bu adam kafayımı yedi?

bundan sonra frenlicem kendimi
Bence çek kendini sende yazma
Böyle bitti diye bağıracağına sessiz koy tepkini
O zaman seni seviyorsa arar sorar ilgisi artar
Yani sevgilisiniz diye adamın hayatı senden ibaret mi?arkadasları akrabaları vs yok mu ya
Ben arkadaşlarımla konuşuyorum iş yerinden WhatsApp tan sevgilimin işi daha yoğun o pek girmez şimdi beni aldatıyor diye mi düşünecek öyle şey olur mu ya?ikimizde birbirimize güveniriz güvenmiyorsak niye ilişki yaşayalım?
27 yaşındasın ilk defa mı ilişki yaşıyorsun?

bitti diyorsan tükürdüğünü yalamıyacan ,
adam senle birlikte digerinide idare ediyor çok zorlama bu kadar
Nerden biliyorsunuz?
Bu kk da da herkes bilirkişi valla
Belki şu anda suçsuz birine iftira atıyorsunuz oturduğunuz yerden
Gözünüzle mi gördünüz?
Bu ne önyargı

Bence de davranislariniz bana biraz ergence geldi. O yazmiyorsa siz de birakin darlamayin. Sizi gercekten seviyorsa zaten bir sure sonra sessizligini bozar. Ama boyle cocuk gibi bana yazmazsan iliski biter seklinde olmamali yani oturup yuz yuze konusun bak ben boyle boyle cevrimiciyken bana yazmadiginda panik yapiyorum aklima sana yakistiramadigim seyler geliyor tarzinda.

tabiki hayır ama buna sevgim apayrı ve şimdi ben biraz gerimi çekim kendimi

annemde aynısını diyor

ağzına sağlık günahını alın alın adamın burda
Sen burdakilerin aklına uyarsan oooo hemen ayrıl hemen boşan der bunlar kendileri herşeyi kaldırır susar oturur erkeklerden olan hıncını elalemin sevgilisinden kocasından çıkarır
Sen benim dediğimi yap
Buraya konu açmaya korkuyoruz valla
Sırf konu sahibinin sinirini bozmak için yazıyorlar
Gözünle görmüş sanki öyle de emin
Gaza gelme
Kendi aklını kullan
Adamın üstüne gitme
Bunlar basit şeyler

aynı olayı bende yapıyorum sevgilimde yapıyor. Çok abartılacak bişey göremiyorum bu konuda kendi açımdan. Bu benı sevmedığinı yada onu sevmediğimi ispatlamazz.. Zaten aşırı msjlaşmak sıkıyor benii. Bak konuşmamızın bi örnegini yazayım ,

Ben : resim atmışımdır bir olayla ilgili
Sevgilim : nasıl kırıldı o balım ya
B : Dengelemeden kaldırılmış ayak kırılmış
S: sıkıntı var mı peki ?
B: kimsede sıkıntı yok parça kırıldı sadece
S: sahibi ordamıydı bişey dediler mi ?
B: evet buradalar baya korktular balım

ve burada bitmiş konuşma.. Ne smiley ne başka bişey düz bir konuşma.. Ben buna takılmıyorum cünkü hayatımdaki kişinin karakterini bana olan sevgisini zaten biliyorum.. Basit bir msjlaşma konusunda kimse kimseyi darlamamalı.. . Aramak en güzeli bence.. 2-3 saat sonrada araştık zaten

yalnız bu paranoyayla sizin ilişkinizin durumunu merak ediyorum :))) bu kadar takıntılı olmayın hemen aklınıza 3.kisi gelmesi trajikomik.

hahaha

ben kendıne güvenen
ayyy aşkımm bariii banaaa bir gülücükkkk attttt
diye yalvarmıyorum ,

ben değil konu sahibi sorunlu benı bırakın konu sahıbıne odaklanın

hahaha

ben kendıne güvenen
diye yalvarmıyorum ,

bu yalvarmak değil, sevgilisinden ilgi beklemek. Ama sizin yaptığınız düpedüz ara bozmak.

teşekkür ederim

bilerek yapıyor, hoşlanmadığınızı bile bile aynı şeyi yapması, ilişkiyi bitirmek için bir bahane bulmaya çalıştığını gösteriyor. ben böyle bir durumda olsaydım, şuan konuştuğu biri var, beni de yedekte tutuyor, netlik kazanınca bana güle güle diyecek diye düşünürdüm. böyle ufacık bir şey için bile zıtlaşıyorsa sizinle, bitirin gitsin. zaten böyle çağırışla giden bir beraberlik, çok saygılı ilerlemez, bugün değilse yarın inceldiği yerden kopar.

hahaha

ben kendıne güvenen
diye yalvarmıyorum ,

ben yalvarmıyorum sevgilimin ilgisini bekliyorum ama sen başka yere çekipde değişik şeyler söyleyensin

ağzına sağlık günahını alın alın adamın burda
Sevgilinizden eminseniz o zaman sık boğaz etmeyin adamı.zorla mesaj yazdirmak nedir? Belki mesajlaşmayı sevmiyor yada sizin en son yazdığınız cevap verilecek birsey olmuyor.ben de mesajı pek sevmem zor geliyor arayıp konuşurum daha kolay.esimde pek sevmez mesajlaşmayı ee yaş 30 olunca saçma gelmeye başlıyor liseliler gibi çit çit mesaj yazmak.

Her ne kadar mesajlaşmayı sevmese de dediğiniz gibi en azından bir gülücüğü gönderemeyen adam ileride size hiç katlanamaz. Tabi siz günde 1000 mesaj gönderip adamı daraltmamışsanız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…