- 28 Ağustos 2016
- 1.438
- 2.359
- 133
- Konu Sahibi Albatrosanda
Kızlar merhaba, sevgilim duygularını hislerini göstermekte söylemekte sıkıntı yaşadığını söyleyen bi adam. Mantıklı hareket eder her zaman. Ben de aşırı duygusal biriyim. Son zamanlarda birbirimizden uzakta da olmamızın verdiği özlemle ona duygularını hislerini açıkla daha açık ol belli et dedim. Çünkü ben daha rahat ifade edebiliyorum kendimi o biraz ketum. Olay sen beni olduğum gibi kabul etmiyosuna sürekli şikayet ediyosuna geldi. Ona hak da veriyorum ama uzak olup sık sık görüşemeyince çok özlüyorum ve bu ay adetim gecikince sinir stres küpüne döndüm. Çok mu üzerine gidiyorum acaba desem de kendime engel olamıyorum ama o hep mantıklı konuşuyor. Özlem konusunda bile mantıkla yaklaşıyor. Her seye o kadar mantıklı yaklasiyor ki susuyorum en sonunda. Haklı diyorum. Bu mantıklılık beni korkutuyor çünkü bende öyle bi olay yok. Ona duydugum sevgi tutku boyutuna ulaştı sanki. Hayatımın her alanını isgal etmiş farkediyorum da. Yanı iliskinin kontrolü bendeyken ona vermişim gibi hissediyorum. Bu aralar biseylere odaklanamaz hale geldim var midir bana tavsiyeleriniz ne yapsam da kendime gelsem