• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu adam hiç düzelmeyecekmi:(

anlaşılan yeterince anlaşılmıyoruz.. birazcık feraset sahibi olabilseydiniz bayanı tanımama gerek olmadığını bilirdinz . bu bayan değil kmse böyle bişey yaşamak istemez . ayrıca neyi dine mal etmişim ataistler gibi konuşmayn! uyarmak görevimiz ama sorgulamak değil. sorgulamak ALLAHA aittir şimdi ne yapıyorsak ALLAH için olmalı.. siz yardımcı değil köstek oluyorsunuz. dinde kolaylaştırandır. kim yavrsndan ayrı yaşayabilir . gördğnz gibi bayan hatalarndan değil zira onun çocuğndan ayrılması hata değil! imtihan sadece...( tabi siz göremiyorsnz. ancak yaşarsanz anlarsnz.. Allah yaşatmasn , bakn o zaman nasıl ayrı düşüyorsunuzda elnz kolunuz bağlanıyor...) onun 2. eşi engel değil. 1. eşi daha çok engel zaten... sonra olmadı bi daha bi daha evlenmeye ne hakkı var insann demişssnz bu ne ya ... siz kimsinz ki! Allahn kaderini mi sorguluyorsnz . irade dşnda sürklendğmz itihanlarda vardr nerde teslmyet... diyorsnz ama bu yaptgnz teslmyet değil ... kadının sormlu olduğu çocğndan önce yuvasıdır yani eşidir . islama mal eden sizsinz. çocuk babaya aittir. bilmiyorsanz öğrenn!!! kimmiyim Allahn aci bir kuluym. lakn ezbere konuşmuyorm dini ve fenni ilme 17 yılımı verdm.amacm insanların mutlulugu ve hakkı görmeleridir.çözüme değil sorguya odaklanın belki faydanz olur!!!

konuyu bilmiyorum ama yorumunuz çok dikkatimi çekti kusura bakmayın ama çok saçma geldi. ne demek kadının sorumluluğu çocuğundan önce yuvasıdır. valla bunu bana dinle falan anlatamazsınız. hiç bir şey kendi annem babamda dahil benim çocuğumdan önce gelmez. anneyim ya ben anne. çocuk babaya aittir ne demek malmı bu, evlat evlat. eğer siz çocutklarınıza karşı bunu hissediyorsanız bence sizin anneliğinizde ve vicdanınızda bir sorun var. :47::47::47:

Son düzenleme:
anlaşılan yeterince anlaşılmıyoruz.. birazcık feraset sahibi olabilseydiniz bayanı tanımama gerek olmadığını bilirdinz . bu bayan değil kmse böyle bişey yaşamak istemez . ayrıca neyi dine mal etmişim ataistler gibi konuşmayn! uyarmak görevimiz ama sorgulamak değil. sorgulamak ALLAHA aittir şimdi ne yapıyorsak ALLAH için olmalı.. siz yardımcı değil köstek oluyorsunuz. dinde kolaylaştırandır. kim yavrsndan ayrı yaşayabilir . gördğnz gibi bayan hatalarndan değil zira onun çocuğndan ayrılması hata değil! imtihan sadece...( tabi siz göremiyorsnz. ancak yaşarsanz anlarsnz.. Allah yaşatmasn , bakn o zaman nasıl ayrı düşüyorsunuzda elnz kolunuz bağlanıyor...) onun 2. eşi engel değil. 1. eşi daha çok engel zaten... sonra olmadı bi daha bi daha evlenmeye ne hakkı var insann demişssnz bu ne ya ... siz kimsinz ki! Allahn kaderini mi sorguluyorsnz . irade dşnda sürklendğmz itihanlarda vardr nerde teslmyet... diyorsnz ama bu yaptgnz teslmyet değil ... kadının sormlu olduğu çocğndan önce yuvasıdır yani eşidir . islama mal eden sizsinz. çocuk babaya aittir. bilmiyorsanz öğrenn!!! kimmiyim Allahn aci bir kuluym. lakn ezbere konuşmuyorm dini ve fenni ilme 17 yılımı verdm.amacm insanların mutlulugu ve hakkı görmeleridir.çözüme değil sorguya odaklanın belki faydanz olur!!!

Yeterince anlaşılmadığımız kesin ancak siz hiç anlattıklarınızın karşınızdakilerin anladığı kadar olduğunu düşündünüz mü? Yardımcı olmak adına yazılanları göremiyorsanız bu sizin probleminiz. Bir önceki konularında oğlunu istemeyen de ikinci eşi idi :) sonra birden birinci eş tü kaka oldu hatta daha ilginci arkadaş kendi kendine yazar çizer bile oldu. Allah ıslah etsin ne diyim! Kaderi Allah çizer yanında akıl vermiş irade vermiş sabır vermiş. Kullanmak ya da kullanmamak kişiye hastır. Siz yıllarınızı ilme dine vermiişsiniz ancak kaynağı mı şaşırdınız diye düşünüyorum? Tek bir kaynak vardır oda Kuran'dır, bu da bana yetiyor çok şükür. Kadının sorumluluğu çocuğundan önce yuvasıdır diyecek ve hangi cemaate mensup olduğunu anlamam çok zor olmayan birisine de sen gitte kendine, derme çatma bilgilerini sunacak başka birisini bul diyebilirim.

Bir gün Resulullah'a bir kimse gelir ve sorar:

- Benim kendisine hizmet ve ülfet etmeme, insanlar içinde en layık ve en haklı olan kimdir? Resulullah efendimiz:
- Anandır.
- Sonra kimdir?
- Sonra anandır.
- Sonra kimdir?
- Sonra anandır, buyurdular. O zat gene : - sonra kimdir, deyince Peygamber Efendimiz buyururlar:
- Sonra babandır.

Dinimiz bile anne olmak şerefi ille kadına en büyük ve en muhterem bir mevkii verirken siz görevini nasıl güzel çizdiniz, pes doğrusu!

Dip Not: Bu kadar hoşgörülü bir dine sahipken böyle hoşgörüsüz bir tavır ve tarzda yazarak asıl sizin insanları sorgulamanızı da ben anlamıyorum, bildiğiniz öğrettiğiniz kadardır!

YUH!! Özür dilerim ama cok saskinim. Ben önceki konulari falan görmedim. Burda yazdiklarinizda gördüm :S
Ne ickisi ne alkolü cocugu varmis ve yeni esi istemiyor diye oglunu görmüyormus mu??
Bu ne beee!! Olayin icinden olaylar doguyor..

Kardesim mi demeliyim bilmiyorum yasin kücükmüs ama ilk evliliginden sonra ikinci evliligini
dahada dikkatli, bir okadar özentili ve titizlikle yapman daha dogrusu esini daha dikkatli secmen gerekmez miydi?
Ben psikolojiden anliyorum az cok normal bir insan bu sekilde yapar..
Ayrica sen cocugun icin savasman gerekirken ne diye evlendin ki?
Madem evlendin niye cocugunu yanina alma cabasi göstermiyorsunda adami degistirme cabasindasin arkadasim???
O cocugun günahi ne??? O cocuk dünyaya gelmek istemedi onu sen ve eski esin yaptiniz simdi o cocugu sizin
hatalarinizin cezasini cekmeye mahkum edemezsiniz. Kocam cocugumu göstermiyorda bilmem ne.
Göstermezse göstermesin sen annesin cocugunu göreceksin! :41:

Sinirlerim gerildi cok fena. Allahim sen islah et yarabbim..

Son düzenleme:
Konulara dini yorum yazmak yasaktır, lütfen yasak olduğunu bilenler bilmeyenlere öğretsin...

17 yilini bosuna vermissin sanirim. Cünkü hicbisey ögrenememissin! Alinti yapiyorum:

İslam hukukuna göre, çocuğun velayeti öncelikle kadınlara verilir. Çünkü onlar erkeklerden daha şefkatli ve bu konuda daha sabırlı, daha beceriklidir. Kadınlardan ilk velayet hakkına sahip olan kuşkusuz çocuğun annesidir. Nitekim, Hz. Peygamber (a.s.m) şöyle buyurmuştur:

“Babası beni boşadıktan sonra, şimdi karnımda taşıdığım, göğsümden içirdiğim ve kucağımda büyüttüğüm oğlumu benden almak istiyor.” diye şikayette bulunan bir kadına “Sen evlenmediğin sürece çocuğu almak senin hakkındır.” (Ebu Davud, Beyhakî ve hakim rivayet etmiştir, bk. el_fıkhu’l_İslamî, VII/720).

E V L E N M E Y I P cocuguna analik yapaymis!!

Pardon uyariyi görmemistim :((

Son düzenleme:
arkadasım bayanın butun konularını oku. sonra yorum yap. cocugunu görmeye engel yok. sadece yeni eşi istemiyor diye görmüyor. islam dininde hangi ayet cocugunuzu dogurup atın diyor. lütfen kendi yorumlarını güzel dinimize mal etme. dinimizi bilmeyenleri sogutursun vallahi.bu kadar kişi bu kadına bir sey anlatmaya calışıyorsa vardır bir bildiğimiz. bayan cocugunu göremiyor değil GÖRMÜYORR. sırf alkolik, dayakcı kocası istemiyor diye arayıp sormuyor. bizi kızdığımız bu.

dikkatli okumadan nasılda emin emin yazmışsınız bravo size tebrik ediyorum
oku bakalım sırf eşim istemeidği için mi
lütfen yaaa akılınıza geleni yazmayın

17 yilini bosuna vermissin sanirim. Cünkü hicbisey ögrenememissin! Alinti yapiyorum:

İslam hukukuna göre, çocuğun velayeti öncelikle kadınlara verilir. Çünkü onlar erkeklerden daha şefkatli ve bu konuda daha sabırlı, daha beceriklidir. Kadınlardan ilk velayet hakkına sahip olan kuşkusuz çocuğun annesidir. Nitekim, Hz. Peygamber (a.s.m) şöyle buyurmuştur:

“Babası beni boşadıktan sonra, şimdi karnımda taşıdığım, göğsümden içirdiğim ve kucağımda büyüttüğüm oğlumu benden almak istiyor.” diye şikayette bulunan bir kadına “Sen evlenmediğin sürece çocuğu almak senin hakkındır.” (Ebu Davud, Beyhakî ve hakim rivayet etmiştir, bk. el_fıkhu’l_İslamî, VII/720).

E V L E N M E Y I P cocuguna analik yapaymis!!

Pardon uyariyi görmemistim :((
kims eevlenmesin o zamn ikinci kez iyi yada kötü olsun değilmi
her cümle her konuya yakışmıyor ne yazıkki

YUH!! Özür dilerim ama cok saskinim. Ben önceki konulari falan görmedim. Burda yazdiklarinizda gördüm :S
Ne ickisi ne alkolü cocugu varmis ve yeni esi istemiyor diye oglunu görmüyormus mu??
Bu ne beee!! Olayin icinden olaylar doguyor..

Kardesim mi demeliyim bilmiyorum yasin kücükmüs ama ilk evliliginden sonra ikinci evliligini
dahada dikkatli, bir okadar özentili ve titizlikle yapman daha dogrusu esini daha dikkatli secmen gerekmez miydi?
Ben psikolojiden anliyorum az cok normal bir insan bu sekilde yapar..
Ayrica sen cocugun icin savasman gerekirken ne diye evlendin ki?
Madem evlendin niye cocugunu yanina alma cabasi göstermiyorsunda adami degistirme cabasindasin arkadasim???
O cocugun günahi ne??? O cocuk dünyaya gelmek istemedi onu sen ve eski esin yaptiniz simdi o cocugu sizin
hatalarinizin cezasini cekmeye mahkum edemezsiniz. Kocam cocugumu göstermiyorda bilmem ne.
Göstermezse göstermesin sen annesin cocugunu göreceksin! :41:

Sinirlerim gerildi cok fena. Allahim sen islah et yarabbim..
yazılarımı tam okumamsışsınız eşimin ilk hallerini ve çoçuğumun durumunu yazmıştım

Yeterince anlaşılmadığımız kesin ancak siz hiç anlattıklarınızın karşınızdakilerin anladığı kadar olduğunu düşündünüz mü? Yardımcı olmak adına yazılanları göremiyorsanız bu sizin probleminiz. Bir önceki konularında oğlunu istemeyen de ikinci eşi idi :) sonra birden birinci eş tü kaka oldu hatta daha ilginci arkadaş kendi kendine yazar çizer bile oldu. Allah ıslah etsin ne diyim! Kaderi Allah çizer yanında akıl vermiş irade vermiş sabır vermiş. Kullanmak ya da kullanmamak kişiye hastır. Siz yıllarınızı ilme dine vermiişsiniz ancak kaynağı mı şaşırdınız diye düşünüyorum? Tek bir kaynak vardır oda Kuran'dır, bu da bana yetiyor çok şükür. Kadının sorumluluğu çocuğundan önce yuvasıdır diyecek ve hangi cemaate mensup olduğunu anlamam çok zor olmayan birisine de sen gitte kendine, derme çatma bilgilerini sunacak başka birisini bul diyebilirim.

Bir gün Resulullah'a bir kimse gelir ve sorar:

- Benim kendisine hizmet ve ülfet etmeme, insanlar içinde en layık ve en haklı olan kimdir? Resulullah efendimiz:
- Anandır.
- Sonra kimdir?
- Sonra anandır.
- Sonra kimdir?
- Sonra anandır, buyurdular. O zat gene : - sonra kimdir, deyince Peygamber Efendimiz buyururlar:
- Sonra babandır.

Dinimiz bile anne olmak şerefi ille kadına en büyük ve en muhterem bir mevkii verirken siz görevini nasıl güzel çizdiniz, pes doğrusu!

Dip Not: Bu kadar hoşgörülü bir dine sahipken böyle hoşgörüsüz bir tavır ve tarzda yazarak asıl sizin insanları sorgulamanızı da ben anlamıyorum, bildiğiniz öğrettiğiniz kadardır!

inanmak istediğinize inanaırsınız kimseyi boş yere suclamam ben tanımadan bilmeden hatta anlamadan yorum yapmayın

beni günlerden beri şişim şişim şişirdin dokunmakalbime
diyorum ki bir insan çocuğunu göstermeyen, döven adama nasıl tatlı dilli diye katlanmaya çalışır
çocuğunu es geçip kocayla ilgili konular açar
bütün bu yaşanılanları çok önceden hep sorulduğunda yürekli bir şekilde anlatacaktın dokunmakalbme!
o zaman kimse sana bu kadar sinirlenmeyecekti belki
nerden bilyorsun birde çocuğunun babaannesinin sonradan değişmeyeceğini?
oğlu kendi canı yaa seni bir yere kadar tutar
bide doldururlarsa oğlunu sana karşı o zaman gör olacakları (Allah korusun)
hiç sevmem çok eleştirmeyi birini, beni sinirlendirip günlerdir bunu yaptırdın ne diyeyim
bir daha da yazmamaya çalışıcam bu konuya..

walla arkadaşım istersen yazma çünkü ben konularımı ilk actığımda ne kadare caretsiz olduğumu hatta bu durumları bile yazmıştım
baktım herkes yapamayacağım yorumlar yaptı çareler sundu yani biri bişeyd edi diğerleri onayladı ne kadar yürekli diyebiliyorsunuz nasıl bir anne falan diye
ben actığım konularda acıkca anlattım herşeyi ama her konuda sürekli yorum yaptınız karşıma çıkardınız
çaresiz olduğumu söyledim ve eşimin durumunu bahsettim ama siz illaki sivri sivri yorumlar bunlarıda okuyunca zaten moralman temelli sıfır oluyor insna
ama siz sinirlenmeyin ve yazmayın ewet

merhaba kardeşim herşeyi annelik duygusuyla bağdaştrmayn ve bilnki herşeyde bir hikmet vardr inann bu kişinn yazısını görmmde bile bir hkmet var. Allah kmseye vermsn bu acıyı ve blnki Annenn merhameti ,Allahn rahmeti merhameti yannda bir damla bile değil... evet imkanlar var vs ama sana diyorki eşi psikopatn teki vs. sölemesi kolay sen alsana alabiliyorsan! ve bu kadn belki yanlş terch yapmş o da bunalmdan kaynaklanmş veya imthanı eşden dolayı devam ediyor... yani çocuğu alması imkansz her iki yönden ve zaten islami hükümde çock babaya aittir canm. zatn baba vermyorsa almaya hakkı da yok sadece görmeye hakkı var. ve irtibatı koparmamalı..bzm yapacagmz tek şey öz elştri ve dua...

ne dıyosun sen ya
ne demek cocuk babanındır bır gıt ısıne senın yuregın tasmı baglamıs
cocugu alamıyorsa gorebılır deıglmı?gormesıne engel degıl ...
kaldıkı nasıl babanın ne demek babanın ne yapıyor baba ınanamıyorum

buarada sen alsana alabılıyorsan demıssın merak etme benım yavrum benım yanımda zaten neden ayrıldıgımızı gecıyorum onu bır kere arayan bır dahada aramayan babayı ne yapsın yavru allah askına tamam vıcdanlı olabılırsınız bendee var vıcdan ama olaylara mantıksal degıl gercekcı bakın
tabıkı babaannesı 40 sene yasayacak degıl belkı 15 daha bıle yasamayacak cocuk annesıne kosmayacak bu boyledır her zaman

arkadasın yerınde olsaydımda ben cocuklarımdan ayrı olmazdım buarada cok ıstıyosan onuda basarırdım alırıdm yanı

Oğlunun anlayacağını da nerden cıkardın? Babaannesi ona mükemmel bile baksa kimse anne kokusunu sıcaklığını veremez. Oğlun sana demeyecek mi, yanındaki senin evladındı da ben değil miydim? Bir lokma ekmekle besleseydin de yanında olsaydım.

çünkü her kavgada hadi anne babamı gitsin diyen bi çoçuk babsını suclayan bi çoçuk anlatabiliyormuyum
eee bunları gec tüm mahalle apartman biliyor duyuyor küfür vs ilgisizliği herkes mi yalans öyleyecek
ewet oğlum diycek bana ama babanneisndne de ayrılamaz onuda biliyor ee ben babannesini yanıma alamam değilmi
tekrar söylüyorum
eski eşim yok olsa gitse bi çartesini bulur şimdiki eşimdne habersiz oğlumla görüşüürüm bi şekild ema aeski eşim devreye gircekl onun istediği de bu zaten ortalık karışacak psikopat anlatamıyorum kendi aileis bile korkuyor
ömür boyu oğplumdan ayrı elbette kalalmama ama bu evden ayrılırsam evimi yani tel numarasını bulur araryabilirim ama bu şartlarda olmaz imkansız umaım anlamışsınızdır
hiçbirzamn da aileis oğluuarına aferin oğlum sen dövdün sövdün öldürme derecesine getirdin aldattın aileisni istemedin eve bakmadın eşine yavruna bakmadın okızda calıştı çabaladı eve baktı çoçuğuan baktı kendine baktı gözü acıldı ve gitti
sana aferin diyemez tammamı herkesin bildiğini kim yalanlar
peki hala neden duyuyorum herkesden inşallah mutludur yüzü gülmedi yeee

cocugunu gormeme sebebı 1 esı degıl sımdıkı kocası bu bır
o konu sahıbının suanda bızı baglamaya calısması

bu bır kader degıl arkadasım kader nedır kader cocugunu bırak gıt baska adamla evlen bırde cocuk yap
bu haramdır haram ,gunahtır

bu kadar bu konu sahıbı arkadas uzuntuden hasta olmalı beynınde sımsekler cakmalı bunları okudukca unuttuysa nefsı ön plana gectıyse durup dusunecek
ya Allahım benım cocugum nerede?

bı yerde oldugunu b ılıyor o kadar , senede 2 kere gormek yetermı yetermı sen annenı senede 2 keremı goruyorsun bosanmıs annelerın cocukları dıye bır konu var orada bır suru kısı yazmıs kucukken baba dıye aglardım ancak suanda babama karsı hıcbısey hıssetmıyorum diye yazmıslar tabıkı bu hanımın cocugu buyuyunce onu ıstemeyecek ne caresızlıgı annesı orada evlı kalabılsın dıye cocuk anne sevgısını bılmıyor bebekkten bakmıs cocuk hatırlamıyor ..

paylasamadan sevgı olmaz fedakarlık olmadan sevgı olmaz kımse kımseyı karsılıksız sevemez anneler haric.
bak babalar bıle demıyorum
anneler evlatlarını her zaman cok sever ben oyleyım Allahın gucune gıtmesın Cocugumu cok sevıyorum ondan ayrı kalamam dunyaları dar ederım olmadı yasamam ıntıharı dusunuyorum degıl dırek oldruurum kıyarım canımada bu acıyı yasayamam

konu sahıbı sanada bu ramazan gununde allah akıl fıkır versın sen cocugunu gormuyorsun bızım ıcımız kan aglıyor

ne dıyosun sen ya
ne demek cocuk babanındır bır gıt ısıne senın yuregın tasmı baglamıs
cocugu alamıyorsa gorebılır deıglmı?gormesıne engel degıl ...
kaldıkı nasıl babanın ne demek babanın ne yapıyor baba ınanamıyorum

buarada sen alsana alabılıyorsan demıssın merak etme benım yavrum benım yanımda zaten neden ayrıldıgımızı gecıyorum onu bır kere arayan bır dahada aramayan babayı ne yapsın yavru allah askına tamam vıcdanlı olabılırsınız bendee var vıcdan ama olaylara mantıksal degıl gercekcı bakın
tabıkı babaannesı 40 sene yasayacak degıl belkı 15 daha bıle yasamayacak cocuk annesıne kosmayacak bu boyledır her zaman

arkadasın yerınde olsaydımda ben cocuklarımdan ayrı olmazdım buarada cok ıstıyosan onuda basarırdım alırıdm yanı

walla kardeşim böle bi adamın elindne al alabilirsen adamın işi yok gücü yok eee evlendi o kadınıda dövdü aynı şeyler 2 ay içind eayrıldı temelli delirdi tam ben de cıkarsam karşısına bi düşünsene bulaşma pisliğe diyolar kimden yardım istesem
ewte oğlumu arayamıyorum ama mektup yazmıştım telefonu nu bilmiyorum bulamıyorum tek yol bu ee nasıl bulcam sölesenize yarım etsenize hadi nerden bulcam ben başka yerdeyim havalar ısındı evdekiler bazen gidiyor içerden arasam tel no nerden bulcam

çünkü her kavgada hadi anne babamı gitsin diyen bi çoçuk babsını suclayan bi çoçuk anlatabiliyormuyum
eee bunları gec tüm mahalle apartman biliyor duyuyor küfür vs ilgisizliği herkes mi yalans öyleyecek
ewet oğlum diycek bana ama babanneisndne de ayrılamaz onuda biliyor ee ben babannesini yanıma alamam değilmi
tekrar söylüyorum
eski eşim yok olsa gitse bi çartesini bulur şimdiki eşimdne habersiz oğlumla görüşüürüm bi şekild ema aeski eşim devreye gircekl onun istediği de bu zaten ortalık karışacak psikopat anlatamıyorum kendi aileis bile korkuyor
ömür boyu oğplumdan ayrı elbette kalalmama ama bu evden ayrılırsam evimi yani tel numarasını bulur araryabilirim ama bu şartlarda olmaz imkansız umaım anlamışsınızdır
hiçbirzamn da aileis oğluuarına aferin oğlum sen dövdün sövdün öldürme derecesine getirdin aldattın aileisni istemedin eve bakmadın eşine yavruna bakmadın okızda calıştı çabaladı eve baktı çoçuğuan baktı kendine baktı gözü acıldı ve gitti
sana aferin diyemez tammamı herkesin bildiğini kim yalanlar
peki hala neden duyuyorum herkesden inşallah mutludur yüzü gülmedi yeee

yeter artık hıkaye anlatıp durma ya
gıt otur sımdı agla oturdugun yerde
ne bıcım bır ınsansın sen ya
senın karsında cocukmu var ben anneyım tamammı bıldıgın anne yanı ben ınanmıyorum soyledıklerıne asla ama asla
hala eskı esım olmasa sımdıkı esımı bılmem ne yapar gorurum dıyorsun

yanıma alırım bıle dıyemıyorsun 25 yasında kazık kadar ınsansın cocugunu bır yere sıgdıramamıssın

hala kalkıp cocugun babasından bahsetme neden aramadıgından bahsedeceksın

Benden yardim istesen sana telefonda.konturde sosyal kurumdan adamda her turlu bilgiyi verirdim istemedin
Istedinmi ? Istemedin unuttunmu defalarca yazdim sana yardim edeyim diye
Hala babasi boyle diyosun soyle diyosun ailesi korkuyo diyosun senin cocugunu nasil koruyorlar o zaman
Iki oda bir salon seklinde rahatsin babaannesi iyi bakiyor diyorsun nerdem biliyosun iki 2 senedir aramiyorsun bilmiyosum gormuyosun cocugun boynunu bukmus birakmissin yazik degilmi ona
Gizli gizlide goremiyorsun buna ne bahanen var simdiki esin istemiyor
Birde kalkip yazdim cixdim bilmeden yazmayin diyorsun ikinci esin sebebin
Ilk esin sonradan hortladi sikistirinca biz seni
Ayrica karnin acsa yemek yapicaksin agzini acip yemegi agziniza kimse koymaz
Ugrasmadiniz ugrasmiyorsunuz ugrasmayacaksiniz

O dinle ilgili yazan arkadasada diyorum hu hu selam olsun ama konu dinle bizim dinimizle alakali degildi konu anne cocuk idi evrensel bi olgu bu

tşk ederim yorumunuz için bir kaç cümle ile okadar iyi yorumladınız ki tek duam zaten
burayı terk edip kaçop gitmekde var direk oğluma gitmek
ama sonrasıda var
ben 7 yıl evli kadım oğlum oldu hep onunlaydım birbirimize bağlıydık ama eski eşim ve ben ne aile ne yuva hiç bişey olmadı bi gün görmedim yani oda ailemi istemiordu annesi vardı sadece o çok iyidi o bile engel olamıyordu zaten herkese rezil omuş tu
kendi için şöle derdi ben Allahın s.kt.r ettiği kulum derdi bu ne demek yaaa hayata böle bakan biri miskin biri daha birsürü
bense hep mücadele ettim gözün acıldı en son aldattığınıda itiraf edince ve hatta amca oğluda biliyormuşş saklamışlar bvenden işte o sinirle tek mahkemede boşandık
o zamanlar ailemin durumu iyi olmadığı için sadece kardeşim kaldığı bekasr evinde kaldım
boşanma sırasında eski eşim baka sne calışıyorsun çoçuk bende kalsın anneme alışık zaten sen istediğin zamn alırsın vs demişti
evlenince ben herşey değişti çok öldürmeye kalktı karakolluk olduk en son oğlumu aldığımda yani rezillik rezillik bıktım artık
evlendim eşim maddiyat yüzünden bir sürü sıkıntılar cekti düşünün evi dağıtıp nerelere geldik onunda sağlığı bozuldu benimde aslında iyi biridir hiç kırmak istemz
ama son zamnlarda iki üç derken içkiye falan başladı bi akşamda dövdü ilk kez ama bedelini ödedi tabii mahkememiz var
ezikliğini hala yaşıyor
eşime oğlumla ilgili göreyim görüşeyim dediğimde bakarız diyor
onunda var bi bildiği ne yaptı anlamadım
en son eşim işe girdi maaş felan iyi orayı tanıyormuş galiba eski eşim ne yaptı etti eşimi işten cıkrattırdı
inanın böle diyorumya rabbim güc verse bi toparlansak herşey oturcak rayına
oda diyor eşimde diyor sabır az kaldı sabır imtihaının tam ortasındayız yani
kimse isteme zböle olmayı kimse

3 sene burda evlisin 7 sene orda evliydin
Cocugun 6 yasinda
Niye yalan soyluyorsun ? Cocuguna o adamdan ayrildin bunla evlendin max 2.5 yasina kafar bakmissin
Ayrica bu hesa gore 15 yasinda evlenmissin

yazılarımı tam okumamsışsınız eşimin ilk hallerini ve çoçuğumun durumunu yazmıştım

Hayir ben zaten yazilarini okumadim ben burdaki cevaplardan yola cikarak yazdim, orucluyken kafam almiyor.
Kimse evlenmesin diye birsey yok ortada. Ben o arkadasin cocuk babasina verilir yazisina kizdim.
Bir Baba cocuga hem Anne hem Baba olabilir mi?
Bir Anne cocuga hem Anne hem Baba olabilir ama!! Buna kizdim ve kizmakta hakli oldugumu düsünüyorum.
Bu nasil bir mantik dul kadinlar hep mi mutsuz? Mutlu olan birsürü dul kadin taniyorum.
Amcamin kizi evliyken mutsuzdu sopa yiyordu kocasindan, calistirmiyordu kocasi, okumamisti.
Bosandiktan sonra cocugu kucaginda okudu bir firmada müdür oldu 300e yakin iscisi var cocugunu büyütüyor en güzel sekilde, mustakil evinide aldi koskocaman bahceli. Kocasi hayatindan ciktigindan beri basari üstüne basari yapti. Kocasi hayatindayken 3 ögün sopa yiyordu!!

3 sene burda evlisin 7 sene orda evliydin
Cocugun 6 yasinda
Niye yalan soyluyorsun ? Cocuguna o adamdan ayrildin bunla evlendin max 2.5 yasina kafar bakmissin
Ayrica bu hesa gore 15 yasinda evlenmissin

kaedeşim hesap yapmak aklına düştü galiba ben şu an 25 yaşındayım ilk evliliğim yaklaşık altıbucuk yıl sürdü oğlum ilk okula ben ayrıldıktan sonra başladı kışın ayrıldım eylülde okula başladı bende yazın evlendim o yaz yani şubatta boşandım ağustosda evlendim eylülde oğlum ilk okula başladı ve şimdi iki bucuık yıllık evliyim tam olarak yaz gelcek 3 yıl olcak bu da ince hesabı anlatabildimmi benim yaptığım yazarken kaba hesaptı neye taklıdınız yaaa
wallahi şaşıyorum şimdide hesaba mı düştünüzyaa a

Back
X