bu adam hiç düzelmeyecekmi:(

öyleyse sorgulmayı bırakırsanız fena olma z... burda ne kendmle çelişiyorm ne de gösteriş peşindeym Allah muhafaza . Allaha sığınırım bu denli saçmalıktan.. kendinize gelin lütfen yaptığınız hakaretten ibaret... siz beni tanıyor msnz ki!

Siz bize akılsız derken bizi tanıyor muydunuz? Offf hiç hoşlanmam böyle laf çevirmelerden. Biz hakaret ediyoruz siz sarıp sarmaliyorsunuz tmm mı?

inşallah cuteomla irtibata geçer oğlunun telefonunu bulabilirsin dokunmakalbme
kimse burda canını yakmak istemez ama diyorsun ya anlatamıyorum öyle bir anlatışların var ki
sanki nasıl desem boşverdim çocuğu kocam şimdi önemli gibi oldu
ondan bu kadar fevri davrandım ben
inşallah oğlun için bunu yaparsın yani tel. olayını
hadi bakalım hayırlısı..

Bir de böyle bir tür türedi.Kendilerini Mevlana sanıyorlar.Siz bahsettiğiniz dini özümsemiş olsaydınız böyle kibirli sözlerle burada yer almazdınız.Lütfen dinle gösteriş yapmayın.

tşk ler iyi dilekleriniz için
anlatamıyorumdan anladığınız bu mu sizin
benim kasdetmek istediğim keşke yaşadıklarımı ve neler cektiğimi bilseydiniz di

tşk ler iyi dilekleriniz için
anlatamıyorumdan anladığınız bu mu sizin
benim kasdetmek istediğim keşke yaşadıklarımı ve neler cektiğimi bilseydiniz di

yanlış anlamışsın :)
ben kendim için dedim ifade edemiyorum bi türlü anlatamıyorum nasıl yazacağımı bilemiyorum tarzında :)
geçtin mi cuteomla irtibata?

Siz bize akılsız derken bizi tanıyor muydunuz? Offf hiç hoşlanmam böyle laf çevirmelerden. Biz hakaret ediyoruz siz sarıp sarmaliyorsunuz tmm mı?

akıl yürekde olan bir olgu aslında imanı olmayanda akıl olmaz.. sizin aklınız varmı bilemem ama önce dedimki biraz feraset ama sizler kelime oyunu yptığımı söylediniz.. bakın tek gayem biraz empatiyle yaklaşmak ve o kişi ne yanlış yapmışsada şuan zor durumda ve zaten doğru kararlar vermesi çok zor o yüzden tekrar biraz feraset diyorum. haklısınız yaşamadan anlayamazsınız! dua edin ALLAH yaşatmasın. ! ii seyrler!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…