- Konu Sahibi dokunmakalbme
anlaşılan yeterince anlaşılmıyoruz.. birazcık feraset sahibi olabilseydiniz bayanı tanımama gerek olmadığını bilirdinz . bu bayan değil kmse böyle bişey yaşamak istemez . ayrıca neyi dine mal etmişim ataistler gibi konuşmayn! uyarmak görevimiz ama sorgulamak değil. sorgulamak ALLAHA aittir şimdi ne yapıyorsak ALLAH için olmalı.. siz yardımcı değil köstek oluyorsunuz. dinde kolaylaştırandır. kim yavrsndan ayrı yaşayabilir . gördğnz gibi bayan hatalarndan değil zira onun çocuğndan ayrılması hata değil! imtihan sadece...( tabi siz göremiyorsnz. ancak yaşarsanz anlarsnz.. Allah yaşatmasn , bakn o zaman nasıl ayrı düşüyorsunuzda elnz kolunuz bağlanıyor...) onun 2. eşi engel değil. 1. eşi daha çok engel zaten... sonra olmadı bi daha bi daha evlenmeye ne hakkı var insann demişssnz bu ne ya ... siz kimsinz ki! Allahn kaderini mi sorguluyorsnz . irade dşnda sürklendğmz itihanlarda vardr nerde teslmyet... diyorsnz ama bu yaptgnz teslmyet değil ... kadının sormlu olduğu çocğndan önce yuvasıdır yani eşidir . islama mal eden sizsinz. çocuk babaya aittir. bilmiyorsanz öğrenn!!! kimmiyim Allahn aci bir kuluym. lakn ezbere konuşmuyorm dini ve fenni ilme 17 yılımı verdm.amacm insanların mutlulugu ve hakkı görmeleridir.çözüme değil sorguya odaklanın belki faydanz olur!!!
konuyu bilmiyorum ama yorumunuz çok dikkatimi çekti kusura bakmayın ama çok saçma geldi. ne demek kadının sorumluluğu çocuğundan önce yuvasıdır. valla bunu bana dinle falan anlatamazsınız. hiç bir şey kendi annem babamda dahil benim çocuğumdan önce gelmez. anneyim ya ben anne. çocuk babaya aittir ne demek malmı bu, evlat evlat. eğer siz çocutklarınıza karşı bunu hissediyorsanız bence sizin anneliğinizde ve vicdanınızda bir sorun var.

Son düzenleme: