- Konu Sahibi dokunmakalbme
-
kaedeşim hesap yapmak aklına düştü galiba ben şu an 25 yaşındayım ilk evliliğim yaklaşık altıbucuk yıl sürdü oğlum ilk okula ben ayrıldıktan sonra başladı kışın ayrıldım eylülde okula başladı bende yazın evlendim o yaz yani şubatta boşandım ağustosda evlendim eylülde oğlum ilk okula başladı ve şimdi iki bucuık yıllık evliyim tam olarak yaz gelcek 3 yıl olcak bu da ince hesabı anlatabildimmi benim yaptığım yazarken kaba hesaptı neye taklıdınız yaaa
wallahi şaşıyorum şimdide hesaba mı düştünüzyaa a
yeter artık hıkaye anlatıp durma ya
gıt otur sımdı agla oturdugun yerde
ne bıcım bır ınsansın sen ya
senın karsında cocukmu var ben anneyım tamammı bıldıgın anne yanı ben ınanmıyorum soyledıklerıne asla ama asla
hala eskı esım olmasa sımdıkı esımı bılmem ne yapar gorurum dıyorsun
yanıma alırım bıle dıyemıyorsun 25 yasında kazık kadar ınsansın cocugunu bır yere sıgdıramamıssın
hala kalkıp cocugun babasından bahsetme neden aramadıgından bahsedeceksın
kardeşim sen hayatında mutlu ol güclü ol rabbim vermesin dert sıkıntı tamamaıcocugunu gormeme sebebı 1 esı degıl sımdıkı kocası bu bır
o konu sahıbının suanda bızı baglamaya calısması
bu bır kader degıl arkadasım kader nedır kader cocugunu bırak gıt baska adamla evlen bırde cocuk yap
bu haramdır haram ,gunahtır
bu kadar bu konu sahıbı arkadas uzuntuden hasta olmalı beynınde sımsekler cakmalı bunları okudukca unuttuysa nefsı ön plana gectıyse durup dusunecek
ya Allahım benım cocugum nerede?
bı yerde oldugunu b ılıyor o kadar , senede 2 kere gormek yetermı yetermı sen annenı senede 2 keremı goruyorsun bosanmıs annelerın cocukları dıye bır konu var orada bır suru kısı yazmıs kucukken baba dıye aglardım ancak suanda babama karsı hıcbısey hıssetmıyorum diye yazmıslar tabıkı bu hanımın cocugu buyuyunce onu ıstemeyecek ne caresızlıgı annesı orada evlı kalabılsın dıye cocuk anne sevgısını bılmıyor bebekkten bakmıs cocuk hatırlamıyor ..
paylasamadan sevgı olmaz fedakarlık olmadan sevgı olmaz kımse kımseyı karsılıksız sevemez anneler haric.
bak babalar bıle demıyorum
anneler evlatlarını her zaman cok sever ben oyleyım Allahın gucune gıtmesın Cocugumu cok sevıyorum ondan ayrı kalamam dunyaları dar ederım olmadı yasamam ıntıharı dusunuyorum degıl dırek oldruurum kıyarım canımada bu acıyı yasayamam
konu sahıbı sanada bu ramazan gununde allah akıl fıkır versın sen cocugunu gormuyorsun bızım ıcımız kan aglıyor
bir oğlumu görmeme neden nim tek şimdiki eşim değil sevgili arkadaşımcocugunu gormeme sebebı 1 esı degıl sımdıkı kocası bu bır
bu bır kader degıl arkadasım kader nedır kader cocugunu bırak gıt baska adamla evlen bırde cocuk yap
bu kadar bu konu sahıbı arkadas uzuntuden hasta olmalı beynınde sımsekler cakmalı bunları okudukca unuttuysa nefsı ön plana gectıyse durup dusunecek
bı yerde oldugunu b ılıyor o kadar , senede 2 kere gormek yetermı yetermı sen annenı senede 2 keremı goruyorsun bosanmıs annelerın cocukları dıye bır konu var orada bır suru kısı yazmıs kucukken baba dıye aglardım ancak suanda babama karsı hıcbısey hıssetmıyorum diye yazmıslar tabıkı bu hanımın cocugu buyuyunce onu ıstemeyecek ne caresızlıgı annesı orada evlı kalabılsın dıye cocuk anne sevgısını bılmıyor bebekkten bakmıs cocuk hatırlamıyor ..
paylasamadan sevgı olmaz fedakarlık olmadan sevgı olmaz kımse kımseyı karsılıksız sevemez anneler haric.
anneler evlatlarını her zaman cok sever ben oyleyım Allahın gucune gıtmesın Cocugumu cok sevıyorum ondan ayrı kalamam dunyaları dar ederım olmadı yasamam ıntıharı dusunuyorum degıl dırek oldruurum kıyarım canımada bu acıyı yasayamam
konu sahıbı sanada bu ramazan gununde allah akıl fıkır versın sen cocugunu gormuyorsun bızım ıcımız kan aglıyor
cocugunu gormeme sebebı 1 esı degıl sımdıkı kocası bu bır
yeter artık hıkaye anlatıp durma ya
gıt otur sımdı agla oturdugun yerde
ne bıcım bır ınsansın sen ya
senın karsında cocukmu var ben anneyım tamammı bıldıgın anne yanı ben ınanmıyorum soyledıklerıne asla ama asla
hala eskı esım olmasa sımdıkı esımı bılmem ne yapar gorurum dıyorsun
yanıma alırım bıle dıyemıyorsun 25 yasında kazık kadar ınsansın cocugunu bır yere sıgdıramamıssın
hala kalkıp cocugun babasından bahsetme neden aramadıgından bahsedeceksın
Benden yardim istesen sana telefonda.konturde sosyal kurumdan adamda her turlu bilgiyi verirdim istemedin
Istedinmi ? Istemedin unuttunmu defalarca yazdim sana yardim edeyim diye
Hala babasi boyle diyosun soyle diyosun ailesi korkuyo diyosun senin cocugunu nasil koruyorlar o zaman
Iki oda bir salon seklinde rahatsin babaannesi iyi bakiyor diyorsun nerdem biliyosun iki 2 senedir aramiyorsun bilmiyosum gormuyosun cocugun boynunu bukmus birakmissin yazik degilmi ona
Gizli gizlide goremiyorsun buna ne bahanen var simdiki esin istemiyor
Birde kalkip yazdim cixdim bilmeden yazmayin diyorsun ikinci esin sebebin
Ilk esin sonradan hortladi sikistirinca biz seni
Ayrica karnin acsa yemek yapicaksin agzini acip yemegi agziniza kimse koymaz
Ugrasmadiniz ugrasmiyorsunuz ugrasmayacaksiniz
O dinle ilgili yazan arkadasada diyorum hu hu selam olsun ama konu dinle bizim dinimizle alakali degildi konu anne cocuk idi evrensel bi olgu bu
size sorulmuş, dinen mi istemiyorsunuz yoksa içince davranışları mı bozuluyor diye. siz ikisini de sebep olarak göstermemişsiniz. o halde oturup birlikte için...
ayrıca her lafa girerken "niye çekiyorsun şu adamı" kafasını esefle kınıyorum.
Foruma oynamiyorum allah korusun allah yaxdiysa bozsun oglumun istegi disinda benden alinir ve goremiyorsam alamiyorsam her turlu kanun hak hukuk adelet tv herseyi denedim ve basaramiyorum
Oldururum kendimi
Hayat bu forumdan ibaret degil buarada oyle genis ve uzundu evladim olmadan devam edemem oldurmesemde kendimi zaten olurum hastalanirim
Allah yazdiysa bozsun onun buyudugunu evlendigini baba oldugunu gornek istiyorum evlatlarini gormek canimin parcasinin parcasi diye sevmek istiyorum
Allah kimseyi evladindan ayirmasin ve evladiysa sinamasin sizide birbirinize kavustursun
Ben ilk esin iyiydi durup dururken ayrildin demiyorum sebeb simdiki esindi
Sonra ya neden kabul ediyosun o kimki seni buna mecbur birakiyor diyr ustune cok gelinince ilk esini anlatmaya basladin
Ben,sana telefon nunarasini bulurum istersen eger yardim ederim bakariz buluruz
ikisindede var bendede var ailemdede varAmma yazdim
Sebeb simdiki esindi derken
Coxugunu gorememe sebebin simdiki esindi diyecektim yanlis yazmisim
dokunmakalbime benim bir öğrencim vardı, babasında kalan annesi gizli gizli okula gelip okulda öper koklardı yavrusunu. sen denedin mi okula gitmeyi. öğretmeni yardım eder. ya da polise gittin mi polis nezaretinde görebilirsin. görmek istesen her türlü görürsün. ama sen kocayı kaybetmemek için görmüyorsun. umarım ilerde oğluna muhtac kalmazsın.
sieze bişey diyemiycem son cümlenizden ötürü
aynı şehirde değilim anlatamıyorum galiba yoksa durumuydum şimdiye kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?