odun olurdu hahahaha işte mantıksız bi mantık yürütünce böyle oluyo:rolleyes: Yani diyeceğim, hayır ben inanmıyorum bahanelere. İçinden geldiği, sevdiği kadardır ilgi. Cinselliği de mantık çerçevesinde ele alacak mı acaba, hiç sanmam.

Duygularını ifade edememek eksiklik mı bilemedim. Bunu sürekli dillendirip böyle yap şöyle yap diye yönlendirme bu karşı tarafa çok rahatsız edici olur. Vardı benim bi erkek arkadaşım duygusallıktan kırılacaktı o_O bende tam tersi ketun muyum neyşm mantıkla daha çok hareket ederim duygularımla hareket etmeyi de sevmem. Sırf bu senepten adamdan soğudum:halay: yapamazdım da. Boğuluyor gibi hissediyordum mıç mıç ıyy:kusmuk: bence çok üstüne gitme bu konuda o da aynı hissedip kaçmasın ben sırf bu sebepten kaçar gibi ayrılmıştım :KK48:

Back
X